ke$ha cannibal!

Sitter och försöker plugga svenska fast dunkar musik och pratar med Norman istället, mycket roligare. Orkar inte med svenska damp klassiker, hoho! Ska nog lägga mig snart istället och hoppas att jag somnar, jag är trött och mår fortfarande illa.

Jag längtar till imorgon, jag längtar mer till helgen, jag längtar mer till jullovet!


Ke$ha, dude!

träning nästa!

Kändes som att vi gick längre i skolan idag än vi burkar göra på tisdagar.
Läget just nu: mätt, vinterdeppig eller något sånt, mår illa, funderar. Ska börja göra mig iordning snart, möta Lovisa kvart i 5 och sen träna på hälsocenter. Jag är nog hemma en stund innan åtta.
PIC-00069

in monday morning

Idag efter skolan stannade jag kvar och väntade med Sanna, till klockan 4! fyraa? :o Sen gick jag hem och skrev på engelskan som ska va inne imorn. Så den är klar nu, det gick ju rätt bra när jag kom igång, skrev ihop fyra sidor. Sen åkte jag till hälsocenter och mötte Lovisa, vi testade easyline idag. Det gick bra. Kom hem för en halvtimme sen, men ska gå ner nu och duscha & äta. Sen måste jag plugga NO till imorn, LJUD KUNSKAP! 8-)

En av favolåtarna just nu!

dåligt humör, trött, hungrig? aa

Gick upp klockan 9, fixade mig, mötte Lovisa, va på gudstjänst (wtf?!) halv 11. Och sen i huset bredvid till 4 med konfan. Fyfan vad tråkigt det var! Väntar på mamma nu, hon ska hämta mig. Ska  väl handla lite, äta mat & efterrätt (det sa hon att hon hade hemma till mig?) och sen får jag väl ta tag i läxorna typ.

money most be funny -> kläder!

Jag var inte på shopping humör i början så vi gick bara runt och kollade i massa affärer, sen vid kvart 4 sitter vi utanför donken och chillar, och då märker vi att massa folk börjar gå ut från commerce. Vi bara: ööh, stänger det 4?? Så vi skyndade oss till ginatricot, jag provade lite och fick med mig tre saker hem (från ginatricot, jaja så blidde det) och ett par skor. I skoaffären fick vi reda på att commerce stängde klockan 5 nu på lördagar innan jul, sicken tur!
Köpte ett par jeans också men fick ingen bra bild på dom så skit sam.
Jag stör mig på att alla "bakgrunder" på bilderna blir olika. Heey give me a new camera!

vad jag vet fram till nyår än så länge:

vecka 48: träna på hc, lämna in ett engelsk filmprojekt, no, bspråk, svenska läxor, träna på dv. och det självklara som att va med Das Kompisar!

vecka 49: lämna in filmrecension, träna på dv, uppvisning på dv, nordiska mästerskapen 2010. fortfarande Das Kompisar ofc!

vecka 50: lämna in "bostaden". Das Kompisar igen!

vecka 51: jullov 22 december (fira), julafton! på juldagen är straffen borta och jag får sova över igen, hallelujah!

vecka 52: sista veckan år 2010, nyårsafton ska firas!

svinkallt ja!

Som Linnea das gästbloggare skrev!
När jag kom hem förut så var mina fingrar alldeles röda och svinkalla, Brr.. Jag skulle köpt dom tum termovantarna jag såg idag, får försöka deala lite med mamma så jag kan få pengar till dom, så jag kan åka och köpa dom i veckan. (hur jag nu ska hinna pricka in det?)
Ska lägga mig snart, eller jag får se. Ska på konfa träff imorn halv 11, på morgonen på en söndag? ingen sovmorgon då heller :'(

das gestblogging bu Ahrenbeck!

-ajja hejdå//rebecca
nu ska tydligen jag gästblogga..de är Linnéa alltså för er som inte vet vem jag är så är jag Rebeccas kompis (har ni sett inlägget om mej? :D)
rebecca och jag har vart i skövde idag, våra små syskon har spelat innebandy eller någon, också har vi gått i affärer.
rebecca ligger i min säng och funderar på hur hon hade legat i den om hon hade hafft en sån UNDERBAR säng som lilla jag! 
min säng dåe!!
också tre bruuds i den (rebecca,Cajsa,Jag,Lovisa)
Bara en villd gissning så tror jag att Rebecca snart ska dra och träffa golfbollen(?) haha, jag sjävl får ju som sagt inte vara ute nu i hälgen.. aja, imorron ska både jag och rebecca och en massa andra till kyrkan (om man pallar?) för nu är de dax för konfa, men de blir en chill söndag imorron..kanske!  har en massa läxor och skit, hade! :D
underbaringen själv då:
Linnea AKA Ahrenbecks.blogg.se

skövde nästa!

