STRESSAD TJEJ, HEJ

Tjotjo! Är så sjuuuukt stressad med allting just nu alltså. Hela denna veckan är fullproppad och jag lär lägga mig med ett leende på läpparna på söndag kväll om allt är klart då! Det är träningar, som jag dock missar nu när jag är sjuk (går dock till skolan ändå!), dräktprovande i skövde, en himla massa jobb med alp:en, skolfoto, spexkort, packa o förbereda inför tävling, tävla terminens första tävling. Plus att jag nu har det illrörigt på båda mina rum, känns bra att ha det i bakhuvudet.

Nu ska jag ta fram massa saker till imorgon då vi som sagt tar spexkort med klassen! Sen lägger jag mig nog i sängen med musik i öronen innan jag somnar.

*ALP*

Göteborg - Universeum

Har vart i Göteborg på Universeum idag med alla nior. Var helt okej.. Synd att jag inte tog med mig kameran, för det fanns bland annat fett söta apor att ta kort på. Mitt i hela universeum slog det mig också att det skulle vara fett najs att åka ut i rymden. Så svävar man bara runt o det finns varken något upp eller ner. Plus att man får spänna fast sig i en "korv" som sitter fast i golvet när man ska sova, annars svävar man iväg. Hahaha, fatta vad sjukt att få uppleva det eller! Men nu ska jag sluta prata om apor o att åka ut i rymden, ska istället hoppa bums i säng för mår sjukt illa. Godnatt! / normal tjej


27 september

Åkte till skövde med Athena förut och fatta vad glad jag blev när jag såg att min jacka fanns i rätt storlek och i rätt färg eller! Tjubadoo! Så nu har jag inhandlat mig en vinterjacka. Tillbaka i tidaholm igen så var det gruppträning. Börjar bli liite taggad inför lördag nu, vad är det jag säger? Hade bara vart så sjuukt grymt om dräkterna vart klara tills dess också.

Ska också skriva upp som en påminnelse till mig själv att jag ska chilla lite på allt onyttigt oså nu ett tag frammåt, åtminstone på vardagarna.. För såhär som min kropp mått de senaste dagarna håller inte. Uuäk! Så ska iallafall kolla om detta hjälper.
I want to love you, I want to hate you, I want you to be mine. It's all fucked up right now.

alp - skövde - träning

Är hemma en vända nu efter en lång men rätt go dag i skolan. Jag o Lovisa har jobbat en massa med alpen, fast halva tiden gick till att leta efter en dator som funktionerade med det programmet vi skulle jobba i. Skolans datorer kan ta sig alltså, helt ärligt. Längtar till gymnasiet när alla får varsina!

Tänkte egentligen skriva lite till men hinner inte det nu för ska med halv fem bussen som går snart, brb skövde o gruppträning!

till foldern!





26 september

Har precis kollat på första avsnittet av modelljakten, och det var braaa. Längtar till att få se resten av alla avsnitt. Lyssnar just nu på Andreas Wijk, kuuung! Ska snart börja göra mig iordning för natten.

Dagen har annars bjudit på en massa alp arbete i skolan, har även fått en ny tjej i klassen, häng i skövde med nästan alla h-brudarna. Hann köpa en skjorta, en tröja till pappa o ett nagellack. Haha.. biff pojkvän jag har ja.
1279575337_5_-dup_large

Hahahahaha.. lurad

Känslan när man fattar att den man höll på att falla för har tio andra brudar i baksätet..

Lek inte fin i början om du ändå hade tänkt att vara en douchebag. Ta inte dom första stegen om du ändå hade tänkt att backa senare. Lägg ner ballheten, och var dig själv istället. Ta inte min hand om du ändå hade tänkt att släppa den. Säg inte ett ord för mycket om du ändå hade tänkt att ångra dig. Titta inte på mig om du ändå hade tänkt att titta likadant på andra tjejer. Ljug inte om du ändå hade tänk att berätta sanningen. Och säg inte att du älskar mig om du ändå hade tänkt att lämna det.
_________________________________________________________________________

Tack o hej leverpastej, nu går jag o lägger mig! =)

-

Sitter o käkar en massa naturgodis o lyssnar på musik just nu. Var på dv o gjorde lite ändringar med gruppen förut, det blir nog kanoners när vi satt det! Tävling nästa helg så behövs tränas en del nu känner jag. Imorgon börjar en fullproppad vecka med en massa träning, alp-jobb i skolan, dräktprovande osv.. Det blir najs!
Never regret something that ones made you smile.

22/9

Känns som att denna dagen har varit jättelång! Först praon, hem, skövde (träffa Isabelle osv), tillbaka till tidaholm, träna, prata med bla Athena, Emma, Anna. Måste säga att dansen idag var det sjukaste/jobbigaste men roligaste på lääänge. Judith var på hugget, och det gillas!

Sitter och slänger i mig lite kvällsmat nu (!!) och ska snart säga godnatt till min nuvarande familj.. nämligen Stampe & Dampe!
L O V E

15 f. år!

