TRYCKER NER ANDRA FÖR ATT TA ER FRAM

Suttit och garvat för mig själv ett bra tag nu.. Vissa personer är bara för goa och roliga. Hahah, dying! Förutom att garva har jag försökt att plugga engelska, det går som det går.. finns inte så mycket att plugga på direkt. Men jaja, ska snart ut och möta Emma för att gå hem till henne och sno lite kläder!

FAR AWAY, FAR AWAY

Jo visst.. Gick upp galet tidigt imorse och kom i tid till bussen. Göteborg och universeum var rätt segt.. Känns som att vi varit där några gånger nu. Väl hemma i tidaholm igen tog det inte lång tid innan vi satt på bussen till skövde. Hej jag vill va rik och köpa allt jag ser typ! Fick med mig två saker hem iallafall.

Tänkte plugga på engelskan men det kom nåt i vägen så jag struntar i det idag. Får bli en riktig pluggardag imorgon istället. Stänger ner datorn och går och lägger mig.. Kan nog behövas, haha!


Du är GRYM.

Big or small. Lies are lies.

Kom hem för en stund sen efter en eftermiddag på stan. Åt först på julius med Athena efter skolan. Blev förövrigt sjukt mätt, ville nästan kräka upp all mat igen. Efter det gick vi och kollade runt lite i vår lilla stad, och till sist mötte jag upp mamma för att handla på både apoteket och ica.. Vilket tog rätt lång tid, kanske att jag börjat förstå vart min sega sida är ifrån. Nu är vi iallafall hemma och jag måste ta tag i allt som måste göras innan jag ska gå och lägga mig sen. Måste somna super tidigt för att inte va alltför död imorgon.. Då vi nior på skolan ska till göteborg, och vi ska samlas 06:20. Självmord!

FÖRSTA ADVENT

I'VE LOST SO MANY OF THEM

Spenderade den senare delen av kvällen hemma hos Athena igår. Satt nere i källaren i hennes blivande walk in closet och chillade för fullt. Pratade, åt godis och dog lite av garv, HAHAHA. Fick låna hennes cykel när jag väl skulle ta mig hem och jäklar va det blåste ute, mössan höll på och flyga av alltså. Jag vill ha snö, nu!

Sitter nu och planerar lite inför veckan som kommer.. kontrollfreak#1! Yes. Har en hel del att göra just nu, så jag måste va effektiv.. vilket inte är min starkaste sida.

I'm unfortunately really demanding

Drog en premiärfika på Julius med Linnea idag efter skolan. Riktigt längesen vi gjorde något så det var kult. Lattemorsor! Resten av eftermiddan har jag bara varit hemma hos pappa och tagit det lungt. Ätit thaimat och skrivit lite på Emmas biograf, vilket faktiskt var svårare än jag trodde så fortsätter med den imorgon istället.

A pretty face doesn't mean a pretty heart

Chillade mig igenom hela skoldagen idag.. Hela förmiddan gick till skolbio och efter maten hade vi mest framtida byggande/boken om mig att jobba med, vilket är riktigt gött. Falk bjöd dessutom på chokladbollar för att "alla hade jobbat på så bra med framtida byggande" Haha.. visst har vi det! Efter skolan åkte jag och pappa ut för att sätta mig bakom ratten igen. Aah tjena Rebecca, fick du ditt körkort från ett flingpaket eller? Sen har jag gått en sväng med Anton och blivit på lite bättre humör än vad jag var på igår och tidigare idag.

Ska kolla på engelskan nu en snabbis och sen sova! Fredag imorn, yeeeeeees. Taggtaggtagg!

Bildbrist? Yeeeeess

‎HELLYEAH.

Matteprovet är gjort och jag känner mig ett kilo lättare eller något. Resten av dagen har varit prutt, dåligt ordförråd ja! Förra veckan satt jag och Athena i biblioteket och sa att livet rullade på asfint osv, vad sitter vi och säger idag? Raka motsatsen typ. yeees! Hög på livet..

Men aja! Ska packa ner lite saker nu och sen flytta över till pappa för några dagar.

Godnatt

I do a lot of thinking before I go to sleep
I play scenes in my head.
I practice the things I want to say.
I have endless "what IF".
I make plans for the next day.
I think of all the people I miss.
I think of all the ones I hate.
I ask myself a lot of questions.

