Nigga hands!


-Nigga hands! Tillfälligt smeknamn..

Sitter och halv pluggar. Lyssnar på Sofijah på youtube och fastnade för Det finaste jag vet. Den fick mig att tänka på vilken fin vän jag har. Och hur mycket jag tycker om henne! 

Och känner du dig ensam, är du aldrig till besvär,
för när du behöver mig kommer jag redan vara där

Du är stjärnan som föll, ifrån himlen ner till jorden
utan dig vore jag bara en av miljoner.



20:02

Sitter och käkar kvällsmat, som består av banan-och jordgubbssmoothie. Andra gången det blir smoothie för mig idag! Måste ta tag i engelska läxan nu också, fast jag inte orkar, tycker det verkar svårt. Jag vill kolla på film, tjoho!
-Mumsigt yao!

Hej freako!

Igår helt plötsigt så funkade mitt internet utan att jag hade gjort något, azum - då blev jag glad! Men nu är jag besviken för nu funkar det inte längre.. :( Hej mammas dator, igen.

Kom hem för en timme sen, vrålhungrig och sugen på en himla massa saker, I "MATVÄG"! Än så länge har jag käkat en liten bit rå falukorv, en kärleksmums och en macka. Har gjort en smoothie nu också som jag sitter och halv smaskar på, mums! Undra vad jag ska ta här näst.

Nemen nu är jag faktiskt lite depp på internetet igen, kan det inte bara funka normalt eller? Och Emil är här med två kompisar.. och vad gör dom? Jo dom äter massa utav mina kakor till mellanmål och sölar massa på golvet. Sen sätter dom sig i vardagsrummet och turas om att spela på datorn som dom kopplat till TVn, så det blir STORT så att ALLA kan se. Blöööö! Och inte nog med det så ska pöjken va tuff och kata emot mig. Örka. Mamma är hos läkarn ungefär 30 mil bort och kommer inte hem förren ikväll. GREAT, G R E A T !


-Diggar Linnéa och Carro i bakgrunden!

Helsingborg bilder!

-Vi i gruppen!


-Tittut!


-Girls!


-Helsingborg hade knappt någon snö kvar, avis!


-SINGEL


-PAREN


-På vägen hem!



Heyhey schleten chey!

Idag är jag trött och schleten från igår. Men det var det värt för gårdagen var riktigt nice! Kom till final i singel och slutade femma med prick. I par kändes det bra även fast vi inte gick vidare. Tagga till Örebro näst nästa helg! Har också lyckats bli förkyld..

Mitt internet funkar fortfarande inte så mina 300 bilder från igår får vänta ett tag, så less på detta krångel nu! Om jag hinner kanske jag drar iväg till pappa senare för att umgås lite med min ACER. Ska för övrigt bara ta det lugnt idag, fast måste börja plugga och - öööööhö!


-Lovisa och Rebecca! ♥

Godnight111

Får lite smått ångest när alla mina homies skriver på sina bloggar typ för en timme sen att dom skulle gå och lägga sig osv.. och här sitter jag med nylackade naglar som borde torka innan jag kan sova. Mor min har fått krusa håret på mig medans jag glodde på James Bond (?) och hjälpt till med Brunis utan Solisen.

Bussen går kvart i fem imorn bitti. Och tävlingen beräknas vara klar till sju tiden på kvällen. Hoppas att vi kommer hem i någorlunda tid imorn kväll för det blir göttast så. Ciao fellas!

19:59

Får sitta vid Emils dator en pytte liten stund nu, yeah fett nice! Måste väl hoppa in i duschen nu (strax) och fixa allt då.. sist jag hade bloggat så kom jag på fler saker jag behöver göra! Var till och med så busig och la in några bilder från min saknade kamera som jag inte kan lägga in i min saknade dator jag min saknade dator saknar internet. Åååh jävla bredabandsbolaget!

-Testade förra pardräkten som blev grymt fail och för liten typ..


-Letar och vrakar bland massa "gamla" dräkter och ser efter vad man kan hitta på att använda!


-Rooomopah!


-Buseunge..

Tagga till imorn!

Tagga rikstävlingen i Helsingborg imorgon! Och som alltid så är det en del och göra kvällen innan tävlingen. Har precis ätit nu. Ska duscha efter tre timmars träning, packa matsäck, packa smink och sådant, fixa håret. Det är det viktigaste iallafall!

Bäst att sätta fart - och glöm ingenting imorgon nu tjejer!