Har haft en braaa födelsedag, tjobadoo! Fick fika på "jobbet" till o med. Intervjuade handledaren också. Efter skolan åkte jag hem o fikade, sen träffade jag Athena. Hängde lite med henne på andra sidan stan.. sen åkte jag till dansen. Efter det käkade jag o Athena thaimat hemma hos henne, följt av tårta. Sen trampade jag hemmåt.

20/9 -11

Magda, laddade ner filmen på tankafetast.. http://www.tankafetast.com/torrent/13044-jag-saknar-dig !

Har vart lite kaos på praon idag igen. Har bla börjat kolla igenom alla varor i butiken, så att priset på varan stämmer med det som står i datorn. Grill, dill, grill, dill, alltså va? Grill eller dill?! Cashew-nötter, tor-rostade-nötter, chi-li-nötter. Hahaha.. När vi hade slutat åkte vi till skövde och kollade efter streetkläder, köpte iallafall ett par braller, överdelen återstår. Efter skövde träffade jag Athena och pratade om lite stuffs, tihihihi.
Vi fyller år imorgon! ♥

MOVIETIME, FOODTIME

Har legat i sängen och kollat på film i typ 3-4 timmar nu. Först Bad Teacher, följt av Jag Saknar Dig.. Lite halv jobbig film sådär. Men ska släppa det nu och gå ner och stoppa nåt i magen. Och sen komma i säng lite tidigare än igår så jag orkar upp imorgon, då det är full rulle som gäller hela dan!

Trött tjej, hej

Att praoa på statoil är riktigt segt måste jag säga. Har dammat hyllor, packat upp varor, vart på banken, netto, låssmeden osv. På lunchrasten var vi och åt i skolan och sen åkte vi och hälsade på Athena på lidéns också. Kom hem för en timme sen och är hur trött som helst så ska nog upp och lägga mig en stund snart. Sen behöver jag verkligen städa här! Hade tänkt att dra ut och springa också men kom ju på att jag inte har några skor till det, damn.

Bara i regnet vågar jag se på

Kom in för typ 20 minuter sen efter att ha varit ute och träffat Emma i spöregnet. Haha, kom in alldeles illblöt så ska hoppa in i duschen direkt när jag skrivit klart detta inlägget. Kan säga att jag(vi) är galet tagg på det som komma skall. wiieho! Nemen ska duscha nu och sen förbereda mig lite inför praoveckan som drar igång imorgon, på statoil med Lovisa. Höhö, fin praoplats jag vet.
hoho, illgammal mobilbild. Du är bäst!=)

Time-killer!

1. Hur gammal är du om fem år? 20
2. Vem var den sista du träffade? förutom mamma o emil, athena! 
3. Hur lång är du? 162
4. Vilken var den senaste filmen du såg? you got served
5. Vem ringde du senast? mamma
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Vill inte att alla ska läsa typ, haha :) till hannes
7. Vad är dagens planer? redan vart i skövde, så kolla film o ta det lugnt
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? beror på, men oftast smsa
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? skilda
10. När såg du senast din mamma? några minuter sen
11. Vilken ögonfärg har du? gröna, tror jag?
13. Har du någon gång hittat en katt? ja
14. Vilken är din favoritplats? överallt o ingenstans!
15. Vilken plats föredrar du minst? kyrkan kanske..
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? utomlands hoppas jag, fast nää
17. Vad skrämmer dig? mest jag själv..
18. Vem fick dig att skratta senast? haha, mamma
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? spela roll?
20. Har du stationär eller bärbar dator? bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? stor t-shirt
22. Hur många kuddar har du i sängen? fyra
23. Hur många landskap har du bott i? ett
24. Har du någon gång spytt? det har väl alla..
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? strumpor
26. Är du social? oftast ja
27. Vilken är din favoritglass? kulglassssss jordgubb
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? flytta, åka utomlands, shoppa.. som att 1 miljon skulle räcka..
29. Tycker du om kinamat? nej
30. Tycker du om kaffe? nej
31. Vad dricker du till frukost? juice eller mjölk
32. Sover du på någon särskild sida? nej
33. Kan du spela poker? nepp
34. Tycker du om att mysa? antagligen..
35. Är du en beroendemänniska? på sätt o vis ja
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? hihi jaa :)
37. Vill du ha barn? jao
38. Kan du några andra språk än svenska? jepp
39. Har du någonsin åkt ambulans? nepp
40. Föredrar du havet eller en pool? pool!
41. Vad spenderar du helst pengar på? kläder..
42. Äger du dyra smycken? jepp
43. När känner du dig lycklig? när jag är med mina kompisar!
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? tuggummi
45. Vem är den roligaste människan du känner? ojdå, jag vet faktiskt inte..
46. Välj ett ärr på din kropp? dom på armen
47. Vad har du för ringsignal? någon hickobokitjingtjong
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? aaa
49. Flirtar du mycket? haha, kan jag inte påstå
50. Vart togs din profilbild för din facebook? på pappas altan
51. Kan du byta olja på bilen? tahaa, nej
52. Har du fått fortkörningsböter? jajjemen, cyklade för fort
53. Vilken var den senaste bok du läste? överrocken
54. Läser du dagstidningen? ibland ja
55. Prenumererar du på någon veckotidning? nee
56. Dansar du i bilen? klart!
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? ingen aning ?
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? skrev något i alp-häftet i fredags i skolan..
59. När var du i kyrkan senast? 10 juli, konfirmationen!
60. Vilka personer utmanar du? dom som vill ha nåt o göra!

