IDAG

- Gått upp tidigt
- Mamma gjorde om mina naglar
- Vart hos mamma
- Gått bort och fram
- Vart med Jack
- Kom hem rätt tidigt, nio
Åt frukost vid halv nio, sen åt jag inget försen klockan fem, då var jag skit hungrig så jag åt tre ostfrallor och yoghurt. Fast ostfrallorna var ovanligt små. Nu ska jag lägga in ny musik i mobilen, tvätta bort sminket, ta på mig pyjamas och sen ringa Lovisa som är i varberg nu.

HEM TILL MAMMA

Ska göra mig helt klar nu sen gå hem till mamma igen. Eftersom vädret inte är så bra idag mot igår typ, så är jag rätt sugen på att va inne och kolla på film med någon men nja. Annat måste fixas nu.

FÖR ÖVRIGT SPÖ REGNADE DET FÖRUT ;D

  • Har plockat i ordning i mitt rum, ska försöka dammsuga och damma imorgon för det behövs. Ska upp ganska tidigt också. Klockan får nog ringa en stund innan åtta så jag hinner till kvart över nio, då ska jag möta mamma och fixa naglarna igen. amen liksom daaaaaaaaaaaah! xd

TJOCK PLÅNBOK -> NÅGRA FÅ MYNT

Sov hos Lovisa till idag och vi gick upp vid tio och tog bussen till skövde vid halv ett, fast den var lite försenad också.. Det var skit varmt att gå och handla men kul var det, och bussen alltså, den var verkligen jätte varm. Men jag klagar inte på värmen ska ni ha klart för er! ;) När vi kom till tidaholm igen gjorde vi varm korv, sen åkte vi till mamma, som inte var hemma, och badade i poolen. Härligt värre! 23 grader var det, gött.
tunika/klänning (?), linne, t-shirt, väska
om ni inte hade egna ögon till att se vad det var på bilden. hahahhaa, LaughOutLoud!

SÖÖV RÖÖV!

Fan, jag som var grymt övertrött förut och skulle gå och lägga mig tidigt. Men när jag kom hem blev jag pigg igen? Och badade ute i våran pool första gången i år. Och klockan ringer klockan nio imorgon, då jag ska komma upp och åka till mormor. Men jag hade jävlans kul ikväll iallafall, Hahaha fan va skönt eller! xd Har rätt ont i halsen nu efter men aja. God natt sömntutor?

DAG 6 - HJO

Kan ju börja med att när jag diskade idag tog det 40 minuter, då snackar vi mycke disk. Jag, mamma och Emil har vart i Hjo nu ikväll. Från halv fem till halv tolv typ. För mammas kompis och hennes familj, alltså familjfamilj och mor och far, och husvagns platsens grannar var där. Så vi åkte dit och träffade dom, åt go mat och sprang runt på campingen och sånt, eller vi "barn" gjorde ju det. Jag, Matilda, Bella, Magda, Emil spelade fotboll med några andra på campingen. Och det är tur att jag inte spelar fotboll eller är målvakt. Haha! Jag tog iallafall en del mål och gjorde det sista målet. Men lite fotbolls träning skulle inte sitta fel för mig. Och jag förstod också att man inte borde va målvakt när man han nagelförlängning.  Senare på kvällen skulle Matilda, Bella och Magda ner och bada i vättern där det var 13 grader typ. Dom försökte få med mig i också men jag tyckte det var rätt härligt att kolla på istället. Mohahaha!

Bilder kommer imorgon, nu vill jag sova.

DAG 5 (igår)

Igår gick jag upp rätt tidigt och gjorde mig i ordning. Plus att jag åt jordgubbar till frukost. (y) Vid halv tolv var jag, mamma och Emil framme i mullsjö. Var där hos Linda, Ebba och Sara till lite efter tre. Sen vid halv fem var vi hos Ulla och Tobbe, Maja och Stina. Där firade vi midsommar. Det var dom fyra, vi tre, Eva-Lena, Lisa, Tova, Katarina, Svante, Nilsson som var där. Vi åt "midsommar mat", jordgubbstårta, och godis. Alla barn sprang runt och lekte och var ute och badade och hoppade studdsmatta, förutom jag som satt inne vid dom vuxna och lyssnade på deras prat och diskussioner. Men en stund var jag ute och hoppade med Stina och mitt i våran lek stannar hon upp och säger "vänta! jag måste bajsa!" så himla skön hon är alltså. xd Vi kom hem lite innan två då gick jag och la mig direkt.

