FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!

don't ask me about it, för jag vill inte prata med någon mer om det.

UDDEVALLA 2010

Uddevalla var braa. Fast jag hade skit ont i magen dom två första dagarna. Vi fixade tabletter och laktosfri mjölk/yoghurt osv.. så det blev bättre sen. Ska hålla mig ifrån att dricka "vanlig" mjölk och så, så att det inte blir för mycket. Men kan vad jag vet, äta endel saker med mjölk/laktos i.

På campingen fanns det en stor studdskudde som blåstes upp med en maskin. Där hoppade jag, Emil och Robin ibland, annars kollade jag på. Kollade också på när Robin och några svenskar och norskar skejtade och gjorde volter och sånt.

Måndag, tisdag, onsdag.. då va det as bra väder. Jag ångar att jag inte badade i havet och solade. Men jag kände absolut inte för att gå i bikini när magen kändes som en ballong. På onsdan hyrde vi en tramp båt som vi trampade ut i vattnet med iallafall.

Vi var inne i Uddevalla och shoppade också, eller det var mest jag som shoppade men. Torp som köp centret hette var det största jag varit på. Avlångt med massa olika affärer. Inredning, kläder, skor, märkes, maxi/coop, systemet osv.

På torsdan regnade det där, därför åkte vi hem då. Hade det vart bra väder skulle vi stannat en natt till.


 

Lägger ut vad jag köpte senare.. kolla då ;)

BORTA BRA HEMMA REGN

Har knappt vart med någon på två veckor. Anna en gång och träffade henne och EmmaN en timme en kväll. Så att va med Jeppe och Jack (Linus dissa oss) förut var nice, grymma killar de där! Efter att vi gått ute i regnet var jag rätt blöt så det var bara att hänga upp kläderna på stolar i mitt rum.
Har inte lagt mig senare än 12 på tre kvällar och har varit uppe innan 10. Riktigt gött, en av anledningarna till varför jag inte ville åka hem. För då sitter jag uppe sent vid datorn. Nu ska jag lägga mig iallafall. (om en halvtimme antar jag ;o)

HON TÄNKTE NYSS..

...
"ja jag plattar håret, i med lite värmeskydd och platttången i el uttaget"
*kollar i garderoben*
"men vafa.. ähm jag kan inte platta det, platttången är nog hos mamma.."
skit, just nu när håret spretar åt fel håll av halva huvudet.
_______________________________________________________
jag är iallafall hemma nu och det finns lite att berätta om men jag får göra det sen. nu måste jag få i mig yoghurt (laktosfri!..) sen ska jag ut i regnet (?) eller något. ska joina jack, jeppe och linus tror jag det var..

SJUK..

Gör inget för mig att va sjuk nu, med tanke på vädret iallafall. Vaknade vid 11 och har nästan bara legat i sängen med datorn hela dan. Har vart hos mamma och hämtat pyjamas kläder och vart uppe ute i köket och ätit. Helt trött i kroppen och har ont i magen, konstigt magont. Har kollat igenom hela sex and the city säsong 1 nu iallafall och ska fortsätta med säsong 2 nu.

ANNA IDAG

Anna idag som sagt. Cyklade runt, cyklade runt, kungsbro, cyklade runt, hittade en ica vagn som vi tog med oss, cyklade lite till. Var på ica också, jag köpte glas och veckorevyn (kenza på framsidan igen). Farmor och farfar va här förut idag också. Fick 800 kr som semester pengar, jag bugar och bockar Tack! Inget lördags godis den här gången, åt varje dag på campingen, rätt mycket alltså. Blir glass istället. Ska kolla på sex and the city nu, håller på att plöja igenom säsong 1, herregud va dom såg ut då mot nu. Har förrästen inte borstat mitt hår en enda gång idag, trots att jag duschade imorgon. Ville kolla mitt självfall, vilket var mittbena.. men jag ruska runt huvudet ett tag så blev det lite sneare iallafall.
Anna på tredje platsen.