you can try to resist, try to hide from my kiss

Vart en snabbis i skövde med mamma och köpt lite av det jag önskar mig när jag fyller år. Blev dansskor och träningskläder. NICE. När vi kom tillbaks till stan åkte vi till ica och handlade där också, så nu har vi myyycket som är ätbart här hemma.

00:00

Jack: Vilket väger mest.. ett kilo bomull eller ett kilo guld?
Emma: ..ett kilo bomull?
Rebecca: ..mäh, ett kilo guld?!



Är stentrött så ska lägga mig rätt snart, ska upp i någorlunda tid imorn för att åka till skövde med mamma. peace out, godnatt!

17 september

Har städat hela huset - skurat, dammsugigt och grejat. Men nu känner jag mig skitäcklig med allt damm på mig, haha, så ska ner in i duschen och sen göra mig iordning. Måste hänga upp tvätten som jag tror är klar nu också. Sen väntas det pizza, och massa annat gött hoppas jag!
hey, i want you

01:57

Hej jag är trött. Ska sova snart, hejdå.

23:39

Andreas Wijk, såååå bra!

Vet att jag inte bloggat på superlänge, men har inte haft tid med datorn nu på ett tag. Har sovit hos Emma några nätter efter våran tid hemma hos mig, men inatt sover jag helt själv här i huset. Fattar inte att jag gör det men det känns helt okej faktiskt! Kan bara nämna att jag och alla H-tjejer har vart i skövde idag och pratat med sömmerskan, genom en fika på rådhuset.
Ne nu ska jag försöka sova! Första gången själv på cirkus en och en halv vecka. Godnatt!

Bara döda fiskar följer strömmen

I'M ALIVE

glass med Athena o Emma!
'
pizza med Emmaaa
rasthäng..
jag öppnade mig inför Emma o hon förgyllde min dröm, typ..
hmm ja..
skoooooolan!
Lite bilder från den senaste veckan. Jag och Emma bor kvar i pappas hus och har det bra. Livet är ett äventyr. Har haft "möte" med gruppen idag också, det gick som det alltid går. Så vi ska träffas imorgon igen, fast utan föräldrarna då. Plus att vi har k-dag från skolan imorgon också, naaaajs!

TJOFLÖJT

Och Rebecca bloggar!
Kom hem efter skolan och var nyduschad, fiffigt värre! Nemen tråkigt väder.. Jag och Emma hoppade i onepiecen/ziperallen direkt när vi kom hem och nu väntar vi på att pizzan i ugnen ska bli klar så vi kan äääta. Sen är det ju dans också, jäääättekul, not! Egentligen orkar jag verkligen inte åka ut i regnet nu igen men får göra det ändå.

En snel poni hest som dricker lesk

HAHAHA - vem har spridit eller vad? Har hängt lite uppe i ekedalen idag. Gjort minimalt med läxor. Hämtat lite saker hos mamma. Handlat på ica. Strykit kläder. Plockat iordning liiite, osv. Har typ ingenting och skriva, som vanligt då alltså, men ska iallafall stänga av datorn snart och borsta tänderna. Så jag orkar upp i vettig tid imorgon och blir klar i tid då också.
Dear Destiny, I'm ready now!

16:12

Måste slita mig från datorn nu och ta tag i den hög med läxor som ligger och dammar.. Fyfan vad tråkigt. Men aja, måste få det gjort nu så!

GRATTIS PAPPA

Tog mig en "liten" sovmorgon idag till sisådär två tiden, då jag blev väckt. Haha. Nemen var faktiskt uppe o gratta pappa en snabbis vid nio men gick o la mig sen igen! Var på thaipalatset med Emil o pappa förut o åt också. Så är alldeles proppmätt nu. Har ingen aning om vad jag ska göra ikväll. Men tror det blir en inne/hemma kväll. Tråkigt men sant. Borde plugga och men det orkar jag inte göra nu.

SEPTEMBER

Okej, började skriva ett inlägg men orkade inte skriva klart det. Det jag ville säga var iallafall att det redan va september nu och bla bla bla, typ. Ett år har gått sjukt fort, vet inte om man ska skratta eller gråta. Hmm, nåt där emellan! Fyller ju år den här månaden så det är fett osv.

DREAMING

Samtidigt som jag sitter vid datorn läser jag igenom STS språkresor katalogen som så fint låg på bordet och väntade idag när jag kom hem! Jag vill, so badly.






RSS 2.0