Ska sätta på mig kläder nu, åker mot skövde runt klockan 1. Ska möta upp Linnéa nånstans (?) också ska vi gå och shoppa lite, för bådas små syskon ska spela innebandy där idag. Vi hänger på och gör något helt annat än att spela innebandy! (y) Men det suger att jag inte har mycket pengar att handla för eftersom jag måste hålla in på mina cash till julafton. Lite är bättre än inget iallafall.


äntligen helg

Sovmorgon var as gött, kände mig riktigt pigg imorse när jag gick upp. Däremot så var det ovant och oroligt att inte börja 20 över 8 som man brukar. Fick tillbaka matte provet idag också, ett poäng från MVG. Jiiihaa! Haha, det är inte första gången för mig.. men bra o veta att man är så nära mvg iallafall.
Efter skolan stannade jag & Athena och pratade en halvtimme typ, det var längesen.. Halv 4 var det träning, och jag & Emma började på en ny singeldans.. Typ 3 veckor innan NM, smarton!
Är hos pappa nu och har duschat rätt nyss så nu väntar jag på mat (är vrålhungrig) sen ska jag va med Lovisa en stund.

pippi långstrump!

Har sovmorgon imorgon, börjar 09:50 med matte. Men att va uppe längre orkar jag inte med ikväll, det kommer jag säkert va dom andra torsdagarna och så. Och jag är "jätte" trött. Börjar iallafall bli riktigt trött, känner mig alldeles mör så ska nog lägga mig jätte snart. Mamma är fortfarande inte hemma och hon kanske blir förvånad om jag somnat när hon kommer eller om jag bara lagt mig över huvudtaget?

KOLLA DET SNÖAR!


Alltså all snö, det är helt sinnes! (vem brukar säga så "sinnes"? Emma, Jennie?) För en vecka sen var det inte någon snö alls ute vad jag minns, kan varit lite. Snön är ända upp till knäna, och högarna som plogarna plogat upp är ju så höga att jag inte ens ser bilarna som kör på vägarna. 7 meter snö på julafton, kom igen nu Sverige!!

torsdag 25 november

Hejhej! sitter och käkar kvällsmat, just nu är jag inne på risifruttin, sen blir det lite mjölk och en clementin också. Har vart och tränat disco, det var närst sista gången idag, redan :o Innan dansen var jag hos Emma. Vi skulle vila/sova eftersom vi har vart så trötta tidigare i veckan men har inte haft tid med det pga läxor ni vet. Men idag när vi tänkte vila då så räckte inte tiden till heller när vi hade checkat av lite andra saker. Efter skolan åt vi 9 mackor var! (försöker slå rekord osv) Det var gott, och jag bblev mätttt, tror att Emma också blev määttt :D
Vi hade so-prov idag också, det var rätt svårt. Man skulle argumentera, jämföra, diskutera och dra slutsatser på nästan alla frågor.. så de tog rätt lång tid och till slut började man undra hur de andra redan kunde va klara och så blev man lite stressad osv. Med G blir jag nöjd, LETT!
Kom på att det redan är den 25e idag, alltså har min månadspeng kommit in på kortet. Har inte ens rört kortet på lite över 3 månader, sparar! Det är inte min starka sida precis, vill köpa massa saker, bla kläder (L)

övar till so provet..


Franska revolutionen
Orsaker.. Det fanns många som var missnöjda i Frankrike innan revolutionen pga. orättvist sammhälle, orättvis riksdag, bönder och borgare drabbades hårdare än andra, höga skatter för bönder och borgare, olika privilegier, stor missväxt, landets ekonomi var urusel så de höll på att gå i konkurs.
Den ledde till att.. Det tredje ståndet tillsammans med några präster och adelsmän bildade en egen riksdag som kallades för Nationalförsamlingen. De tog kontroll och skrev en ny grundlag som bestämde att de skulle ha kvar kungen, men med mindre makt.
Koppling till den industriella rev.. Borgarna fick mer makt och pengar som de kunde satsa på industrin. Hade inte borgarna fått mer makt hade det inte blivit någon industri och inte hellet någon industriell rev.
Industriella revolutionen
Innan rev.. Då bodde de flesta ute på landet och arbetade med jordbruk. Låg levnadsstandard. Ingen jämställdhet, männen hade all makt.
England & Tidaholm.. Handelsvägar (sjöfart), Kapital (borgarna satsade på industrin), Arbetskraft (befolkningsökning), Råvaror (tex bomull), Teknik (ångmaskinen, "den första motorn"), Marknad (man sålde det folket var intresserade av)
Handelsvägar (järnvägen), Kapital (Von Essen & Rudbeck), Arbetskraft (fanns redan), Råvaror (vattenkraft, skog), Teknik (fanns redan).
När?..Engelska rev. i mitten av 1700-talet. Rev. i Thlm år 1850.
Den ledde till.. att fler människor flyttade till städerna. Miljöproblem. Högre levnadsstandard. Jämndställdhet osv.
Centrala begrepp
Adel - kungens närmsta män med fördelar
Revolution - en stor snabb förändring
Borgare - vanliga invånare
Privilegier - rättigheter
år 1789 - Franska rev.
Missväxt - skördarna slår fel
Skatt - en avgift man är skyldig att betala
Makt - möjlighet att fatta beslut
Jämställdhet - rättigheter mellan kvinnor och män
Urbanisering - folk flyttar från landet till städerna
Teknik - människans hjälpmedel
Miljö - omgivningen
I-land - industriland
U-land - utvecklingsland
Kolonier - mark i "främmande" land
Råvaror - naturliga varor utan behandling
Kaptalism - pengar,betalsystem
Infrastruktur, kommunikationer - vägar