15:28

Är nästan helt klar nu. Ska bara ta på mig lite accesoarer, DAAAH! xd
Jag, mamma och Emil åker till Hjo klockan fyra för att hälsa på mammas kompis som har sin husvagn där nere med sin familj. Vi ska väl äta mat och sen får jag antagligen sitta och lyssna på vuxen tjöt en kväll igen. Men man får ju alltid reda på något nytt.
BUGAR OCH BOCKAR FÖR ATT SOLEN SKINER! (h) B-)

MÅSTE SOVA, ÄNNU MER

Ska lägga mig nu. Behöver sova! Ska vara i mullsjö klockan elva imorgon då vi ska fira Ebba och Sara. Så nu behöver jag sova ännuuuu meeeer! På kvällen ska vi till Ulla's place och fira midsommar med massa fler. Får se hur det blir med att blogga imöra, men dom som har mitt nummer, SMSA! (mp)

g'n8! ♥

DAG 4 - SKÖVDE & FRÖJERED

Eftersom vi sov i tältet vaknade vi rätt tidigt för det var så jäkla varmt där inne. Vid halv nio vakande jag iallafall. På natten frös jag och på morgonen kokade jag för det var så varmt. Jag och Lovisa gick upp och gjorde i ordning oss och tog ner tältet. Vid ett åkte vi med mamma & Emil till skövde. Vi drog runt inne på elins esplanad och gjorde några halv snabba köp. Men hann inte med allt tyvärr.. (fint ord här va) När vi kom till tidaholm igen gick vi fram till ica och köpte ben&jerry's, Som var super god i början sen mådde jag illa efter stenbitarna. Vid kvart i sju började vi cykla till fröjered för ett kvällsdopp, eller vad man ska kalla det? Och vi blev förföljda av dom förbannade flugorna igen både på vägen dit och hem. Vi doppade oss och simmade ut till en liten brygga/båt (?) som satt fast i botten en bit ut i vattnet. Sen åkte vi hem. Jag åt pizza med mamma och sen har jag bara suttit vid datorn och kollat alla bloggar och facebook, bilddagboken som jag inte kunnat göra när det vart så bra väder ute några dagar.


Bilder från idag:


Nya solglasögon som kom igår och det från skövde idag.

BILDER FRÅN IGÅR

I Hjo.. Badet, sen hamnen.


_______________________________________________________________________________________

Sen hem och sätta upp tältet..



______________________________________________________________________________

Natten "i tältet"..















En kraftig bildbomd från igår dag/natt!

DAG 3 - HJO

Gick upp tidigt och gjorde mig i ordning. Sen drog jag och Lovisa till Hjo. Badade i bassängerna och solade massa. Och doppade oss i vättern, 11 grader typ enligt en gubbe. Kallt döö! Men i den stora bassängen var det 24 grader. Och inte ett enda moln som skymde solen. GILLA! Har fått en super härlig bränna lite hackigt här och var. Och det är jag inte ensam om, Lovisa också. Haha fan va vi skratta när vi såg det. När vi skulle gå från badet kom det fram en liten tjej som frågade om vi kunde dansa SM dansen igen, som vi hade dansat en stund innan. Hon var skit söt! Innan mamma kom gick vi runt bland båtarna sen satte vi oss i hamnen tills mamma kom och hämtade oss. När båda hade vart hemma och ätit och duschat kom Lovisa hit så satte vi upp tältet. Sen sprang vi fram till stan för att köpa ben&jerry's men det fanns inte den vi ville ha så vi sket i det.

Sitter i det über snygga tältet nu. Lovisa ligger bredvid och har magknip? Men jag ska trolla bort det snart så vi kan hitta på något kul. Eller något underhållande iallafall. Bilder kommer imorgon. Förrästen; solglasögonen som vi beställde kom idag! (y)


JAG SKA UPP TIDIGT IMORGON!

Ska kolla på bella&tyra show nu. Sen sova. Klockan ringer 9 imorgon, då ska jag dra mig upp och kolla om jag och Lovisa kan åka till Hjo. Hoppas verkligen det! Ska i vilket fall dra mig upp då. Har börjat vända på dygnet nu på lovet, iallafall för att vara mig.
Dagens citat..
#1 Emil: Jag minns när Becca.. Hmm.. vad var det hon gjorde nu igen?
_______________________________________________________________________________________
#2 Rebecca: Alltså igår klockan två när jag gick och la mig halv tre..

HAHAHAHA!