24 JULI

Vädret rebecca längtat efter är här, yees!
Idag blire Anna. Den enda som är hemma och kan nu. Ska bara få fram mina converse och fixa kläder så är jag klar.
Grattis till sara som fyller år idag!
Liseberg i femman, shit va ho' snurra. Lite ostadigt ;d

BASEBALLJACKAN

DISS!
Den fulaste av dom alla. Hur kan dom sätta ihop dom två färgerna? Uuuk. Den marinblåa och den röda är helt klart dom snyggaste, enligt mig.

SVAR PÅ KOMMENTAR

Hej, jag dansar för dansverkstan i Tidaholm, DVT. Guld J2 i singel och par och b-klass i grupp. ;)
Vilka dansar du själv i?

NEW

Gina tricot 49:-
Gina tricot 49:-
Gina tricot 199:-
Cubus 39:-

HOOOOOME!

Kom hem igår, åkte därifrån med lite sorg övert. Ville va kvar längre. Under dagarna hann vi med att spela kort rätt mycket, va i hjo badet, gå i stan, kolla på film, ett besök på kss och två turer till elins esplanad. När vi kom hem hjälptes jag och mamma åt med förtältet och städade ur husvagnen, Emil den lataste slapp.. På kvällen åkte vi till korsberga på bilbingo, utan att vinna något. Rätt segt va det och, hade kunnat somna på plats.

Uppe med tuppen!

Ska packa in i husvagnen och så snart, åker vid två. Rätt surt att det inte funkar att ladda ner musik nu när jag skulle göra det. Ååååh! ;o

LENNEÈRS HUSVAGNSSERVICE AB

Har städat husvagnen helt själv idag, tog runt fem timmar. Dammade, damsög, diskade allt och aa typ det. Fan va den ser ut. Brunt med gröna gardiner, yummie! Skulle lätt göra om den inuti om jag hade pengar, haha. Har kollat på mamma som börjat bygga ett altan däck och irriterat mig på Emil som legat inne med feber och gnällt. Fast jag är i stort sätt likadan när jag är sjuk så.

DANCING POTATO

Jag vill träna, jag vill dansa. Få bra kondition och bli stark. MUSKEL HERO! Vill inte förbli en soffpotatis denna sommaren. jag orkar bara inte (ta tag i det)

GLASS OCH FILM NÄSTA

Shit vad ont det gör. Ont i magen, är varm och snurrig kommer attacker med skakningar. Ska göra mig i ordning, och kolla på tv och äta glass. "Lurade" i mamma att köpa ben&jerry's och syoss värmeskydd förut åt mig, tack mamma! Tjockisrebecca - jajaja tyck det då, för jag skiter it.

SOV BORT HALVA DAN, SLAPPADE BORT RESTEN

Blev väckta vid halv ett av Susanne. Åt pannkakor till frukost. Satt inne i pyjamas o fixade till fem. Det regnade ju ändå och var så varmt att vi inte orkade göra i ordning oss och göra något. Innan jag gick hem var vi ute och gick lite iallafall. Sen har jag kollat på tv i nästan tre timmar tror jag, men städade bilen och var ute och gick emellan. Ska nog lägga mig nu, jag gillar inte att jag vänt på dygnet.

SOVER HOS LOVISA ;)

Vart med Lovisa i havssjön väldigt länge idag. Steek! B-) Badade i massor, 1½h i sträck först. Rätt mycket folk, bla Trion. (; Vågade hoppa från trean till slut iallafall, femman får vänta. Mellan nio och tio var vi på JS och hjälpte mamma och stänga, eftersom hon jobbade.
Vi sover hos Lovisa inatt, har ätit natt mat så ska sova snart.

BLONDIN SKÄMT BY LOVISA HAMMAR

-Vet du varför blondiner häller vatten på datorn?
-Dom surfar på internet.
_______________________________________________
-Vet du varför en blondin hoppade från ett berg?
-Hon skulle testa always med vingar.
HAHA, GO FOR IT!