e m m i s ( L )

Idag har jag vart med Emma. Vi har vart på lindex, och vandrat i snö "stormen", ätit mellanmål, frusit, vilat, pluggat so, ätit kvällsmat, poooopppaat, pratat, tvättat håret på varandra, suttit vid datorn. Kom hem vid 9 och då hade jag ju redan både ätit och duschat hemma hos Emma, MYCKET SMART! Angående "stormen" så tycker jag faktiskt om att det har kommit snö nu, fast samtridigt tänker jag: nu redan? så mycket? De enda nackdelarna jag tycker finns egentligen är snöbollarna och grosningar, och att det är jobbigt att ta sig fram.
Nu ska jag fortsätta plugga till so provet imorgon och lacka naglarna, blog you later biatches HAHA!


första spinning passet

Sitter och pratar skype med Emma och Linnéa!
Spinningen var rätt rolig fast den var jobbig. Det fanns tre olika nivåer med spinning (2,3,4) och jag och Lovisa gick på Zone3 idag, första gången någonsin går vi på mellan nivå. Haha, sen fanns det tydligen pulsklockor som vi inte hängde med någonting av också skulle man torka av cyklarna med papper OCH NGT MEDEL efteråt. Men det fattade inte vi så vi torkade ju bara av med papper.. Till sist kollade vi på schemat och bokade oss på några fler pass en vecka framåt, fast det krockar ju lite med andra saker i våra planeringar som tex; dansen, bio, shopping!

16:38

Är hemma hos Emma och pluggar till so provet, eller vi försöker iallafall. Det är ingen hit! Mamma kommer och hämtar mig halv 7, då ska jag äta och byta om sen hämta Lovisa och då åka till hälsocenter, vi ska spinna lite! Haha, spinning alltså. Förresten så var vi på skolbio förut, vi såg Gilbert Grape. Den var bra tyckte jag.

systemkamera

Canon EOS 500D, blir det nog!
Men Nikon D5000 är också en fundering, men det lutar åt Canon!

en måndag i november

Idag har jag varit med Lovisa. Först stannade vi kvar i skolan till 3 och jobbade med våra tröjor i syslöjden, så dom ska bli klara innan jullovet eftersom vi kommer ha hemkunskap ett tag nu istället för slöjd. Sen gick vi hem till henne och åt, läste tidningar med mera. Sen gick vi ut o gick en promenix i vinter vädret. Träffade lite trevliga människor. Sen gick vi hem till henne igen o då hämtade mamma mig. Och ikväll har jag gjort kvällsmat åt alla tre här i huset! Fast jag kan erkänna att jag bara gjorde korv med bröd.
Bild från förra torsdan (;

dumt gjort.


*text raderad*

L .. 
♥ .. L

genom eld och vatten

Nu är det så att jag köpte uggs i skövde förut men jag ångrar att jag inte köpte den andra färgen, och jag orkar inte tjata på mamma om att vi ska åka dit fort igen. Jaja.. Har vart på apoteket och ica också. På ica köpte vi massa massa flöt. Tre godispåsar, två chipspåsar, en stor dricka och choklad. Jag skämdes nästan när vi skulle betala.
Googlebild!

Har ätit nu också , så ska väl städa mitt rum och sen kolla på kenza&tyra show tills Linnéa är klar. Sanna kommer ikväll. Våra planer har gått i kras men man gör det bästa av det som går ändå.

godmorgon 09:14

Har precis gått upp, är rätt trött. Men sitter och äter frukost nu sen ska jag göra mig iordning och försöka vara klar till klockan tio, då åker jag och mamma till skövde..ska försöka shoppa lite. Förrästen så kollade jag och Emma på Frozen igår, den var rätt bra men vidrig/äcklig samtidigt. Man såg liksom benet sticka ut när Dan hade hoppat och landat på marken. Ne, ska inte berätta allt nu för dom som också har tänkt att se den! ;)

GRRRRRRRRRRRRR

Jag är så himla snygg alltså! På riktigt, när jag kollar mig i spegeln tänker jag typ: Det här har verkligen mamma och pappa lyckats bra med! Jag är så glad att jag är snygg alltså! Orka gå runt och vara ful hela tin.

