Lördag - söndags planer

Det känns lite konstigt att klockan inte är så mycket på en helg och jag är hemma och har varit det sen efter dansen. Det var länge sen. Sitter i pyjamas och flätor nu. Har tagit bort sminket och plockat i ordning i mitt rum. Känner att jag är riktigt trött. Ska nog kolla på ett avsnitt av bella&tyra show, som jag har missat två gånger i rad nu..


21 dagar kvar till SM -10!

KLOCKRENA GRUPPER PÅ FACEBOOK!

"jag hatar när man ska sjunga med i en låt och artisten sjunger fel."

"Vi som tycker matteboken ska bli vuxen och lösa sina egna problem!"

"Hoppas läraren kommer försent, och så kommer hon, :)"

"Om inte mamma hittar det så är det borta !"

"Aa... eller va?"

"Tjejer tänker bara på sex medan killar vill prata känslor."

"Vi som hatar att få en grävling i örat när vi gör en kullerbytta.."

"Every time my phone vibrates , i wish it was you."

"Det säjs att man lär sej av sina misstag, då måste jag vara ett jävla geni!"

"polisen: vi ska gå igenom din bil. du: är det inte lättare att gå runt?"

"jag älskar rykten, dom berättar saker om mig själv som jag aldrig vetat!"

"är du från island? "nej" så får man ett utbrott :pPpPpPpPpP."





DANS check!

Dansen gick bra idag också. Tränade mest par, singel är tråkigt och dansen är jobbig. Ska göra en ny i sommar till hösten. Men problemet är att det är SM kvar och då måste jag orka dansen bättre om det ska gå. Träna träna träna.. försöka!
Har precis ätit en twister, de va ett tag sen. Är hos pappa nu, men har ingen aning om vart han och Emil är.. har för mig att dom skulle bort till några.. dom kommer la någon gång.
Ska duscha nu!

FREDAG! .. it's friday and i'm in love ..

Dagen började riktigt bra men blev sen väldigt dålig i slutet av skolan. skit!
Ska åka och dansa snart, tagga inför SM nu!! Ska försöka hinna måla klart naglarna innan också.. blog you later aligator!

My phone is back!

Mobilen funkar nu, Men knappt inga kontakter stämmer. SÅ SMSA MIG OCH SKRIV VEM DET ÄR! SNÄLLA!


Tack MAMMA!

Handikappad ;/

Har duschat och ätit nu. Dansen gick super bra och fort. Men min mobil startar fortfarande inte, den bara blinkar med ojämna mellanrum. Mamma försöker få igång den, hoppas det går. Jag känner mig helt handikappad alltså!!
Hann inte med några läxor förut, så nu får jag lida för det.. Svenska och NO till imorgon, jag hatar NO lärar..*pip*!
Ska checka vädret för helgen också! (y)

Torsdag!

Har lagt in massa bilder på datorn från kameran nu, 85 stycken. Hade inte rensat den på ett tag. Ska dansa sen, men innan borde jag verkligen packa och göra läxor..
Förra färgningen. Panik när man ser att det är röd färg överallt!
LOVE!
Behind the window.
Skit, min mobil går inte att starta! ;s

<'3

Du är fortfarande en av mina kompisar!

VILL HA!

Cajsa, Linnea och Athena idag!

Vi spelade Med andra ord, på bilden leder jag och Cajsa stort. Sen ville alla utom Cajsa köra igen, men hon ville inte riskera att vi skulle förlora när vi hade vunnit innan! ;)

Konfirmation?

Nu börjar alla prata om att konfirmera sig nästa år. Jag vill åka på läger och göra sånna saker men gudstjänster känns som världens plåga. Sitta och lyssna på en präst (?) som prata om gud när jag inte ens är intresserad..
Konfirmationsmöte nästa onsdag, måste bestämma mig innan det antar jag?
Hur ska NI göra?

Onsdag - proppmätt!

Har vart med Cajsa, Linnea och Athena idag. Först var jag och Athena hos mig medans Cajsa och Linena var kvar i skolan och hade NO. Vi åt, och jag verkligen mycket. Typ fem mackor, en och en halv giffel och tacochips. Sen hos Linnea åt jag lite mera fika. Och magen spände sig så mycket så jag kunde inte tömmat heller! Men sen gick det.
När jag kom hem åt jag två pannkakor och en chokladboll. PROPPMÄTT NU! För mycket sött idag, inte bra!