DAG 2 - JORDGUBBSTÅRTA

Lovisa kom när jag hade ätit. Hon fick vänta på att jag skulle bli klar idag igen, opps.. Hehe, nemen nu är det skärpning här alltså!! Vi gick runt (som vanligt när vi är), men inte så länge idag. För mamma ringde så vi fick gå hem till mig och äta glass. Sen fick jag tanken att vi skulle göra tårta så jag började tjata på mamma innan jag hade frågat Lovisa om hon ville det. Men hon gick med på't som tur va. Mamma skjutsade oss till ica, så hängde vi efter när hon handlade det vi behövde. Plus en visp! Eftersom våran förra gick av när jag skulle baka ni vet..
Vi var rätt mätta efteråt.. tårta, chokladpudding och kvällsmat. :o

SEG TISDAG

Sitter fortfarande i pyjamas.. ofixad. Inte bra! Ska göra mig i ordning nu och äta sen ska jag ut och se vad denna dagen har att ge. Hoppas det blir bätte än vad det är nu. "Det blir till ad du gör det" Ja, men nu är det inte bara jag som har makten.

DAG 1 - FRÖJERED

Skulle gått upp vid tio idag men det klart att jag inte orkade det när jag inte somnade försen efter två igår natt. Men kom upp vid elva iallafall och blev klar vid tre typ. Bara för att jag hade värsta klädproblemen.. :o Stackars Lovisa som fick sitta inne och vänta på mig då. Men jaja, jag blev ju klar iallafall.
När vi kom ut åt vi glass som mamma kom med precis då. Sen gick vi runt, gungade i stadsparken, gick hem till Lovisa och hade världens skratt. Hahahahaha! Vid tjugo i sex kom vi på att vi kunde cykla till fröjered. När vi hade fixat fika från både henne och mig började vi cykla. Var där i lite mer än en timme. Fikade, pratade och var jääääkla sugna på att bada. Men vi hade inga badkläder med oss. På hemvägen blev vi för följda av en hel klump med flugor. De dras te skiten! Men ingen av oss hade skitit liksom?






Jag skojar inte när jag skriver att det tog över en timme att fixa detta inlägget. Fan va det krånglade!

FRIDA FRÖJD - ALDRIG VÅGAT FÖRKLARA

Jag har inga vänner, jag har kompisar.

25 WILL BE GREAT, YES! (y)



Vecka 25 är totalt full bokad med massa roliga saker. Och ännu bättre blir det om vädret är med oss. SVT håll vad ni lovat nu! Förutom torsdagen, för regn vill jag/vi inte ha!
Jag sitter och rycker  för att jag längtar så mycket. Haha.. Jag ska komma upp vid tio imorgon så jag inte sover bort dessa soliga fulla dagar. ;)

MOA SARA LOVISA

Natten till idag sov Moa och Sara här. Moa ville sätta på en film så hon kunde somna utan att vi skulle märka något men det gick vi inte med på. Vi somnade nog runt halv tre. Alla tre i min säng också. Och det blev skit varmt när vi sov, så jag vaknade och la mig på madrassen på golvet som vi hade lagt fram ifall någon fick krupp på dom andra.

Idag åkte Moa vid tolv för hon skulle äta. Jag och Sara la oss med täcken ute på studdsmattan och tjötade. Först va solen framme sen började det hagla. Haha.. då gick vi in. Sen kom Moa. Och sen Lovisa. Vi åkte runt i stan. Fyra pers, två cyklar, alltså fick dom skjutsa oss.
När Moa och Sara åkte hem var jag och Lovisa fortfarande, vi gick runt typ överallt, hit och dit.. som vanligt. ;)


Moa och Sara har bilder men har inte fått några så kan inte lägga upp några.. men veckan som kommer nu ska min kamera va med oftare!

moa & sara gästbloggar (y)

woho! nu kör vi! ;d
jag sitter här på bexi's soffkant och bloggar på hennes blogg. vilken nyhet va? ;)
iaf, vi va ute och hoppade studsmatta och då frös jag om mina stackars, stackars fötter. så vi gick in igen. ;PppPPPppP
fan vilket liv jag har. :)
ps; besök min blogg http://moaengum.blogg.se.
xoxo Moa
---------------------------------------------------------------------------
sen poppade vi popcorn det stank illa! Blää! Nu ska bexi berätta lite secret för oss, och vi ska berätta lite secrets to henne. ;) Ohyä jag är så bra på engelska, xD
xoxo Sara :D

NEMEN NU ÄR DET LÄGGDAGS PÅ RIKTIGT!

Slå mig, hata mig, sprid rykten om mig, snacka skit om mig, gör vad du vill. Så du mår bättre sen. Jag kan ta att bli slagen men du tjänar inget på det! Att någon säger att den förstår nu är nog inte möjligt. Kompisar kan inte stå på båda sidorna. Inte på båda sidorna av dom som bråkar iallafall. Då är det bara att välja. En eller ingen alls.

Annars så har jag massa bläck kladdat på händerna. Ska försöka att inte smeta ut det i ansiktet under natten. G'night!