KLINTA ÄR CREAPY, HAHA

Skulle ha't gött med Lovisa i havssjön idag, sola och bada sådär. Men när vi ska åka börjar det åska och regna. Vi kom dit senare iallafall. Gick i, doppade oss, gick upp och satte oss i bilen och fikade samtidigt som det mullrade. Jag tror iallafall att det mullrade? Vi har också spelat wii, mario kart. Som tog oss över en timme att lyckas få igång. Under tiden fick vi igång en tränings film som vi tränade till i en kvart, rätt hot! Kvällen gick till att va ute, like usual. Sett/stött på massa idag känns det som också. Det är bra. Har förresten en ny studdsmatta också, hos pappa. Dock var den jätte blöt när jag såg den för Emil och Linus hade hoppat när dom var blöta.
Åska, regn, fallande is klumpar stora som golf bollar. Lägger till muller och. Normalt att det kommer stora is klumpar från himlen, i juli och? Nej.
Ska lägga mig om fem minuter. ZzzZzzz..  det är ju en dag imorn och, fast helt okej att va över trött men aja.

SLEEP TIGHT

Vad hände med att jag skulle lägga mig tidigt? Säger god natt nu iallafall.

KISSIE - SUCCESS

Alla har säkert redan hört den men ändå (;

VI FICK.. POFF PANG!

Blev hjo badet med Lovisa idag. Eller hon hängde med mig, Emil, hans kompis och pappa. Var med henne på kvällen sen igen. Satt ute och prata, som vanligt liksom. Båda var rätt (över) trötta, då är det som roligast. Haha. xd! Vi höll oss på bänkarna utanför konsum en timme eller något. Senare hämtade vi Lovisas cykel för vi skulle skjutsa runt varandra. Först var det knappt ingen luft i bak däcket så vi skulle pumpa det på statoil, men det gick inte. Vi åkte till Lovisa igen och jag pumpade i så mycket som gick typ. Jag skjutsar Lovisa på väg till kungsbro. Nästan framme när jag skulle upp på trottoar kanten.. POFF! Jag: HAHA nu fick vi punka! Och det fick vi också. Jag fortsätter cykla in till kungsbro med henne i bak. Tills vi får världens skratt anfall och båda ramlar av cykeln när den stod still. Lovisa rullade eller något och skrapade benet och jag tänkte inte på att det var hård asfalt under så jag dunkade huvudet rätt i marken. Ont gjorde det ja. Hade vi inte skrattat så mycket hade jag säkert gråtit istället. Sara och Jessica satt i kompis gungan några meter bort och gap skrattar dom också. Vi pratade med dom lite sen gick vi hem med punka cykeln. Gick hem vid halv elva från stan. Har kollat på sex and the city 1½ h.
Rebecca: Hmm.. vad är det för dag idag?
Lovisa: Måndag, vet du vad det är för dag imorn?
Rebecca: Fredag!
Lovisa: Ne, tisdag.
Rebecca: Nee..

BLIR PÅVERKAD AV INTERNET

Tog en halv timmes promenad förut runt tio. Slängde på mig sköna kläder och gick ut själv. Regnade lite och det var nästan helt dött ute. Gick där det brukar finnas folk men det var tomt. Såg några på vägen hem som tur var, tänkte att dom gått i ide eller något.. Idag har jag inte suttit vid datorn försen första inlägget. Har gjort saker hela tiden så jag inte satt mig vid datorn. Det är då det jobbiga blir jobbigare och det är då jag vill skriva av mig allt på internet. Än så länge har jag bara kollat bloggar så har inte blivit så påverkad. Men det är sjukt svårt att hålla sig borta från datorn och internet. Man är liksom alltid uppdaterad genom bloggar/facebook/bilddagboken. Ska ta lite ben&jerry's ur frysen nu. Är typ glass beroende nu i värmen. Så gott är det också. ;)

VAD JAG SÅG INATT..

Vid halv två kom det ett lite annorlunda gäng. Ni förstår säkert inte när ni inte sett det men skit samma, jag skriver ner det så jag kan skratta åt det i mina äldre dar, nej men senare alltså. Vad jag såg nu då.. Det var fem killar och en tjej. En av killarna höll fast tjejen och drog i henne, och försökte få med henne bort men hon skrek och kom ifrån efter ett tag. Den killen och två andra stod lite längre bort medans tjejen och två killar stod på ett annat ställe. Men jag såg och hörde båda klumparna från mitt rum. Killen stod och rökte och kata mot tjejen medans hon grät i en av killarnas famn. Dom verkade va tillsammans, men vad vet jag? När killen som hade dragit i henne kom närmare gömde hon sig bakom killarna som var på "hennes sida". Han blev ännu argare så han gick från henne och ringde polisen, polis anmälde henne för att ha slagit sönder hans ruta. När han pratat klart skrek han att polisen skulle komma. Hon pratade med någon i mobilen, och grät. Efter en stund kom det en bil som pratade med alla förutom tjejen och killen som bråkade. Dom stod längre bort och pratade med någon biff kille, tror det var han tjejen hade ringt. Biffen och tjejen skulle gå runt kvarteret och prata, så killen gick åt andra hållet. Sen var alla borta. Bråk paret kom inte tillbaks heller. Lite tråkigt för mig eftersom det var skit spännande för mig. Stod på tjejens sida, bara för hon var tjej och så ledsen.

