saknaden och rädslan är obeskrivlig

What doesn't kill you makes you stronger

Det var ett tag sen sist! Har skrivit sista nationella provet i engelska, varit och tävlat i Åmål där jag kom hem med en andraplats och en fjärdeplats i bagaget, sovit ett par nätter hos pappa osv. Idag är det Valborg och hittills har jag inte gjort så mycket mera än att njuta ute i vårsolen! Behöver få lite mat i magen nu för att sedan orka packa och fixa allt inför kvällen och morgondagen då klassen drar till Varberg!

Wake me up inside

Tjena bloggen! Har inte haft tid till att blogga något i helgen då jag har haft något annat att göra i princip hela tiden känns det som. Men helgen har iallafall varit bra bra bra! I stora drag: Inledde helgen med att käka på Stamford Bridge i fredags. Igår var jag och Athena i Skövde och kollade på American Reunion som gick på bio. Förutom detta har jag även varit med Linnea och Carro båda dagarna, och med Anton. Till sist har jag varit uppe på berget och sprungit med mamma. Ooooch skrivit klart so-inlämningen. Fan va nice!



Nu ska jag lägga mig och ladda upp inför den jobbiga veckan jag har framför mig. Godnatt!

Castle in the Sky

Nationella i engelska gick nog rätt så bra imorse, hoppas jag iallafall! Var (tydligen?) helt slut när jag kom hem från skolan för jag somnade vid fyra och sov till halv nio. Missade alltså dansen idag.. Duktigt. Förvånar mig själv ibland alltså!
Nu ska jag lägga mig och sova, imorgon är det äntligen fredag och helg och det ska bli såhäääääär gött!
Godnatt! / en glad Rebecca

Long day

Onsdagsschemat är alltid värst, men jag klarade mig igenom hela dagen utan att gå hem innan sista lektionen! När jag äntligen kom hem efter skolan var målet att hålla mig vaken... Och jag klarade det! Har istället hunnit plugga lite matte och skrivit på min so-inlämning. Det går framåt, vilket känns gött!
Ska ta tag i lite andra nödvändiga saker nu innan jag kan gå och lägga mig. Hoppas på att somna lite tidigare än vanligt så jag är pigg och kommer i tid till skolan imornbitti... Har nationella i engelska direkt på morgonen i tre timmar. Hej döden! gah


Tired of everything

Har så mycket o göra att jag inte vet vart jag ska börja, vilket leder till att jag skjuter upp allting. Högen med skolarbeten är inte att leka med just nu... Men har jag rört den idag? Nej. Varför inte? För jag var trött så jag somnade direkt när jag kom hem och vaknade inte förrän halv nio nu på kvällen. Skönt men ångestladdat.
image descriptionimage description
"Welcome to freedom"
57 dagar kvar

Think about it...

A great beginning

Första dagen av veckan är avklarad, och det har varit en fruktansvärt bra första dag måste jag säga! Skolan gick bra, matten var lätt som en plätt osv. Älskar genrepet! Efter skolan bjöds det på tårta hemma hos Carolina lite spontant eftersom att hon fyllde år idag. Grattis igen tjejen! Vi satt och pratade om väldigt djupa saker och tiden bara flög iväg.. åkte hem ca tre timmar senare för att plugga lite no.
Gotårta! Behöver jag ens nämna att vi åt upp hela utan några problem? MUMS

My biggest dream - One day, somehow.

You know what's beautiful? Read the first word.

I'm having a real good time

Idag har det varit en bra dag, trots att det har varit söndag! Gick inte upp ur sängen förrän vid tretiden.. Men jag gjorde ändå något av dagen då pappa fick med mig ut för att övningsköra. Haha, jag har kört bättre... men det är inte lätt när man har glömt av allt vad bilkörning innebär efter flera veckors uppehåll. Men nu är jag på g igen!

Nummer 3: En viktig person i ditt liv

Lazy girl

Hejhallåbloggen! (OKEJ EMMA!) Idag har jag inte gjort så mycket mera än att ligga i sängen hela dagen med datorn som sällskap. Och det har varit väldigt skönt faktiskt, fram tills nu.. då jag har blivit alldeles hängig och febrig! Igen. Surt. Orkar inte.

Men för att lätta upp stämningen lite nu ska jag berätta om vad jag hade för mig igår! Jag och Athena fick med oss Jack på Elins Zumbapass på Energy på eftermiddagen/kvällen, vilket var väldigt roligt! När det var färdig skakat satte vi oss uppe i fiket och tog oss varsin macka. Resten av kvällen spenderade jag med Athena och Linnea hemma hos mig. Skratterapi och drömmar om sommaren var vad som underhöll oss!


Livet är gött

Har snott lillebrors dator en liten stund för att lyssna på bästa Elieve och då kunde jag lika gärna blogga samtidigt tänkte jag. Det går framåt det här! Hur är läget då? Jo det är fredag och helg så livet känns rätt gött just nu. Ska åka till pappa ikväll men innan det ska jag hinna åka bort till dansskolan och fixa en sak och därefter åka bort till gymmet (!!) Ska tyvärr inte träna men saknar stället så mycket att jag åker dit bara för att ta en fika, kanske även kikar in och kollar på lite Zumba!


Snodde lurarna också. Tjena cooling.

Dance like nobody/everyone is watching

Okej det här är inte kul någonstans. Satt och kollade igenom "gamla" dansbilder från förra året. Bilder från innan jag blev sjuk och allt det där. Ska inte dra hela historian för då börjar jag gråta. Ville bara säga att jag saknar att dansa som fan. Att dansa på riktigt, att vara på dansskolan nästan varje dag och bara kötta. Att vara riktigt taggad inför en tävling och att gå ut på tävlingsgolvet med världens pirr i magen.
Det gör ont i hjärtat att inte kunna göra det man tycker om allra mest.

Tar en sak i taget

Det är ett rent under att jag kom upp överhuvudtaget imorse med tanke på att jag inte gick och la mig förrän klockan tre inatt. På en vardag, inte bra Rebecca! Klarade mig iallafall igenom hela skoldagen, trots den enorma längtan efter min sköna säng här hemma! Nu kan jag även checka av bildprovet, gött mos!


Ska åka bort till dv om en stund och kolla på när alla andra köttar och dansar röven av sig. Inte nåt avundsjuk eller så, nej nej.

I won't give up that easily this time

Gick hem från skolan innan sista lektionen idag, är inte helt pigg just nu och därför går jag bara till skolan för att vara med på det viktigaste. Det som är mindre viktigt är inte prio ett för tillfället, satsar på att ta det lugnt istället! Iallafall, somnade direkt när jag kom hem och sov sedan i fyra timmar tills jag blev väckt. Riktigt skönt var det, paniken jag slogs av när jag kom o tänka på att vi har bildprov imorgon var däremot inte alls lika skön. Så ska sätta mig och råplugga till det alldeles strax!

Nummer 2: Dina vänner

Jag och de närmsta tjejkompisarna!

Det rullar på

Ledsen att behöva säga det här men, jag har glömt av hur man bloggar? Det var så längesen sen sist jag gjorde det att jag har tappat stinget helt nu. Haha! Men jag gör ett försök...
Idag var det första skoldan efter ett oerhört härligt påsklov. Att vi hade noprov första dagen efter lovet kändes väl lagom surt men nu är det iallafall avbockat och det känns gött gött gött! Ska drömma mig tillbaks till lovet lite nu.. Har hunnit med en massa känns det som, fast ändå inte. Har iallafall varit med alla mina goa, sjuka polare mer eller mindre!

Slänger in lite bilder från lovet och låter dom tala för sig själva!
RSS 2.0