SOV DAGS

Jag och Moa var först ute och gick runt på Tidaholms inte så välkända gator, i regnet. Sen gick vi hem till henne och jag satt ett bra tag och kollade på när hon läste ur massa tidningar men jag roade mig med annat under tiden, tills hon började läsa högt. Var hos henne till sju iallafall, sen åkte jag, mamma och Emil till några och åt och pratade. Åkte hem vid halv tolv. Det första jag ser när jag kommer in i mitt rum är massa lego och sånt över hela mitt golv efter att små kusinerna sovit här häromdan. Okej, kanske lite överdrivet, men det var lego över allt golv som det inte brukar va lego på. Så jag fick ett "städ ryck" och började plocka bland Emils saker. Rummet är ju skitigt 24/7 nu för tin! Så jag var gullig och bäddade och fixade hans garderob.

Nu ska jag iallafall lägga mig. Så hoppas jag att jag är på städ humör imorgon bitti igen så det glänser på övervåningen, eller något sånt.

JO MEN TJO

Somnade vid två igår så sov till halv tolv idag ungefär. Tur att vädret inte var så bra som igår då, annars hade det vart lite surt att sova så länge. Rätt seg idag än så länge. Men har ätit frukost, duschat, sminkat mig och ätit. Är propp mätt nu. Känns inte som att det är någon idé att prova några kläder, dom kommer ändå inte passa just nu typ.

Mamma och Emil har åkt till skövde för Emil skulle till sjukhuset. Ville hänga med för då hade det blivit lite kläder också, men har bestämt med Moa idag. Och jag och Lovisa ska till skövde i veckan tror jag. Hoppas bara att det jag vill ha finns i affärerna då. Annars får jag beställa från internet.

Tjusigt Mos.

För övrigt ska jag göra en ny design eller något här när jag får några bra bilder.

HUMÖRET PÅ OKÄND SIFFRA

Låt mig va glad och skratta när jag gör det. Jag orkar liksom inte att skiten ska gå ut över alla andra.
Men glass och slash är himla gött iallafall! (L)

RÖD SOM EN KRÄFTA ? NJAAE

Har blivit lite röd och finer efter några timmar ute idag. Nu har jag gjort mig i ordning. Får se om det blir något mer från mig idag..
Ska ut och träffa pojken nu.

Rebecca lättar på hjärntrycket

LIKE YOU CARE

Funderar på om ni ser vad som har hänt egentligen, vad som har förändrats. Jag trodde vi var riktiga vänner men för varje dag som går förstår jag att vi inte var det. Eller?

Ni hör knappt av er längre. Inte jag heller men det är för att ni är upptagna i stort sätt hela tiden. Det är som att vi aldrig har känt varandra.
Allt vi gjorde, allt vi hade, det är som borta.

Jag blir kär i för dyra saker..

När jag blir stor ska jag bli rik!

GIVE US THE SUN

Uppspärrade ögonen och öron.

GRATISBIO

På gratisbio kan du samla poäng genom att göra olika saker, som att besöka olika hemsidor, spela spel, handla osv. När du fått en viss summa poäng kan du växla in poängen till biobiljetter eller presentkort på olika välkända affärer.. Ginatricot, Bikbok, Cubus, Glitter, H&M, Åhlens och massa mer.
Bli medlem nu bara genom att trycka här.


Gör mig en tjänst samtidigt som du tjänar på det.

Mitt lördagsgodis är farligt gott idag.

Åker och träffar kusinerna om någon timme. Skulle vilja vara ute och greja men vädret duger inte för det.

Kompis i lampan!

Min kompis som jag äntligen hittade, i lampan. Han gömde sig bra där. Jag trodde han hade dött men när jag skulle leka med honom så började han springa. Då sprang jag också, fast åt andra hållet. Jag fick ett kort på han innan han skulle hem iallafall. Sötis!

Vädret är ju inte det bästa direkt.

Första dagen på sommarlovet fick jag gå upp tidigt för att hänga med till Emils skolavslutning. Då var jag riktigt bitter. Efteråt köpte jag, mamma och Emil med fika hem från Casey's. Har inte gjort så mycket idag egentligen, inget vettigt iallafall. Bara suttit vid datorn, tvättat två maskiner och hängt upp det. Städat mitt rum hos mamma. Så jag åkte till pappa med bra samvete för det. Alltså är jag hos pappa nu. Har hunnit bosätta mig här nu och ätit kvällsmat.

Video - Försökte tagga..

FÖR VI HAR SOMMARLOV!