Det jag skrivit kanske inte alls stämmer, men det är vad jag såg och hörde lite kortfattat.

HAR ALLTSÅ ÖVER 20 TIMMAR ATT SKRIVA OM ?

Vart ska jag börja? Hmm..

Igår natt, inatt
, eller hur säger man? skit samma. Natten till idag sov jag ju hos mamma, och eftersom jag börjat bli en mer nattuggla nu på lovet så var jag inte trött fast jag tänkte lägga mig tidigare än jag brukar. När jag hade suttit vid datorn en stund börjar det komma folk som skulle till stan och dricka, antar iallafall att dom skulle till stan eftersom dom gick ditåt.. Aja, inte något speciellt med det, alla gäng som gick förbi var glada och skrek och vinglade lagom mycket. Men det kom ett annorlunda gäng runt halv två. Berättar om det i nästa inlägg. La mig och skulle sova vid kvart i tre, låg och rullade och letade efter ett kallt område i min säng till halv fyra då jag somnade. Det var nästan som en bastu i mitt rum, ändå var fönstret öppet lite.

Idag
väckte mamma mig vid tolv och jag berättade direkt om det jag hade sett på natten. Sen sa hon att Ebba & Sara skulle komma och bada. Så jag gick upp och åt frukost och slängde på mig en klänning. Tänkte inte bada eftersom det inte var "dusch dag" idag, och det skulle bli jobbigt att göra sig i ordning sen igen. Men jag kokade nästan i värmen, 35 grader i skuggan. :o (y) Vi svennepotater är inte vana vid den värmen på svensk sommar, men det gillas. Hoppade i poolen sen ändå. Nästan hela dagen har jag alltså umgåtts med mamma, bror, moster och kusinerna. Senare kom ett stort åskoväder med spöregn. Sprang och ryckte ut de flesta sladdar i huset sen fixade jag naglarna, mamma hjälpte till. Pappa hämtade mig och Emil vid sju eller något.

CYPERN -09

minnen. <3

SOVER HOS MAMMA INATT PAPPA JOBBAR IMORGON

Jag och Lovisa möttes och jag frågade rätt fort om vi kunde gå och köpa slush, så varmt som det har vart ute idag alltså. Synd bara att jag har fått halvt solsting så jag vet inte vart jag ska ta vägen när det är så varmt, vill ligga ute och steka på något bad ställe och bada samtidigt som jag helst vill sitta inne i ett kallt och skönt rum och kolla på film. Känner mig jätte blek mot var jag var förra sommaren, speciellt i ansiktet. Var ju i cypern en vecka då det var runt 50 grader på dagarna men jag var ändå rätt brun i ansiktet innan vi åkte. På tal om utlandet så åker Susanné med familj till rhodos inatt. Mamma skjutsar dom till landvetter runt två senare inatt, jag vill också åka!
Aja, vid 4 gick jag och Lovisa in och kollade på 18-year-old virgin. Senare när hon skulle till sin pappa och äta gick jag till kungsbro och var med Felix och Eddie som var där och körde handboll/fotboll. xd Var där och pratade till halv nio då Lovisa kom och vi gick och köpte ben&jerry's, plus (lördags)godis till mig.Skulle va hemma 10, kom hem 20 i. Ibland passar jag tiderna och kommer hem innan till och med ju. (y)
Testade phish food denna gången, riktigt god. Men hann inte äta upp hela så Lovisa har resten i sin frys till imorgon.

NÅGOT ANNORULUNDA ?