Har pluggat lite spanska nu, och ska snart kolla på andra avenyn. Är det sista avsnittet idag? Eller är det nästa onsdag? Hoppas nästa onsdag!
Blog you later, aligator!

För trånga jeansleggins!

Bloggen ser inte så bra ut nu, men det var värre förut. Ska fixa den när jag får tid någon dag.
Lägger ut dagens outfit en annan dag. Resten av veckans outfits på söndag typ.
Gruppträning förut. Som gick bra ända till slutet, sen slutade det inte så bra. Funderar alltså..
Förresten idag skulle jag ha på mig mina nya svarta jeansleggins som jag köpte i lördags i ullared. Och eftersom att det var så lång kö till provrummen så provade jag dom inte utan köpte dom bara. Och dom hade suttit bra om dom inte hade varit så tajta längst ner, jag får inte ens över dom över hälen/foten. Så mamma ska försöka fixa dom imorgon så jag kan använda dom ändå. Hoppas det går!

Hiss & Diss

-Pucko. Den dära färdiga chokladen. Drickan alltså. Den smakar verkligen äckligt. Det är som vatten, bara slinker ner i magen. Blää!
-"Det här" Förklarar inte.




-Jordgubbar. Så jäkla gott och fräscht. Smakar sommar på något sätt.


-Ullared. Finns väldigt mycket fint att köpa med ganska bra priser. Både själva Gekås och affärerna utanför.

Måndag 26 april

Har vart med Cajsa och Linnea idag. Men Linnea var bara med till fyra typ för hon skulle till skövde då, igen! Jag och Cajsa åkte till stan och letade efter sånt som vi inte hittade.
På kvällen skulle jag och Lovisa gå ringleden men gick bara en bit sen skulle hon äta.
Dagens outfit:
Bilden är supersuddig jag vet, min mobil kamera! -.-

Måndag imorn.

Sitter och kollar på talang del 4 nu. Poison var grymma!
Idag har jag och Lovisa gått väldigt mycket. Bort och fram, sen gick vi ringleden också. Ska gå den så mycket som möjligt nu. Vi har också möblerat om lite i mitt rum, och rensat bort lite saker.
När talang är slut ska jag kolla lite mera på datorn sen sova. Skola imorgon..

Alla söndagar..

..är alltid så sega och tråkiga,  när man vet att det är skola på måndan plus att alla sitter inne och trökar så det blir helt dött i Tidaholm. Men idag ska det inte vara så! Mamma väckte mig vid 11:10 och jag blev klar för en stund sen. Ska ut sen och träffa Lovisa, solen lyser och det gillas mycke!
Nu ska jag ner och försöka fixa mina skor som är skitiga.
Kolla hit ikväll igen! ;p



Ullared is tha shiet!

Har precis duschat för jag kliade nästan sönder min kropp, vet inte varför men.
Åkte mot ullared halv fem imorse. Och kom hem vid 17:30 typ. Fick med mig mycket finfina saker hem, men skulle velat ha massa annat också som jag hittade. Dom behöver fylla på alla överdelar i XS/S någon gång också.
Ska sova snart så jag inte sover för länge imorgon. Plus att jag börjar bli trött!

Det gick ju bra.

Dansen gick ganska bra, utan att jag tänkte på det. Har kommit på lite mera på en annan dans också som jag inte får glömma nu!!
Har ätit och duschat nu. Och borstat tänderna. Sen såg jag mitt paket med ballerina kladdkaka och ångrade mig att jag borstade tänderna. Men jag tar nog en eller två snart ändå.
NU: Studa svenska och NO. Och platta håret.
FREDAG IMORGON, YEEEEEES!

Torsdag..

Hade musik idag. Jag, Cajsa, Linnea och Lovisa ska lära oss att spela I'm Yours, sen ska vi visa upp det inför alla. Jag skulle spelat piano men det blir gitarr istället. Tre som spelar gitarr, en som spelar trummor.
Nu måste jag göra läxor och packa till mamma. Ska dansa ikväll vid 18:50. Jag är verkligen as trött. Antingen orkar jag inget eller så går det super bra på träningen då.
Ska fixa nytt här, för det är så jäkla tråkigt. Lägger nert?