Fick stressa imorse ändå..
Kören sjöng på avslutningen, det gick rätt bra fast benen skakade när vi stog där uppe. Resten av dagen var jag med Lovisa. Vi kollade på balvagnarna först. "GRUNDSKOLEELEVER, GRUNDSKOLEELEVER!!" Amen visst, ni gick precis ur grundskolan. Aja, vi skriker nog också det när det är vår tur om två år. På kvällen försökte vi kolla på bilarna som körde niorna till balen. Men man såg inte så mycket. Eftersom det regnade så det var tak på nästan alla bilar. Sen gick vi till happy time. Där åt massa sjuor "tillsammans". Fast dom flesta var från min klass, 7a.

Orkar inte berätta men detta var den sämsta skolavslutningen jag varit med om hittills.
En stor jävla klump i magen, illamående, sorg.. så jävla besviken är jag nu.

NEGERBOLLS

Ska lägga mig snart. Går upp tidigare imorgon för att slippa stressa för att bli klar. Vill inte stressa till avslutningen.
Drog med Lovisa på ett negerbollsbak efter skolan. Det blev 16 stycken, nu är det 5 kvar. Gott var det iallafall. Båda var trötta så vi tänkte att vi skulle vila lite. Men det var bara jag som somnade i några minuter, Lovisa satte sig vid datorn istället.
Hoppas på bra väder imorgon så man slipper byta kläder direkt efter avslutningen.

NU: DUSCHA!

Nu ska jag ner och ta ena dusch. Sen öva på låtarna till skolavslutningen imorgon, som inte sitter sådär super bra.

*du bestämmer rubriken själv*

Idag ska jag verkligen försöka somna tidigare än jag brukar. Ska rensa min spotify lista plus mobilen, och sen lägga in ny musik på mobilen. Om det vill funka idag vill säga.. Samtidigt ska jag ta mig en funderare på vad jag ska ha på mig imorgon. Hmm.. svårt val ?

2 dagar kvar. Kan knappt fatta att helt till skolår har gått. Men det ska bli härligt med sommarlov!

Vafan, kom på något eget?

Vill skaffa en ny blogg. Som inte alla kan läsa, bara dom som får lösenordet. Fast det får nog bli när jag har en ny, bättre kamera isåfall.
Menar.. hur kul är det när man blir nöjd över något man har kommit på eller hittat, och när man visar det på bloggen härmar andra småbloggare det. Jag vill ha något eget som knappt ingen annan har.
so long sucker(s)!

Fröjered med skolan.

Vid 10:00 cyklade arbetslaget agua till Fröjered. Och dom som var under 15 hade cykel hjälm. Men typ alla tjejer i klassen förutom jag, Linnéa, Cajsa och Lovisa. Vi är lite tuffare och vågar följa regler (men också bryta dom).
Jag och Linnéa, eller, Gunbritt och Sören rullade fram i dunderfart och det gick fint till mitt bakdäck började hoppa. Då hade jag fått punktering.  Har nästan väntat på det eftersom mina däck inte är så bra. Vi hade kommit halvvägs då. Fick stanna med Maud, läraren, tills no läraren kom och hämtade mig så jag fick åka bil resten av vägen. I fröjered badade ganska många, dom flesta från min klass. Jag badade inte iallafall. Till mat fick vi kassler och potatissallad, samma som vi fått förut. Tycker inte att det är så gott men det funkar, fast det är starkt. Gjorde inte så mycket där uppe egentligen. Satt och slappade, kollade när folk bada och gungade lite. När vi skulle hem åkte jag med no läraren igen dit min cykel stog, medans Lovisa fick cykla själv fort dit så vi kunde åka till stan tillsammans, på en cykel. Först skjutsade hon mig, men bytte så jag skjutsade henne istället. Då vet jag varför om jag har träningvärk imorgon.

SHALALALALA!

...FY FAN VAD JAG ÄR GLAD! MYCKET BÖRJAR GÅ FRAMMÅT, ELLER SKA MAN SÄGA UPPÅT. JAJA, MYCKET BÖRJAR GÅ BRA IGEN.
Har en sak kvar men det tar jag med tiden. Nu väntar sommarlovet med väldigt bra kompisar, endel gamla också troligen! Sommarlov med sol och bad, nöjesparker och semester, shopping, sena kvällar.. som jag ska lyckas med och säkert massa mer.
så jäkla glaaad --> ryser av glädje! (y)
Nu ska jag sova och hoppas jag är lika glad imorgon, jävlar alltså vilken kick!

Sista skoldan i sjuan.

