Tisdag

Det känns som att det har varit en lång dag idag! Började dagen lite tidigare än vanligt med ett tandläkarbesök, allt såg finemang ut så det tackar jag karius och baktus för. Skoldagen var rätt chill. Lagade potatis och stekt lax på hemkunskapen och det var helt klart bland det godaste jag någonsin har ätit! Mums! Efter skolan åkte jag, Cajsa och Linnea till skövde. Skulle göra ett försök till att inhandla lite nödvändiga saker men det gick dessvärre åt pipsvängen, det blev istället en fika och ett impulsköp. Alltid något!

Under gamla broar flyter nytt vatten

Inlämningarna är äntligen klara, yeeees! Har suttit och skrivit i flera timmar, gjort klart gruppinlämningen i no:n med Lovisa och som pricken över i:et har jag vräkt i mig allt man kan hitta i vårat kök... mår illa nu! Med det säger jag Godnatt!

Sjuk

Hej alla-ni-som-läser-min-blogg!
Mådde inte så tipptopp när jag vaknade imorse så jag stannade hemma från både skolan och studiebesöket på Rudbeck. Tog istället en behövlig sovmorgon, gick upp sen och duschade och åt pannkakor. Sen dess har jag bara skrivit på no inlämningen, är fortfarande inte klar... åh vad roligt! Ska börja skissa alla brotyper nu, eftersom man inte fick ta färdiga bilder från internet. Jobbigt!

Söndags-göra

Sitter med en massa lösblad och böcker framför mig i hopp om att jag ska orka ta tag i lite plugg... Har två inlämningar tills på tisdag och jag har bara kommit halvvägs på den ena. GREAT! Men jag kan känna mig nöjd ändå då jag gick upp vid nio imorse vilket resulterade i att jag blev klar med reklamen redan vid tretiden förut.
Fick vårkänslor när jag var ute förut, i januari? helt sick.

Trött

Är galet trött efter en dag med bla städning i hela vardags/tvrummet, följt av reklamvikning och sist men inte minst middagslagning med Athena. Skulle bara meddela att jag lever, nu ska jag sova. Godnatt!

image descriptionimage description

 

Hos Cajsa

Efter att ha varit på ica, pratat med några pojks och kollat på Bring it on sitter nu jag, Cajsa och Linnea i soffan här hemma hos Cajsa. Tror alla börjar bli trötta då vi nyss "hörde spökljud"... Börjar bli dags för hemgång snart! Men äsch, man lever bara en gång!

Friday, I'm in love

Tjenis sicken dag! Sitter just nu och väntar på att Cajsa och Linnea ska bli klara (segisar) så vi kan gå fram till ica tillsammans!

Började dagen med att åka madrass i labacken med klassen, sedan hade vi vikarie på både engelskan och svenskan, ett STORT NAJS! Gick till Tor och fick hjälp med min gymnasieansökan, så nu är det klart med den saken. Fram till omvalet åtminstone! OMG SHIET HEJ. Sista lektionen blev en kort lektion då vi fick sluta tidigare.
Den senare delen av eftermiddagen har sedan spenderats på dansverkstan. Dansade ytterst lite och satt större delen av tiden nerpressad i spagat och splitt, vilket var en riktig plåga! Välkomnar träningsvärken till imorgon, ja!

Torsdag

Fortfarande vaken! Det dära med att gå och lägga mig i tid idag har jag gett upp vid det här laget..!

Försov mig självklart imorse när jag och Lovisa skulle mötas för att åka in till skövde. Men jag/vi hann ändå genom att ta nästa buss som bara gick tio minuter senare. Väl framme på Västerhöjd tog det nästan en halvtimme innan vi väl hittade dit vi skulle. Stor läskig skola, kaos. Hahao..! Estetik-media kanske inte är någonting för mig men skolan däremot, spännande jao. Iallafall... vi gick efter eleverna som två svansar hela dagen och kände stämningen bara. Det var riktigt chill! Kvällen har sedan bjudit på årets första discolektion, följt av gruppträningen/gruppprat!

Plus att min efterlängtade iPhone kom idag, äntligen!! Åååh glad tjej!

NIGHT

Gymnasietankar hit å dit

Dagens twittring: Har fått helt andra tankar kring gymnasiet nu, en vecka innan valet ska vara klart. Bra Rebecca, BRA. Och precis så ligger det till. Har gått runt och funderat hit å dit på detta idag och tror jag börjar inse vad jag faktiskt vill nu. Det gäller bara att våga också!


