plingplingplooooong

Gick hem från skolan idag, för min kropp är inte på topp så att säga. Börjar bli galen på att va sjuk nu. ÄR galen på att gå runt och va blek också så ett försök till att bli brun har också gjorts idag, tills det börja spöregna och åska. JAAA ÄLSKA SVERIGE!
-om jag får säga mitt.. gud vad jag har förändrats, på bara två månader..

Sick and tired, hopp

Somnade till förut och det var nog den goaste sömnen jag fått på länge, fast den bara varade en halvtimme. Skulle egentligen åka longboard med Emmis men det går inte så bra i mitt läge just nu. Jag och mamma åkte fram till stan och köpte massa göttans på ica, sluuuurrrp! Tror jag kan no:n ganska bra nu, så det är bara so:n kvar till imorgon nu. Också Davids älskade matteprov som kommer nån oförberedd dag nu när som.

Jobbigaste natten på länge..

Kunde först och främst inte somna igårkväll/natt. I hopp om att däcka låg jag och titta på ett x antal AA avsnitt. Vid halv två lyckades jag tillslut somna. Två timmar senare, vid halv fyra, vaknar jag nästan i panik av andningssvårigheter. Och sur blev jag då också, så då var det ingen idé att försöka somna om igen. Gick upp.. tvättade håret, lagade mat (? ja, mitt i natten), makaroner o schnitzel var frukosten ja. Sen gjorde jag mig iordning och var klar strax efter fem tiden. Då satte jag mig och pluggade till no provet samtidigt som AA fick rulla ett x antal avsnitt till. Avslutade denna hemska natt/morgon med varm oboy innan jag gick till skolan.

Åt helvete med denna jävla förkylningen, halsbrännan, huvudvärken, febern. It's enough! Och ännu mera åt helvete med mina sk antikroppar! Hej ur funktion?
-neheeeää du!

MAMMA

Ja.. hon befinner sig inte ens inom sveriges gränser idag på morsdag. Men imorgon kommer hon hem, då jag tyvärr måste sitta och plugga hela dagen. Men får fira henne på något sätt i veckan iallafall.
JAG ÄLSKAR DIG!

CRAP

Vakna brevid Linnea för några timmar sen. Fast hon åkte typ direkt. Har käkat några gånger o kollat på Never say never filmen sen dess. Och nu väntar jag på att mina kära andra avenyn avsnitt ska ladda klart, fast det lär ju ta några timmar. Ska packa ihop mina saker och åka tillbaka till mamma senare. Dock blir jag själv. Lika bra det med tanke på att jag är sjuk. Ont i halsen, förkyld och förmodligen feber. G R E A T noooot.

Måste skriva klart svenska inlämningen o plugga till prov idag också, blöö!

bild från Annas blogg.

saturday(y)

Efter att ha sovit i nästan 12 timmar vaknar jag upp med världens halsont. Det var precis så att jag kunde berätta för pappa att jag behövde halstabletter pronto. Satan också! Får leva på dom tills vidare o hoppas på att det går över. Glor just nu på andra avenyn o väntar på att min kära rara kompis ska få tummen ur röven o höra av sig! hehhe :]
-söta, ja mm.. ring ring!

grääääslök

SÅÅÅ FAN HELLER! är på riktigt taskigt humör just nu, bevis på att det inte är bra att va själv på en fredag. fuuck u all! morr.
sätter i lurarna o drar ut på longboarden i väntan på att något/någon gör min dag. uuuek.

friday friday gotta blablablabla

Soft fredag i skolan idag, haha Klaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas! Ska dra mig uppåt o packa lite eftersom jag ska va hos pappa i helgen. Sen får jag se om vädret tillåter att åka longboard.
Btw, tjena räddis! don't like


..förresten

..någon grym diktskrivare som kan ge mig idéer?


TJENA SÖÖÖÖÖÖÖÖÖTSUG

Chill i skolan, kom hem, skrev lite på svenskan, kolla AA, åt, åkte bräda med Emma, kom hem duscha, AA & musik. Ungefär min dag i stora drag! Har vart grymt sötsugen hela dan också, men då kommer jag hem till ett kök som är tomt på godsaker. DAMN! Är nu inne på mitt tredje juiceglas, endast för att bota suget med något.

Tänk bara o käka nutella med sked eller en fet jordgubbstårta potatischips eller kulglass.. ååh jag döööör! ;G

AWESOMEEEEE

Bspråks inlämning - check!
Engelska inlämning - check!
NO inlämning - check!
Sov med Emma o Cajsa inatt och idag har vi suttit och renskrivit inlämningar i ca fyra timmar. Sen var det kvällen ungefär. Härlig K-dag iallafall! och nu taggar jag de två skoldagarna som är kvar denna veckan o den sista inlämningen som återstår, så länge inte nån jävulsk lärare får för sig något..

