WHEN YOUR BEST FRIEND STOP TELLING ALL THOSE THINGS FOR YOU

Tråkig seg dag. Sur och dryg tjej. "#¤%&/(&%¤#"" Killar alltså, fattar inget. En rejäl tankeställare helt enkelt. Är bara allmänt sur och dryg på det mesta idag, men ska inte klaga för det finns folk som har det värre. Har iallafall pratat med Jesper lite så nu känns livet faktiskt lite lättare. Godnatt!

AM I GOOD ENOUGH FOR YOU?

Grattis mamma!

Har haft kalas för mamma idag, och lite för mig eftersom vi aldrig firade när jag fyllde. När alla hade åkt hem gick jag och mamma ut och var ute och gick i en och en halv timme typ. Från ena sidan av stan till den andra, och tillbaks. Sen har vi lagat mat och jag har lämnat fritidskortet till Rebecca.
Gaah, har riktigt tråkigt nu! Städa rummet, packa upp, duscha, sova.. Vad ska jag göra tro?

I LIKE YOU SO FUCKIN' MUCH BOY

Kom hem från stan för en stund sen. Började på happytime med Athena, sen mötte vi Anna så gick vi vidare till brygget. Stog och lyssnade på Browsing Collection och Another Miracle ett tag.. Och pratade med lite smågött folk. Gick därifrån sen och mötte Linda och Moa. Gick runt och tjöta ett tag, tills alla bestämde sig för att gå hem. That's it! Blev nyss påmind om att man ställer om klockan till vintertid inatt, så då är ju klockan bara tjugo i ett nu egentligen. Både bra och dåligt.. Godnatt!

NATTEN ÄR BARA BARNET


Bild från i somras - Saknar värmen redan.

Kan väl säga att jag är klar nu. Magen kurrar så det blir perfekt att jag och Athena drar oss fram till stan för en eller två bitar mat nu. Därefter träffar vi nog Anna och går till brygget, för att se om halloweenfesten där är något att ha. Ha en bra kväll!

I WANT TO KNOW ALL OF YOU, BUT

Har hållt på och pillat med alla koder och sånt ett bra tag, men nu är jag nog nöjd så länge iallafall. Sitter fortfarande i pyjamas helt ofixad. Bra Rebecca bra! Ska ta mig neråt mot duschen nu och sen göra mig iordning. Får se vad som händer ikväll.. ska nog vara med Athena och Anna iallfall, resten återstår att se. Ha det gött!

HÖSTLOV

Hallihallå! Nu är det äntligen HÖSTLOV. Sjukt va gött det känns! Sitter just nu i sängen och kollar på modelljakten. Ska kolla klart på det och sen lägga mig en stund. Är astrött efter de sista veckorna då jag inte kommit i säng i tid. Pallrar mig bort till sparbankshallen lite senare också för att kolla innebandy, det blir bra!

26 oktober -11

Känns som denna dagen har vart riktigt lång, på nåt vis. Efter skolan gick jag hem till mamma och fikade och bara var där en stund. Senare kom pappa och hämtade mig. Åkte runt lite, hämtade smörgåstårta på hans jobb (blä). Sen övningskörde jag en bit också. Hej kärringahack! Nemen har bestämt mig för att vara redo för att börja övningsköra på riktigt när jag fyller 16 nästa år, så jag förhoppningsvis har kortet vid 18 sen.

Har egentligen en riktigt stor blogglust just nu men jag hinner inte lägga tid på det. Har fått en nice idé till bloggen också, men måste höra mig för med en person om det är okej innan jag gör det isåfall. Well well,we'll see - gonatt!


hola amigos

Ojdå, här var jag duktig på att uppdatera! Men jag har inte riktigt hunnit och inte heller haft igång min dator så värst mycket. Men de senaste dagarna har gått till att fika, va i skövde, plugga, va i skolan, gå ut och gå osv.. Allt plugg just nu alltså. Jag blir tokig på det. Höstlovet nästa vecka är efterlängtat alltså.

Ska dra mig neråt mot duschen nu och sedan plugga so, första världskriget here I come!


22:55

Hohoo, högen med läxor och allt vad det är blir bara högre och högre. Vet inte ens vart jag ska börja längre, orkar inte! GODNATT


SAYING GOODNIGHT

Orkar egentligen inte blogga nu men aja. Är astrött så ska slänga mig i sängen och somna till nån go låt, och tänka lite. Fast nää, ska inte tänka alls för då blir det kaos i huvudet och då lär jag inte somna än på ett tag.