20:02

Efter ännu en gruppträning sitter jag nu och lyssnar på Medina och har precis ätit stark mat som dessutom hade kallnat, och nej jag orkade inte värma den... Ska strax pallra mig till duschen och göra mig iordning för att sova, i hopp om att somna tidigare än vanligt! Ska nämligen upp otroligt tidigt imorgonbitti för att ta bussen in till Skövde och sedan befinna mig på Västerhöjd hela dagen. mamamia!

Det är lätt att vara efterklok när det är försent

Onsdag, mindfuck

Sitter i soffan och är på taskigt humör, yääss! Är allmänt sur på allt och alla. Matteprovet gick förmodligen kasst då det var skitsvårt och jag fattade knappt ingenting alls. Varför får man inte använda miniräknare på både a och b delen liksom? Är inget jävla geni på huvudräkning. Plus att min iPhone som mamma beställde för en vecka sen fortfarande inte har kommit, dör av väntan och längtan! Ååååh.

Men nu ska jag sluta vara så bitter, dagen har trots allt haft sina ljusa stunder och ikväll står det gruppträning på schemat! Har inte tränat sen i söndags så det om något lär bli funfunfun!


Tisdag

Lyssnar på gammal go musik och ska snart ta mig något att äta. Har tagit en paus från allt mattepluggande, ska dock fortsätta om en liten stund...! Tagga prov imorgon!

Började dagen med att gå till skolan en kort stund, var bara med på mattelektionen och på lite av no:n innan jag, Emma och Cajsa tog bussen till Skövde för ett studiebesök på plusgymnasiet. Drog donken gånger två under tiden vi var där också! Kom hem strax efter fem och sen dess har jag inte gjort mycket mer än att plugga matte. Tjoho va roligt!


arkivbild

Måndag

Varför är alla skoldagar så roliga nuförtiden? Iofs är det ju bara bra så glöm att jag frågade! Hade bad på idrotten idag då vi simmade crawl med simglasögon. Haha... höll på att drunkna av garv några gånger eftersom att vissa såg så himla roliga ut!
Ska hjälpa mamma i tvrummet nu och sedan plugga matte igen, vilket jag konstigt nog tycker är kul för tillfället!

23:06

Hoppar ner till madrassen för att få lite sömn inför ännu en ny vecka, värst va det rullar på! Veckan ser hittills ut att bjuda på studiebesök, matteprov, träning och en fortsatt längtan efter min iPhone! sweet dreams.

Söndag

Har precis käkat och duschat efter en ovanligt go gruppträning, på drygt två timmar, det var skööönt! Gjorde lite ändringar i dansen bla. Det går bra nu, kompis det går bra nu!

Gick förövrigt upp redan klockan tio imorse och tänkte att jag skulle vara lite duktig... det slutade med att jag lackade ur på reklamen så det är tack och hej med den saken nu.
Hepp, nu ska jag göra ett försök till att plugga inför matteprovet. Wish me luck!

Godnatt

Athena gick hem för en stund sen efter att ha gjort mig sällskap några timmar nu ikväll. Kollade bland annat på Never Say Never med Justin Bieber! Den killen alltså... RAWR. Är skittrött nu så ska hoppa ner till madrassen som ligger på golvet där jag ska sova inatt, vilket faktiskt lär bli riktigt gött! Godnatt!


Lördag

Jag, min träningsvärk och John Blund sitter och kollar på soa tillsammans, mysigt! Ska snart göra ett försök till att ta mig ut i snöstormen för att ta mig till ica och köpa naturgodis! Mmmm.

Gick hem till Jesper sent igårkväll och badade tunna med en massa killar där. Fem killar och en tjej, haha YEY! Spenderade sedan resten av natten där då vi somnade efter endel om och men. Vaknade några gånger pga min stela träningsvärk, eey woopaa va skönt. Känner mig som en gammal tant eller nåt.

Tävlingsträning

Kan erkänna att jag inte är så förtjust i dessa tävlingsträningar på fredagarna men idag var det riktigt kul faktiskt! Tränade en bra stund, gjorde fystest och till sist hade vi i gruppen och en till tjej målsnack med Judith inför kommande termin. Så nu känns det illbra! Och att jag redan börjar få otrolig träningsvärk gör bara att det känns ännu bättre, TAGGAD!

