weheartit

-Precis det. "Godnatt"

kvällsmat, muuuuums!

-yummie! :')
Jomen visst, självklart så var ploppen lös och lossnade helt på dansen. Märkte det efter halva lektionen och som tur var satt örhänget kvar iallafall. Hittade ploppen. Gick ut och gjorde rent den. Lovisa fick tröka på den igen. Det var pain kan jag lova! Gjorde ondare då än att ta själva hålet från början. Och det är ömmare nu än var det var när det var nytaget. Aoouch! Aja, är ju en himla tur att det sitter där det ska sitta nu igen iallafall.

Bockar av dag fyra

komplicerade rubriker!
Dagiset. Matrast med Cajsa & Emma på Casey's. Dagiset igen. Din Frisör. Lite häng på stan, bla fika på Casey's med Cajsa, Linnéa, Emma. Idag igen, jepp.
Det var väl ungefär min dag hittills. Ska byta om riktigt snart och dra iväg till dansen. Och hoppas på att ploppen inte har blivit lös, lär göra ont i trycka tillbaka skiten isåfall jöö.
-massa korv. bajsa på dig!

Bockar av dag 3

Vart ute på dagiset idag i ungefär två timmar totalt och stekt lite. Stått och tagit fart på gungorna mins halva ute tiden. Försov mig också imorse så hann inte äta någon frukost, men som tur var så bjöds det på tårta i personalrummet på fikarasten.
På lunchen mötte jag Emma och Cajsa. Vi åkte hem till mig och åt toast. Såg riktigt förjävligt ut efteråt - osten smulade sönder totalt..
Efter "jobbet" skulle jag och Emma ta hål i öronen, men hon hann inte idag så vi ska göra det direkt efter när vi slutat imorgon. Hello scaryfacyyyy! Åkte till lindex, köpte ett par pilotbrills. Åkte till Casey's, fikade. Åkte till DV, gruppträning. Åkte inlines med Nisse och Emma efter det.

Nemen vafan.. nu orkar jag inte med mig själv mer. Ska kolla klart på House och sen ruscha upp och sova. GODNATT!

och Flo Rida simmar ur högtalarna!

Sitter och äter kvällsmat, nästan lite tidigt nu sådär? Nemen åt mellan danserna förut men är hungrig nu igen. Har suttit och skrivit lite frågor också som ska ställas på praon imorgon, eller kanske imorgon iallafall. Ska käka upp (erkänner att jag inte ens börjat än men) sen dra mig uppåt för att sova.. ska ju upp lite extra tidigt imorgon med tanke på jobbet! ;O haha! Riktigt smart att jag är uppe längre än i vanliga fall när jag måste upp tidigare. SUCK

-making you wonder why I'm still smiling

Bockar av dag två..

..som var mycket bättre än dag 1! Tiden gick mycket fortare emellanåt, så jag antar att det var "kul" då. Fick hänga med på en fikarast och, utan fika då men, och prata lite med andler och så. Haha. Käkade med Emma på lunchen, hos mig denna gången. På mellisen åt jag sånna mackor som jag åt när jag gick där när jag var liten, så jävla goa är dom!
Sitter och redigerar bilder just nu i brist på annat.. hmm? ^o) nej men borde egentligen fixa inför dansen som börjar om typ en timme, men orkar inte det nu.

Bockar av dag 1

NU känns det gött att första dagen är avklarad. Förmodligen den jobbigaste skulle jag tro. Morgonen började med att jag inte visste vilken dörr jag skulle gå in i, det finns ju ta mig fan flera stycken! Jag fick iallafall fråga en tant på en annan avdelning så jag kom rätt sen. Kraftansträngning på hög nivå alltså.. måla, pussla, läsa böcker, springa runt, käka våfflor, cykla, pötta på gungor, leka i sandlådan. Haha sarkastisk, ironisk nr1! Men det är tydligen det barnen håller på med dag in och dag ut. Tycker nästan lite synd om dom, minns inte att det var så tråkigt och litet när jag gick där. Fast jag har väl växt och så, så. På min så kallade matrast åkte jag hem till Emma och åt med henne. Tack för maten!

Åkte hem vid 15:35 fast jag egentligen slutade klockan tre men det fick jag ju inte veta förrän kvart över så då var jag lite bussig och stannade kvar och plockade iordning lite efter barnen. SEN åkte jag hem. Och nu sitter jag och väntar på att Emma ska komma hit. (y)

FULLPROPPAT

Glömde säga att jag ändå är rätt taggad inför veckan som kommer nu. Fast det kommer bli fullt upp alla dagar med träningar och praon. Fin matcho, så det inte är massa läxor och prov som ska göras samtidigt med all träning iallafall.