Happ, ingen mer skoldag i sjuan. Vi kollade klart på filmen på spanskan, verkade inte som att någon tyckte den var bra, så det var jag nog ensam om att tycka. När vi hade slutat tömde jag mitt skåp. Bara lite papper kvar nu. Efter skolan hände inte så mycket, jag och Lovisa var bara inne eftersom vädret sög, reeegn. Vi hade inga idéer på vad vi skulle hitta på så vi satt mest vid datorn för att fördriva tiden. Tog kort också. När hon åkte hem ringde jag pappa så han fick åka med mig till JS, där jag köpte fika till imorgon. Vårat spår (?) ska cykla till fröjered. Med hjälm alltså, ååh?! Nästan ingen använder det i vanliga fall så varför ska dom tvinga på oss det nu, jo för det är lag på't. Som att vi skulle cykla vildt/vildare när vi cyklar så många tillsammans med skolan, nej. Det är la bara att sätta på sig skiten och göra något kul av det. Försöka låtsas som att den inte sitter där.

DAGENS JAG - 7:e

HERE WE GO AGAIN!

Skol planering sista veckan innan sommar lovet

-Cykla med hjälm till fröjered på tisdag. MED HJÄLM?! -.- ååh..
-På onsdagen är det kör övning hela dagen på skoltid i bibloteket. Får sovmorgon till 9:00 men missar hela dagen på nyborg med klassen. SUUUUUG! -.-
- Ååååååååååååååh ?! hahaha..

Orkar ni läsa allt ?

Lördag - Var på thaipalatset 13:00 och åt med massa folk. Och jag kände tre av dom? Mamma, Emil och mammas kompis Carina. Våran granne hade bjudit dit oss och massa andra för att hon hade fyllt år. Så hon bjöd alla på mat, buffé. Jag åt bara friterade kyckling. Mums! Fem stycken sen tårta på det så jag var väldigt mätt resten av dagen. På eftermiddan var jag med Lovisa tills både skulle hem och äta. Efter maten möttes vi på stan och gick runt och försökte kolla på dom som uppträdde på den stora scenen på torget. Vi kunde gått in men vi sket i det. Vi gick runt på massa ställen istället. Och frös häcken av oss i slutet. brrr! Brolle sjöng precis innan vi åkte hem.
Söndag - Blev väckt vid 9:30. När jag var klar åkte jag och mamma till skövde, vid 10:50. :o Först biltema men där köpte vi inget, sen till elins esplanad. Emil behövde shorts för alla hans åtta stycken var för små. Och jag behövde det också. Blev mest saker till han faktiskt. Jag hittade inte så många snygga shorts. Men ett par blev det iallafall så länge. Och tre linnen, underkläder och svarta cykel brallz.
Vid 16:00 var jag och mamma nere i hennes nagel lokal. Hon förlängde mina naglar. Tog lite mindre än två timmar. Senare på kvällen färgade vi mitt hår. Utväxten först, sen resten av håret. Tänkte att det skulle bli kol svart, för det var verkligen det när jag inte hade sköljt ur färgen. Men det blev brunsvart typ. Och utväxten är borta - shalalalala! När den kommer tillbaks i sommar så har jag redan en plan på hur jag ska göra med håret då.
Jag är jäkligt bra på att skriva långt ibland iallafall. Ska sova snart.
Det känns som att det jag gör nu på dagarna är att invänta sommaren/lovet.

Dags för mamma vecka.

Solat på Lovisas garage tak. Ätit glass, gungat. Jag och Lovisa träffade Anna och Sara, va med dom resten av kvällen ungefär. Var på kungsbro och vi satt i bak på deras cyklar när dom körde i dunder fart. Ramlade inte iallafall! Var på stan och skulle kolla på girlpower när dom dansade men precis när vi kom fram så var dom klara. Men vi kollade på zumban efter nio istället. Fast först var vi tvugna att vänta för en tråkig amatör komiker stog på scenen och var "rolig". Kom hem vid halv elva. Är ganska trött nu så ska sova jätte snart. Ska äta på thaipalatset imorgon med mamma, Emil och fler. Ingen sovmorgon alltsåå..

LOVELY THINGS - vill ha

- Wayfarers solglasögon
- Ljus rosa t-shirt
- Armband x3
- Vita converse
- Wayfarers
(+ svarta och vita tygskor, vit adidas väska)
Ska skaffa så mycket som går.

100 kanske okända saker

1. Fullständigt namn ? rebecca johanna louise lenneér
2. Ålder? 13

3. Bor exakt ? vid forsen / vid ica, nästan ?
4. Bor tillsammans med ? skilda föräldrar och emil
5. Husdjur ? inget
6. Färg på ditt hus ?  rött / gult 
7. När är du född ? 21 september 1996
10. Något jobb ? skolan
11. När ska du sova ikväll ? vet inte
13. Duschat idag ? ja
14. Kramat någon idag ? ja 
15. Pussat någon idag ? nej
16. Vad har du ätit ? mat och godis
17. Dagens klädsel ? shorts och linne
18. Dagens humör? upp o ner
19. Dagens sötnos?
20. Dagens roligaste ? folket i skolan
21. Har du många vänner ? vänner ja..
23. Vem kramade du senast ? lovisa
25. Hur många har varit otrogna med dig ? för tre år sen, en
27. Har du pojk-/flickvän ? nej

28. Vem pratade du med i telefon senast ? mamma
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det ? lovisa: Men kmr du till mej imorn då? :D <3

FAVORIT ;
31. Film ?
beror på
32. Låt ? teenage dirtbage - wheatus / summer - neverstore
33. Mat ? grillat
34. Dryck ? mjölk
37. Stad ? göteborg , skövde ?
38. Land ? cypern
39. Ämne i skolan ? rast
40. År ? 2009-2010..

