Tisdag 28/6-11

Idag på konfan var det bland annat fotografering som gällde. Hoppas dom blev bra! Sen har jag vart med Emma. Har legat och degat, och degat runt. Sen satt vi på kesones i typ en timme och åt som två valar. As gött var det! och svindyrt blev det.. Har även varit och handlat lite gött till imorn, då vi drar till göteborg med konfan.

TJAAAAAAA

It's impossible to find someone who will never never hurt you
so go on for the one who is worth all the pain

Måndag 27/6-11

Idag så vare först konfa i tre timmar. Gick faktiskt rätt snabbt så det var helt okej. Sen åkte jag hem till mamma och var med småskusinerna i nån timme. Efter det mötte jag upp Lovisa på longboard, var skitvarmt att åka så vi åkte till koma och la oss där i några timmar. Nu på kvällen har vi vart ute o strögat ett tag. Tjöta först med Bamel, Robin, Byström. Resten av kvällen var vi på kungsbro med Emma, Moa, Sara, Linn, Ebbah. Jag, plus brädan, höll på att brinna upp för en sekund.

uppdaterar alldeles för sent

KUCKELIKU.. bom bang aaaj! hahahaha.  I'm alive! Så gick det till när hönan Rebecca ramlade ner från bänken en helt ovanlig söndagskväll.
Har vart med Linnea en stund ikväll. Åkte till Athena och hälsade på hennes nya fina hund Tyra. Och sen va vi med några folk på kungsbro. Måste sova nu, tagga konfaträff klockan tio imornbitti!

här ska det skrivas något som RUBRIK

Sitter hos Linnea och väntar på henne medans hon äter. Har hittat min nya kärlek här i livet, teeehhee! Tror för övrigt att jag behöver glasögon eller liknande, annars.. får jag väl säga -aldrig mera dygna? :o

updateupdate

-Typ enda bilden jag kan visa från igår, inte för det blev så många men aja.

Vi va typ tio pers hemma hos Wille igårkväll. Jag, cajsa, lovisa, filip, tobbe, albin, wille, bohman, jesper. Hmm.. antingen har jag glömt någon eller så var vi bara nio. Vi gjorde inte så mycket direkt, dom satt o tjöta.. jag va för trött för att ens orka säga någonting. Socialt, elle hur.
Idag har vi legat kvar i sängen nästan hela dagen. Sen åkte jag hem till mamma och packade. Träffa Linnea och Sanna. Åkte till pappa. Och till sist träffa jag Emma!

trött chey!

Nu är jag hemma efter 5-6 dagar ute på sjöhaga. Lägret har vart helt sinnes och sjukt kul! Får berätta mera om det senare. Har inte sovit på allt för många timmar eftersom vi dygnade inatt och så. Är något trött! Men ska tröka i mig lite käk nu för att sedan sätta mig på en buss mot skövde. Eftersom jag är i stort behov utav nya jeans!!

ETT

Har packat klart det mesta nu. Har en feting stor resväska och där i ligger halva min garderob känns det som, teeehe! Ska fram till stan med mamma och emil nu och köpa med lite saker och fixa pengar. FAN då, kommer sakna tidahooooolm. Sorgligt jao. Och inte nog med det så får jag stå ut med min "härliga" mobil, den är ju så hightech!

TJIHOO

Som skrivet så kom Emma hit förut. Tjöta endel med henne och så fick hon kolla på när jag packade lite grejer till imorgon. Panik på det, gaaah! Sen tyckte jag att det fick räcka med packandet idag så vi drog fram till stan/kungsbro istället. Träffade på nattvandrarna och massa killar. Var med killarna resten av kvällen tills jag cyklade hem med Alex, de andra va lååångt före så att säga.
-Stekande biff: Godnatt!

TO GO

Kom till Linnea förut och då hade hon fått för sig att dra till skövde. Så stressade till Cajsa, sen till mig, sen fram till stationen.. men självklart åkte den precis när vi kom fram. Vid halv sex åkte vi mot skövde iallafall och klockan åtta var vi hemma i stan igen.
Är själv hemma så har fixat så Emma mannen kommer hit snart. Måste packa och så. öööh ösch.
Glad chey!

krist

Ska alldeles strax bege mig mot andra sidan ån för lite överföring av bilder och så vidare. Sen måste jag också börja packa eftersom vi åker på läger med konfan imorgon. usch, ser inte fram emot det! Hoppas verkligen att det går fort och att det blir kul.

s o m m a r l o v

YES! När vi var klara i skolan drog några tjejer i klassen fram till casay's. Sen kollade vi på balvagnarna. Sen chillade jag, anna, cajsa, linnea, lovisa, athena runt ett tag, tills vi hamnade på torget. Dit kom sen massa killar som vi var med nån timme. Det ena ledde till det andra och hela kvällen slutade med att vi var ett jävla gäng på kungsbro och hade det gött!