Måndag: freestyle träning
Tisdag: balett&teknik, MTV
Onsdag: gruppträning
Torsdag: disco
Fredag: tävlingsträning, freestyle
Lördag: grupptävling i göteborg
Söndag: konfa, tävlingsträning



nervi chey

Chillat i soffan hela dan. I morgonrock och datorn. House! Och kollat på kläder. lääängtar.
Gillar inte att det blev sommartid idag, förlorar ju en timme ;s Fast sen är det jö as gött att det är ljusare längre och blir vår/sommar. Fast det snöade förut, morr! När jag äntligen tänkte lyfta på räva och dra mig ut så ropar Emil att det snöar ute.
Ska snart förbereda lite inför imorgon. Första dan på praon på axet, är faktiskt lite nervös och så nu innan. Åååh, det är ju nästan så jag hellre går till skolan alltså.. justeja, ska dra ett avsnitt House också innan jag lägger mig tänkte jag.
-Extrem bildbrist

chillidilldag

Är rätt trött idag efter igår, även fast vi inte var på tävlingen så länge och jag tävlade inte ens.. men iallafall". Lovisa var as läskig när hon blev trött och allt som hände, tur att det blev bra sen iallafall. Haha, tabletten från das tant ungefär.
Vi skulle egentligen åkt till skövde idag. Kollat på Hur många lingon finns det i världen och shoppat lite, men bion var fullbokad och då orkade vi inte riktigt åka överhuvudtaget, iallafall inte jag. Lite halvsurt när kläderna jag ville ha hade kommit till affären igen men får försöka spara pengarna till senare då istället!
Tumblr_lhy8i4lpv41qb3pcio1_500_large

@bilen - mobilblogg

rullade som sagt iväg till lovisa igårkväll, sen va vi ute på inlinesen i sisådär två timmar. azum gött! träffa lite folk, som tur va hann vi dra därifrån innan massa andra kom.. som inte passade sig att träffa. i vilket fall så slutade kvällen med att lovisa sov hos mig igen. idag har vi fixat o grejat lite - nu sitter vi och lovisas pappa i bilen  påväg till västerås, lovisa ska tävla ikväll och jag ska coacha ungefär (y) överlever med lite godis, musik, halvgoa kommentarer här o var.. cirkus 3,5 h kvar - yeah!

drar mekk te löööviss

"eeey lovisa! ja jag vill och ska va med dig efter dansen. gulligull :D<3"

Happhapp, tog inlinesen till dansen förut då. Tävlingsträning och sen äntligen en freestyle träning igen, var gööör längesen sist! Rullade tillbaka hem sen lite efter 6 och sen jag kom hem har jag duschat, ätit och gjort mig iordning. Gick faktiskt rätt fort denna gången för att vara mig, haha.. segast i stan?! Blev till och med klar före Lovisa, fast nu skicka hon att hon va klar, aoch! Ska väl ta på mig inlinesen igen då och rulla iväg till Norra området, zoon 10.. ciiaoo!

13:53

Så satans trött idag, iallafall imorse..
Kom hem för typ en timme sen, käkat lite våfflor eftersom det är våffeldagen idag osv. Ska lägga mig och fortsätta läsa i min übergrymma bok. Haha! Sanningen är att jag egentligen hatar att läsa men detta verkar vara ett undantag.. (y)
Sen blire tävlingsträning på DV halv fyra. Funderar på att ta inlinesen dit bort alltså.. så jävla gött! ..trots att Lovisa korvis inte vill åka idag :( ily anyway dååååå.

Nepp - nu blire sängen och boken!

Fett trött..

Snabb dag i skolan. Mamma hämtade mig och vi åkte direkt till nya InterSport i skövde som öppnade idag. Svart höga converse - CHECK. Tack mammiii! Åkte förbi mediamarkt också, men dom hade inga stjärnfilter så det sket sig. Får beställa ett istället.
Innan dansen åkte jag och Lovisa inlines en bit på ringleden. Insåg att vi inte skulle hinna hela så vi fick vika av efter ett tag. Tränade sen iallafall.. på den überlånga dansen till saga i maj.

Aja.. nää nu ska jag börja dra mig mot sängen!