Go kväll typ!

Ligger i Emmas sköna säng nu med hennes härliga dator, i väntan på att hon ska komma ur duschen. Nu kom hon ut! ..förut lagade hon mat åt oss, bra bra. Gott var det också! Nu har vi lite saker som vi måte göra innan läggdags, och klockan är redan snart tio.. plugga NO till imorgon (hej, jag fattar inte?), bestämma frisyr och smink till lördag, dansa pardansen, somna.

Och juste ja, jag ställer upp för tösen och sover hos henne inatt för att hon ska slippa va själv hemma. Jag är snäll!

up next: baaaaak!

Skolan gick fort idag och var nästan azum! Slutade för en halvtimme sen typ, fick sluta tidigare på SOn idag för redovisningen var klar, great! Har precis ätit körv med bröd (alla antecknar såklart!) så ska försöka mig på att baka kärleksmums nu.. kan ju inte bli kladdmuffins exakt varje gång. ;)


-Härlig bild från våren-10!

ONSDAG

Haha, den här dan alltså! På hemkunskapen hade jag och Cajsa planerat att göra köttbullar i pepparkaksformer men då ville inte surtanten Maria (hemkunskapsläraren) ge oss mjölk, ägg, ströbröd som vi behövde. Så det slutade med att vi gjorde spaghetti och köttfärssås. Bränd köttfärssås. Men god var den ändå!
På musiken fortsatte jag och några fler tjejer träna på våran trubbadur, haha vad är det? Nej men, 21 guns med Greenday. Jag tror faktiskt att det finns hopp för att klara låten nu ändå.
På idrotten var det klädsim och vi skulle simma i tjugo minuter utan att nudda botten eller kanten, för det kan man ju inte göra ute i havet om man ramlar i från en båt. Sen skulle vi i svikten och ta av oss kläderna i vattnet, utan någon kant. Vilket inte heller va så lätt. Jobbig lektion.. ska inte ramla över bord!

Efter skolan stack jag och Lovisa till skövde vid halv fem. Köpte ett par ljusblå jeans och hängslen. Tog oss varsin McFlurry toblerone på McDonalds innan vi tog bussen hem igen.


-Göteborg Maj-09!

19:38

Jodå, idag gick teknik lektionen mycket bättre än förra gången och typ förra gången innan det. Ska snart bege mig mot dansverkstan igen för att dansa MTV den här gången.


-Tyget kom idag, sisådär fyra dagar innan tävlingen.. tror knappast att dräkterna är användbara till lördag tyvärr. Och bilden är inte av bästa kvalite heller, tog den med mammas mobil eftersom att det inte är så smart att lägga in mina bilder från min kamera i mor mins dator. Så bilden ger inte tyget och allt rättvisa!

I skolan!

Sitter i datasalen nu och har fett trökigt (ska egentligen skriva något om en revolution i ett land), nä men så illa är det ju inte men jag vill hem och sitta vid min dator. Nej just det, internet funkar inte på den! Vill bara komma hem och chilla iallafall. Men nej, måste plugga.. om jag ens hinner det idag eftersom det är dansverkstan som gäller gånger två.


-Gammal header! topnotch.

fiiiiiilm!

Drar igång en film nu sen ska jag sova, har för övrigt varit rätt duktig idag.

Do it like a dude

Jag är själv hemma och TVn är för en gångs skull igång (vet ju till och med hur man får igång den nu). Dock hade den inget intressant att bjuda på just nu så MTV står på istället! Funderade på att ta på mig pyjamas och ta bort sminket och allt de där nu för det skulle va gött, men kom på att mamma kommer ju hem sen och då kanske vi ska handla? Hoppas jag.






-Ååh jises, ge oss värme!

23:04

Nu är jag och Emma här hemma hos mamma, vi ska sova här. Eller aa.. antagligen att jag ska sova här men ja. Mamma är ju inte hemma så vi får sova här själva. Bussigt! Bakade muffins när vi kom hit förut, och dom blev super kladdiga/smetiga. Sen åt vi kvällsmat för typ en timme sen.
Nu sitter vi och tjötar om massa mojjs och är redo för att sova om en stund, antar att Emma ska blogga lite och? (y)


-Mammas dator fortfarande så.. bild från i somras.

Förresten, vem är "Miranda :D" ?

om jag vann en miljon.. $$$$$$

Någon snäll där ute som kan tänka sig att köpa detta till mig, typ nu? (a)


-Men detta är inte allt..