Nu ska jag sätta igång ett avsnitt med Sons of anarchy i väntan på kvällens planer!


HELG!

ÄNTLIGEN HELG!! Har gosat ner mig i one-piecen nu, åtminstone för en liten stund... Ska åka bort till dansverkstan om drygt en timme för träning! Och innan det måste jag äta och hinna packa då jag ska sova hos pappa över helgen. Vilket var riktigt längesen nu...! Har en himla massa på schemat denna helgen, så om allt blir av lär det bli tajt med tid. Lika bra att sätta igång nu direkt!
Ha en bra helg för det ska jag ha!


gamla cambilder

Torsdag

Käkar lite gött, lyssnar på musik och har precis skrivit klart engelskan som är till imorgon. Gööööttt!

Dagen har varit bra bra bra. Skolan var helt okej med lite improviserade redovisningar, film på musiken, häng hos Tor osv. Efter skolan började jag, Emma och Athena den lååånga cykelturen genom hela stan till Frasses. Haha, den cykelturen kan ha varit det roligaste på länge. Sjuka vänner jag har! Iallafall... maten på Frasses var väl inget att ha direkt. DONKEN 4-LIFE! Senare på kvällen körde vi träning med gruppen i nästan två timmar, nice!

Onsdag

Lyssnar på discomusik och drömmer mig bort till allt möjligt... bla till plusgymnasiets lokaler och en egen iPhone!

Skoldagen var riktigt seg och innan den sista lektionen började jag må riktigt illa så jag gick hem då, vilket jag tror jag gjorde rätt i! När jag kom hem slängde jag på mig pyjamasen, åt och sen la jag mig på soffan och somnade. Vaknade för en stund sen och då hade mamma beställt en iPhone till mig. HUR GLAD ELLER?! LÄNGTAR IHJÄL MIG!


littlereasonstosmile.

Tisdag - ge mig helg!

Har tagit mig en paus från pluggandet nu. Andra veckan på terminen och jag är redan trött på det, LYCKAT!

Åkte med Emma till skövde och kollade på plusgymnasiet förut efter skolan. Ett ord: MINDFUCK. Vilket var i princip det första jag fick ur mig när vi kom ut från skolan. Hade man inte behövt tänka på "högskolebehörighet" och lalala så hade gymnasievalet varit klart vid det här laget, men nu känns det inte riktigt så lätt, hmm! Men för tusan, allt löser sig med tiden!


in tha school

Måndag

Är nyduschad efter första gruppträningen med den "nya" gruppen, det blev dock inte så mycket tränat idag då tiden gick till att gå igenom dansen! Påvägen hem stannade jag, Cajsa och Linnea och pratade om gamla minnen. Haha, vi var helsjuka när vi var mindre alltså!

Måste bara meddela... har haft den flummigaste skoldagen på länge idag. Vet inte riktigt varför men allt var bara allmänt kul liksom! Tex på mattelektionen gjorde jag bara ett tal och satt och målade hakor i Emmas mattebok resten av lektionen. #dökul

Men nu måste jag läsa igenom no:n en gång innan jag somnar! Trött!


Svävar högt ibland molnen

Jepp, som rubriken lyder: JAG SVÄVAR! TJOHOOOO! Kom hem för ungefär en timme sen efter att ha solat på meddo och haft en lång pratstund med Emmaaaa! Vilket nog var behövligt då vi hade hur mycket som helst att babbla om och båda hade aggriationer(?) som bara öste ut över den andre! Haha... Men nu ska jag sväva vidare till min säng och somna med ett leende på läpparna och ladda upp inför en ny skolvecka, som lär bli fullspäckad!


DU är världens bästa kompis, helt klart! Ingen kommer någonsin kunna ersätta din plats för mig!

Söndag

YEEEES! Reklamen är utdelad och färdig för den här gången! Nu sitter jag och slänger ihop en ny spotifylista i all hast för att kunna dra ut och springa med musik i lurarna alldeles strax. Därefter ska jag fixa lite och sedan träffa världens bästa kompis!

