DOGGIE DAY CARE

Skolan idag bestod av en fruktansvärt seg och tråkig religionlektion, sharps test på idrotten som för övrigt var riktigt jobbigt och efter det hade vi svenska och företagsekonomi. Doggie day care! Haha.. Kanonkul, fem av fem toasters!


Efter skolan köpte jag med mig fika till mig och mamma, snäll som jag är! Resten av eftermiddagen har jag suttit och arbetat matte i "förebyggande syfte" eftersom jag missar mattelektionen på fredag. Tur att matten är ett av favoritämnena just nu! Om cirkus en timme är det dags för terminens första danslektion, street... Vad har jag gett mig in på?

IT'S OVER NOW

Har egentligen inget vettigt att komma med men jag kan väl iallafall skriva att jag har varit i skolan idag, som vanligt. Och senare på kvällen var vi några tjejer hemma hos Lovisa och pratade lite, kom bla fram till att gruppen nu är ett avslutat kapitel.
 
Morgondagens första lektion är religion *skjut mig* så det är på tiden att jag lägger mig och sover nu. Godnatt!
 

SMILE ♡

Av nån anledning känner jag mig himla glad just nu, kan inte riktigt sätta fingret på varför..!
Allt känns bara så himla bra och spännande!
 
SMILE, it'll either warm their heart or piss them off.. either way you win!
 

WE DON'T CELEBRATE MONDAYS ANYMORE

Tjenare mors! Då var denna måndagen snart avklarad, skönt att ha första dagen på veckan gjord! Dagen har bestått av de värsta lektionerna som finns på schemat.. historia, religion och samhällskunskap. USCH FY OCH BLÄ! Efter skolan träffade jag Carolina mfl en stund innan jag åkte till gymmet och tränade lite lätt med Athena och Cajsa. Första träningen idag sen mördarpasset uppe på berget i torsdags, skönt med lite vila emellanåt!
 
Pappa ringde mig förut också, och vi hade nog det längsta telefonstamtalet vi haft hittills.. så blir det när man har mycket att prata om. Jag måste bara skriva hur glad jag är över att ha två föräldrar som alltid står precis bakom mig så fort jag behöver det. Mamma och pappa, ni är guld värda!
 
 

update from school yao

Ååh vilken härlig dag, tjalalala! Solen skiner, himlen är blå, det är måndag o vi är i skolan, fem av fem toasters!

Hej jag hatar rubriker

Har haft en bra helg trots att jag efter skolan i fredags inte hade den blekaste aning om vad jag skulle hitta på under helgen! Har tagit varje dag som den kommit.. I fredags tog jag det bara lugnt och åkte med hem till Victoria och åt där. Gårdagen slutade med att jag, Cajsa, Linnea, Felix och William hängde ute vid Hökensås ett par timmar . En go kväll med gött folk helt enkelt! Helgen avslutades med filmmys med tjejerna hemma hos Linnea förut. Nu ska jag strax krypa ner i sängen och börja ladda om inför den andra skolveckan... Tur att jag har en hel del saker att se fram emot i veckan som kommer!

FRIDAY NIGHT

Sitter och pillar lite med bloggen... Krångligt med alla koder och allt som hör till, men nu Börjar det iallafall likna något så jag nöjer mig för idag! Ska snart ta plats i sängen och invänta morgondagen. Måste bara nämna att jag var uppe på berget och hade hårdträning igår, vilket idag har resulterat i den vidrigaste träningsvärken jag varit med om hittills! Mjölksyran jag hade i benen i slutet av träningen var SJUK. "I don't stop when I'm tired, I stop when I'm done."

school

Avklarat de två första dagarna på gymnasiet nu, helt okej faktiskt och nu kan det í princip bara bli bättre! Klassen är aningen stel men det är väl så innan alla känner alla osv. Aja! Skulle bara testa att blogga från skoldatorn som jag fick idag, nu ska jag tagga inför easyline ikväll, ciaoo
 
webcambilder it is!

Back to reality

Sista dagen på sommarlovet idag, men samtidigt som det känns lite trist att behöva säga hejdå till denna obegränsade frihet så ska det faktiskt bli rätt spännande att börja gymnasiet imorgon. Det jag egentligen ville få sagt var att jag och tjejerna idag har spenderat sista sommarlovsdagen på BÄSTA sätt, i göteborg med lite shopping, en lååång lunch på Jensen's och till sist Rix fm festivalen!

Nu tackar jag för idag och för detta sommarlovet, imorgon börjar allvaret.. Godnatt!

kaoz

Haha, hur ser bloggen ut då eller? Den ser ju inte okej ut nånstans alltså men är för tillfället för lat för att fixa den. Heja gratisdesginer!

Idag har jag kört ett riktigt lökigt pass på gymmet. Och sen haft ännu en reunion med Cajsa och Linnea. Är hemma och ska äta nu sen ska alla (?) tjejer hem till Linnea för ännu en spelkväll!

friday

Sista helgen på sommarlovet nu, lite ångest är det allt..! Har inte gjort alltför mycket hittills idag, men en löprunda i stekande sol kan jag iallafall bocka av. Trodde inte att jag kunde svettas så mycket som jag gjorde då, men tydligen! Det är i en sådan situation man får påminna sig som själv om varför man gör det!

Nu sitter jag bara och väntar på att tiden ska gå tills vi tjejer ska möta upp varandra för en myskväll hemma hos Linnea!

awesome day, again

Tog en sovmorgon idag innan jag, Emma, Athena och Linnea möttes för att cykla ut till Fröjered där vi sedan spenderade ett par timmar i solen och hade det gött. När vi kom hem från Fröjered drog jag och Linnea upp på berget och powerwalkade (kan man skriva så?). Nu är jag helt slut efter en hel dag med massa motion! Två mil på cykel och 6km pw. AJ MIN KROPP! Jag kommer somna gott inatt!
 

last week

Kommer knappt ihåg hur man bloggar längre...? Men jag antar att det är nu jag ska ge det en chans ännu en gång, så let's go!

Kan inte fatta att det är SISTA sommarlovs veckan vi är inne på nu, det var ju inte alls längesen vi fick sommarlov. Ställer mig samma fråga nu som varje år, vart tog detta sommarlovet vägen?! Fast å andra sidan känns det ändå helt okej att börja skolan igen, med tanke på att det är dags för gymnasiet nu... Finally!

Hur spenderar vi den sista sommarlovs veckan nu då? Jo, vi försöker fylla varenda dag med roligheter! Idag var det tänkt att jag, Athena och Linnea skulle åka till Lidköping men vi kom inte längre än till Skövde, där vi spenderade resten av dagen i affärer. Ett å annat matstopp hann vi med också och lite bussluffande på det! När vi kom hem åkte vi direkt till gymmet och därefter upp till havssjön för ett väldigt svalkande kvällsdopp, brrr.. Dagen toppades med att vi körde över en grävling på vägen hem, herregud! En riktigt lyckad dag idag helt enkelt! 
 
"Everyday you miss practicing, it will take one day longer to get good." 
rrebeccaal @ instagram

Ta tag i bloggen eller inte?

Det är frågan... ge mig inspiration o kunskap, tack!
RSS 2.0