Tidsfördriv kallas det!

när en turk säger 'Jag älskar dig mer än kebab' då vet man att det är äkta kärlek ♥ [http://i.like-it.se] @i.like-it.se @"vfghju

Power girls!

Uppe tidigt och grejjs idag, redan gått ringleden med Lovisa osv. Duktiga tjejer jao! Behövde ju prata ikapp lite också nu efter att hon varit i sälen och inte träffats på 8 dagar. Aha shiet, 8 dagar liksom?!
Kommer blir grymt uttråkad snart så jag får nog sätta igång en film eller något!
-Våran bästa sida! Kunde vart värre.. du er bra!

gå och lägg dig NU!

Sitter och lyssnar på låtar från i somras som mina kompisar har lagt till på spotify nu, haha.. är det jag som är före eller dom som är efter?

Gick till ica förut och köpte hallon och noblesse, sen kollade vi på Black Swan. Sen drog Emma hem för 40 minuter sen typ. Och nu har jag fixat och grejat så jag är helt klar för att strax gå och lägga mig. Ska vara duktig och gå upp rätt tidigt imorgon because..!
-Min tvillingsyster som ni inte visste fanns! Rätt lika vissa dagar förutom att hon är en aning brunare och har annan hårfärg och fall. Take me to USA!

On her new computer!

Är hos Emma nu, hon käkar tacos.. uuh! ätit det för mycket nu känner jag. Men det jag egentligen ville säga var att vi hade en catfight förut - haha, idag också ja. Jag tror jag vann, hihi.. eller iallafall om man lyckas ta sig låss från underlandet och sen springa därifrån? Ja då vinner man nog!

Och ja, jag loggade ut från din facebook Emma men smart nog så kom jag in på den igen! (a)


-One hundred days ago, nästan!

Guten morgen!

..god morgon, good morning, おはよう, hyvää huomenta, buenos días!

Solen skiner himlen är blå, ooh va det är skönt att leva då! Nackdelen är att det är 10 minus grader ute men ändå. Tycker att snön kan försvinna också så man kan hoppa studdsmatta igen! (;

Alla dessa bilder!

Känner att jag egentligen vill lägga upp värsta bildbomen från idag, men varför egentigen? För att jag vill det då men aja, ändå liksom..
-I vänta på allt och alla!

Fredagsmyyyys

Blev lite spill tid till att kolla igenom alla 23456 bilder som tagits idag, speciellt av paparazzi Emma på dansen.. Ska bege mig frammåt mot stan nu och möta Rebecka ännu en gång idag, köpa lite godis o sånt sen hem till hennes nya lya! Haha, lustikurre där.
-Yeyeeyeyey, här tränas det för fulla muggs ja!

"lång fredag"

Känns som att jag har varit uppe jätte länge redan. Eller så är det för att jag har hunnit en massa saker. Maaaassa toafix, mormor har varit här, jag har sprungit runt i sommar kläder och drömt mig några månader frammåt, packat till pappa och nu sitter jag åter igen vid mammas dator och väntar på att hon och Emil ska komma hem så vi kan äta. Sen ska jag fram till stan och träffa Rebecka, äntligen! Och senare vid halv fyra är det tävlingsträning plus freestyle på det.


-Varberg 10. Ge oss sommar!

00:00

Vid nio förut tog jag i mig själv lite och gick ut och gick ringleden med musik i öronen hela vägen, TUMMEN UPP! Satt faktiskt och skrev nästan en hel sida på den dära boken innan jag gick ut också, tills jag kom på att jag inte fatta vad jag skrev om egentligen, eller alltså.. vart jag ville komma med hela grejen typ.


- SM 09!

B o r i n g s h i t

Ååh, detta är seriöst den tråkigaste dagen jag vart med om på länge! Typiskt när jag väl går upp tidigt och allt. Mitt internet funkar fortfarande inte, sitter vid mammas dator nu.. har kollat igenom alla gamla bilder osv. Hahaha! Vet inte vad jag ska göra alltså! Funderade på att dra ut och springa, men det kom jag ju på att det orkar jag inte. Så kanske baka något? Knappast.. Kolla på film? Haha, igen? Nej tack. Gå ut och gå? Aa visst, men själv?!
Nää.. om mamma lyckas fixa internetet sen när hon kommer hem så ska jag seriöst sätta mig och skriva en bok eller nånting! Det borde ju liksom vara tidsfördriv ett par timmar.