Lördagskväll

Kom hem från Jesper för en stund sen där jag spenderat några timmar tillsammans med han och Käll. Får tacka er för att ni drog upp mig ur soffan till sist så att säga! Vi kollade på Transformers 3, eller ja... kollade och kollade. Ingen av oss hängde väl med så mycket i handlingen!
Men ska hoppa ner i sängen nu och somna omedelbums. Det är ju söndag imorgon och det betyder: reklam, träna och plugga! uuh kill me

disney on ice

Sitter i köket och käkar lite köttfärspaj och har det bra... typ! Är dessutom illtrött efter den här dagen, då jag har flängt runt i båda städerna jag ogillar som mest!
Gick upp tidigt imorse och åkte till Falköping, därefter till Göteborg, för att gå på Skandinavium och kolla på disney on ice med kusinerna. Och ja, dom som medverkade på isen var asduktiga! Iallafall, sen vi kom hem har jag inte gjort alltför mycket. Har kollat på 134567 avsnitt SoA och knappt lyft mig ur soffan. #lat


-Innan läktarna började fyllas på.

Helg

Första skolveckan för i år är avklarad och nu är det äntligen helg, vilket firades med ännu ett zumbapass förut, nice! Har crashlandat i soffan nu och ska strax sätta igång Sons of Anarchy, om jag inte får med mig nån trevlig själ fram till ica först det vill säga. Det blir iallafall tidig sänggång ikväll då jag ska upp tidigt imorgonbitti för att åka mot göteborg!

Marracaraca

Eftermiddan/kvällen har bjudit på en joggingtur på ringleden, följt av ett zumbapass! Vilket känns hur gött som helst nu efteråt. Zumba är alltid lika roligt och jag får sån energi av att hoppa runt som man gör, att jag dessutom kan känna en stor glädje när jag lämnar dansskolan gör det bara bättre!
Nu måste jag hoppa ner i sängen, det är ju en dag imorgon också... sen är det helg!


Torsdag

Efter att ha spenderat runt två timmar sittandes i aulan, framför en film om andra världskriget var det efterlängtat och riktigt skönt att äntligen komma hem! Ska strax vräka i mig lite gött käk och sedan får jag se vad jag hittar på. Är lite osäker på det men blir det inte det ena, blir det det andra!

Onsdag

Hmm ja.. som bilden lyder, har fått inloggningskoderna till gymnasievalet idag och det känns.. stort?

Har nu flyttat mig från köket till soffan då köket nyss blev upptaget av några dansmammor/pappor, här ska det tjuvlyssnas! ...och plugga. Lika bra att börja lite smått redan nu så jag inte har kvar en massa i sista sekund! Men ska inte sitta här inne hela kvällen, ska träffa Athena lite senare för att gå och sola!

Antingen så finner vi en väg eller så gör vi en.

Tänk fel om du vill, men tänk själv.
Bäst är inte alltid bra.

Rutiner

Andra dagen i skolan efter lovet... och alla prov, läxor och inlämningar har redan börjat strömma in! Men det är gött. Det är så det ska vara, rutiner liksom...

Efter skolan åkte jag hem och läste i en ny gymnasiekatalog och jag blir bara säkrare och säkrare på vad jag ska välja. Tummen upp! Lite senare traskade jag bort till dansverkstan där jag körde Zumba med Cajsa, Linnea och Lovisa. Mina ben var som spaghettin och magen var som köttfärsås, eller nåt, efteråt. Men det är skönt att komma igång med träningen igen!

"Skratta åt livet innan livet skrattar åt dig"

Ska skära lite ananas, måla naglarna och sen sätta igång ett avsnitt med soa. Ett perfekt avslut på denna måndag! Och med det säger jag Godnatt!


Första skoldan, check!

Jag lyckades ta mig ur sängen i tid imorse och har nu gjort första skoldagen för i år! Ångesten inför skolan som jag hade igårkväll är så gott som borta nu. Hittills känns allting jättebra och jag mår super!

Första skoldagen var... go? Hade skolans val, idrott, engelska och matte och allt rullade på finfint! Efter skolan hängde jag med Athena. Vi gick fram till julius och åt och fikade direkt när skolan slutat. Ännu en gång... Påkostat! Efter ett antal timmar på julius drog vi oss därifrån och började kika runt i Tidaholms olika affärer (läs: röda korset, lindex, netto, ica). Blev även en sväng förbi energy och meddo!
Sen har det ju snöat en hel del idag, vilket jag tycker är skitmysigt! Och det firade jag med att dra ut på årets första joggingtur. JA, JAG SPRANG UTE I SNÖN OCH MINUSGRADER... haha, sick. Första gången jag ansträngt mig sen i oktober, Nu jäklar!


maj -11

Hejdå jullovet...