SENASTE ;
41. Personen du tänkte på ?
43. Gången du spydde ? väldigt länge sen
44. Gången du grät ? häromdan
45. Pizzan du åt ? förra veckan 
46. Gången du var i göteborg ? the studio

47. Gången du var i stockholm ?

49. Gången du var hög ? ligger lågt 
50. Personen som såg dig gråta ? jag själv

ANTINGEN ELLER ;
51. Svart eller vitt ?
svart
52. Hund eller katt ? Hund
53. Festa eller hemma och mysa ? ute
54. Tv-spel eller datorspel ? dator
55. Singel eller upptagen ? singel
56. Kakor eller Bullar ? vet inte
57. Lunarstorm, helgon eller playahead ? inget
58. Ragga eller bli uppraggad ? vet inte 
59. Big brother eller paradise hotel ? paradise hotel
60. Brunt hår eller blont ? brunt 
61. Blåa ögon eller bruna ? blåa
62. Choklad eller lakrits ? vet inte
63. Göteborg eller stockholm ? göteborg
64. Högerhänt eller vänsterhänt ? höger
65. Coca cola eller fanta ? fanta
66. Pizza eller kebab ? pizza
67. Randigt eller prickigt ? randigt



68. Älska eller älskas ? båda
69. Leva eller dö ? leva

ANTAL ;
70. Personer du älskar ?
på riktigt.. 7.. eller 5
71. Personer du hatar ? ett par 
72. Personer som du sagt jag älskar dig till? riktiga kompisar, familjen
74. Glassar du ätit idag? noll
75. Festivaler du varit på/ska på detta året ? vet inte 
76. Gånger du haft minnesluckor ? aldrig
77. Piercingar har du ? hål i öronen
78. Personer du saknar just nu ? 4
79. Gånger ditt hjärta brustit ? vet inte , några iallafall





VEM;
80. Vill du kyssa nu ?
ingen
81. Vad ska du göra imorgon ? skola, va med lovisa
82. Sjöng du senast för ? stackars lovisa.. 
83. Hade du senast en msn konversation med ? jack
84. Spelade du tv-spel med senast ? minns inte 
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu ? ingen
86. Vill du kasta en sten i huvudet på ? ingen
87. Förtjänar att dö ? någon ? 
89. Vill du sova brevid inatt ? väggen


VAD ;
90. Gör dig glad ? bra väder och kompisar 
91. Gör dig ledsen ? tjaffs, saknad 
95. Önskar du dig i födelsedagspresent ? kamera, nytt rum, pengar 
96. Längtar du till ? sommarlovet 
98. Vad ångrar du mest i ditt liv ? smsen, än så länge
99. Är det värsta som har hänt dig ? förlora någon

100. Är det bästa som har hänt dig ? finns mycket bra (;

NO MORE SCHOOL WORK !

Vi hade svenska provet idag också. Och det gick nog ganska bra. Hoppas jag iallafall. Det kändes inte så jätte svårt när jag skrev det. På spanskan fortsatte vi att kolla på film, miami vice kollar vi på. Sen gick vi promenad som vanligt på spanskan på torsdagar. Efter skolan åkte jag och Lovisa hem till mamma. Sen hem till henne. Åt fort, slängde på oss bikini och la oss ute på studdsmattan. Bygger på brännan! När hon skulle träna vid 17:30 åkte jag hem till pappa och la mig i trädgården. Somnade till i tjugo minuter typ. Sen började jag frysa för det blåste och solen hade börjat flytta sig. Försökte ligga kvar men jag gick in efter ett tag. Nu har jag ätit och så.
Inga läxor, prov, inlämningar eller något sånt på två och en halv månad typ. HÄRLIGT! Därför ska försöka lägga mig lite tidigare idag. (så pappa blir lite glaér på mig..)

Galapremiär, mingla?