Inför camping trippen i somras. Det var bara jag som gick in fört och fick pusha dom andra två latmaskarna så vi faktiskt kom iväg till slut. Jag storstädade och rensade ur hela husvagnen, det var inte fräscht innan kan jag säga!

Torsdag

gick upp skapligt tidigt idag, så nu har jag varit klar i typ en timme.. och internetet funkar inte så nu har jag tråkigt. (bloggar från mobilen) är lite smått irriterad nu bara för det där med internetet och för att jag inte laddade ner dom andra tre filmerna igår, sitter och kollar på PUSS nu iallafall. får se vad jag ska göra idag, skulle gärna se att någon av mina uber schysta polare räddar mig ur denna tristess (?)

ciiao!

Godnatt typ..

Har kollar klart på Step Up 3 nu. Fattar inte hur jag lyckas.. jag hittar en film, och tänker att den säkert är as bra och att jag bara måste se den. Sen när jag sätter igång den så märker jag att jag redan har sett den förut. Men aja, det är bara att kolla en gång till då så. Ska ner och borsta gaddarna nu sen sova!
- Ooh, Hello mr Hairly!

Movie time!

Haha.. Moa erkännde att hon var trött sen inatt så jag fick tillåtelse att sova efter andra filmen. (y)

Idag har jag bara duschat sen satt på mig "pyjamas" typ eller vad jag ska kalla det. Sen har jag ett film maraton eller något liknande med mig själv. Har kollat på Solsidan och Burlesque än så länge. Sen har jag ett antal till filmer att kolla på, fast antagligen inte alla idag.. haha! Nästa tittande blir nog Ana-Gina show iallafall. Sitter också och små knarkar Christina Aguilera, p!nk, Rihanna med flera just nu.. inte ovanligt att jag får värsta kicken och gör så när jag kollat på en film där dom dansar eller sjunger fett grymt i!
-Älsklingar! ♥ Skulle fota förut men då behövde kamera batteriet laddas så aa.. tar det senare!


@moa moooset!

Var med Moa, Robin, Viktor, Karl-Anton förut. Och nu är jag hos Moa och ska söva här. Har precis kollat på första filmen, Tusen Gånger Starkare. Ska fortsätta med massa andra nu så får la se hur länge jag orkar, innan jag somnar.. xd

Mellan landning..

Har en liten mellan landning hemma just nu. Har käkat lite mat och fyllt tomrummet om man säger så. Kollade på film hos Moa innan, med henne och Carro. Men nu kan inte Carro va mer och massa skit? ^o) Men jag ska tillbaks och va med Moa om en stund iallafall skulle jag tro.
-Ooh raawr, va snögga!

sovarN då..

Jag försov mig imorse, skulle varit i skolan klockan 11, vaknade av att Emma ringde och väckte mig kvart över. Tack! Så jag hann komma dit på 20 minuter iallafall. Hann ju inte göra mig iordning såpass då så ska göra det om en stund. Duscha, sminka mig, välja kläder typ. Men jag är som vanligt rätt seg och gör allt annat än det jag ska. Nemen jag har faktiskt suttit och grejat med dräkten tillsammans med mamma, samtidigt som mormor flänger och far bort och fram här hos oss.
Taggar: Jack Hårding Chaipha , Rebecca Lenneér. Haha!

in my bed - haahahaha!

Sanna: Vi är ju fan dummare än vi ser ut!
Jag: .. går det?

@sanna

Glad alla hjärtans dag! Ne för fan, det är bara överskattat.

Blev så att jag åkte ut till Sanna igår vid fem, sen vid sex åkte vi ner till stan igen, och vid halv nio åkte vi ut till henne igen. Endel åkande ja. Kvällen/natten till alla hjärtans dag kan jag säga har varit väldigt lång. Tre filmer, tjöt, tårar, ånger osv osv..
Nu kallar tösen på hjälp -tjadå!

städarN!

Inget sjukhus idag, är glad över att det sket sig. Jag hade ändå inte orkat. Ska nog ta tag i mitt "tonårsrum" som mamma så fint kallar det för tillfället, städa upp lite och så. Jepp, så får det bli - städning i väntan på Sanna!
-Mycket för att aldrig ha det stökigt annars!

Älskar vädret eller aa, solen!


Tog mig en liten walk och knäppte några kort, eller "några" haha..!

nu blev det långt va!