Jennie tha gästbloggare!

Hellohello!
Jag har fått i uppdrag av becco101 att gästblogga lite här!
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva! Detta är liksom en chans i livet typ.
Iallafall så snöar det nu, det är typ 10 cm eller något, mums.
Nu ska Rebecca åka hem, hon har varför här och ätit, bajsat och kolla på film, tack för besöket!
Och för er som inte vet vem jag är, så är jag Jennie Tönnberg, syster till Emma! Om ni vill läsa min blogg som är så himla mycket bättre än Beccas klicka HÄR!
Tack för mig! / J!



uuuk

Har vart illamående sen imorse, så jag har vart på lite sådär humör. Har ätit två mackor och kräm nu, men det var nog inte att jag var hungrig iallafall. Träning 15:30 - 17:00!


Dagens outfit eller liknande

matteprov

Tidsinställt inlägg -
Nu sitter jag antagligen och skriver ett matteprov. A-delen, den lättare delen med andra ord. Hoppas detta går bra!

den där skolan

Har en känsla av att det kommer bli lite kämpigt nu innan jullovet i skolan. Ska kämpa mig igenom det så blir det as gött med lov sen, längtar längtaaar efter jullovet!

Matteprov a-del
Matteprov b-del
SO prov
Svenska prov
NO prov
Göra klart min tröja i slöjden
Engelska läxor x2 gånger något igen?

kanon torsdag!

Skolan idag var för bra måste jag säga. Fyra lektioner, och lagom raster emellan, då kan man träffa folk och prata. GILLA! Efter skolan hade jag tänkt att sova och plugga matte men Lovisa frågade om det gick och va, då sa jag att jag skulle plugga matte och då sa hon att vi kunde göra det tillsammans och då skrattade jag bara.. Det går inte så bra när vi ska plugga liksom. Vi satt i köket och åt och spela in filmer i över en timme, sen gick vi upp och pluggade såååå mycket.
På dansen idag dansade vi slowdance igen, och började på en pardans för mera superstar dansare, kulkul!
Och nu är jag hemma och har ätit och duschat (och bloggat snart nu då) så ska plugga matte nu, prov imorgon jööö!



någon som vet vad vi hade för läxa?

Engelska läxa till imorn och jag har bara övat lite på glosorna och läst texten en gång. Vet inte vad man skulle kunna med texten och Cajsa hade säkert somnat lååångt före jag skickade iväg smset till henne. Så här sitter jag och vet inte vad vi har förhör på imorn bitti, första lektionen. Men som jag skrev sist; ett läxförhör är inte hela världen så länge jag lever! Fast o andra sidan så kan jag ju inte tänka så varje gång, då slutar det ju med IG. Haha..


det är ju sant..?

Knullar en kille runt blir han en så kallad legend. Knullar en tjej runt blir hon horan.

Det fattar jag! med tanke på att man inte kan kalla en kille för hora, men annars så.

emma (kenza) lingon!

Kom precis hem från Emma. Idag hade jag egentligen tänkt att bara vara hemma efter skolan och vila och göra läxor. Men hade inte vart med Emma på skit länge! Senast var 30e oktober! Vi åt och fikade hemma hos mig sen åkte vi hem till henne. Vi satt vid datorn och la över massa bilder och videos på ett usb minne till mig. Sen studsa vi runt i lägenheten och tog kort.


linnéaaa!

Linnéa elisabeth Ahrenbeck.. En av dom bästa! Hon är och jävligt duktig på att smida planer tillsammans med mig, synd bara att det sällan blir av som vi tänkt. Päronen.. Klart vi drömmer o svävar bland moln ibland och. Skulle gärna få hennes garderob, rummet och duschen, hon vet!

film

Kollar på fucking åmål med Lovisa, fast hon är på toa nu.
Åkte skridskor i skolan idag, haha!

ny vecka, nya läxor osv

Jag, Lovisa, Elin och Sandra stannade i skolan till 3 och började på engelska läxan, som för övrigt är till imorn - shiet! Ett läxförhör kan faktiskt gå åt skogen så länge jag lever. Ibland har jag faktiskt viktigare saker för mig Inger.

Vart med Sanna idag. Vi åt och fikade, satt vid datorn, prata (men nehe?), va ute och gick och cyklade, satt på meddo, föjde med Jennifer till konsum och västgötabladet. Lämna Sanna på konsum vid 7 sen åkte jag hem, åt, dushcade, pluggat lite smått på engelskan. Men nu funderar jag starkt på att gå och lägga mig.
Jag tycker fortfarande om att ligga såhär.. haha

118800

Rebecka Andersson hade skickat till 118800, och jag ville ju också testa så..
-Vem är Rebecca Lenneer i Tidaholm?