Inget papper..

Har inget papper så jag kan repetera spanska läxan så jag skriver det här istället, ni behöver inte läsa det!

jag har - tengo
du har - tienes
hon han den det har - tiene
vi har - tenemos
ni har - tienéis
de har - tienen




TA INTE ÅT ER I ONÖDAN!

är väldigt irriterad, besviken, arg.. på dåligt humör asså.
åååååååååååååhh.

Snö i april?!

Sista dagen med elevens val idag. Och vi fick sluta mycket tidigare igen. Men jag & Lovisa var kvar i skolan en halvtimme för vi ville inte cykla när det SNÖADE så mycket. Snöade i april?! Förra veckan var det så bra väder att man kunde vara ute barfota i tights och tröja. Nu är det vinterjacka? Hoppas det inte snöar mera och att det blir vår väder på riktigt nu. Tror att det ska bli bättre väder nästa vecka iallfall.
Mellan 18-20 var det öppet hus på skolan. Dom som hade haft kör sjöng två låtar två gånger. Och den ena, Solen i (ö)gonen började vi med idag..
Imorgon är det vanlig skola igen, läxor..
Så nu måste jag studa spanska läxan som är till imorgon. Sen har vi NO och svenska läxa till fredag också. Jag kan bara säga att jag längtar till fredag kväll. Inga läxor att tänka på, helg, fri helt enkelt.
För en halv timme sen kom jag på att det är andra avenyn nu också men det ska jag kolla på på datorn sen efter spanska läxan.

T I S D A G . .

Idag på elevens val, kör alltså, var vi i kyrkan och sjöng på eftermiddan. Sen fick vi sluta ganska mycket tidigare än vad vi skulle. Då åkte jag, Cajsa och Lovisa till Cajsa för hon skulle hämta danskläder. Sen åkte vi till Lovisa och åt. Linnea kom sen också. En stund innan 18:00 åkte vi till stan och lämnade en sladd på simons till Lovisas dator som är trasig. Därifrån åkte vi till dansen som började klockan 19 egentligen så vi var väldigt tidiga.
Gruppträningen var ganska degig(?) Det var fyra grupper i en sal som skulle träna så det var väldigt trångt.
Fuck the power!
Nu ska jag lyssna och försöka lära mig låtarna som vi sjunger på elevens val. Sen kanske jag kan försöka att lägga mig i tid så att jag inte somnar så sent som jag brukar.

Fresher hair.

Idag, imorgon och på onsdag har vi elevens val i skolan. Jag har kör, lärarna väljer självklart ut dom knepigaste låtarna. Vi slutade vid klockan två. Då var jag med Lovisa. Och hon hängde med när jag klippte mig. Och det var tur att hon var med annars skulle jag inte hittat dit. Jag trodde att jag visste vart det låg men det var fel. Opps..
Klippte bara topparna så det syns inte så mycket, men jag tycker att det är tunnare och kortare nu. plus att igår färgade jag håret. Inte så mycket skillnad förutom att det blev lite rött i utväxten. Resten är som förut, mörkt.
Lyssnar på summer of '69..



Planer för vecka 16

Vill ha - vill ha - vill ha

plus lite till.

Seg söndag..

Söndagar är alltid sega, nästan alltid iallafall. Speciellt när det är skola på måndan. Jag ska snart äta sen ska jag till mamma och göra lite olika saker.
Har inga mappar hemma så kan inte göra några läxor. Känns gött, men jag hade ju kunnat göra dom idag när jag ändå inte har något speciellt för mig. Men jag ska göra massa annat istället. (y)
Att förstöra för er är det sista jag vill!

Lördags godis..?

Ska snart till ica. Vad ska jag köpa för lördagsgodis idag då? Hmm.. Choklad, popcorn, lösgodis.. ?
Tog bilden från google, men det ser precis ut som lösgodishyllan på ica här i stan.

