Bilder från Lördag

Aaa du Linnéa.. vad gjorde du egentligen? :o (En and splashade från baken)

SISTA ARBETSVECKAN I SKOLAN!

Kvarsittningen gick fort. Haha, det går fort när man har roligt. Efter skolan blev det skövde med Lovisa. Köpte två linnen, ett skärp och ett halsband. (y) Nu ska jag studa NO.. prov imorgon. Och svenska prov på torsdag. Ååh -.-

Lägger mig nu.

Satt ute på altanen i tre timmar tror jag, om inte mer? :o Inte bra. Blir säkert sjukare.. Jag får lite smått panik på NOn, jag satt och skrev ner massa saker som man skulle kunna ute på altanen. Under hela tiden när jag satt där ut (grejade med datorn samtidigt också men) och jag är fortfarande inte klar.
Inte så super hajj på att gå upp till skolan imorgon. Men jag gör det för jag har kvarsittning efteråt och sen hänger jag med Lovisa till skövde. Så tror jag att det var?
Bilderna från igår bombas ut här imorgon tror jag.


Haha! att sitta och bara trycka på massa knappar i ett redigerings program kan va rätt kul. Kolla bara på den här bilden.. (;

Det är bara löjligt!

Sluta klaga nån jävla gång! Det finns personer som har det mycket värre. Sluta sök tröst och uppmärksamhet hela tiden.


Lördag-Söndag

Blev lite sol igår på kvällen sen efter allt regn iallafall. Och jag åkte till Cajsa som jag skulle, fast jag var så förkyld. När vi vaknade vid halv ett idag så kände jag mig lite bättre. Hade inte lika ont i halsen och var inte lika snuvig. Hoppas det är påväg att gå över! När jag hade duschat och gjort mig i ordning lite lätt åkte jag, pappa och Emil till rossies och åt. Sen fixade jag och Emil morsdag present till mamma.
Nu sitter jag ute på altanen och lyssnar på über bra musik. Ska läsa på till NO provet strax.
Bilder och the story från går kvällen kommer när jag har fått bilderna. (;

sjuk..

Somnade vid ett inatt och vaknade vid fem. Kollade lite på bella&tyra show tills jag somnade igen. När jag vaknade för en stund sen så märkte jag att jag hade somnat med datorn i sängen. Jag låg halvt på den.
Är täppt, ont i halsen, snuvar och hostar. Vet inte om jag har feber. Hoppas inte det. Jag kan inte vara hemma från skolan på måndag! Kvarsittning sen kanske skövde.
Jag orkar ingenting känns det som.. Men jag ska försöka pigga upp mig så jag orkar åka till Cajsa ikväll, vill inte missa! Får se hur det går.. "/

I'm getting sick..? "/

Hade so och no som vanligt idag. På svenskan och engelskan kollade vi på film i aulan, baksmällan. Hade redan sett den men den var bättre den här gången. Sen har jag vart med Lovisa. Målat naglarna (igen!), vart ute vilket inte är så smart och bra med tanke på att jag börjar bli sjuk.. Sitter och kollar på sommarbilder nu, ge miiiig!
Ska göra mig i ordning för att lägga mig nu. Tvätta ansiktet, gå på toa, borsta tänderna och ta på mig pyjamas.
Ska lägga mig ganska tidigt idag, ganska tidigt för att va fredag iallafall alltså.

ååååååååååååååååååååååååååh!!

SKIT! As förkyld och ont i halsen. Hoppas verkligen inte att det blir värre för jag har inte lust att vara hemma och sjuk bara några dar innan sommarlovet. Måste göra klart allt i skolan också.
Jag får panik! ryck!

Några filmer från Västerås..

Bara några stycken.. men videofy kaxar emot och vägrar att funka.

NYTT!

Ska försöka fixa ny design och header när jag kommer på något med flasch!
Kan ju ta ett tag men..



Jag älskar känslan, men jag börjar tröttna..

wonder nail - i love it!

Var med Linnéa och Lovisa efter skolan idag. Ena tur på stan ble de! Köpte ett as snyggt nagellack som jag såg i skövde igår men inte köpte då. Vill ha alla dom "sommar färgerna". Har målat på det nu, men som vanligt kommer det massvis utanför så det förstör allt typ. Men ska försöka fixa till det. Ska läsa på lite till svenska provet nästa torsdag nu. En vecka innan - woohh!

S K Ö V D E !