Har kollat igenom tre avsnitt med soa ikväll, och med det ville jag väl säga att jag har kollat klart på säsong två nu! Men nu blir det inget mer soa-tittande idag.. ska istället göra mig iordning för natten och packa tills imorgon. Ska packa ner kläder till idrotten för första gången på flera månader. Kommer kännas konstigt att vara med på idrottslektionerna nu igen efter att ha kollat på mer än halva förra terminen!
Men det är bara att köra, vårterminen ska bli bra! Godnatt!


littlereasonstosmile |

 

15:19

Kom in för en stund sen och nu är all reklam utdelad, det var iskallt när jag och mamma var ute men nu efteråt känns det gött att det är gjort! I tid denna gången dessutom!

Nu sitter jag i soffan, ovanligt jag vet, och bara tar det lugnt. Är hungrig och frusen.. så det ska jag göra något åt precis nu! Överväger att ligga inne i värmen och kolla SOA resten av dagen, hmm...

Godmorgon!

Ställde klockan idag också men somnade om flera gånger innan jag väl orkade ta mig upp. Lycka till med att komma upp till skolan imorgonbitti säger jag bara! Ååh.

Sitter i köket nu och väntar på att ugnen ska bli varm. Ska käka lite frukost och sedan ge mig ut i snön för att dela ut reklamen. Får se vart dagen tar mig därefter.. ska åtminstone försöka att vara lite effektiv och ta vara på denna dagen. Skolan börjar ju trotsallt imorgon, skratta eller gråta..?

Göra först, tänka sen

Visste väl att jag inte skulle startat datorn när jag kom hem för en stund sen... Nu sitter jag här i soffan med datorn i knät och lyssnar på musik, helt fastklistrad!

Kvällen har som sagt spenderats med nyårsbrudarna, minus Athena dock. Började kvällen med att äta thaimat och efterrätt (!!) på Kesone's. Påkostat! Sedan gick vi till ica och köpte lite gott. Inget godis för mig dock, duktig tjej! Resten av kvällen hängde vi hemma hos Linnea och planerade en massa inför våren och sommaren! Med andra ord: vi skrev en lång lista...
Ser fram emot en grym vårtermin och ett grymt sommarlov!


Suddiga bilder, jupp! Det är meningen och!

Ändrade planer!

Är medveten om att bloggen ser rätt knas ut just nu, men har inte tid till att försöka fixa mer med den för tillfället.
Det enda jag har fått gjort idag är att vika reklamen, resten hamnade lite åt sidan och nu har det blivit ändrade planer! Ska snabbt göra mig iordning för att sedan möta upp nyårsbrudarna och tillbringa kvällen med dom! Exakt vad vi ska göra förutom att äta återstår att se...!

Lördag

Klockan ringde vid tio imorse men då orkade jag självklart inte ta mig upp. Gick upp vid tolvtiden istället, bra Rebecca! Ett litet framsteg till att vända tillbaka dygnet inför skolan iallafall. Har inte gjort alltför mycket sen dess. Bara duschat och ätit frukost och slängt mig i soffan typ. Där jag fortfarande befinner mig! Har kollat runt på internet efter alla de saker jag vill köpa, men hittar dock inte allt.. frustrerande!

Dagens planer är inte alltför krävande.. jag ska vika helgens reklam och försöka ta mig fram till stan, om jag hinner det vill säga! Att fixa lite med bloggen, ta en promenad och kolla några avsnitt med Sons of anarchy finns också i tankarna!


TILLBAKS

Som de flesta märkt har jag varit rätt död här det senaste.. Men nu ska jag uppdatera lite!

Sen i tisdagskväll har jag och Emma varit med varandra dygnet runt. Och vad har vi gjort då? Vi har gottat oss med godis och film. Varit i Skövde med mamma och kollat runt i lite affärer. Pratat skype med några randoms. Läst och pratat en del om gymnasiet. Bakat muffins till lillebror som fyllt år. Och så har vi självklart degat och bara vart!
Osminkade och snygga, vi vet!

EN LITEN PAUS, HEH EMMA BIATCH

REBECCA HAR EN LITEN PAUS HÄR, MEN HON LEVER OCH MÅR BRA!
/En person som är trött på att f5:a 24/7 31
RSS 2.0