-Lillgamla Rebecca är en ung snygg tös med massor av energi! Hon älskar att vara i centrum och är ledare för sin lilla flock av unga "damer" i skolan. Förutom att skriva på sin egna blogg så brukar hon tjuvröka på rasterna och snacka om killar och Hello Kitty med sina tjejkompisar. Hon drömmer om att en dag få rida på delfiner med sin drömprins Sebastian! Mvh 118800

Haha! Kan säga att jag inte röker alls och pratar sällan om hello kitty. Rätt kul var det ändå, tycker nån att det stämmer in på mig eller? (;

igår då..

..Träffade Linnéa vid halv 9. Vi köpte godis, gick runt tills tårna blev för kalla. Då började vi gå hem till henne. Och på vägen kom vi på att vi ville på förbi IAC där militärerna höll till. Det var läskigt, men ballt! Iallafall, hos Linnéa kollade vi på "gamla" bilder. Jag har knappt inga från förra året osv, ska skärpa mig och börja ta kort på allt och alla. Med en systemkamera? (a) Vid 1 följde Linnéa mig en bit, förbi där militärerna stog tidigare, men dom var inte kvar där då. Kom iallafall hem vid 2.

Det var en seg dag men blev en mycke bättre kväll/natt! ♥

godmorgon 12:31

Håller på att göra mig iordning, ska va hos farmor & farfar i ekedalen klockan 1. Skriver efter det! (:
Jag samarbetar med militärerna.

man ska inte klaga

Men jag börjar få riktigt tråkigt. Vet inte om jag o Linnéa ska va idag eller inte, vet inte vad jag ska göra alls? -.- Funderade starkt ett tag på att träffa nån från igår. Och vädret är dumt, det bara regnar så att all snö blir slask o smälter. Så orkar inte. Men eftersom jag inte gillar när andra folk skriver så här så ska jag göra något annat av det hela. För det blir ju till vad man gör det, right? Tycker jag iallafall. Egentligen ska jag inte klaga nu, för det är lördag och mapparna med läxor i är hos mamma så jag behöver/kan inte gör någon.
Snyggisch bild..

nice nice o ännu mera nice

jag tar kvällen som den kommer

Trodde att jag skulle va hemma här hos pappa och ta det lugnt ikväll, typ kolla på film och ligga i pyjamas eller nått. Men planerna ändrades när jag prata med Sanna. Träffade henne, gick runt till några place. Sen va vi med en, sen kom det några mer. Aa ni fattar. Ne det gör ni inte.. Fick en snöboll på magen nere vid vänstra höften. En hård snöboll, jag hade ju inte stängt jackan heller så den kom direkt på linnet. Blev rött och gjorde jävligt ont! Sen träffa vi en igen, och sen en till. Haha, åkte hem nu vid elva. Tur att det inte var så äckligt kallt ute ikväll. (y)


"gammal" bild. *förra helgen*

fredag people

Jag glömde att jag skulle kolla på kenza&tyra show igår när jag hade bloggat om det? Så jag stängde av datorn, och Då kom jag på det. Orkade inte starta om datorn så la mig o läste och smsa istället innan jag somna. Ska kolla på kenza&tyra show nu då. Och packa ihop lite saker till pappa sen. Känner att jag mår illa/har ont i magen och är väldigt trött. Det ger sig nog.

nu: kenza&tyra show

Sen sova, imorn är det fredag som säkert ingen har missat. Ser ut så att jag är i skolan som vanligt, tränar o sen åker till pappa. Mer vet jag inte. Sov gott!

chéll på dillen!

Skolan: Hade b-språk, utan någon lärare, så alla satt o kollade på film. Sen skulle vi haft svenska men Swerre var där för sista gången istället. Trots att det vart segt så har jag lärt mig lite också. Sen matrast, dagens mat var makaroner och äcklig falukorv.. Men makaroner gillar vi! Sen satt massa folk i sofforna och chilla, haha! Sist hade vi no, där vi bygger bilar. Sen slutade vi 12:40 eftersom vi hade kompledigt för en tidigare sak.