Lediga från skolan idag, Gött! Gick upp vid halv tio och gjorde mig i ordning sen kom mamma hem och då åkte vi till skövde. Först elins esplanad sen commerce. Blev kläder, skor, armband, örhängen och lite till. Och sist men inte minst skolavslutningskläder. Det fanns typ inga snygga klänningar som passade i storleken eller till en skolavslutning. Men hittade till slut. Puuh! Men måste köpa en sak till den så det ser bättre ut. Plus att nu är nästan allt på min lista inköpt. Förutom shorts, bikini och väskan. Men det ska fixas snart, med tiden..


Har druckit två koppar med varm oboy ikväll för min hals gör skit ont! Det gör skit ont när jag ska prata.. Tur att dansen är slut iallafall. Bara det inte är halsfluss..!


Spanska prov imorgon också.. Kan knappt inget, har inte läst på så mycket. Spanska, NO och svenska prov kvar innan lovet. Åååh, stör mig på't!
Lackar ur totalt.

James & Belinda - bäst igår!

Dom dansade sjukt bra igår, bättre än någonsin enligt mig. Kolla dräkterna liksom - Gosch, nice!
videofy laddar för segt, filmerna kommer nog imorgon..

Bildbomb från västerås!

Nu kommer bilderna från lördagen och söndagen i västerås..
Cajsa
nice ballongs!
Linnéa på restaurangen
Vi tjejer pratar med "gubben" som bad oss dansa på hans kompis svensexa.
pose on the torg in västerås!
Våra cykel polare
Linnéa och Lovisa + två cykel snubbar
Linnéa
Stadshotellet
Jäkligt skönt! *diggar min hand mellan benen*
Påväg hem..
Lägger upp filmer när alla har laddat klart. Kolla om en stund igen.

Hemma!

Kom hem vid halv sju från västerås. Helgen har varit awesome även fast det inte har gått så bra med tävlandet. Gick inte vidare i singel och par. Men i grupp gick vi vidare en gång, till semifinal. Lägger upp bilder och filmer imorgon. Måste lägga mig nu, eftersom det är skola imorgon.. :o

Måste sova..

Jag, Emma, Athena, Anna och Carro sprang runt på hotellet en stund och tog massa bilder.. Här kommer några av dom som jag har tagit idag:



En del av mitt och mammas rum, sängen..


Jag utanför tha room! 305

Carro och Emma
Athena, Carro, Anna och Emma
Jag och Athena, haha..
Vid is maskinen
Jag, Carro och Emma
¨
Athena, ja du.. Vad hände här egentligen?
Anna
Lampan, glaskulan?
Nu måste jag verkligen sova! Började på detta inlägget för en halvtimme sen men då la hela internetet av men nu är det igång. Några av bilderna iallafall.
Tävlar bara singel imorgon, men det är det nervösaste! Mår fortfarande inte super bra men får hoppas på det bästa helt enkelt.. Lycka till?
Linnéa.. förlåt för dålig uppdatering, men jag lever iallfall! <3

Vi är i Västeråååås!

Jag, mamma, Emma och Heidi kom fram i västerås lite efter sju. Vi har sprungit runt i massa rum, våfflat håret, målat ngalarna, smörjat in oss med b.u.s. Nu ska vi springa till Carro, Anna och Athenas rum och hälsa på. Och käka godis!
Jag lägger upp bilder så fort jag kan, och filmer också.. Måste gå nu. Emma hälsar ALLA! läs hennes blogg.
FÖRRÄSTEN.. hotellet här var nice också, men scandic var mycket lugnare eftersom alla DVTare inte bor där.


Torsdag.

Åkte till dansverkstan vid fyra och pratade med gruppen lite. Halv fem började tävlingsträningen. Tränade singel, grupp och par. Än så länge har jag bara duschat. Sitter ute på altanen med datorn och svenska läxan som jag måste läsa på. "veckans ord" och verb till imorgon. Och jag fattar verkligen ingenting om verb? åååh!
Väntar på kvällsmat också. Pappa ska grilla hamburgare, men han har inte börjat än och jag är jätte hungrig nu..

Det jag måste hinna med ikväll är iallafall att läsa på svenska läxan, skriva en packlista, och packa det som går för att åka till mamma imorgon direkt efter skolan. Vill kolla på Bella&Tyra show live klockan nio också, men det brukar alltid hacka för mig.. om det inte gör det ska jag kolla.


HISS till vädret
; som har varit super bra ett par dagar nu. Men hörde att det skulle bli dåligt väder med åska och regn imorgon? Det hoppas jag verkligen att det inte är! :o

WONDERFUL WEATHER! ♥

Sicket väder det vart idag asså, runt 25 grader eller vad va de nu då? Och just nu är det 18 grader och klockan är snart nio. Wiiiie.. Snart sommar!
Var med Lovisa efter skolan. När vi var ute och gick var det så varmt i jeansleggins och converse så jag måste verkligen köpa sommar skor och shorts.