Jag har inte haft sovmorgon på över en vecka, så börjar bli riktigt trött. Jag är hungrig. Jag har ont i magen och mår illa. Med andra ord så har denna veckan satt sina spår nu. Tur att vi har sportlov denna veckan iallafall!

Var med Cajsa i Göteborg igår hos hennes kusiner, fast halva dagen var vi inne i stan och handlade. Jag och Cajsa skulle möta upp hennes mamma, moster o mormor på ett kafé. Haha - jämför man oss med Göteborg så är vi ju bonntöser.. det tog en timme innan vi hade hamnat på rätt väg mot kaféet. Och innan det hade vi gått runt i en cirkel. På kvällen i lägenheten var jag nog tröttast på länge, somnade till några gånger under filmen men vaknade av tankarna på att det inte bara var jag och Cajsa som satt inne i rummet och kollade på filmen.

Imorse gick jag upp tidigt och gick till kyrkan på gudstjänst. Och nu sitter jag här och väntar på nån fucking jävla mat - dåligt humör! Är as hungrig så hoppas att mamma står nere vid spisen och gör makaroner och fiskpinnar.
- OnePiece - jag ska ha! ♥

23:42

Mormor svarade förut, yeah! Nu har jag kollat klart på Burlesque, den var as bra. Och nu är jag ännu tröttare så ska ner och dricka o borsta tänderna, sen upp och sova. Blir tidig uppgång imorgon också.. för halv nio hoppas jag på att Cajsa med familj står utanför huset med bilen och är redo för att åka vidare till Göteborg, i snö vädret.
-@IKEA för hundra år sedan, söta vaaa!

I väntan på mormor..

Dansade typ ingenting förut på träningen för jag mådde så illa. Körde lite styrka en stund istället, och nu känner jag redan hur träningsverken i låren börjar komma tillbaks. Halv ligger för övrigt i min säng just nu och väntar på att mina halvt sega mormor ska svara mig på facebook, om hon ens svarar vill säga?!
Ska kolla film nu!

up next: träningx2!

Blöö usch - jag mår illa. Känner inte för att träna alls idag. Men får tvinga dit mig själv och iallafall vara social med folket där, och freestylen får man inte missa! Har chillat lite nu efter skolan och ska göra det samma ikväll.
Smyger vidare nu!

tehehee

Jag, Lovisa o Bamel sitter i 54an, vi har svenska nu. Fast jobbar vi? Nää. För att vi är klara? Precis! Rätt kul att jag typ aldrig gör något när jag sitter här inne, förutom att kolla runt på datorn. Och nu har jag kollat allting så jag vet inte vad jag ska göra dom 25 minuterna som är kvar nu innan vi slutar?

VI HAR TRÅÅÅÅKIGT! ;s



















nu slutar vi äntligen! :D

MOST WANTED: John Blund!

Är äntligen klar med svenskan nu, det får iallafall duga! Är hungrig igen nu också, som vanligt.. får väl ta mig lite yoghurt då innan jag beger mig uppåt för att träffa John Blund. Måste ju ta fram kläder också ja. Och ingen sovmorgon imorn inte, men nu slutar "min" grupp tidigt istället!
-Sååå gott!

LOVISA ÄR BÄÄST! <3

Tjenare tjenare.. blogga snabbt! :o
Skolan.. bättre än igår, waao! Ridit axlar och grejer med Lovisa, brännt mig på tungan osv. John Downy var med på SOn också, goer gubbe.
Efter skolan har jag vart med Lovisa, eller jag är ju det nu också. Jag har bakat medans Lovisa jobba med svenskan, den är svåår.. -.-  Och nu börjar dansen om 40 minuter så vi borde byta om och dra oss.

Hon trodde att hon var bäst!

Hehe.. känner mig faktiskt lite taskig. Emma springer runt och bäddar sängen osv medans jag sitter här vid datorn. Men får la skylla på att jag inte har bloggat än idag och det tyckte jag var nödvändigt då.

Skolan.. en av dom bättre dagarna! Bakade amerikanska äppel kanel muffins på hemkunskapen, som smakade pepparkaka. Sen hade vi första musik lektionen i åttan idag, och jag och Lovisa ska på 6 veckor lära oss att spela en låt på gitarr.. haha, här lär det krävas TRÄNING kan jag säga! Bad, so.. blöö! På elevens val, cabarén, musikalen, eller vad man nu ska kalla det så gjorde vi äntligen klart den första dansen. En termin för att göra en dans.. finally!
Var med Sanna efter skolan och vi gjorde en massa saker kändes det som. Nu är jag som sagt hos Emma och ska sova här inatt, bara för skojjs skull.
Nån trött bild som togs i januari på Emmas dator..