15 juni

SKOLAN: Städade ur skåpen och lämnade in nycklarna. Drog till tidavallen och spela brännboll. (niorna dampa loss, vinnarskallar hejhej!). Alla drog till torget för flashmob, som dock blev lite fail men i början var det lagom grymt iallafall.
EFTER SKOLAN: Åkte direkt och kolla på ånarännet med Linnea. Sen hem, äta fort som stryk. Till frisören.. avfärgade mitt hår, så nu är det så närma mitt naturliga det kan bli. Solen får göra sitt sen! Linnea kom till mig, sen åkte vi till stan och drog runt lite. Var endel sociala folk ute faktiskt.
-så ser håret ut nu..............................!

14/6 -2011

HALLO! Idag har vi i skolan varit uppe vid någon fiskesjö och vi tjejer har bara suttit och chillat vid vårat ställe. Lyssnade på musik, tjöta, kolla när sinnespöjka bada i fiskevattnet (som säkert var illkallt dessutom), vissa sov, vissa läste, vissa härmades. Ja hmm.. det var inte så farligt och som tur var gick tiden ganska fort där uppe och vi slapp regn!
Efter skolan åkte jag med Lovisa hem. Jag fick se lite utav hennes senaste nytt i garderoben osv. Försökte få henne till att måla en dräkt till mig. Efter några timmar gick vi ut och tränade. Sprang lite, dansade ytterst lite, hoppade och försökte få till massa olika saker, och till sist körde vi styrka, tjohooooo! Sen drog jag hem och duschade. När Lovisa kom till mig sen va vi ute hos kaninerna, och det gick ju.. "bra". Haha, titta men inte röra!

YESBOX

Andra avenyn - mjuk vitlöksbaguette (?) - smoothie.
Städningen återstår.. tar det senare. Haha, mitt rum ser förjävligt ut nu.

Helt galet sjukt trött

Sista riktiga skoldagen i åttan idag, yeey! Hela eftermiddan har jag och mamma vart i skövde, igen får jag väl säga. Är helt slut nu, ligger som en mör säl i sängen och orkar egentligen inte göra någonting. Men måste åka och kolla upp en sak och köpa fika till imorgon, som jag tydligen hade glömt.
Om skövde då.. har äntligen fått ihop skolavslutningskläder. Det enda som fattas är tröjan som jag beställde igår, den mååååste verlkigen komma imorgon eller på onsdag! Förresten så var de röda låga conversen slut i typ hela skövde i just min storlek, DAAAAAAAAAAAAMN! Åkte bort och fram några gånger tills jag insåg att jag fick ge mig och köpa ett par andra istället.
Ett och annat behöver redas ut nu känner jag, sicka människor det finns här egentligen. Love me or hate me! säger jag bara. Ska trampa iväg på cykeln nu. Skolan och JS, ciiao! Och ja, jag är för lat för att gå eller åka longboard nu.

12 juni -11

Gick upp tidigt idag, även fast jag försov mig, och åkte till gällstad med mamma. Lager 157 och några andra knepiga butiker som var runt om. Hittade dock inte några skor som jag var ute efter. Istället blev det en pippitröja, en rosa. Ville egentligen haft en blå men den fanns inte i min storlek tyvärr..
Sen har jag självklart glott en hel del andra avenyn. På kvällen fick jag ett ryck och drog ut och sprang, efter det körde jag styrka också. Tro det eller ej, fick tummen ur räva helt enkelt.

11 juni -11

Har haft en "heldag" med andra avenyn idag! Blev runt tolv avsnitt innan jag begav mig till mamma, och därefter stack jag och Linnea fram mot stan. Hängde lite UPPE på kungsbro, sen spela vi lite fotboll med massa killar. Efter ett tag träffade vi Cajsa & Lovisa på torget, och då dog jag lite ett antal gånger.. HAHAHA! Sen skaffade Linnea lite mat till mig. Efter det åkte vi till kungsbro och träffade as mycket folk. Mycket trevligt! Det var längesen en helg var såhär lyckad ska jag säga. Tack allaballajallafellaaaass! ♥

HAHAHAHAHA!!