WAKE UP AMERICA

Fasen och då, blev lite småkär i Bieber förut är jag rädd för. Lär drömma fina drömmar inatt då, haha! Nej men.. fattar inte grejen med att en skabbig kille står inne på bion förut och är typ förbannad på Justin Bieber och säger att han ska "seriöst döda den skabbiga fittan!". Idioten som sa det var fan så möe skabbigare än Justin Bieber kan jag säga. :s

Har försökt plugga NO i över en timme men det är inte lätt precis, och engelskan chillar jag lite på och hoppas att den går finemang imorn. Efter en stunds oro kom mamma hem iallafall. Med bland annat ett par inlines från min moster, hihi. Yeeeeeees! Satte på mig dom direkt och började åka runt här inne, och har fortfarande på mig dom. Aaaj, fötterna halv sover nu.
-Love it dude!

BAD UPDATE YAO..

Mitt internet har inte funkat sen i förregår därför har jag inte bloggat. Men igår efter skolan dansade jag balett&teknik, sen gav jag och Lovisa oss ut och joggade ringleden, sen hem och käka körv snabbt som attans och cykla tillbaka till DV för att dansa MTV. Efter det mötte jag Lovisa, så hängde hon med till mig och sov här.

Vi sov typ 12 timmar inatt, ändå är jag nästan redan trött. Haha.. Vi tog iallafall halv fem bussen till skövde förut. Chillade runt lite tills bion började kvart över 6. Justin Bieber: Never say never! Filmen/dokumentären var fett bra tyckte jag. Rätt läskigt att sitta med 3D-glasögon och rätt som det är tror jag att allting är på riktigt, att vi är där IRL osv..!

Nu måste jag läsa NOn till imorn och göra bspråks läxan, blöö! Är orolig över vart mor min är också "/


-nada vettigt to say!

Taggar engelska provet imorn genom att kolla på House, dricka massa apelsinjuice, tjöta msn osv.. Jag vet faktiskt inte om jag behöver plugga mer till provet eller inte. Svår fråga där. Hmm ?
-utan mascara igår. eeh lolligt!

-Mitt internet funkar redan, wiiihooo!

Stannade kvar en timme extra på bilden efter att vi hade slutat. Stress stress stress! Vi ska vara klara nästa lektion och det kommer inte hända i min värld! Så massa tjejer tjatar på Maud att vi ska få en lektion till våra hus. Iallafall så kom jag hem för en stund sen. Har gjort lite mellanmål och satt på mig mjuka klär! (y)
Är förresten på toppen humör idag! Eller jag blev det när jag kom hem bara sådär. Synd att bara jag får dela den stunden med mig själv nu då. Gick runt i köket förut och sjöng/skrek på en låt, som jag för den delen inte ens kunde. Eller jo, två ord typ, och det var dom jag gick runt och skrek. Haha! Vilken låt det var från har jag dock redan glömt av, fan! Den var ju bra. Ska strax ta upp pluggandet till engelska provet imorgon.

Detta blir awesome!
G a l e t 1 1 1


-Gå å lägg dig!

En av mormors halftroliga kommentarer idag: sen när jag går i pension blire fett! Haha, fick hålla mig för att inte börja garva!
Här sitter jag och tuggar på min lilla plastbit från juicepaketet. Måste inse att det är dags för att stänga av datorn nu så jag kan lägga lite fokus på engelskan. Sen välja kläder till imorgon och sova!
-vill ha tillbaks min vanliga ginger hårfärg just nu..

chillidillfill!

Rätt chill.. legat o dratt mig i sängen, duschat, käkat frukost, käkat mat, tagit kort, kollat på House. Det som står kvar på dagens schema är att packa ihop grejerna och åka tillbaka till mamma, sälja en kakburk till mormor, plugga till engelska provet, göra veckans ord. Detta är kanske inte lika chill.

-Var tvungen att ta kort på mitt hår, brunt blont rött halvgrått osv.. lagom irriterande!

cold coldare coldast..

..med andra ord, jag fryser! Medans Lovisa drog för att käka hos sin farfar så fick Athena med mig ut på en promenix. Var meningen att det skulle bli ringleden men smart som jag var hade jag bara på mig converse på fötterna och min skinnjacka = ingen bra kombo med detta kvällskalla väder. Nu sitter jag iallfall och tinar upp och käkar Gorby's original. Väntar på Lovisaluuuuus!


-stan vi lever i är rätt mysig ändå. i vissa deler , vid vissa tillfällen.

Homie and homie lixxxx

Nu är jag och min homie homie! "försov" mig självklart imorse så tog en frukost på mcDonalds istället. Nu chillar vi lite här på mitt place. Och solen stekar osv.. Go lördag! (y)
-Bucklig spegel, eller hur det nu stavas..



