19/6

Inleder sommarlovet med att jobba, två av nio dagar på dagiset är avklarade nu. Längtar tills det är över!
In love with a bad boy

AVSLUTNING - KAMERAN

MINNEN FÖR LIVET ♥

I måndags hade vi i 9a vår sista riktiga skoldag tillsammans, någonsin! Sorgligt men sant. Min farmor gick även bort - Du har det bra nu. På kvällen drog jag o Athena till gymmet o köttade bodypump vilket var det jobbigaste jag varit med om!

I tisdags var hela skolan uppe vid en fiskesjö på Hökensås, som alla andra år. Det var kallt o jäkligt men med spelet Med andra ord klarade vi tjejer av de kyliga timmarna däruppe trotsallt. När vi var tillbaka nere i stan åkte jag o Emma till Skövde och fixade det sista inför skolavslutningen. Resten av dagen/kvällen spenderade vi hemma hos henne då vi bla färgade mitt hår.

I onsdags var vi bara i skolan ett par timmar på morgonen o städade ur skåpen osv. Slängde alla mappar o papper, lämnade in skåpsnycklarna och åt i vår älskade matsal en sista gång. Eftermiddagen spenderades sedan hos Linus för att fixa iordning balvagnen, som faktiskt blev över allas förväntan när den väl var klar! Efter det åkte jag o Emma runt i stan och fixade lite saker o tillsist hamnade vi på gymmet för lite träning. Avslutade sedan dagen med världens bästa Anton, akka mongot!

I torsdags var det dags. Avslutningsdagen som vi gått o sett fram emot så himla länge var äntligen här! Dagen då vi fick sommarlov o lämnade allt vad grundskolan innebär bakom oss, aldrig mer! På morgonen samlades alla i klassrummet för att sedan tåga iväg mot bibliotekshuset. Redan då kände jag på mig att det inte kunde bli annat än en kanondag! Och det intygades när jag, Emma, Elin och Athena klirrade varsitt stipendium, jag i NO. Efter avslutningen i biblioteket gick vi tillbaka till skolan för att fika o få våra betyg, sedan bytte alla om till balvagnen. Och eftersom att vi hade danstema hade alla i klassen på sig någon typ av discoklädsel, vilket såg himla roligt ut! Vid halv tolv rullade alla niornas balvagnar mot stan o strögade runt där i en timme, därefter stannade alla till inne på torget, sedan åkte vi tillbaka till skolan. Ville verkligen inte lämna byggnaden, SISTA GÅNGEN EVER. På eftermiddagen var jag o mamma hemma hos Emma o fixade oss tillsammans inför kvällen. Klockan fem möttes de flesta i klassen uppe vid slottet för att ta kort tillsammans innan alla började rulla ner mot stan i sina finbilar o finkläder. Vid halv sju var alla inne på hotellet o avslutningsmiddagen drog igång. Efter trerätters-middagen började discot som jag trodde skulle vara hur segt som helst, men ack så fel jag hade! Efter en stund kom alla igång o det var så jäkla kul! Alla dansade o pratade med varandra o alla var så himla glada! LYCKA PÅ HÖGSTA NIVÅ. I slutet mot kvällen avslöjades vinnarna av balvagnarna o på våran skola segrade vi. Discodansarna! Känslan när alla skrek av lycka alltså! Vid halv tolv lämnade vi hotellet men jag var inte hemma förrän vid ett,
efter att ha stått o pratat med Cajsa, Linnea o Jesper en bra stund!

Igår var det Sista natten mé gänget på Skara Sommarland. I början på dagen var det hur segt som helst tills på kvällen då vi bestämde oss för att verkligen köra, o det gjorde vi! Discot i tältet drog igång o självklart var vi därinne o dansade loss med alla andra galna sistaårselever. Det blev ännu en kväll fylld med dans o även denna gång var det hur kul som helst, trots att det var äckligt trångt o varmt! Strax efter ett på natten rullade bussarna tillbaks till Tidaholm. Var helt död när jag kom hem så la mig o somnade direkt!
Btw, det är jag som är popcorn-tjejen! Skulle gå o köpa popcorn två ggr men dom var slut båda gångerna. Tredje gången gillt fick jag äntligen mina popcorn, men det första jag gör är att tappa ut dom framför ögonen på tjejen i kassan. Alla som såg det klappade självklart händerna. Tjejen i kassan säger att hon kan fylla på med nya popcorn, när jag ska ge lådan till henne släpper jag den självklart innan hon hunnit ta emot den, tappade den alltså igen. HAHA! Sen när vi var inne på toaletten lyckas jag självklart få popcornen under handtorken samtidigt som den är igång. Och poff så flyger alla popcorn upp o ur lådan. Fasen va vi garvade alltså!

Detta har absolut varit den mest minnesvärda veckan i mitt liv so far! Och avslutningsdagen är utan tvekan den bästa dagen hittills! Ett stort tack till alla som gjort dessa dagar så ruskigt bra! 9A, ni är bäst. FET kärlek till er trotsallt! ♥♥♥

-

@ landvetter

Befinner oss på flygplatsen nu, sitter bara o väntar.. På något? Flyget går om typ en o en halv timme, woopwoop!
(om jag kraschar: love u all fellas!)

Läget yao

Sämst i världen på att uppdatera här, jag vet! Men så kan det va.. De senaste dagarna har jag iallafall:
Varit i skövde ett antal gånger
Kollat på solnedgången med mongot
Kollat på fotbolls EM i göteborg, Sverige vann!!
Hittat min drömkille
Tränat för första gången sen SM
Träffat E

Det var väl typ det! Skolavslutning om mindre än två veckor och som grädden på moset flyger jag och Cajsa till London på söndag. OMFG hjklkjhgf. Kan inte ens beskriva hur jäkla nervös och taggad jag är just nu. Hej resfeber!! jag dööööör
RSS 2.0