I hopp om att komma upp i tid imorgon.. GODNATT!


if you fall in love, you suddenly have something to lose

18 oktober -11

Fick tillbaka matteproven idag, yeees! Har vart rätt gött i skolan. Efter skolan joinade Emma mig, var ett bra tag sen det. Chillade lite innan vi åkte tillbaka till skolan för gymnasiemässan. Det var som förra året hur varmt som helst där inne, dooog. Kollade runt och pratade med lite folk från olika skolor/linjer. Efteråt stannade jag, Emma och Jonatan kvar och pratade lite. Justeja! Jag och Lovisa fick tredjepriset för bästa foldern, godispåse och fikabiljett på det då. Och hade vi inte haft några felstavningar hade vi fått första priset. Jag som trodde vi redan kunde stava, nehepp.

G O D N A T T

17 oktober -11

GO DAG! Gjorde skolan, haha.. Hade både a och b delen av matteprovet på en lektion idag. Va tusan, tack så mycket! Men som tur va så hann jag göra båda två ändå. Så hoppas det gick bra nu. När jag kom hem efter skolan la jag mig på soffan och lyckades somna, i två och en halv timme. Vaknade vid halv sju och då var det mörkt ute, aaaasgött! Efter det har jag och mamma varit ute och gått en sväng.

Aa typ så. Ska lägga mig nu och fortsätta ta igen massa sömn, så jag slutar försova mig varje morgon. Hatar att stressa. Godnatt!



16 oktober -11

Har varit full rulle hela dagen känns det som. Innebandy - handla - äta - kaninhäng (haha) - fika - plugg. Typ så ja. Har matteprov imorn, taggad? Hepp. Men efter det kan jag andas ut, yeees! Jag somnar snart så orkar inte skriva så mycket mer.

If you want her to know something, tell her best friend.

"då går vi då här i storstan, nordstan"

Är gaaaalet trött efter denna dagen i göteborg med Athena. Kom fram vid tolv, gick runt överallt, åkte hem vid sex.. efter ett litet fail. Haha. Självklart så hade vi kollat på fel tavla, så det tåget vi trodde vi skulle kunna åka med tillbaka till skövde, gick inte? Fick lite panik.. Började ringa och ha oss. Det slutade med att vi fick fördriva tiden på Espresso House i väntan på västerås-stockholm tåget som kom in en timme senare. Hem kom vi iallafall och det var jäkligt gött det!

Och vad har jag köpt idag då? Hmm, massa mat och "mat" osv.. 200kr fattigare på äpple, snickers, thaimat (som förövrigt var som snabbmat och inte var alltför god), godis oså från pressbyrån, kladdkaka på EH. Living the luffarlife!

Tre flugor i en smäll!

Checkat innebandy matchen (hej vad hände där? ojråå), åkt lite bil och köpt godis, gått med Athena, träffat på nattvandrarna x2, pratat med Cajsa och Lovisa. Det var min kväll det, på ett ungefär. Man känner verkligen att det börjar bli apkallt ute nu. Bara att vänja sig!

Måste lägga mig nu, egentligen för längesen, då jag ska upp tidigt imorgon igen för att åka till göteborg med Athena. Så vi hörs när vi hörs!


WEEKEND

Försov mig imorse för tredje gången denna veckan, ena dagen var det ju kdag och den andra morgonen vaknade jag hos Emma.. alltså fick hon tjata upp mig ur sängen. Trött tjej? svar Ja.
Aja, skulle bara säga att det är helg nu och att det är redigt feeeett. Ska slänga mig in i duschen nu för att sen åka bort till sparbankshallen (tror jag?) och spendera några timmar av min fredagskväll där!

I can relate: Technically, I'm single. But my heart is taken by someone I can't call my own.

discodunk - plugg

Sitter och dunkar massa discolåtar från min grymma spellista. Checka här! Ska alldeles strax sätta mig med matteboken och verkligen försöka ta tag i att plugga in allt. Ett plus är iallafall att Inger ändrat inlämningsdatumet för novellen, så nu behöver jag inte tänka på den idag.

23:19

Har spenderat kvällen med några timmar på dansverkstan, följt av nån timmes innebandy tittande. Och ja, det där med att plugga gick åt fanders. En novell och matteprov, det tar jag imorn då känner jag.





peace

12 oktober -11

Som jag skrev igår så har alla Forsens nior spenderat dagen på Rudbeck idag. Jag kollade först på natur och sen på samhäll. Och ja, frågan är ju om man klarar av all matte i tre år osv osv. Ska sätta mig och skriva ner en massa grejer kring gymnasiet snart, så jag får en bättre bild kring det. Men det tar jag inte nu, för nu är det plugg som står på schemat!

kdaaa - saknat emmas fisar ♥♥♥

Drog ut o börja gå ringleden förut, sen blev det lite panik:utt. Slutade med att jag gick hem till Emma iallafall o sover här nu inatt. Oså ska vi till rudbeck imorgon, det blir chill. Men nu ska vi nog sova, o Emma ska få fisa o rapa på mig.. för det har hon saknat. Hahah, döör.