*skulle publicerats igår kväll, opps*

Orkar inte blogga, har inget kul att blogga om heller.
Men idag var jag med Cajsa och Lovisa efter skolan. När Cajsa åkte hem cyklade jag och Lovisa runt och tjötade massa. Efter kvällsmaten, som var tacos idag igen, skulle vi gå runt ute lite men vi kom inte så långt innan vi mötte Moa och Sara. Vi stog i nästan en timme och flamsa om massa. Hahaha! x)
Klockan blev så mycket att det var dags att gå hem igen.
SKIT! Kunde inte träna idag för mitt vänstra knä knäcktes igår på träningen. Men det börjar bli bättre nu. Förra veckan var det handleden och nu knät. Hoppas det inte blir något nästa vecka, för jag måste träna nu!


Nu: tvätta ansiktet, hämta juice, kolla på bella&tyra show.

Torsdag.. outift

Vädret är inte lika bra idag.. ;'(
Men jag ska snart ut och hoppa studdsmatta iallafall. Har inget att göra idag förutom att hitta på något här hemma antar jag, och träna ikväll vid klockan sju.

Dagens outfit:

Ojj, jobbigt stor och lång bild.. den blev lite suddig också men what ever det syns la.
Ansiktet stekte inget, inte för att vi hade räknat med det men. Min ena hand blev väldigt röd iallafall..

Onsdag..

Engelska provet som vi hade idag var inte så svårt som jag trodde, men det kan ju bero på att jag hade läst på också. Efter skolan var jag med Lovisa. Vi var och stekte på ICAs parkering. Sen gick vi hem till henne och gjorde smoothie och skulle steka ännu mera ute i solstolar. Men det slutade med att vi satt med varsin filt i solstolarna när solen försvann.
Sen har det blivit lite prat, och rop konverstationer med lite folk. Haha.. ;)
Har kollat på andra avenyn nu och sitter och lyssnar på musik. Och precis nu när jag skrev så kom jag på att jag inte har övat på spanska läxan till imorgon.. opps!

+ två par skor.

Gick ringleden med Linnea förut, vi sprang en bit. Sen åt jag och duschade. Nu måste jag fortsätta att läsa på till provet imorgon. Jag hoppas det går bra på det! ;o
JAG satte på tvättmaskinen förut, så jag slipper denna klädkrisen. Nästan alla kläder var mina. 
Har inget mer att skriva ikväll. Förutom att jag är två par skor rikare nu.
Vita och marinblåa tygskor. Tummen upp (y)
Tack mamma!

Engelska prov imorn ?

Har pluggat engelska en stund men tog en paus nu. Prov imorgon? Jippi! eller inte.. våran lärare har inte pratat alls mycket om det, ååh.
Ska försöka få tag på Linnéa nu, så vi kan gå ut och gå/springa ringleden. Kakorna som jag vräkte i mig förut får minsann inte bo kvar hos mig länge!
Bloggar ikväll igen.

Klockan va ju inte så mycket, har en stund kvar innan sängdax!

Jag vill berätta exakt hur jag känner om det. Eller alltså hur jag tycker om det och så.
För er och dig och dig. Okej, kanske inte "dig och dig"..?

Idag är jag verkligen super glad. Det kan vara vädret men också andra saker.

Jag vill att alla vi ska vara tillsammans.
Jag vill berätta men de kan förstöra, det kan förbättra eller inte göra något alls? Jag borde nog men..

Ska antagligen köpas så fort som möjligt..

Borsten är ju kanske inte jätte viktig just nu men jag vill ha den!

Måndag..

Skolan idag var hmm.. väldigt rolig. Han blev ägd. Och dom andra var ju för roliga dom asså.
Efter skolan var jag med Lovisa. Vi köpte årets första kulglass, tränade ute, var ute och gick, gjorde hamburgare. Vädret idag var perfekt! Vi var ute i vanliga inne kläder utan jackor eller något sånt. Och tränade ute barfota. Våra fötter va ganska smutsiga och gröna när vi kom in. Sen gjorde vi kvällsmat, hamburgare, som gjorde mig proppmätt.
Jag har inte letat/hittat kamera laddaren så jag orkar inte försöka få igång den för att lägga in helgens outifts. Även fast jag sa att jag skulle det.
Men här är måndagens istället.
Sjalen är über bra. Men det är egentligen mamma som har köpt den, alltså vill hon inte att jag använder den. :/ Men imorse var det verkligen kläd-kris så då tog jag den ändå. *opsidaisy*
Nu måste jag verkligen läsa på till engelska provet. Shit asså?