http://media.tumblr.com/tumblr_lmhke9iXxA1qb9f6c.gif
roligaste idag! gaaaaah :D:D:D hahahaha

FRAJDÄJ

Sista fredan i åttan today! Haha, ingen deal men ja. Jag o mamma åkte till skövde efter skolan idag för att köpa skolavslutningskläder till nästa vecka. Men hittade jag något? Nej. Ååh, fan va störande! Bara för det får vi åka tillbaka till skövde på söndag igen och hoppas på att det är en bättre shoppingdag då! Annars vet jag inte vad jag ska göra.. :o
Är hos pappa nu och chillidillar. Har kollar runt på massa utlandsresor och fy satan vad svårt det ska vara då! Längtar iallafall superduper mycket om det nu blir som jag tänkt mig!
FINA SKOR! haha..

Every Teardrop Is A Waterfall

-Dagen får inget bra slut. Vissa saker gör förjävligt ont.
Bad day.

Torsdag 9 juni 2011

As go/chill dag i skolan. Kolla på film på bspråket, och sen på svenskan också när ni hade städat i skåpen och MAPPARNA, haha! Läxförhör på no:n och på so:n visade Klas bilder från portugal. Hade as go håltimma med Ernold och Arvid också. English dudesss.
Efter skolan hängde Lovisa med mig hem. Kollade på massa dansvideos, både nya och sånna som var sisådär 6 år gamla. Sen kollade jag på andra avenyn medans hon spela pig on her phone!

avancerat

Fick sluta två timmar tidigare idag, yeaah! Drog hem och studade no lite och kollade på andra avenyn. Sen drog jag och jack ut och åkte longboard en stund. Det var hälften för mig!

PLUGG

Helvete vad det har åskat och regnat idag eller! Nu verkar det vara över iallafall som tur är.
Pluggar med Athena över skype, fast just nu har vi en paus med sång istället, sen blir det råplugg! hehe, kanske kanske inte..

KOMA

Mitt AA liv är räddat.. det lever vidare! (y)

Har hängt vid koma idag tillsammans med Lovisa, Linnea, Athena, Moa, Carro. Badat, solat, spelat uno, dunkat musik osv.. härlig dag iallafall. Kollar på AA nu, men det börjar bli dags att sova snart.. back to reality imorn, en riktig skolvecka kvar! så imorn blir det stuuuuuuuuuuuud.

-varför tror du att du känner så? AHHAHA

Hejhejhejhej, ja det va då hemskt mycket hej.
Fortfarande uttråkad. Har inte vart utanför området/trädgården sen i tisdags morse. I'm just a normaly (normally?) girl! Har bakat bullar ena stund idag iallafall. För att inte glömma alla 70 AA avsnitt jag plöjt igenom dessa dagar. TJOHOOO!
Lillkusinen har somnat och jag vill göra något, men det får jag ju inte deklart. uuuuuuuh! trökmönsar är di allihopa allihopa, du med o jag med, naaaaj!
Väntar på Emma, tror jag? hon ska nana här och göra mig liiiite sällskap förhoppningsvis. ciao!
nää, skoja! elle nja.. HEDDÅ!

tidsfördriv!

Var det en tjej eller en kille som ringde dig senast?
kille
Vad står det i ditt nionde sms?
Nae:) han kom efter att jag gått eller ngt :P
Vem ringde dig senast?
judas
Vad har du för bakgrundsbild på din mobil?
asfalt, brädor, hjul, fötter, converse
Vilket språk är din mobil på?
svenska
Vad heter din ringsignal?
still counting
Hur många sms har du i din inkorg?
haha, alldeles för många
Vad står det i ditt tredje sms uppifrån och vem är det i från?
Yes ;))<3 Rebecca
Vem är din 13:e kontakt?
Elin
Vem är din 20:de kontakt`?
Felix
Ogillar du nr 5?
ne, han funktionerar
Har du varit i hop med nr 1?
nopp
Vad har din mobil för färg?
alla! ..röd
vad står de i ditt 7 sms och vem är det från?
Tar det en annan gång :))<3 Rebecca

EVERY FUCKING DAY

Fett uttråkad. Fast tackar Linnea för sällskapet ändå! Vi drömmer oss bort. Mår sjukt. Irriterad. Tänker igenom massa saker. Kärlek är konstigt. Allt är konstigt. Flytta? Ja tack.
Vet inte vad jag vill längre. Allt känns som en utnyttjad jävla klump.
-Boys are players that's a fact, don't be sad just play them back!
RSS 2.0