Kan verkligen inte gå upp tidigare än halv tolv just nu? Irriterande ja. Är snart klar iallafall, ska möta Lovisa då tror jag. Börjar bli trött på att inte göra något annorlunda på dagarna. Gå runt och prata med en dagarna ut. Det är funkar liksom och är as bra ibland men det börjar bli ut tjötat nu. Har lite planerat veckorna som kommer nu iallafall. Åker till hjo med mamma måndag den 19onde tror jag. Till torsdan den veckan. Men vad jag vet är det inga andra jag känner som är där då, trist JA. Kom dit? xd
Veckan efter kanske jag och Emil ska någonstans med pappa, vad jag hört iallafall. Och vecka 32 är vi på kollot i varberg (gamla köpstan) med mamma. Sen när skolan har börjat precis åker vi till liseberg tror jag.
Jag bredvid dröm båten i Hjo. ;)

NY "VECKA", HOS PAPPA

Klockan ringde klockan 10 , men jag orkade inte gå försen halv 12. Blev sandwich och drick yoghurt till frukost, göttans! När jag hade gjort mig i ordning, packat till pappa och ätit åkte jag till Lovisa. Vi har inte gjort något speciellt. Åkte runt och spanat in frys boxarna på ICA och konsum, kollade in ben&jerry's burkarna. Så nu vet vi vilka smaker vi ska köpa nästa gång, och gången efter och så. Sen har vi solat och badat i poolen hos mamma en stund. Kärringa dopp bara för att.
Ska kolla på fortsättningen av In the land of women nu.

..OCH IDAG HAR VI..

..Sovit lite för länge kan man säga. Båda hade ställt mobilerna på alarm klockan 10 men vi orkade inte gå upp så vi blev upp tvingade av mamma lite innan klockan 1. Eller vi var vakna men låg tysta och vilade fortfarande, så ringde mamma till min mobil när hon var nere. Vi var klara en stund innan 3, då hade båda duschat och sminkat sig och så vidare.. Har klippt mig idag också, Men bara topparna, det som var slitet alltså. Frisören (Marianne), mamma och Lovisa tycker inte att det syns så mycket men det tycker jag. Är väl bara ovan. Resten av dan har vi varit på stan och kollat på U6 (första dan dom körde inne i stan idag), gått runt och bort och fram. Till stan, hem till mig, till stan, hem till mig bla bla bla..!
Imorgon vill vi till skövde en snabb sväng, till commerce. Lovisa till carlings, jag till H&M. Ska kolla om en tröja finns kvar, som jag verkligen vill ha! Har tyvärr inte tillräckligt med pengar så jag ska isåfall låna det som fattas. Av pappa om jag får..? Annars är det nog kört. Hoppas pengarna räcker, hoppas tröjan finns kvar i rätt färg och rätt storlek!

FILM KVÄLL IGÅR MED BEN&JERRY'S

Har vart med Lovisa sen igår, hon sov hos mig inatt. Vi skulle ha "film kväll".. kollade på två filmer iallafall och åt ben&jerry's. Linas kvällsbok och Sommaren med Göran kollade vi på. När vi kom till ica och skulle köpa just den smaken vi ville ha så fanns det ingen kvar, som det fanns tidigare på dan. Skratt retande? Vi åkte till konsum och där fanns den rätta smaken. När vi var hemma på kvällen och öppnade glassen såg jag att det var choklad glass, och jag gillar inte choklad glass, kul tänkte jag. Men jag smakade och den var verkligen skit god!
Synd att den är så dyr. Men det är helt klart värt de 50 kronorna! ;)

BIL BINGO

Vart med Lovisa från 2 till 6 typ. Sen åkte jag, mamma och Emil till Ekedalen (stekedalen) för att spela bil bingo. Från sju till tio höll det på. Var rätt okej och skönt att testa det. Var rätt längesen sist. Synd att vi inte vann något, för det hade vart mycket roligare! Men mamma var två nummer ifrån att vinna 9600 kr, men de numrena hann inte komma innan någon annan fick bingo, synd ja..!
Ska kolla klart på filmen "Res dej inte!" nu, som började hacka igår efter halva. Sen blir det Hannah Montana The Movie, om jag inte är för trött. (Y)