Efter skolan har jag o Lovisa ätit, kollat på Hipp hipp hora, pratat kommande träning, spelat in videos. Sen gick vi till dansen. Kändes att det hade vart lov från dansen en vecka också. Trots att det var extra jobbigt så var ett plus att vi fick testa slow disco. Det var så att vi fick en koreografi, men utan räkning. Så dansade man till en balad på sitt egna sätt, efter sin egna räkning. Man skulle typ leva sig in i låten och vara musikalisk. Detta vill jag absolut träna och bli bättre på! :)

Låten ger sommar känslor eller något eftersom vi i kören sjöng den på skolavslutningen i år.

nu: skriva önskelista

Det är så himla mycket man vill ha hela tiden! Så nu ska jag skriva ner allt jag vill ha, med papper och penna då va va va. Får se vart detta leder. Med detta säger jag också God natt!


bilder 10 november

10 november 2010

Hade syslöjd idag, det är kul. På idrotten hade massa folk glömt kläder, det var nog inte bara jag som trodde att vi hade skridskor idag. Iallafall så fick vi som inte var med gå till polisstation, ta en bild, och gå tillbaks. Efter skolan var jag med Lovisa, det är kul! ♥ Vi kollade på lindex (o jag köpte bh:arna) och sen köpte jag en glass för 10 kronor på konsum. Var faktiskt inte så fruktansvärt kallt o käka glass ute i det kalla. Plus att vi har tagit massa bilder idag, fast inomhus alltså. Dom kommer i ett annat inlägg snart!

Har inte ens suttit en hel timme vid datorn idag, 50 minuter nu för att va exakt. Och jag har redan kollat på allt och tröttnat, bloggar lite nu, sen blir det att vila i sängen innan jag bestämmer mig för att somna. Har också redigt ont i halsen nu. Blöö försvinn! Tack.

hyvää yötä!

Tog en promenad med Lovisa förut. Skulle velat tagit bilder också men det har ju snöat hela dagen idag, alltså när vi var ute då också. Mina fingrar höll på att gå av, bokstavligt, på vägen hem. Måste måste måste köpa tum termovantar. Har ätit, duschat, kollat i gamla fotoalbum och tagit kort på vissa gamla bilder från bebis tiden. Sa åt mamma att vi borde skaffa oss en scanner, och det tyckte hon lät som en bra idé så får väl hoppas!

♥♥♥♥ - full pott! KATCHING

last winter music

utvecklingssamtal nästa

Idag i skolan var Sverre (?) där o hade en föreläsning igen, om självkontroll och sånt. Repuls eller något liknande kallas föreläsningarna tror jag.. Och förvånansvärt så var det mer okej och intressant idag faktiskt. Ska på utvecklingssamtal snart, börjar 16:15. Borde nog gå ner o ta på mig. Mamma är på nån läkargojjs så hon kommer direkt till skolan, hoppas jag..!

Det snöar, det snöar, det snöar!

Vaknade imorse o såg att det snöade vitt ute i det mörka vid 06:10, vet inte varför jag vakna då men. Iallafall.. Då blev jag glad. :) Btw så är bilden från imorse då och det snöade då men snöflingorna syntes inte på bilden.

Förvånar mig själv!

Nu har jag betat av det viktigaste på mina lista över vad jag skulle göra idag. Tog en promenad med Linnéa, verkligen ill härligt att gå ut och gå nu, trots att det är så kallt. Med varma kläder går det! Ätit spaghetti med köttfärssås och duschat. Sen har jag suttit nere med mamma och pluggat nästan en timme inför provet imorn. Så nu orkar jag faktiskt inte mer. Får sova på saken helt enkelt och tänka rejält imorn! Men tänker nog jobba lite i matte boken snart, för att bli bra bättre bäst.
Med rubriken menar jag att jag förvånar mig själv att jag i stort sätt har "pluggat färdigt" inför imorn nu. Annars brukar jag alltid sitta in i det sista för att jag inte läst på ordentligt innan. Men nu.. klar.

Monday after school

Kom hem för 15 minuter sen, typ? Jag, Cajsa, Linnéa cyklade till um efter skolan. Sen ville dom till lindex, och det  ville inte jag. Så jag skulle spela sur medans vi va där inne. Men det orkade jag inte mer än 2 minuter typ så jag sket i att spela sur! :D Cajsa skulle åka till Lovisa så jag o Linnéa provade BHar istället. Sen cykla vi hem.

15:45
Äta "mellanmål"
Fika kladdkaka med grädde
Plugga
Troligen ta en fika + promenad med Linnéa
Äta
Duscha
Plugga/Datorn
Sova
00:00 Deadline:ens DEADLINE verkligen!


22:14

Jadå, åkte till Linnea o tog en fika med henne, Cajsa o Sanna. Sen cyklade vi runt lite innan vi tog slut station hemma hos mig. Cajsa åkte hem vid sju. De andra två fick jag "slänga ut" strax efter åtta, då var det färdig lekt minsann! Sen dess har jag ätit pannkakor och duschat. Nu ska jag prata med lite folk på skype hade jag tänkt och avsluta mitt lov med läxor. Som att jag inte får nog av det sen ändå? Ne ne va.

Söndagsångest..