-Tittaaaaaa! Jag lägger ut bilder på vad jag köpte, haha.. hälften av det iallafall.

fölket socialiserar

Sådärsönn! Kollat på House. Sen skulle jag bara checka msn för o kolla om Lovisa gått o lagt sig. Men då logga hon in precis efter så nu sitter vi o tjötar om nött, okej.. jag kan berätta då: utropstecken!!!! Och massa andra fisar har gått o blivit sociala nu och. Me like! Fast kanske inte när jag borde sova nu. När bussen till skövde går halv tio imorgon! ;o
OUR                                              BEST                                            SIDES

HAHAHA, brukar jag ligga o dra mig menaru?

Fredagskväll

Lyssnar på Takida. Pappa kom helt spontant in med kvällsmat. Det tackar jag för! Sen ska jag öppna engelska boken och börja plugga till provet på tisdag. För det tycker jag är lika bra att få gjort redan nu.

ch3ll på hökenböken!

Kom lite senare än planerat till Hökensås idag. Vid kvart över elva var vi där iallalfall. Jag, Cajsa, Lovisa var med Pallan och hennes klass två lektioner. På matte och engelskan. Dom har det ju värsta chill! Chill lärare också, Ulfen.. "idag har vi tre extra lärare också som gärna springer runt och hjälper till om det behövs".
När dom slutade sen slutade vi också då, haha, och då åkte vi hem till Lovisa igen och gjorde mat. Sen stressa hem till mig och stressa till dansen. Och mitt i allt blir det punka på Lovisas cykel. Dansen idag var iallafall lite halft ovärd tycker jag, orkade ingenting så hade lika gärna kunnat.. ähm, vara på DV ja.
-Snöade enormt mycket inatt också, åååh! Vart tog "våren" vägen då?

ove sundberg är lite seeeeeegerrrr

Sitter och käkar ur Lillebrors Bästa lådan, som jag sålde till mig själv och Linnéa. Vi delade nästan på priset. Fick vara snäll att ge med mig att betala hela 6 kronor mer än henne. Snålfjomp! ♥ Dock är den smaken jag gillar snart slut, bara en av dom kvar. Haha, mycket bra! Väntar på att Cajsa ska komma till Lovisa så dom kan gå ut och möta mig. Sen ska vi sova hos Lovisa eftersom vi är "lediga" imorgon. Det är mycket chill, om något! :D::D:D:D
-Skulle tro att Linnéa joinar oss imorn, så hon får och va med på ett hörn!

18:00

Ska stänga ner datorn nu och ta på mig "överdragningsbyxor". Sen borde Athena ungefär vara här --> cyklar till dansen!
Var nästan säker på att Linnea hade massa gamla bilder kvar på sin bdb, så kollade in där och hittade faktiskt några! 2 av några..

just nu: låt-krig med mamma..

Nu har det vart fullt på schemat sen vi sluta skolan. Fixat lite grejer sen packat till pappa. Åker till han en dag tidigare för att, hmm.. ? jag kände för det. Iallafall, så är jag äntligen klar nu och har tjatat på mamma så att hon fixade mat till mig, snart klar. Har inte ätit efter skolan än så börjar bli något hungrig nu. Ska försöka hinna med ett avsnitt House innan dansen tänkte jag. Och kanske en walk med Athena, det lär märkas.
-En sånn där mobilbild man glömt av..

Utkast: Mars 16, 2011

Nu har jag precis, äntligen skrivit klart hela NOn! Har helt ärligt suttit med den hela eftermiddan sen jag kom hem från skolan. Plus lite svenska då men. Och nu måste jag sätta mig och läsa på instuderingsfrågorna om språkhistoria till imorgon. 23:40 på en vardagskväll liksom, kul? Hmm..
Funderar nästan helt seriöst på att dygna inatt och plugga in dom dära frågorna alltså. Men känns lite jobbigt att göra det själv så.. och jag skulle tro att alla mina homies redan sover eller iallafall har lagt sig nu. Jävla skit! Skulle vart riktigt sjuk denna veckan istället , så hade jag sluppit (slippt, slappt? haha, hur säger man då?) det dära svenska förhöret.
-vill ha helg!

!!!!!

Uusch nej, fyfan! Jävla skitsaker - försvinn ur min värld!!!!!! onödigt många utropstecken ja.
Sitter vid bror mins dator just nu, men måste fortsätta med plugget nu. Sveriges språkhistoria, yeeeeah! Och könssjukdomar, yeeeeah igen!
-Cool bild va? Har tagit den själv.
-Syskonjämförelse.. denna har Emil tagit nån random dag ute i skogen. Vem är bäst fotograf??!??!?!?!??

stressigt yao!