TIDSFÖRDRIV! (y)

- Fyra frågor om förhållanden
Är du singel? ja
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? ibland
Hur många har du varit kär i? "kär" i typ ett par stycken
Är du kär just nu? nej

- Tio frågor om dig själv
Namn? rebecca
När fyller du år? 21 september
Några piercingar? öronen 
Vad har du på dig just nu? mys shorts och linne
Vilken årstid är bäst? riktig sommar och vinter med snö
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? bra väder ute, och oöppnade sms från någon värd
Vad tycker du mest om hos dig själv? min humor!
Vad är du bra på? olika varje dag!
Vem älskar du mest på denna jorden? två riktiga kompisar och familjen
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? beror på

- 10 frågor om dina vänner

Vem vet allt om dig? "allt", lovisa
Vem står dig närmast? lovisa

- 9 frågor om din familj

Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? nej
Vem är farligast i din familj? jag, akta er!

Vem ser roligast ut i din familj? jag

Vem är coolast? jag, glider runt i mina häftiga dojjs
Har ni något husdjur? nej
Mest gemensamt med? mamma
Underhållningen? typ alla
Sover du oftast med? mig själv!
Roligaste kvällen med familjen? hmm..

10 frågor om idag
Vad har du gjort? vart med lovisa, plockat jordgubbar i dimbo

Vad ska du göra nu? sova snart

Har du gjort något dåligt idag? nej
Vad har du ätit idag? spahgettis och köttförssås, korv med bröd
Har du duschat idag? nej
Är du trött nu? ja
v
ad händer i morgon? va med lovisa
Går du i skolan? ja
Har du varit i skolan idag? nej, sommarlov! <3


- ANNAT
Hur mår du just nu? bra
Har du piercat dig? bara öronen

Är du hungrig nu? nej
Vad är klockan nu just nu? 00:30
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? blogg.se


- TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? mamma

Vem ringde du senast? jack

Vem sms:a till dig senast? linnea norman

Vem  sms:a du till senast? linnea norman

JORDGUBBAR

Jag, Lovisa och mamma åkte till dimbo och plockade jordgubbar i eftermiddags. Det fanns knappt inga, jag hittade inte så många iallafall så tröttnade efter bara två stycken. Vi hade varsina burkar och plockade i, dom var iallafall fulla när vi var klara. Åt så mycket att jag mådde illa på vägen hem.
Vart är alla jordgubbar?
Dom plockar medans jag tar kort för att jag inte orkade plocka "mera"
SJÄLVKLART PLOCKADE JAG ALLA SJÄLV , eller så fick jag hälften från mamma för hennes burk va överfull
*surar* hehehihihohohaha
Lovisa var däremot glad
Rusch till vanlig mark
En hel burk, wiiiiiiiiie!
Vi tog fel skor också, gladiatorfjomps är ingen vidare att gå i i hö (?).

DET PÅVERKAR INTE BARA EN

Låt ungdomar göra det dom gör, det dom vill. De bryr sig oftast inte om vad andra säger så länge de själva har kul och mår bra. Som dom borde ha om dom gör det dom vill.
Låt oss göra det vi vill. Om något skulle sluta dåligt eller gå fel så har vi iallafall fått testa. Och säkert lärt oss något av det.

I WANT MORE..

Jag och mamma kom ganska snabbt överens om att vi struntar i msn i min mobil nu, för det kommer vara rätt svårt att säga upp det sen men uppsägningstid och så. Sen berättade hon att hon tänkt att beställa kläder och skor imorgon, till sig själv bara! Jag har köpt rätt mycket kläder det sista men det är jag som har betalat det för mina pengar inte hon, bara de svarta shortsen för 199 kr. (Tack). Jag vill också ha!! Svarta jeansleggins, skjorta, spetströja, kjol, armband! Skulle inte sitta fel med ett par svarta ballerina skor heller. Och en ny bikini, som är skön och fin. Men en snygg bikini vet jag inte vart jag ska hitta just nu.
Håller iallafall på att ladda ner alla låtar på nytt, shit vad segt det är! -.- Kanske inte orkar klart idag.. Ska ladda över bilder från mobilen också. Imorgon börjar U6, cykeltävlingen här i stan. Så nästan alla användbara vägar kommer väl vara avstängda då, Blir halvt krångligt..
Är as sugen på att åka och plocka jordgubbar i Dimbo eller något, bara för det är så gott. ;)