Söndag, skola imorn, matte diagnosen ska lämnas in (är inte klar), prov på tisdag. Gå upp tidigt, vara trött.
Ska alltså försöka plugga idag. Pratar med Sanna nu och, hoppas på att träffa henne sen!

lugn lördag

Vart i Dimbo. Kom hem. Mamma fick ett andra bryt för dagen (som turen var missade jag det första). Dammsög hel huset. Klockan tre va det kalas för mamma. Bråka med Emil, lura Emil, osv. Studat engelskan, tar ill lång tid att läsa igenom den en gång (!!!), läst massa i min braiga bok.
Och nu har jag kollat allt på datan. Så ska väl läsa o studa lite till , och dra en rulle om inte två. Ingen rolig social verkar finnas på msn/skype ikväll nu så det får bli som jag skrev innan.

Denna lördag känns väldigt chill. Typ bara vart hemma med familjen och första helg-kvällen på länge som jag är hemma på. Det behövdes nog, o andra sidan hade jag knappt något val eftersom kusinerna sover här nu inatt. Jaja, Taggad för kommande helg kvällar så att säga! :D


En bild från ett annat tillfälle.

Fredan igår:

Jag o Sanna åt pizza. Cykla till stan o träffa Martin & Victor (och tre till men..). Sen träffa vi lite annat folk, as trevligt. Sen fick Linnea möta oss på ett litet djävulskt stället, Hihi. Var nere i stan till 12 och frös något extremt om fötterna, fast ändå inte. Conversen kanske ska läggas på hyllan ett tag framåt nu? Näsch, dom ä ju ill nice! Väl hemma hos Sanna kolla vi på film, sen sov vi.

I gotta feeling that tonight's gonna be a good night

Nu har jag gjort mig iordning, har till och med satt på mig kläder. Dess värre känns det inte så bra så ska försöka hitta något snäppet bättre. Ska plugga engelska en liten stund nu, har laddat ner nya filmer som lockar att se på också. Men det får jag ta en annan dag för ska träffa Linnéa & Sanna sen idag, men när vet jag inte? Vi sover iallafall i Dimbo hos Sanna inatt. ;)

Är på så där bra humör idag igen också, känns som att det va ett tag sen sist. I vilket fall så passar det ju bra så jag inte drar ner stämningen för någon/några idag.
Bild från den 26e, egoshoot.

Plugg på lov, not okay!

Sitter med matte boken framför mig (på lovet??) Vet, men tänkte va duktig och göra klart diagnosen som jag & Lovisa lovade David. Men minns bara pytte ytte lite av matten just nu så fattar knappt nått. Plus att vi har engelska prov på tisdag, tusen miljoner temaformer av oregelbundna verb. På tisdagen direkt efter lovet? Alltså måste man plugga på lovet?! Det där gjorde Inger säkert med flit för att djävlas med oss, fuck you. Aja, alltså måste jag börja plugga lite nu, men har ingen ork eller vilja. Men ska försöka få fram den en liten stund genom att äta upp den sista araksbollen. MUMS! Nä gud va mycket onyttigt jag ätit detta lovet.
Bild från januari. Snälla Inger, plugg på lovet? come on..

Kraftigt lurad..!

Hittade inget på hem & hobby förutom ett paket tuggummi för 9 kr. Oså hittade mamma en svart stolsdyna till min stol. Från hjo åkte jag direkt hem till Linnéa och jag bad mamma släppa av mig en bit innan så jag inte skulle riskera att komma vid fel (för tidig) tidpunkt. Vi gick direkt ut med Wiggo, och då kom det fram att jag hade blivit avsläppt en bit innan i onödan. För allt som Linnéa skrivit var bara på skoj. Och jag trodde verkligen på det och hann bli båda irriterad, arg, ledsen, glad. Var så förväntansfull nästan med fjärilar i magen av att få veta allt.. Men då säger hon efter en bit in på historian att hon bara skojade hela tiden. ÅÅh jaja, det va kul så länge det vara! ;)
En oredigerad kanske lite halft failad bild som Anna skicka förut. :p

13:12

Sådär.. nu har jag suttit och kollat allt på datorn, alltså alla bloggar jag läser, bilddagboken, facebook. Är nästan klar också, det är bara kläderna som saknas nu som vanligt. Får väl ta tag i det snart så jag kanske hinner kolla på en film eller något innan mamma kommer hem från jobbet runt halv tre. För då ska vi åka till hem & hobby i hjo. Hoppas jag hittar något trevligt där! Efter hjo ska jag va med Linnéa igen. Tills dess måste jag komma på något vi kan göra, klarar inte av att bara gå och sega, och tänka "vad ska vi göra?" på dagarna längre, speciellt inte på lovet.
Black man
White man
Spider man
!
Gangsta man
Fuck man
Oh oh

Hejhej

Nu chillar jag o Linnéa troligen o tittar film eller så står vi i köket hos henne och bakar för fulla muggs! Alltså är det ett tidsinställt inlägg, bara för att testa. ;)

Just the (awesome) way you are

Goden morgen!