Nu har jag precis ätit skruvar och sås, mums. Ska ner och duscha nu och sen börja med svenska läxan.

Inte så soligt på bilden men det var varmt i luften, plus att jag tog den när solen hade gått ner typ..

Sånt går inte hem hos mig!

Jag hoppas verkligen inte att det är det imorgon.. om det skulle vara det så hoppas jag innerligt att den inte har det. Att härmas såpass går inte hem hos mig. Jag lär bli irriterad, försvirrad och sänkt.

Tisdag för alltid.

Har vart med Lovisa idag och köpt nagellack bland annat. Sen skulle vi träna grupp, men när vi kom till dansverkstan så fick vi veta att det inte var någon träning idag. Men Flashback tränade då och Girlpower hade spinning med Judith. Men vi fick inte träna! Det skulle varit den sista grupp träningen innan SM, men nej nej. Vi skulle tydligen träna på tävlingsträningen på torsdag istället, men då behöver alla träna på sina singel och par danser.. Ååååh!
Nu ska jag läsa på lite till matte provet imorgon och sen har jag för mig att det var något mer jag behövde göra.. Ska iallafall försöka lägga mig tidigare än jag brukar.
Gruppen

Helt sjukt bra!

G R Y M (y)


BLACK OR WHITE ?

Ååååå!! Jag skulle beställa vollang linnet nu, men då var XS slut i både vit och rosa! Jag skulle också beställa dom svarta solglasögonen men då var dom svarta slut också! :o
Detta är verkligen inte min dag..


Istället blir det detta linnet, men svart eller vit.. Vad tycker ni?

På altananen

Har vart ute på altanen en stund nu. Sitter vi datorn och tänkte plugga NO nu.
Vad har ni gjort idag?

Ny vecka, Nya tag

Nej, jag måste klara allt det här.
Hela dagen igår mådde jag illa, på kvällen hade jag feber, idag har jag mått illa och vart jobbigt varm. SM på lördag-söndag. Men bra, verkligen. FAN! Bara det inte blir värre. Jag måste träna och tagga inför hela helgen.
Idag ska jag "ta det lugnt".. plugga och kolla på film.
Alla dansare på derbyt i lördags.

Så sant

Det är gulligt när killar..
-Frågar vad som har hänt, när man är ledsen.
-Håller en i handen.
-Säger "du är världens finaste".
-Tröstar en när man är ledsen.
-Säger "jag är glad att jag har dig" till en.
-Ringer och frågar hur du mår.

Bläääää

Är varm och mår illa.. känner mig sjuk. Vill bara ligga inne och stänga ute allt. Öppna ögonen när allt är löst, men det funkar inte så, det kräver sååå mycket mer. Just nu funkar inget..

Paradise

Vollang linnet, foundationen, solglasögonen och väskan ska köpas när månadspengen kommer.

God natt.

Lördag kväll á la Rebecca.
Ny duschad och osminkad. Gött, men vafan..
Pyjamas tröja + stickad tröja som sticks! ;s

Vart tog det här vägen?

Det går faktiskt ignorera dig!

Idag har jag haft ganska fullt upp.. Mellan ett-tre var jag och Lovisa på saga i kiosken, och det var sååååå många som köpte. Inte! Men det var ju bara repetitioner då, kanske därför. Efter det åkte vi till ulvesborg och den stoora disco gruppen dansade i pausen, det var derby förresten.
Resten av dan har jag varit med Lovisa. Vädret har vart super bra idag verkligen. Det skulle först regna ganska mycket, men det har mest vart varmt och kvaft. Kändes som sommar!
Har precis duschat.. ska dricka yoggi drickyoghurt nu. HISS HISS!

Bra musik, just nu!

Driving One Of Your Cars

If I Had You

When I Look At You

Beautiful Soul

Hanna

SweEts och Poison

SweEts i talang detta året. Dom är vidare till semifinal vet jag. Men har inte kollat på det förra avsnittet än. (ska göra det ikväll tror jag)
Disco grupp som tävlar för Åmål.

Poison i talang, också detta året. Dom gick nog inte vidare däremot. Fattar inte varför för dom är grymma alltså!
Disco grupp från Västerås.


__________________________________________________________________________________

Båda keografierna är häftiga, men Poison är lite bättre just nu tycker jag.

Tävlingsträning och repetition!

Vid halv fyra var det tävlingsträning på dansverkstan sen vid fem var det repetition på ulvesborg. Det är fem disco grupper (tror iaf att det är fem?) som ska dansa imorgon i pausen på derbyt vid 15:40. Nu skulle jag egentligen varit med Cajsa och Linnéa, men det blev inte så nu. Tråkigt.. speciellt nu när jag inte har gjort något annat än att sitta vid datorn i två hela lediga dagar.
(kommer en film sen tror jag, Emma skulle nog skicka..)