På morgonen i skola var det "gala premiär". Där visades åtta filmer upp om kulturprojektet Tidaholm 100 år som några klasser på skolan jobbat med. Forsens sexa och sjuor var i aulan, och hökensås sexor och sjuor. Men det var bara forsen som hade gjort filmer och visade upp. Två filmer från varje klass visades upp. Från min klass vara det Athena, Lovisa, Linnea och Cajsas film och Bamel, Wikström, Sebbe och Philip film som visades upp. Och båda grupperna vann priser. Tjej gruppen fick för att dom hade en röd tråd genom hela filmen eller något sånt och kill gruppen fick för att dom visade vad dom ville förmedla tydligt eller något sånt.
Det var en paus efter fyra filmer, då skulle alla "mingla" ute vid cyklarna. Där man kunde ta dricka och saltapinnar. Det gjorde jag inte iallafall, för inget av dom sakerna är goda direkt och var inte sugen på't heller. Hela saken tyckte jag var lite fjantig, och när dom sa att vi skulle mingla så blev det ännu fjantigare! Haha. Trodde dom att vi gillat? Inte jag iallafall. Det fanns en så kallad jury också. Som var Maud (en av våra lärare), musik läraren och en gubbe från museét.


Det fanns två bra saker iallafall. Den första var att man fick se filmer från andra klasser också. Den andra var att
våran klass fick två godis strutar med gott godis i, gott enligt mig iallafall. Det godiset hällde vi upp på matte lektionen och det tog slut på 5-10 minuter typ. Godis på en matte lektion, sjukt gött!

Sicket långt inlägg? Bara om skolan också. Kommer mer snart..


STEEEEEEK!

Vädret börjar få bra betyg. Men inte MVG än. Haha. +30 kom! Försökte bli börja brun idag, fick lite färg iallafall. Försöker steka till sommarlovet. Vill inte vara blek då!
Annars är det bara 9 dagar kvar till skolavslutningen, enligt min nedräkning.

DIGGAR VÄDRET MYCKE!

Gick till 14:25 idag. Då åkte jag hem till mamma, igen, tog lite drickyoghurt och kladdmuffins sen la jag mig ute i solen i två timmar typ. Försökte plugga till provet imorgon också, men solen tog mig med storm helt klart! Somnade en halvtimme på studdsmattan också. Så sjukt gött var det. Vid fem gick jag in och duschade och smörjade in mig. Påvägen hem till pappa stötte jag på Lovisa, som fortfarande låg och solade. Det som fattas för mig nu är bara att ta på mig pyjamas så skulle jag kunna gå och lägga mig för det behöver jag. Men för det första så är jag jätte hungrig, så magen kurrar, i väntan på kvällsmaten försöker jag fixa kurret med ett äpple.. Och för det andra så måste jag läsa på mera till provet.

KÖKSFLICKAN

Började baka runt klockan 6. Dubbelsats med kladdmuffins. Och dom blev verkligen kladdiga. Lite för mycket kanske.. När jag var klar diskade jag också. Både den disken som låg där innan och den som jag fixade dit. Börjar bli ganska van vid att det alltid händer något när jag bakar, eller lagar något i köket över huvudtaget. Tex idag, först gick vispen av på mitten när jag tog i och vispade, den bara knäcktes. Sen när jag diskade så tog jag ett glas, glas glas alltså, jag hade diskhandskar på mig och glaset bara glider ur händerna och rätt in i väggen. SPLASH, så låg det glas lite här och var runt mig. När jag var klar i köket la jag in ny tvättade kläder i min och Emils garerob och fixade lite snyggt i sofforna. Nu blir  nog mamma glad?
Ska byta om och åka till pappa snart. Då måste jag fortsätta plugga svenska grammatiiiiiiiiiiiiiiik.

DJ MUSIC ♥

En stooor tumme upp för de här låtarna! Dom är sympatiska och super bra verkligen.
Härliga låtar att tagga med och till sommaren.















BRED LAST

Provet gick bra hoppas jag.. Eftersom jag inte hade läst något i boken så kunde jag nog inte en fråga men jag fick nog till det ändå. På hemkunskapen var det chokladprovning, och jag lovar, de mörka bitarna var de äckligaste chokladen jag smakat! Var inte med på idrotten idg heller pga min förkylning. Måste bli frisk till avslutningsveckan, nästa vecka alltså. Just nu är jag hemma hos mamma, fast hon jobbar, då gör jag nästan vad jag vill. Härligt. Sitter vid min och Emils gamla dator, fast det är ju bara hans nu. När han fick den för ett tag sen så fick han nytt tangentbord och skärm också. Och skärmen är nästan en meter bred. Så snacka om att det är jobbigt för ögonen. Emil har borta match ikväll så han och pappa är inte hemma försen runt nio eller något. Jag ska inte göra något speciellt idag, bara träna till svenska provet.

Nu måste jag gå och hitta en skön stol, för den här pallen dödar min rygg. Min hållning är inte så bra precis..

RSS 2.0