De va ju det också..

Helgens outfits eller hur man ska säga? De skulle jag ju ladda upp här idag. Men min kamera är död och jag hittar inte laddaren. Får ta att hitta den snart sen kan jag visa outfits.

Filmer och bilder från idag..

Jag har mer bilder men har inte lagt in dom på datorn än för dom är i en annan kamera.
Vädret har ju vart tipptopp idag, hoppas de är det imorgon också! (y)

I'm starting to get tired..

Åkte och dansade förut. Zumba. Sen har jag duschat och ätit, och försökt göra allt på min "att-göra-lista" men har endel saker kvar, som jag förmodligen inte kommer hinna idag. Att börja plugga till engelska provet tex. Skit också!
Men jag kanske hinner kolla igenom det iallafall.
Jag har lite fika här brevid mig nu också, ballerina kladdkaka och marie kex. (Marie kex blir man konstig i magen av, men det är gott så) Det ska jag väl käka upp iallafall.
Lägger upp filmer och bilder från idag snart också. Keep watching!..

Magnum temptation fruit?

Smakade på magnum temptation fruit förut. Den var sådär.. För mycket choklad, uuuh!
Nu ska jag kolla på en jacka (igen) och kolla vad det är vi ska kunna till provet.. Skriver mer ikväll!

Studdsmattan är uppe!

Mamma hämtade mig och Emil (little brother) vid 11:30 förut. Sen satte vi upp studdsmattan hos mamma. Det gick på en timme ungefär. Sen har jag vart ute och hoppat och tränat freestyle (handvolter och så)
För en stund sen åt vi kioskmat. Inte bra! Men jag behöver också äta, så tog det som blev. Nu har jag varit inne en stund efter maten, så att jag inte skulle få håll om jag gick ut direkt.



Före..


Efter..


(ska jag till dansverkstan ikväll? har ju det dära provet att läsa på också!)
Men nu ska jag gå ut igen. Bye bye! ;D

God morgon!

Jag gick upp vid 9:45 och nu har jag ätit frukost. Ska göra mig i ordning nu, sen gå ut träna på gräsmattan. Vädret är ju ganska bra nu.
Visar kanske filmer/bilder ikväll.
Måste öva på engelska provet idag också?

Lägger mig snart..?

Sitter och käkar polly och dricker mjölk. Sen ska jag tvätta bort sminket och ta massa idomin på mina läppar som är så torra att dom smakar blod ibland. Ska kolla på sista avsnittet av solsidan också, repris på datorn.
Sen går jag och lägger mig. 

Igår och idag, nu.

Har inte skrivit så mycket här nu, har inte suttit vid datorn så mycket i helgen hittils. Lite igår kväll också nu. Jaja, min blogg jag skriver när jag vill.

Igår var jag med Cajsa och Lovisa efter skolan. Sen åkte jag och Lovisa till dansen. Och sen var vi med på fysen. På kvällen sov vi över och gjorde lite olika saker.

Idag vaknade vi vid tolv. Sen har vi varit ute sen halv tre och tränat massa. Eller, hållt igång hela tiden. Först åkte vi kickboard förbi Moa och Sara så då pratade vi med dom en stund och Moa tog kort med sin systemkamera som hon precis hade vart och köpt. Sen åkte vi och letade efter en bra gräsplätt. Men det fanns ingen idag så vi åkte till Lovisa och var där och tränade resten av tiden. Vi gjorde massa akrobatik och dansade. Jag gjorde inte så mycket hela  tiden för min vänstra handled har knäckts. Men jag har ett handledsskydd så att jag inte kan vicka på den för mycket. Men jag kan göra endel saker utan att det gör ont ändå.

Det är vad jag har gjort i helgen hittils. Det som är bäst är att jag är på super bra humör och pigg.


Bytte till mamma igår och sov där med Lovisa. Men nu är jag hos pappa till imorgon, jag skulle tydligen sova här inatt. It's okey for me so whatever.






(har inte kameran eller kamera sladden hos pappa nu så jag lägger ut helgens outfits och kanske några andra filmer/bilder)


Nu ska jag kolla bloggar!

Friday night, jag är super mega trött!