Känner mig något stressad nu ikväll! Har precis ätit och duschat efter att ha kommit hem från allt. Först balett & teknik, sen åkte jag och Lovisa och träffa Moa och Emma i några minuter (haha, värt?), sen åkte vi till pappa och käka yoghurt, sen åkte vi till ICA, sen åkte jag till Athena, vi åkte till stan, sen till dansen, efter dansen cykla vi hem och på vägen stannade vi och tjöta lite.
Och idag i skolan hade vi förresten oförberett prov idag igen på bspråket. Me don't like där! Aja iallafall, nu måste jag ta tag i NOn och skriva på den. Och inte nog med det så måste jag ju göra klart instuderingsfrågorna nån gång också eftersom det är dom man ska läsa på till provet på torsdag. Fan va jag lyckas ibland alltså!
-pompomen!

-Tjena långskrivarN!

Idag hade vi oförberett prov i bspråket. Camilla (?) alltså! Börjar tro att oförberedda prov är hennes grej eller något? Efter skolan stannade jag och massa andra kvar en timme och jobbade i bilden. Kommer verkligen inte hinna bli klar till nästa måndag, eftersom vi inte är på skolan v.13 då man egentligen ska lämna in allt.

Sen jag kom hem har min eftermiddag först bestått av tre avsnitt House. Sen har jag suttit med engelskan i nästan två timmar skulle jag gissa. Nu är det äntligen klar iallafall. Yeeeees! Nu återstår bara NO inlämningen, svenska prov och veckans ord (skit ord) denna vecka. Bara ja.

Nu funderar jag på om jag ska duscha och allt det där först eller skriva på NOn först. Hmm.. kanske lika bra att ta tag i NOn när jag ändå sitter här.

- l o o k a w a y

Hardcore superstar

Och vad har jag gjort sen sist då? Chillat vid tvn och datorn, vart ute och tagit frisk luft. I hopp om att bli piggare så tog jag mig en powerwalk runt kvarteret. Hade ju kunnat skriva på NOn men det har jag skjutit åt sidan hela dan, får lida för det de kommande dagarna nu istället. "/
Ska snart gå och dejta kudden så jag kommer upp till skolan imorn, var ju ett tag sen sist tycker jag. Men skickar lite bilder till Linnéa på msn och laddar upp en video på videofy så kan ju inte bara stänga av då.

Don't talk about moonshine
don't talk about white wine
I'm gonna find lies sick twisted
strange kind (8)

gaah! :@

Idag ÄR det en sån där dag då man, iallafall jag, verkligen verkligen inte orkar med alla skolsaker och sånt. Och är trött. Vill verkligen ha sommar nu! Mår illa som aset (blir inte bättre av att vi ska käka pizza till kvällsmat), är trött och hängig efter igår, måste skriva på NO inlämningen men har ingen ork till det heller. Åååh! Och inte nog med det så läste jag på klassbloggen att vi har svenska prov på torsdag (?!) och engelska prov näst nästa vecka, fast det visste jag men nu blev jag påmind om det. MORR! Plus att vi snart ska ha utvecklingssamtal, igen!
-Men i tid med allt tråkigt så närmar det sig varmare tider, me like!

-trött, tröttare, tröttast!

Klockan är snart fem och jag är fortfarande inte "vaken". Fast jag vaknade runt ett förut men jag är verkligen skit seg idag, och fett trött. Vill egentligen gå och lägga mig igen och sova tills imorn bitti! Har iallafall gjort klart sidorna i WB som är till tisdag, det andra på engelska läxan är kvar i skolan så den kommer jag få sitta med hela eftermiddan imorn, superkul! Och nu skriver jag över några NO frågor till boken som jag skrev på lösblad häromdan.

Tävlingen igår gick iallafall azum bra! Först tvåa i par och finally prick. Och tvåa med gruppen, dock utan prick. Hade det varit nio grupper istället för åtta så hade vi fått en jöö. Attans där! Och sist på kvällen kom jag tvåa i singel också. Så nu har jag två prickar och "bara" en kvar till star. Yeah - nöjd! Var über trött i bussen hem men det var skitsvårt att sova. Trångt, varmt och de där jävla ögonfransarna som fucka up sig helt när jag lyckades somna till en gång.

-har fortfarande inget luktsinne :/

Sådärschon..  nä nu ska vi skriva lite på blöggen min!
Har vart på ICA med mor min. Och fixat till imorn, bla plattat håret osv. Haft några underbara stunder med underbara Emma, gud va hon är bra! (hon tvinga mig att skriva det..) Vi borde nog gå och lägga oss inom en mycket snar "framtid! nu. Ska ställa klockan på lite innan fem tiden imorgon bitti, bussen går klockan 6!
-Tagga imorn nu dåe! Höhö..