23:13

chickititatellmewhat'swrongellenått

HOME

Hade vanliga lektioner i skolan halva dagen, sen har vi varit på rudbeck och kollat lite. Restaurang och livsmedel får lätt pluset i kanten! (y) När vi slutat tog jag, Cajsa och Linnea en liten pratstund, vilket verkade behövas. Nu måste jag fortsätta med inlämningarna ett tag. Sen ska jag och Emma göra något lite halvt jobbigt, nämligen klippa av oss håret. fuuuuuuuuuuuuuck! Nää skoja, men det slitna vi har iallfall. Så vi får ångra oss tillsammans efteråt.
oooold

jo det var awesome!

Aaa jo hej, awesome!
Har sovit hos Lovisa sen i torsdags. Och haft roligaste på länge! Sprungit på berget, min longboard kom i fredags, vart ute, träffat lite folk, vart på junkyard i trollhättan, solat, åkt longboard och träffat ännu mera folk. Igår var lätt bäst. Mötte Hanna o Olivia för lite picnik, men jaa.. det slutade helt galet så att säga. Var längesen jag skratta så mycket!
Kan tala om att jag har tre inlämningar till denna veckan som kommer, och jag är klar med en. Tror jag iallafall. Dom andra två har jag inte ens börjat på för jag fattar nada så min hjärna har ställt in sig på att inte skriva dom, vilket jag illa nog måste ändå. Plus en inlämning veckan efter det som också är långt ifrån klar. Men en sak i taget.
Så nu har ni åtminstone en liten pain på vart jag är, in das books! hellyeah, fred ut


mormorobarnbarn

Har spenderat några timmar hos mormor nu i eftermiddag/kväll. Dock städade vi inget för tippen hade stängt o massa jocks. Fördrev tiden på annat vis istället. Men fick mina pengar så länge iallafall.
Så nu är även longoarden beställd, hoppas den kommer fort!


INSANE

Skulle städa med mormor efter skolan, så självklart började jag cykla till henne på andra sidan stan. Och när jag kommer fram får jag veta att hon hade sagt fel tid till mig. Kuuuuul!
Chillar lite på stolen här borta nu o lyssnar på fet musik, som Carrobarro gått o dunkat hela skoldan idag.
-stört folk är det inte dåligt med här i stan iallafall! :)

@SVT

STHLM

Hemma från stockholm och riksdan nu. Stressade runt i stora stan vilket resulterade i skoskav, och därmed kom spöregnet. Great! Nemen allting knalla faktiskt på.
Godnatt!

Getawayyy

Tjosan! Sen sist har jag hunnit med att springa på berget med Linnea. Dansa zumba med Cajsa o Linnea. Och sen handlat till imorgon. Duschat osv.. Lägger in ny musik till mobilen nu så jag har något gött o lyssna på imorn.
Drar mot stockholm vid sju tiden med alla åttor. Blir nog nice. Hoppas bara att jag kommer upp i tid!

I'm back!

Hemma från Göteborg och disco SM nu! Helgen har varit grymt go trots mellanplaceringarna. Freestylen gick ganska bra och jag klarade mig utan några fail, var ju första gången. I singeln var det första gången i star och jag lyckades gå vidare två gånger. I par kom vi utanför semin och i gruppen kom vi utanför finalen. Måste bara säga att hela tävlingen var as bra angagerad! hur det nu stavas..
Det var SM-11 det!

HEJDÅÅÅÅ

Nu börjar det mesta bli klart inför SM. Om fyra timmar startar tävlingen, och det börjar med freestyle 12-15 år. Hejhej, jag kommer va så helvetes nervös.. fattar inte va vi gett oss in på. Aja, ikväll är det över iallafall!

myskoliv! :D

SMKRUSIFIX

Nu är SAGA avklarat. Idag var det faktiskt grymt kul, det gick mycket bättre än igår osv. Nu måste jag krusa håret o börja packa o förbereda till imorgon. SM i Göteborg!


- SM-10

SAGA

Nu är sista Grease föreställningen avklarad. Och idag var det faktiskt riktigt kul när vi körde. Haha, alla på scenen flabba. Efter skolan var jag med Lovisa. Vi hade lite stickmöte innan vi gjorde oss iordning till SAGA. Sen var det uppvisningen på SAGA. Dock gick det inte så bra med discon pga att det är så satans trångt o jobbigt. aaaargh!
Ska måla naglarna nu och kolla på AA! (y)


HEJSAN HOPPSAN

Här var det OFF ja! Men det är väl det onoff är till för, att variera sig lite.