F R A S V Å F F L O R

Tisdag dag daggmask

Sitter o funderar på hur jag ska orka ta tag i svenska läxan, inlämningen? Eller vad man borde kalla den. Och ännu mer hur jag ska lyckas bli klar med den, idag, helst! Är hungrig också, väntar på att våffeljärnet ska bli varmt så det här kan börjas steka våfflor, muuuums! ♥

Gjorde för övrigt min mammas dag förut när jag kom hem och berättade att jag fick MVG på NO provet denna gången också. Det var näääästan så jag fick den gröna flaskan i kylskåpet - haha!
-Ge mig sommar o sol o allt det där, sommarlov o hela skiten! ♥♥♥♥

HUNGRIG SOM ETT AS!

Värt att jag borsta tänderna förut och nu är jag hungrig igen.. får bli lite yoggi yangster för att bota tomrummet, karius och baktus söver säkert så gött att dom inte vaknar av lite yoghurt nu ändå hoppas jag!

Haha, fyfan vilka tänder!

Maskinen på en måndag

En gång i tiden var ett tag sen nu.. (8) Maskinen va det ja!

Har denna dagen varit extra lång eller något sånt eller? Har ju hunnit massa skit.. skolan, vart med Sanna, vart med Emma, hämtat sminket, sprungit, duschat, käkat. Efter många om och men, eller ja.. efter lite bråk, nypningar, klänganden, retandes och irritationer så lyckades jag få på Emma andra kläder och sen kom vi ut på ringleden och sprang/gick den.
Är förresten smått irriterad på våran klassföreståndare, vi har tydligen engelska läxa till imorn?! Aja, orkar inte dra hela den historien nu igen men det var fan taskigt gjort av henne tycker jag. Så nu får jag väl sätta mig och försöka studa in den skiten då, hörs!




go söndag!

Orkar inte berätta så mycket, så slänger in lite bilder som har med dagen att göra.
Marabou Mango - blää! ;s




Kollade på Trassel också, och den var faktiskt bra!

Lyssnar på Maskinen nu och ska bara kolla facebook sen går jag upp och lägger mig, får hoppas att jag somnar fort med tanke på att jag sov rätt länge sist jag sov.

söndagsfixxxx!

Nu är jag back on track hemma hos mamma. Jag och Emma fixar med dräkten och så, FAST NU SITTER HON OCH MÅLAR MED STIFTPENNA  I ÖGONBRYNEN PÅ MIG!! -.- Jag har fått förhandla lite med henne så att vi kan få lite saker gjorda senare sen. Och jag lyckades - mer om det nån annan gång.
Ett halv år gamla bilder, über nice!

"spacebook"

Jävla Ali-baba turk som promt ska bli vän med mig på fb då - Fuck nej! ;o

mot konsum!

Drar ut en sväng med Emma och köper godis elle nått liknande iallafall. Förresten så fryser jag som en jävla jude, och ja.. dom ska tydligen frysa jätte mycket.
WEBCAM- Tjao fellas!

what to do ?

Blev film time hos Linnéa med henne och Cajsa förut. Kollade bland annat på Tjenare kungen. Sen fick jag och Cajsa gå hem för Linnéa mådde/mår skit. Hon tycker synd om oss, jag tycker synd om oss. Ne men så farligt är det ju inte, men nu sitter jag här halv åtta på en lördag kväll och vet inte vad jag ska göra resten av kvällen. Alla är typ upptagna med annat nu så jag vet inte.
"Tjoo fan, har inte vart med denna halvan sen 14 januari - illa"

Klippa lugg ?

Har fått tankarna på att klippa lugg igen.. senast var sommaren 2009 tror jag. Men nu har jag nog insett hur mycket jag skulle ångra mig om jag gjorde det, så jag tror jag hoppar det faktiskt..
-DO NOT!

13:18

Sitter och lyssnar på min faders spotify lista i hopp om att hitta nån "ny" bra låt. Är klar sen långt tillbaka nu också, väntar på att pappa ska komma hem från jobbet med käk. Och gissa vad Emma.. det blir rossies mat! Men ska nog gå över till att kolla på gamla avsnitt av Solsidan för att fördriva tiden denna tråkiga, regniga lördag. -.-

Godmorgon elle nått!