It's friday!
Är as trött nu så jag berättar bara vad jag gjort idag. Skolan, dans och fys, stan, glass, freestyle. Jag och Lovisa var med på fysen också, första gången i år. Yeah! Sen träffade jag och Lovisa lite folk på stan och pratade. Sen har vi åkt kickboard och cyklat i mörkret. oooh..
Förut skulle jag lukta på en gammal DATE parfym och då så sprutar jag åt fel håll utan att jag tänkte mig för så jag fick det i ansiktet och i ögonen. Hmm.. i'm smart!
Jag och Lovisa kolla på bella&tyra show nu eftersom att det bara hackade igår så orkade jag inte kolla då. Sen ska vi sova.
(lägger in dagens outfit imorgon istället..)
God natt..

Lite om idag..

Nu ska jag berätta lite.. Idag i skolan var det någon musik föreställning som massa klasser kollade på, våran klass också. Det var tre "gubbar" som spelade musik på tex: en cykel, en längdskida, i flaskor och med pingis rack och boll och lite andra saker. En av dom beatboxade, han hette något.. Svante Drake, tror jag. Om det är hans riktiga namn så skrattar jag, vilket namn eller.
Det var ganska roligt att se, men hur orkade dom egentligen?
Jag kollade på lindex i stan förut, jackan fanns inte. :( Men ska kolla om den finns i någon annan lindex affär, hoppas hoppas!!
Annars blir det antagligen den andra jackan men.. vilken färg isåfall..
Ska sova snart. När jag har plockat i ordning på allt som ligger över min säng. Igen. Sängen är bra att lägga saker över!
Och till att sova i, ZzzzzZzz.. ♥

Umamama!

Ska läsa på läxan lite nu. Sen till staaaaan! Och dans ikväll till 20:05, men Judith drar alltid över på tiden? Sen ska jag skynda mig hem och duscha och äta, sen kolla på bella&tyra show 21:00.
bye bye bye bye bye bye!

Vad jag behöver / vill ha..

Måste bara skriva upp allt som jag känner att jag behöver nu, eller vill ha..
- Sminkborttagning (behöver!)
- Jacka (behöver)
- Byxor (behöver/vill ha)
- Väska
- Hand väska
- Strumpor (behöver!)
- Mascara (behöver!)
- ..Kläder
- Webbkamera
- Headset
- Värmeskydd (behöver!)
- Lösögonfransar
- Glitter
- Glitterspray
- Solglasögon
- Armband
- Örhängen
- Tjocktröja
- SOMMAR! B-)

Jackor..

Idag har jag gjort nästan allt som jag skrev förut att jag kunde/skulle göra. Köpt glass, vart ute, skrivit klart "den fjärde akten", kollat lite på byxor och jackor. Men har inte fixat något med bloggen. Förutom lite blogg chatt med andra. Har inte heller gjort veckans (jobbiga) ord, men det gör jag imorgon.
Jag har precis kollat på andra avenyn också, på datorn.
Hann bara kolla lite efter jackor förut men dom som var snygga enligt mig är dom som jag har kollat på tidigare.. Så funderar nu igen..
Helst av allt skulle jag vilja ha den här (men min storlek är slut på nätet, ska kolla framme i stan också)
Annars blir det kanske någon av domma, men jag tycker armarna är för långa och det är inte så bra att dom trycks in sen ut i slutet i midjan, om ni förstår?
Hmm.. gillar inte denna gråa lika mycket, som den övanför.
Om det är någon som läser detta som har den här jackan i grå eller svart, och har lust att ta en bra bild (när den är på) och visa den för mig på något sätt sen.
En bra bild just nu = en framifrån utan något hängande framför. KOMMENTERA INLÄGGET ISÅFALL!




7 januari - 2010

Skolan gick fort idag också. 
Andra lektionen när det var en lektion i helklass med rätt lärare så fick vi nya platser. De blev prima ballerina. Sitter i mitten mot en vägg nu.

Förut när jag kom hem gjorde jag mos, pulvermos alltså. Det hade nog smackat mycket godare om jag inte hade råkat hälla halva burken med peppar i när jag skulle peppra det. Åt lite av det, tills huvudet började koka för att det var så starkt. Resten slängde jag.