HAVSSJÖN HELA DAN'

Har varit i Havssjön med Lovisa nästan hela dagen. Från två till halv åtta. Det var sjukt mycket folk där när vi kom dit. Men när vi åkte hem var det nästan inga kvar, 30 pers kanske? Något sånt tror jag. Lite synd att solen inte var framme så mycket och så man kunde steka men det är jätte varmt ändå så. Härliga trion gjorde dan mycket också, sjukt va sköna dom är!
Vid nio när jag hade duschat och ätit mötte jag Lovisa och var ute med henne till tio.
Nu gäller det att passa tiderna!
Nu ska jag ner och fråga mamma hur det blir med msn i min mobil, slår vad om att hon säger att det är försent nu och att vi får ta det imorgon. Sen ska jag lägga in alla mina låtar i mobilen på nytt eftersom jag var knäpp och bytte namn på alla, så dom är skadade nu och går inte lyssna på i musik spelaren..

Mobil blogg?

Rätt coolt ja B-) är hos ulla. Sitter och kollar på tv med emil, stina och maja.

MAGKNIP

Ett ord: Aj!

JAG HOPPAS ALLT BLIR BRA

Jag saknar dig!
De senaste dagarna har känts som en evighet, helt sjukt.

VECKODAGARNA SPELAR NU INGEN ROLL

- Packat och åkt till mamma
- Träffat min moster
- Vart med Jeppe, Felix, Jack
- Gått massa
- Ätit för lite
- Kom hem för sent..

Är hos mamma nu till nästa fredag. Jag hoppas verkligen att denna veckan blir rolig men går väldigt långsamt ändå. Just nu har jag rätt ont i magen, och lyssnar på eminem, ska sova snart.
Kul att jag kanske har utegångsförbud eller något liknande, men jag får skylla mig själv! Och jag ska gott göra det.

VOE FRÅN NORGE ♫

Tjejen ser mycket äldre ut än vad hon är, hon är född 95. Älskar låten och hennes blogg, plus utseendet.
In control
thats where Im gonna stay
its my show
I will run this my way
if you think you know
reconcider baby
understand what i say cos

you keep it up but I am stronger
Ive had enough- nomore nolonger

chorus

So when you think you know
the way to go- Im better
you underestimate me
I am not a fool for you
and now youre thinking-saying we`ll get back together
dont talk to me
Im done with you

verse 2

for a while
I was broken cos you
and your smile
had me choking
but you forgot that I
I will always pull through
I came back and left you behind

you rush the run but I am patient
the game is on dont keep us waiting

chorus

so when you think you know
the way to go- Im better
you underestimate me
I am not a fool for you
and now your thinking- saying we`ll get back together
dont talk to me
Im done with you

mid 8

And when Im going through the things youve said and done so far
I still dont understand
you had the upper hand
and now you want me to rethink the things we said
dont talk to me
dont talk to me

so when you think you know
oooh ooh
you underestimate me
I am not a fool for you

chorus

so when you think you know
the way to go- Im better
you underestimate me
I am not a fool for you
and now youre thinking
saying we`ll get back together
dont talk to me
Im done with you

TORSDAG 1 JULI 2010 ;o

- Sov längre än igår
- Platta håret i onödan, satte ändå upp det i en toffs sen
- Mått illa och vart på dåligt humör
- Vart med Jack
- Hämtat min cykel hos gubben som lagade den, Duktig gubbe!
- Umgåtts lite med min lillebror. Ända till statoil och tillbaks
- Dammsugit och vädrat mitt rum

Redan juli nu, inte bra! Det går alldeles för fort. Snart halva sommar lovet har gått, sen andra halvan och då börjar vi åttan. Två år med klassen, känner på mig att de åren kommer gå för fort. Sen plugga mer, skaffa jobb, lägenhet/hus och familj. Sen.. är det slut? :( Men jag har massa saker jag ser fram emot att göra under tiden, får hoppas jag att jag hinner och lyckas med det mesta bara också!
RSS 2.0