The Mondays is always the worst

Första dagen på veckan avklarad! Stannade en timme extra i skolan och pluggade matte idag, sen kom jag inte hem förrän vid fyra.. Rebecca, Emma och Athena är rätt snabba har jag hört! Resten av eftermiddan har gått till att städa och plugga ännu mera matte. Svåraste jag vart med om hittills, men det löser sig!

- Säger Godnatt nu!

20/11 -11

Har haft en riktig slapparsöndag med lite plugg och mycket dator.. Skrivit klart ett kapitel på Boken om mig och gjort lite matte. Tagg på provet på onsdag, not. Men nu är jag alldeles för trött för att ens orka försöka mera, ska istället lägga mig och sova! Göttkööttt. / sliten tjej
Real girls aren't perfect. Perfect girls aren't real.

Living the dream

Sitter just nu i Carinas mysiga lägenhet och kollar på nån Långben film på tvn med min lillebror.. I väntan på kvällsmat! Har förresten varit med mamma, Emma, Heidi och Jennie i skövde på öppet hus idag. Gymnasievalet är det svåraste valet jag behövt göra hittills, omg. Ha en trevlig lördagskväll nu allihopa!

Taaack, den va bra!

VEM
Vem är i rummet med dig? - Emma
Vem fick du senast sms av? - Anton
Vad stod det i sms:et? - Eheheh, det ni
Vem tänker du på nu? - Arlakossan
Pratade du senast i telefon med? - Anton
Vems hus var du senast i? - Om inte mitt så i Carinas
Vem önskar du var med dig nu? - Mjölkglaset
Vem är din favoritsläkting? - Mamma, lätt!
Vem i din skola går dej mest på nerverna? - De flesta 6:or o 7:or

VAR
Var går du i skolan? - Forsen
Var är din telefon? - Bredvid mig, på skrivbordet
Var är din mamma? - I sin säng
Var sover du? - I min säng
Var handlar du mest? - Skolans HOLK
Var fick du tag i tröjan du har på dej? - Pappas garderob, haha
Vart åkte du senast bil? - Hem ifrån sparbankshallen

VAD
Vad åt du senast? - Choklad
Vad drack du senast? - Mjölk
Vad är det för färg på dina byxor? - Lila.. haha
Vad är den närmaste saken som är blå? -  Blodprovspennan
Vad gillar du mest med skolan? - Kompisarna antar jag
Vad har du på fötterna? - Skinn eller nåt. Strumpor efterlyses!
Vad är din favorit färg? - Har ingen speciell
Vilken film såg du senast? - Spread

HAR DU NÅGONSIN
Sovit i en annan säng? - Ja
Hånglat på en bio? - Nä
Hånglat i skogen? - Nä
Tyckt att din kusin är het? - Ja
Sovit naken? - Ja
Målat om ditt rum? - Ja
Dansat framför en spegel? - ohja!
Fått hicka? - Haha ja
Dumpat någon? - Ja
Stulit pengar från en kompis? - Nej
Hoppat in i en bil med folk du just träffat? - Haha ja
Varit i slagsmål? - jaråå, emma..
Smugit ur ditt hus? - Linneas hus däremot!
Haft känslor för någon som inte känt detsamma? - Ja
Hånglat med en främling? - Nää inte direkt
Älskar eller saknar någon nu? - Ja

FAMILJ
Bor du med både din mamma och pappa? - Nä
Gillar du mamma eller pappa mest? - Den sved lite..
Hur många syskon har du? - 1
Tycker du om din familj? - Ja
Kan du berätta vad som helst för dom? - För mamma iallafall

VÄNNER
Har du många vänner? - Jag klarar mig med dom jag har
Har du bra vänner? - Om jag har!
Har du mest kill vänner eller tjej vänner? - Tjej vänner
Är du ovän med någon just nu? - Nä
Har du bråkat med en kompis så mycket att du börjat gråta? - Ja
Har du varit med om att en kompis du känt länge blivit kär i dig? - Ja

KÄRLEK
Är du kär? - Nä
När hånglade du med någon senast? - Två veckor sen typ
Har du strulat med en kille du träffat för första gången? - Nä
Har du strulat med flera killar på en kväll? - Nej

ÖVRIGT
Röker eller dricker någon av din närmaste vänner? - Japp
Vad är det längsta du har varit ute? - Till morgonen dagen efter
Har du sett slagsmål? - Ja
Gillar du ditt liv? - Jadå

LIKE THE OLD DAYS

Idag efter skolan har jag och Emma bland annat varit borta i mammas kompis lägenhet och hjälpt till ytterst lite med flytten och sen chillat i goaste vardagsrummet. Efter det blev det pizza och innebandy tittande. Sen var ju då tanken att vi skulle spela sims inatt men det funkade inte så vi har istället suttit och kikat igenom våra gamla bilddagböcker. Gamla texter och bilder.. haha, jag dör!