Lördag: föreställning med Grease i skolan. Cruisingen i tidaholm. Träffade massa gött folk o allt var kanoners så att säga. Efter det sov jag hos Emma.
Söndag: Gick upp tidigt för tävlingsträning klockan elva, träningen var inte mycket till nytta heller. Andra Grease föreställningen på skolan. Var med Emma & Rebecca. Åkte runt på cykeln/longboarden/inlines hela kvällen. Sen sov Emma hos mig.
Måndag: Hade sovmorgon o började sen direkt uppe på berget för orientering. Enskilt.. jag o kartan, inne i skogen. Ingen fin kombo. Haha, gick fel redan i början. Hälften av tiden gick jag med några homies o vi gick lite halft vilse där ute bland stupen med nerfällda träd också.
Efter skolan hängde jag o Athena. På stan, hemma hos henne, och sen repetition på saga.
Tisdag: Matteprov B-delen. Hängt med Lovisa. Stekt uppe på taket. Tränat lite. Sen kom vi tydligen försent till repetitionen på saga, o där med kom vi också till en tjurig danslärare.
- om vi har förändrats? jaaa, som tur är ♥

SICKET SAMMANTRÄFFANDE


NAAAAAAAAJS DUDEEEEESSS

ILLNAJS

Har tränat jävel idag känns det som. Var bra nära "döden" i slutet av tävlingsträningen förut när vi körde singel, freestyle presentation, par, freestyle, grupp. Fifasen! Ett tag senare var det träning med Kent igen. Det gick bra det med. Vill också va gyrm som gymnasterna, sjuuuuukt! Stannade utanför o tjöta med Lovisa nån timme efteråt också.
Sitter o käkar tacochips, och kollar egentligen på AA medans jag stickar under tiden. Hej detta är Rebecca 80 år.



- ♥iphonebilder

KAPTEN RÖD

Sovmorgon imorn bitti, o börjar direkt med matteprovet. Hoppas det är grymt lätt o går som en dans! :]
Ska dra mig uppåt nu och ta fram kläder till imorn osv..
-Fin mobil o ännu finare skärmsläckare.. ggrrrrrrrrrrrr

ORKAR INTE meeeen JAG SKA LA

Ska va på plats o träna sista discolektionen om en stund. Känner mig slö, orkar inte, men jag ska. Och därefter är det träning med Kent. Typ 8 dagar innan SM, jag fattar inte?
Aja, sen måste jag plugga matte till provet imorn. Köööööörv.

ONSDAG

Dagen har bestått av en heldag Grease träning, på skolan i aulan nu då istället. Därefter freestyle träning. Och sen en stund på stan med Cajsa och Linnea. Sen har jag pluggat lite granna och gjort klart engelskan till imorn. Gütt! Bara matteprovet på fredag kvar då, som jag knappt kommer hinna träna till. ååååh.
Har fullt upp just nu i maj. Mycket träningar - plugg - Grease repetitioner - Saga repetitioner - Saga föreställningar - crousing - SM! Allt detta inom knappt 10 dar. Men jag klagar inte, gött att det händer lite ju! (y)

TJAAAJAGVILLSOVA

Sista tekniklektionen, check. Sista MTVlektionen, check. Duschat. Äter kvällsmål nu *haha*. Ska börja plugga till matteprovet. Sen sova. Det bådar gott, mmmmmmmm!
Vart tusan tog vårat underbara väder vägen?! Nu har vi istället snö/regn/hagel i maj. -.-
-fuuuck, i love u 2 much-.

SEXTONTRETTIOFEM

Mycket go skoldag idag, sportshoppen ja! Har vart på stan med Athena efter skolan och måste jag skynda mig att byta om för att fort dra vidare till dansen. Sista tekniklektionen idag. Dit tar jag för övrigt på mig vinterjacka och uggs, i hopp om att inte frysa jävel!

MONDAYMORNINGDAGNIGHT

-skolan
-orientering på berget
-saga med grease
-happy time med Cajsa & Linnea

Kom hem strax efter nio efter en rätt lång men rolig dag. Fick börja med att packa upp alla saker från helgen hos pappa. Sketa trökigt som vanligt!
Nu ska jag kila upp och sova. Imorn äre sportshopen som gäller för min o Elins del, chiiiill.
-ute på äventyr...

AMAGNET


Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
And I'm gonna be here forever more
Every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most
I'm forever keeping my angel close


20:35

Hemma från dagens träning.. freestylen först, där vi gjorde klart dansen så nu blire till o träna jävel, förhoppningsvis. Direkt efter det körde jag och Athena ett zumbapass. Sen har jag fixat lite saker efter det. Har fortfarande skit ont i nacken, det känns ju SÅDÄR LAGOM KUL. Ska ta ett snack med den så den ger med sig till duschen iallafall. ciao!


PATETISKTPATETISKTPATETISKTPATETISKT, uuuuurk!

LEVERPÅNATTLIVET, SOMETIMES

Eftermiddan igår spenderades med Rebecca. Efter det åkte jag till Cajsa och åt oså.. sen efter lite fix och trix träffade vi + Linnea.. Moa, Emma, Carro ute i Baltak. Dock hade Emma glömt nycklarna så hon, jag, Linnea cyklade ner till stan igen. Haha.. sen blev det lite krångligt men det löste sig efter några timmar. Var hur som helst riktigt kul, trots att det var überkallt ute. Tack för denna gången töser!


-Hjälpte bonden lite :]
RSS 2.0