Inatt somnade jag vid halv ett, vilket behövdes eftersom jag vart vaken längre än halv två sen i fredagskväll. Idag skulle mamma ringa och väcka mig halv tio men det hade hon glömt så jag vaknade klockan elva istället. Och nu har jag gjort mig iordning, är nästan helt klar. Ska bara ta på mig kläder, ser inte fram emot det. Klädkris blööö !!

Linnéa skicka sms för en kvart sen:
-Smsa när du vaknat sömntuta :D
-Okej :D
-Jag är vaken nu :D
-Jasså:D är du klar :o
-Nästan :D dudå? :D
-Ne, eller jag har käkat frukost :D
Tror jag ligger före henne idag! Kors i taket att jag ligger före någon nån gång över huvudtaget xd!

TEVE & FELM

Har en (egentligen två) filmer att kolla på. Äntligen midsommar.
Och Kenza&Tyra show, förra veckans avsnitt som jag inte hunnit med än.
Och Ana Ginas tvshow (?) Har inte hängt med i svängarna men har hört att folk har sett hennes show och att den va rätt rolig då och då. Såklart ska jag också kolla! När tiden ger mig tillåtelse vill säga.

Hemkommen! (;

Är hemma hos mamma nu igen. Känns som evigheter sen, men nu är jag tillbaks där jag hör hemma!

Natten till idag sov jag o Linnéa på lanet. Stackars Victor kan inte ha sovit gött. Vilket jag o Linnéa inte gjorde på hans luftmadrass heller. Kallt blev det också så tog på mig vinterjacka o vantar, o vaknar av att fölket ligger o stirrar lite klurigt på mig.

Nu på kvällen va Sara o Linn där igen (y) Gick ut i regnet o träffade Sanna och hennes kompis Emma från Kungshamn. Kom hem strax efter nio.

Har plockat iordning på alla mina saker som jag inte städat undan efter mig, tvättat bort sminket ordentligt!

På lanet!

Är i Felix garage nu på lanet med massa fölk. Rebecca, Linnéa, Sara, Jonis, Victor, Eddie, Jacob är här just nu. Felix o Linn har vart börta ett tag nu. (haha) Och Jeppe är också börta. Jag, Sara, Linnéa följde pojken till Börsha för en stund sen. Så jag har tagit Jeppes data nu och Linnéa sitter bredvid vid Jonis data. Var och köpte massa gott på konsum förut. 2 liter fanta exotic, chips, choklad, pattor. Illgöt och illflöt! :)



söta pöjka! :D

@Linnéas place!

Sitter vid Linnéas dator och väntar på att hon ska äta klart där nere, så vi kan gå (om hon inte är på skjutsarhumör) hem till mig så jag kan äta lite också. Har bara ätit frukost än så länge idag så börjar faktiskt bli lite hungrig. Sen drar vi till lanet hos Felix.
up next: ... ? :D

God morgon NOVEMBER!

Är rätt nyvaken, gick upp för en halvtimme sen. Sov på madrassen på golvet inatt igen. Men det kände väldigt tomt att sova ensam så ni vet det. Men nu ska jag iallafall käka lite frukost (rostebröd med skink, och kräm mums..) sen ska jag packa ihop mina saker och åka till mamma igen. Och efter det träffa Linnea! ;)


Höstlov, ny månad. HELT OKEJ!

Sista helgen i oktober!

Säger som Linnea: har inte vart i kontakt med nån dator på evigheter känns det som, men senast va igår vid åtta tiden.

Som sagt blev det ju tjejerna igår kväll som planerat. Satt inne först, sen ute träffa vi lite folk. Sen drog vi med oss Sanna. Eller hon drog med oss, eller hur man nu ska säga. Går inte in på några detaljer. (Kommer ångra det o bli nyfiken när jag läser detta om ett tag säkert) Kom hem halv två, tog några nattmackor, somna vid tre.


Idag chilla vi bort halva dan. Tror klockan va tre elle nått när vi börja sminka oss o städade i ordning i rummet lite. Sen när vi satt o åt kom vi på att vi skulle till Cajsas mormor & morfar o tigga lite fika eftersom inget är öppet här i tidaholm på söndagar.. Fick också för oss att basta hemma hos Cajsa. Så först tog vi en fika hos Cajsas mormor & morfar, senare var det bastning för fulla muggs hemma hos Cajsa. Vi ville springa ut o rulla oss i snön men den har ju inte kommit än så vi gick nöja oss med att va ute bara.




Man skulle ju ställa om klockerna till vintertid idag också, förvirrande! :o

TÄVLINGSPIC

RSS 2.0