Har ganska nyss kommit hem från en och en halvtimmes "gympa" träning. Plus att jag och Emma var friskisar och gick lite omvägar när vi skulle gå hem. En prima bra start på denna dag. Ska gå iväg från datorn och låta den starta om, för skärmupplösningen dampar.. under tiden tar jag mig en dusch och något att proppa i magen.
-Nytränad o allmänt go ungefär.

Tagga morgonträning!

Fan - jag borde ju sova för flera minuter sen! Men jag fastnade lite vid bloggarna om man säger så.. men nu säger jag Godnatt och drar och dejtar kudden. Tidig uppstigning imorgon för freestyle träning med Kent Ödvall kvart i åtta. Tjohoo, det lär ju bli en lång lördag iaf!
Lysande skosnören i sagoslottet @ liseberg!

Träning och chill!

Är hemma hos pappa nu efter ungefär två och en halvtimmes träning. Nu är det jag, Lovisa, Emma, Bea som gäller och kör på't! Och med all träning som jag hoppas blir av så kommer detta bli skit bra tror jag, hoppas jag! Tänker verkligen ta det lugnt ikväll.. ska snart börja kolla på Foreign Exchange plus Ana Gina show. Så jag inte är helt slut imorgon bitti och orkar ta mig upp tidigare än jag brukar till en vanlig skoldag tex.
Tyckte att det behövdes en bild, fick bli en från oktober 2010.

Kvällsmat (y)

Sitter och käkar den dära nyttiga och goda ihop blandade maten. Made by me, yeah! "Ulf, billiga veckan" Rättare sagt "Bloggen, nyttiga veckan". Okej okej, man får äta kakor också. Några stycken och så iallafall.
Kör på blåbär i yoghurten för det Linnéa har berättat om sin farmor som har så bra syn för att hon käkat så mycket blåbär, och jag vill ju kunna se när jag blir 70 eller något också!

ISABERG

Backarna va sådär, snöklumpar i backarna och isigt under - Ingen hit! Backarna i sig var inte så roliga heller. Men det gick bra osv med allt ändå. Restaurangen var förresten proppfull så vi kom inte in dit.
Lånad bild av Emma, dankeköön!

satans fucking er5t6y7u plugg!

Har suttit i två-tre timmar ikväll och försökt tröka in något om LJUS till provet imorn, men kan jag allt som jag borde? Nopp.. Plus att vi har engelska läxa till imorn och, så nu sitter jag och studar lite på den och. Ber till "kära Gud" (Moa..) att Maria har slängt ihop ett lätt prov imorn så jag klarar mig, haha.. Detta plugget ikväll har gjort mig sjuk. Jag är as varm så jag tror jag har feber. Hade vart perfekt om vi hade haft NO första lektionen imorn, då hade jag kunnat gå till skolan - göra provet - gå hem o va sjuk. Och då alltså slippa engelska läxan. Tjiihoo!

Livet är inte chill precis..

Tydligen inte bara jag som är trött på massa saker, gutt! Sitter för övrigt ny duschad efter två lektioner på DV, och nu måste jag plugga. För jag lär inte hinna plugga in allt imorn kväll när vi kommer hem från Isaberg. Isaberg ja.. det är skidans dag imorgon och jag plus massa andra drar till Isaberg och kör några åk i dom backarna!
-Jag är Jag. Passar det sig inte så vet du säkert att det är ett fritt land vi bor i.

Onsdag.. elle nää, TISDAG ja!

Skola igen nu då , kändes som måndag lite fast det var ju tisdag. Chill på det. Det har vart en bra och små galen dag i skolan, elle aa.. Galen helt enkelt. Efter skolan åkte jag och mamma till ICA för att handla lite saker till mig. Yeey! Det där lilla ICA besöket tog för övrigt typ 40 minuter bara för att mamma träffade på massa som hon skulle stanna och prata med hela tiden. Men nu är vi hemma iallafall och jag sitter och äter min as nyttiga mellis. Och seriöst, den är faktiskt hel nyttig! Berättar mer om det senare för nu är jag as stressad.. dansen, balett och teknik gruppen börjar klockan fem! Almanackan har kommit idag också, så tjejer i klassen.. nu kan jag visa mina köp.
ciaaooo!
RSS 2.0