Detsamma detsamma!

"sick and tired of that!"

Idag känns inte som någon av de andra dagarna. Blöö, ingen skola idag heller alltså. Vaknade, somnade om, åt frukost, kolla på House, duscha, fixat dräkten. Yepp, suttit och snörat bara mina byxor som tog en timme typ. Haha! Vet inte om jag ska till tävlingsträningen sen, har inget där och göra egentligen för jag kan/borde ändå inte dansa. Men behöver fräscha upp danserna i minnet lite och prata med gruppen om imorgon så..

SVERIGE dunka gul o blå!

Kollade på gruppträningen. Åkte hem. Kollade på discoträningen. Det var också då min sträckning kom tillbaks då jag var med pyttelite och markerade osv.. kändes som ett klick och aa.. det är inte bra iallafall! Mor min befinner sig på annan zoon så jag har fått värma lite rester och gjort mig mätt på. Haha, det lät illa. Men så illa är det inte såklart.
Funderar på om jag ska till skolan imorgon eller inte, får nog avgöra det imorn bitti istället. Har iallafall skrivit upp de veckans ord som jag hitta som är till imorgon utifall om att jag kommer.
Dra ett avsnitt House och sen sova? Låter bra!




uuuek!

Nu hajjar jag.. så jävla falsk är du tydligen. Uuuek! Nemen sprid du ut massa saker som jag "gjort", så det låter som att allt är mitt fel. Men jag vet fortfarande att jag inte har gjort ett skit!
Pusselipuss puss, ditt äckliga as.


sova middag ?

Vaknade ännu tidigare idag än igår, satans näsa! Men gick och la mig sen igen och somnade om några timmar. Sen gick jag till skolan på NOlektionen och gjorde förhöret, och några frågor om graviditet.. Fick även då klart för mig själv att jag inte orkar vara i skolan med förkylningen nu. Sen har jag försökt klippa ut bokeh men det blev fail. Kollat på två avsnitt av House. Och nu ska jag försöka sova en stund igen innan gruppträningen klockan fyra. Tävling på lördag och jag har inte kunnat träna på hela veckan och kommer inte kunna heller förmodligen. Om jag är taggad? Ooh ja, verkligen! -.-


-En dag då jag kände mig frisk.

Wtf, det kryper runt en nyckelpiga på min dator. Haha, nyckelpigor i mars.. gåre?

ska joina sängen!

Har jag sovit någonting idag? Nej. Inte sen klockan sju imorse? Nopp.. Borde jag ha gjort det? Ööh ja! Ska jag till skolan imorgon? Om det inte blir värre så ja. Borde jag stanna hemma en dag till egentligen? Ja. Och verkligen SOVA den gången? Jaaa! Och isåfall bara komma till skolan och göra NO förhöret? Ja, men det känns ju lite sådär som att playa skolan tycker jag.. ^o)
-Skulle bara påminna er om vem jag är osv, och att jag hatar o va borta från skolan!

Pardisco Helsingborg 26/2

Dom i rosa shorts och hängslen, balla toffsar som sticker rätt ut osv.. det är vi!
Förresten så är videofy jätte segt så har inte lagt upp videon på min singel.

17:58

Sitter och skriver på NO inlämningsuppgiften, det är segt men det går faktiskt bra. Mamma har börjat klippa i paljettyget nu, tycker det blir awesome än så länge. Och du ska inte känna dig dum, älskar dig! 
Suger att det redan börjar bli kväll nu. Måste duscha och plugga massa mera! Sen vill jag bara slänga mig i sängen och sova mig frisk ju.



-Fuckin' red and black!

allt detta plugg,.

Har kollat film, pluggat, diskat, bakat. Nu sitter jag med plugget igen och inväntar att mamma ska komma hem och visa sin kvinnliga sida -> stå i köket o laga mat! Kassler bombay blire, satan va gott! Väntar också på att mina homies ska komma hem från skolan med mera och uppdatera sina bloggar.
Skulle bara meddela detta, ska plugga vidare nu..
Och det snöar ute?! Grrr :@
-hellyeah!

sjukling där

Klockan är sisådär runt halv åtta och jag är redan vaken, fast jag är sjuk och hemma från skolan idag. I can't believe it ungefär! Men jag kan inte sova just nu för det är jobbigt och gör ont, haha.. svårt att förklara kanske.
-gaah, sommar!