Nu ska jag nog börja med att skriva klart "den fjärde akten" som ska lämnas in på fredag. Plus göra veckans (jobbiga) ord. Som också är tills på fredag.
Sen blir det kanske att gå ut, köpa glass eller fixa med bloggen. Jag ska iallafall kolla på internet efter bland annat byxor och en jacka.


Dagens:

Miniatyr bilder från idag..

8/** bilder den här gången.

Om någon inte fatta så skulle vi inte "sola" egentligen, bara på skoj. ;)

Wiihoo!

Idag räknadade jag och Linnea ut hur långt det var kvar till sommarlovet.
Det här kom vi fram till..
67 dagar kvar!
45 skoldagar kvar!


Nedräkningen är full igång på både datorn och mobilen! :D

Necessären..

Den gamla får vara kvar. Den kan ju va bra att ha nån dag. Men denna gillas mer för det finns fack i.
Tack Mamma!

Dagens.

*stör mig på strumporna*
Nu ska jag plocka i ordning lite i mitt rum, eller egentligen plocka i ordning på alla saker som jag har slängt över min säng. *hehe*
Visa necessären sen..

Bikinin är på!

Första skoldan idag var okej och gick ganska så fort. Men vi fick inte dom nya platserna idag för vi hade inte Inger, våran klassföreståndare. Men vi får dom nog imorgon.
Nu ska jag och Linnea sätta oss ute på hennes balkong och sola i den skinande solen. Och äta lite goa saker. Tex: äta upp brödet som jag och Athena bakade i hemkunskapen idag, tekakor.
NU: ut! ;)

Sjuk av depression.

stavning?
Förut när jag gjorde några dans steg i mina tajta byxor så... sprack dom. När jag skulle visa för pappa hur jag gjorde när dom sprack så sprack dom ännu mer. Haha.. Ett par byxor fattigare! Men ska köpa/beställa nya nästa helg.
Nu ska jag lägga mig och kolla på tv, fast på datorn. Sen sova. Upp tidigt och skola imorgon igen. Lovet har varit kanon verkligen. Känns som att det har varit ganska långt men vill ändå ha en vecka till. Det var för kort fast det var långt.
Annars blir det ju kul att träffa folket igen men allt det andra kan slänga sig i väggen.
God natt.

Dagens..

Vädret suger idag. Hoppas det blir bättre i veckan.

Nästa månad:

En av sakerna som jag ska köpa nästa månad är en ny väska. Alltså en stor väska, ingen liten handväska. (det köper jag till sommaren)
Det blir någon av dom här, men är inte bomb säker på vilken av dom än.
Är inne på den vita med silvrigt men den andra är också snygg.

Ny design och header!

Så nu har jag fixat designen och headern. Men egentligen skulle jag inte ha den headern som jag har nu men den andra krånglade när jag skulle lägga in den. Så det får vara den här så länge, får väl se om jag får in den andra någon gång.
Bakgrunden är lite färg tråkig men det blir bra nu.
Om någon kan fixa headern så att bredden stämmer med resten av bloggen, kommentera här isåfall.
Följ gärna med bloglovin'

god morgon?

Klockan ringde 10:15 så att jag skulle komma upp tidigare idag. Men jag somnade om till 11:50 typ. Har duschat och ätit frukost nu, och suttit vid datorn. Ska sminka mig och ta på mig kläder snart.
Vet inte vad jag ska göra idag, allt är skit just nu. Okej inte allt. Men mycket..

Bild bomb!

Igår..

Idag..
Orkar inte lägga upp fler. Har typ över 100 bilder från igår och idag tillsammans. :o

Hmm..

..har jag ändrat mig? Just nu vill jag bara färga utväxten och ha kvar mitt "mörka" hår. Jag kommer nog ångra mig vilket jag än gör. Och vill inte slita på håret genom att färga det för mycket heller.
But the dark is in my mind now!



Dagens, och lite till.

Jag och Linnea var ute och tog kort idag, och cyklade massa. Sen har jag gjort egen kvällsmat och gjort mig i ordning för att sova när jag blir tröttare än va jag är nu. Och kollat på talang på internet. "Deppar" över att lovet snart är slut, skola på tisdag igen..

Dagens

Ska hämta (massa) mjölk nu och kolla på bella&tyra show.
Lägger ut bilder från igår och idag senare också! (y)

Fresh yesterday - ugly today.