Miley Cyrus!

Miley Cyrus blir tuffare med åren. Hennes nya låt/video, Can't be tamed, är super bra tycker jag.   
Skulle inte förvåna mig om hon snart börjar med droger och allt sånt. Som Britney Spears tex.
Vad tycker/tror ni?

Tidaholm 100år

Förra fredan spelade jag, Elin, Emma och Emma in alla klipp till våran film om Tidaholm då och nu. Här är några.. de flesta är misslyckade eller på skoj så det blir mer likt bloopers.

Hemma från konfamöte..

Kom hem från konfamötet för en stund sen. Jag valde sommargruppen men det är begränsat så jag får väl se om det blir något för mig. Hoppas det, annars blir det inget alls! ;)
Nu ska jag göra mig i ordning för kvällen *ganska tidigt idag*, kolla på allra sista avsnittet av andra avenyn och kanske skriva på SOn, så den blir klar snart..

V E C K A A R T O N

Det här är för mycket

Tisdag..D..

På hemkunskapen gjorde vi toast. Men dom var sisådär goda tyckte jag.
På idrotten hade vi orientering, stads orientering. Men jag sprang inte, gick bara runt och tog dom som kom nära. Andledningen varför är för att jag hade feber igår kväll och idag har jag heller inte mått så bra..
Plus att det började regna precis innan vi slutade. DOWN!
Nu måste jag ta något "ordentligt" att äta. Sen ska jag försöka göra någon läxa, och vila för jag somnar nästan i skolan!

Några av (förra) veckans outifts..

..hittar inte alla bilder men några iallafall.
Hittar inga fler, men har inte tagit kort på allt heller.. ;s

Måndag..

Har vart med Lovisa idag. "Spaning and fiking". Hoppade studdsmatta, och gick till lindex - i hopp om att det skulle finnas något snyggt att köpa när man väl hade pengar. Men icke sa nicke.
Sen stötte vi på Anna, Sara och Moa. Så vi va med dom och gungade kompisgunga en stund tills Lovisa skulle hem. Då åkte jag till Linnéa N, sen gick vi och gungade kompisgunga. Till halv nio ungefär, då åkte jag hem och åt. Sen har jag bara suttit vid datorn.
Och nu borde jag göra mig iordning för sängen och packa idrotts kläder till imorgon. Jag antar att vi har orientering? -.-

skola imorn, god natt!

Har fixat lite här nu.. men tror inte att jag är klar. Men ska göra mig i ordning för sängen nu. Och packa till imorgon, vi har klädsim på idrotten..
Lägger ut veckans outifts imorgon.

Har verkligen ingen lusta att gå till forsenskolan imorgon. Får bita ihop! Jag är inte den första, och jag vet att andra har klarat det här.


God natt!


Training by Emma & Rebecca


Okej, det finns mycket mer bilder och videos men visar inte alla..
ååh, videofy funkar inte nu.. testar imorn igen

Lördag/söndag

Igår kväll mådde jag perfekt och allt var löst. Jag fick det jag ville säga sagt. Nu är allt förstört igen, mer än förut!
Han är en idiot.
Den andre hoppas jag förstår snart..
Ett rykte som är spritt över hela stan nu, snart?

Igår kväll när jag och Cajsa var ute och dansade nä det var mörkt så hade vi trampat i hundbajs, strumporna luktade hundskit!

..Jag och Cajsa gick ut och åt frukost på studdsmattan imorse. Sen hoppade vi. Vid ett var jag hemma (hos pappa) sen åkte jag till Emma. Vi tränade på paren, fika och pratade typ.
Lägger ut bilder och videos om en stund.

Studdsmatta!

Nu ska vi ut och hoppa studdsmatta, Cajsa lyckades tjöta till sig en till slut. Haha ;)

Dagens facelook! (;

Sitter hos Cajsa nu, med hennes mini dator i smyg.

SM DANSEN 2010!

Cajsa och Linnéa!

Drar till Cajsa och hämtar upp henne med min über coola kärra nu, sen gasar vi till Linnéa!

1 maj!!

Det har verkligen gått skit fort de här året hittills! För exakt ett år sen va det tävling i göteborg, då gick jag och Emma upp i guld i par. Så tagga till SM!
Jag tänkte att jag skulle sovit lite längre idag men mamma ringde och bad mig att låsa upp så hon kunde hämta en jacka till Emil. Sen kunde jag inte somna om. Men jag fick ju sova till 9:50 iallafall.
NU: Äta frukost, göra mig i ordning!
blog you later aligator
RSS 2.0