Fettisdagen! haha

Känns som att jag är uppe för sent nu. Bara för att jag låg utslagen i sängen klockan tio igår redan, ill gött! Ska dra en sväng med tandborsten sen lägga mig pronto. Antar att jag går till skolan imorgon trots att jag egentligen behöver vara hemma och vila mig frisk. Att det ska vara så svårt o inse att man ibland behöver stanna hemma då!
-Moi and Thena!

Och med detta säger jag godnatt!

Efter skolan drog jag med Emma hem så fixade vi lite med dräkten. Kollade på två filmer, eller jag snabbspolade igenom den första och den andra kollade vi lite mera noggrant på, fast då började vi typ i mitten av filmen. Sen drog vi till gruppträningen. Det tog jätte lång tid att gå igenom hela dansen noga, då vi kollade så att alla gjorde likadant och så. Dock var jag inte med för jag har inte blivit bättre i halsen direkt. Nu ska jag börja gå uppåt och lägga mig. Måste måste måste bli frisk till tävlingen! Och jag får inte va hemma från skolan för då missar jag massa som jag inte borde missa!
-Sunshine!

proppad vecka yes!

MÅNDAG: Veckans ord. Matte prov. Dräktfix. Plugga. Träna med gruppen!
TISDAG: Matteprov. Engelska läxa. NO delprov. Gruppträning - Balett&Teknik - MTVn!
ONSDAG: ^o) chill kanske?!
TORSDAG: Bspråks läxa antar jag. Träna med gruppen. Discon!
FREDAG: Veckans ord. Tävlingsträning - Freestyle. Packa och fixa till tävlingen!
LÖRDAG: Tävling i Örebro!
SÖNDAG: LÄXOOR!

Måste också skriva på NOn som ska vara inne vecka 11.

Tjena bloggish!

Såg nu att idag när jag inte har bloggat så har fler läsare varit inne och läst. Azum! ..men jag har faktiskt inte haft någon vettig tid till att sitta vid datorn och blogga. Vaknade hos Lovisa imorse med världens halsont som fortfarande sitter kvar för den delen, JÄVLA SKIT! Inte nu inte nu, inte just nu denna veckan. Gaah! Vi drog iallafall till kyrkan på gudstjänst. Efter det spenderade vi ytterligare några timmar till plugg. Osv osv. Vilket känns väldigt bra nu må jag säga! Är för övrigt hos mamma nu igen och här funkar fortfarande inte internetet på min dator ;s

Ska börja dra mig uppåt nu och välja kläder till imorgon och köra mitt och Lovisas styrkepass, fram till sommaren!Kan ju hoppas på att vi klarar det!


-Nyår 10-11!

"(L) Älskar Han <3(L) FurImmer <3"

Lovisa känner sig som kenny starfighter ^o) Och jag chillar brevi'na in das sköning sängis med das computer! Plugga faktiskt rätt bra förut, sen drog vi till Lovisa, gjorde eecklig mat, skyndade oss till konsum innan de stängde och köpte lite gött, sen tog vi oss ett cykelströg, sen hem till Lovisa igen och prova dräkter osv.

Och nu måste vi tydligen ner och diska? För det gjorde vi inte klart förut. Och sen tror Lovisa att vi ska dygna, vilket inte jag tror! Och det verkar som att vi ska på gudstjänst imornbitti, orkaa.. Ska ta mig ett strög förbi kexchokladen nu, och juicen/mjölken/vattnet elle nått! (diareén Lovisa diareén..)


-JS häng efter stängningstid!

Inväntar Puff! ☺

Gör om lite bilder i picnik osv i väntan på Lovisa, som ska CYKLA hit! Och eftersom vi har något enormt mycket plugg till kommande vecka så ska vi plugga så mycket vi kan tillsammans nu är det tänkt. Haha! Sen ska jag ta mitt pick och pack och sova hos henne inatt. Ungefär två månader sen vi sov sist, i björnrike.
-♥ ツ

Tjing-tjong-balong-kalsong!

Sitter och slurpar i mig det sista av frukosten. Sen ska jag göra mig iordning och vara ute i Daretorp (?) klockan ett för konfa träff med alla grupperna. Undra hur länge det kommer hålla på idag? Inte längre än tre hoppas jag, och absolut inte längre än fyra-fem!

Great kväll!

"Vad i helvete kukars skymning har du hittat för bild?!" Haha, jag tycker det är ill kul!