Men vadå skillnad? Ni hänger vi i Guds rike liksom!
Allting har förändrats, men du finns kvar ♥

every girl needs a gay bestfriend

Sitter just nu och lyssnar på musik, fick nyss gåshud av Adele. Sitter och skakar av någon konstig anledning också. Helsjukt! Skulle bara meddela att jag fick med mig Athena ut på en kvällspromenad förut. Och att vi höll på att kissa ner oss av garv. Röstmemo ♥

Västerås bilder!

you and I died a long time ago

Jag och Du har varit över länge nu. Men det är först nu som jag börjar acceptera det.

10 oktober -11

Orkade inte blogga igår då typ hela dagen gick till skolarbeten! Tävlingen i helgen vill jag inte ens prata om, ett ord - skit. Men för att må bättre har jag (och Emma) en del saker att skylla på, hoppas vi fixar till detta nu. Har varit hos läkaren idag och fått in i skallen att jag inte får träna just nu. Det var ju kuul. fml typ.

Sitter och dunkar massa discolåtar i väntan på att orka öppna matteboken.. Ska göra det snart, men först äta något! yuummie.




Jag saknar något

Har handlat, duschat, ätit, åkt till mamma, packat upp osv nu ikväll.. men känns som jag har massa jobbiga saker kvar. Ska smörja in mig med bus en gång till och våga håret. Hej jag kommer få kramp i armarna. Taggar inför tävlingen i Västerås imorgon! Är inte i bästa form just nu men det får gå som det går, vet att jag kommer ha kul ändå.

6 oktober -11

killar. gör. kaos. med. mitt. huvud.

Gör alla läxor imorgon istället, när jag nu ska hinna det? Orkar iallafall inte göra dom nu.
Sen har jag världens bästa kompis, ville bara nämna det. Hejdå

GODNATT

5 oktober -11

Skolan som vanligt idag. Thor/tor/tår (?) tjötade massa om gymnasievalet, like like like. Efter skolan var jag med Emma, helt random? Åt pannkakor hemma hos mamma först, sen åkte vi hem till henne, där Heidi klippte mitt hår. Äntligen, satan va gött! Sen har kvällen spenderats sittandes på dansverkstan o kollat på träningar i två timmar. Ont i rumpen!

Har börjat förbereda mig inför lördagens tävling nu också, busat in hela mig. Hoppas denna tar och funkar nu! Och ja, jag hade nog tänkt att tävla även fast jag inte borde.
Taggar negertider!

skolan anfaller

Satanamalia vad jag vill ha en iphone! Så alla vet det.

Har ett helt berg med läxor/skolarbeten som jag måste göra. fml. Har fortfarande grejer kvar från alp:en som ska in. Och sen är det lite annat gott o blandat i det dära berget som lärarna har slängt dit. Idag säger tex våran no lärare att vi har läxförhör imorgon på 35 frågor som vi knappt ens hade börjat på liksom. Så det var bara att dyka in i boken o börja skriva svaren på dom dära jäkla frågorna. Hej, jag är körd. Tagga sänkning i no, låter kult.
- NO frågor *dööör*
- NO intervju + diskussion
- Ergonomi
- "Företag för en dag" (mvg delen)
- Matte (jobba, jobba, jobbba, jobba, jobba!)
- Engelska (vet inte ens vad det är?)
Fine, det kanske inte verkar va så mycket, men det vill jag lova att det är. Allt denna veckan också. JAG DÖR. Saknar alp veckorna. Ska hoppa in i ett berg nu, ciao.

3 oktober -11

Idag har vi haft första vanliga skoldagen på väldigt länge, efter allt med alp:en oså. Satt först i aulan o lyssnade på en föreläsning om Ållebergsgymnasiet.. Nej tack. Sen hade vi utställning av våra montrar, då juryn var där o pratade lite med oss oså. Sen hade vi vanliga lektioner igen, o när vi egentligen hade slutat vid två satt jag, Linnea o Athena kvar i skolan o jobbade ikapp lite. Efter det drog vi till ica o därefter hem till mig. Götta oss lite med käk, danstittande o en massa garv. Haha, älskar att få andra att skratta! När dom drog hem gick jag ut på en kvällspromenad med Emma. Det behövdes, du är bääst.

spex baby

Tävling - check

Varit i Hallsberg och tävlat terminens första regionstävling idag! Gick helt okej med tanke på omständigheterna, om man nu kan kalla det så. I grupp kom vi fyra, efter en om dans om tredjeplatsen. I par kom vi sexa och i streeten vet vi inte vad vi kom? Det var iallafall direktfinal och våran första tävling.

Nu är jag äckligt trött, och har as ont i magen.. så går o lägger mig o uppdaterar mera imorgon istället. peaceout


RSS 2.0