Så bra som jag mådde igår har jag inte mått på länge. Uppe i tid, fräsch, bra väder osv. Jag och Cajsa hoppade studdsmatta hos Albin och dom. Första studdsmatts hoppningen i år!
Jag och Cajsa somnade vid 3:00 inatt. Vaknade vid 12:30. Nu är jag hemma och har duschat och fräschat till mig lite. Känner mig väldigt äcklig idag. Men nu ska jag bara fixa håret och låta kameran ladda lite så ska jag möta Linnea sen.
Åker nu! (;

I love it!

Vädret är på topp, 12 plus ute och sol! Hej våren, försvinn inte nu!
Har vart hos farmor och farfar och ätit, så jag är propp mätt nu. Ska packa ihop lite saker i mina fickor som jag ska ha med mig till Cajsa. Lite smink och så. Har ingen väska hos pappa just nu så får ta dom sakerna som är viktigast. Sen ska jag gå till henne.
Dagens*
Vitt linne, svart cardigan, svart tunn jacka, leggins med nylon på sidan, converse, armband.
Glad påsk allihopa! (;

Några bilder från idag!

Lägger bara ut några. Dom flesta skoj bilderna, dom seriösa är privata.
4 av 45 bilder!

2 april - 10

Idag har jag vart irriterad. Jag klarar inte mer än en vecka just nu! Vid tre var jag med Cajsa, Linnea och Lovisa. När Lovisa åkte hem åkte jag, Cajsa och Linnea till några ställen och tog kort och så. Sen åkte vi till Linnea för vi frös as mycket, drack varm oboy och kollade på bilderna som vi hade tagit.
Nu är jag hemma och har fixat in alla bider på datorn, och ätit. Ska tvätta bort sminket nu och ta på mig pyjamas, och poppa popcorn kanske?
Sen lägga mig i sängen och kolla på bella&tyra show och andra avenyn. Räknat ut att det kommer ta två timmar typ. Så efter det kanske jag fortsätter med designen. Men förut när jag skulle fixa en sak i menyn så förstördes den och jag fick inte tillbaka så som det var innan, så jag började om med menyn. -.-
Kanske lägger ut några bilder som vi tog idag sen. NICE!

Dagens*

Tänkte köra med dagens outfit nu. Eller lägga in "dagens" så ofta som möjligt.
Är inte världsrik på olika kläder men det är bara att ta kort på det jag har på mig och lägga ut det.
Dagens*

Hello sunshine!

Vad ska jag ha på mig idag?
Jag måste packa!
Solen lyser ute. Det är torrt på marken. JAG SKA UUUUT! ;D
Men först, måste jag välja kläder.
Åker till pappa sen också.
Och ikväll blir det bella&tyra show och andra avenyn, som jag har missat denna veckan.
Not so happy? But I most smile today! (:

"gå och lägg dig!"

Åkte till kusinerna i mullsjö vid tre nån gång.
Vi var ute och gick, kollade på någon film av Astrid Lindgren, fikade och åt kvällsmat. Kall pizza, usch!
Vid åtta när vi kom hem var jag med Lovisa en stund.
Har fixat med blogg designen jätteeee länge nu. Har headern kvar, men den kan jag inte göra nu.
(den nya designen kommer när den är klar)
Nu måste jag sova. as trött!

1 april

Jag och Lovisa blev lurade i natt redan. :o
Hon har åkt hem nu och jag ska till Ebba & Sara i mullsjö sen. Måste fixa håret och ta på mig kläder nu.
Grattis till Moa, som fyller 14 idag! (jag skojar inte) ;)
När jag kommer hem ska jag börja med "bloggen"! ;)

April april din (smarta) sill..

Blev ingen skateboarding idag. Truckarna fattades och vi hittade inga skuv.. Men vi åkte inlines en liten tur iallafall. Fast dom var typ en storlek för små, men det gick den turen iallafall.
Sen så märkte jag att mina converse var "fel" storlek och lite trånga. Men det fanns inte den "rätta" storleken kvar så fanns ju inte så mycket att göra åt det ändå då. Men jag har lagt i tidningspapper så att dom ska töjas ut nu så det blir nog bra. När sko skaven försvinner också.
Är med Lovisa nu också. Lurt..
RSS 2.0