Både jag och Linnéa tänkte att det skulle bli en seg kväll och att vi säkert bara skulle gå runt och tjöta, typ. Men sen träffa vi Jesper, Käll och Jacob. Och det ena ledde till det andra. Slutade med att vi satt i replokalen och tog slut på mitt kamera batteri. Sen gick jag och Linnéa hem och stötte ihop med lite folk på vägen. Sen gick vi in till Heidi och Daniel som satt inne på magga, och pratade lite med dom och fick klubba. Sen hem!






I väntan på Linnéa!

Har jag pluggat? Haha, nej knappast! Kom istället på något mycket roligare att göra, springa runt och ta kort på stuffs för en gång skull. Sedan blev det hastigt ändringar i kvällens planering (som antagligen ändå skulle misslyckats) då Linnéa bokade upp mig. Så har piffat till mig lite smått och väntar på att hon ska komma hit nu, väntar också på maten som måste ätas innan jag beger mig utåt!
Kan knappt fatta att jag orka göra mig iordning fast jag hade pyjamas o allt på mig förut o bara skulle slappa. Men för Linnéas skull så ställer jag upp, plus att vi inte gjort något sen innan sportlovet nån gång, minns inte ens när det va sist nu.
-Eey, pink water.. wtf?!

Chaa!

Idag i skolan så har alla vi tränat till cabarén hela dan. Det var rätt chill trots allt ändå. Goast i slutet att sitta längst bak o små prata med ljud och ljus pöjka. Efter skolan åkte jag och Emma till mamma och provade dräkten, sen vidare till dansen. Körde bara tävlingsträningen idag för Judith var inte där så hon kunde passa oss osv.
Sitter här lite nyduschad och halft hungrig, och hoppas på att jag kan få med pappa till ICA sen och köpa något som är ätbart! Hade tänkt att börja plugga nu ikväll också. Ja på en fredag, jag vet. Så illa är det. Det är så pass mycket att jag inte ens vet vart ska ska börja?!
-Dummer hummer.

det går bra nu, kompis det går bra nu!

Lyssnar på Petter och har det skapligt bra. Försöker ignorera ångesten som börjar krypa fram nu inför helgen och allt. För veckan som kommer efter helgen blir inte mys precis. Matteprov A och B del, veckans ord, NO del prov, engelska läxa är vad vi har fått än så länge. Har en NO inlämning som behövs jobbas på också, eller ja.. som behövs börjas på kanske jag borde säga!
-Sova gött kommer jag iallafall göra.

Allt och inget, OSV

Nu läget ser ut som så att jag sitter i min säng, hemma hos pappa. På en vardag. Detta känns mycket konstigt eftersom jag inte varit här när det är skola sen ett halv år tillbaks. Innan var jag iallafall på ICA med Lovisa. Och innan det var jag på dansverkstan och dansade. Fast jag inte skulle träna idag egentligen pga min hals så gjorde jag det. Och det känns i halsen just nu ska jag säga er. Idag hade iallafall Amanda oss istället för Judith och hon gjorde en dans åt oss. Den var azum kul!
Väntar på att maten ska bli klar så jag kan äta och därefter smita ner till duschen och uträtta behövliga behov. Sen ska jag nog sova eller något såndant gött!
-

Dags att sova för längesen.

Kom hem vid nio förut från Lovisa. Har käkat och fixat lite annat nödvändigt sen dess. Bland annat så har jag gjort en engelska läxa som är till imorgon. Och nu väntar jag på att nagellacket ska torka på ena handen. Och ja, jag har bara på ena handen.. för jag insåg att jag inte har råd med att sitta uppe och vänta på att ytterligare en hand till ska torka innan jag kan få röra täcket och gå och lägga mig. Så kör på en hand med nagellack och en utan nagellack imorgon i skolan!
Imorgon måste jag komma upp mycket tidigare så jag kan duscha och fixa till mitt hår. Haha, gaash!


-Streetdance!..

Stringtrosan ddaaah

@Lovisas place! Hon har klippt mig lite granna osv.. hon ville inte klippa mig så mycket som jag kanske tyckte, men det var nog lika bra det för jag hade nog ångrat mig då. Det är typ fortfarande lite slitet men vi vågar inte mer. Det får nog bli toffs osv imorgon. Men nu ska vi ta fram kämpar glöden och göra klart NO frågorna som är till imorgon. Go sex o samlevnad typ!


-Last week!

19:17

Var och kollade på teknik lektionen förut. Och nu har jag ätit. Kollar på film och målar naglarna. Ska tillbaka till dansen snart igen och kolla på MTVn. Är inte med på idrotten eller dansar över huvudtaget idag och imorgon. Känner mig i början på dålig, så tar det lugnt och hoppas att det inte blir värre.
-A history for me. A new for you.
RSS 2.0