I've chosen the easy way - just smile and think that it'll dissolves.

Godnatt!

the best proof of love is trust

Ligger i sängen med choklad, mjölk och tända ljus. Mys här dåå! Denna dagen har bjudit på mycket. Stress, prestationsångest, mattehat, läkarbesök, tårar, och lite till.. Nu låter det som att jag haft världens skit dag, men det blev faktiskt lite bättre mot slutet av eftermiddan förut.
På vårdcentralen då.. läkaren kunde i stort sett diagnosera att det är körtelfeber jag har. Förstorade körtlar, förstorad mjälte och trötthet. Får vänta nån vecka på provsvaren från göteborg så får vi se om dom kommer fram till något denna gången. Blööö, hoppas det!

ONE UP FOR LOVE

Haft en härlig dag i skolan idag, som alla andra dagar nu för tiden känns det som. Eftersom vi har framtida byggande nu och våran grupp redan är klara så "jobbar" vi med vad vi vill istället. As chill! Efter skolan åkte jag med mamma och Emil till mekka och fikade. Sedan skrivit lite på bokrecensionen. Och nu på kvällen har jag varit ute och träffat Anton. Kallt? japp.

Måndag 14/11

Go dag i skolan idag. Var med Emm efter skolan.. Cyklade bort och fram genom stan i onödan osv. Skruvade ihop litemöbler och fixade i mitt rum. Sen gick vi på mötet om klassresan. Haha, värt! Ligger i sängen nu och ska strax sova. Tidigaste jag gått och lagt mig på VECKOR! Bra där Rebecca, bra..

-att den man gett upp alltid ska komma tillbaka när det är som minst passande.

YESTERDAY YOU SAID TOMORROW

Gårdagen blev i princip precis som den var tänkt. Var på rudbeck några timmar.. först med mamma och sen med Athena. Tog en fika och satt och pratade med Daniel ett tag. Sen åkte jag runt i bilen med pappa överallt och ingenstans, jag körde en sträcka också. Senare på kvällen åkte jag ut till Kullsarp och hade en trevlig kväll med My.

Efter en natt med dragkamp om täcket vaknade jag imorse i Mys säng. Resten av dagen har till stor del spenderats på IKEA i Jönköping. Köpte en del utav de sakerna som var tänkt. Var astrött när vi kom hem igen men piggade upp mig lite och tog mig ut och körde med pappa en sväng idag igen. "Du kör som en biltjuv" Haha!



WE ALL FEEL A LITTLE FUCKED UP SOMETIMES

Tjobadoo! Precis avslutat ett rätt så långt samtal med min coola bff. Haha, sjukes! Ska tvätta bort sminket nu och sen hoppa i säng! Måste orka upp tidigt imorgon för att gå på öppet hus på Rudbeck. Ska försöka hinna med lite plugg därefter och sedan på kvällen åker jag förmodligen ut till My och sover där. It will be nice!

Och till er som ska tävla i Falun, LYCKA TILL FÖR TUSAN!

11:11 11/11 -11

Jäklar va massa ettor det är idag då.. "historiskt datum"? Japp. Sitter i matsalen nu och inväntar svenskalektion som är sista lektionen, sen går jag på helg. AWESOME! Aja.. Det var typ det!

GOODNIGHT READERS, WHOEVER YOU ARE

Min dator börjar ge ifrån sig, nej nej nej! Den måste vara med minst ett år till iallafall!

Torsdagkväll.. vilket betyder fredag och helg imorgon! ♥ Har bara tre lektioner imorgon så slutar rätt tidigt, vilket är illchill. Känner på mig att det kommer bli en riktigt bra helg. Öppet hus på Rudbeck och ett IKEA besök står på schemat än så länge, det blir nog kanoners! Nog tjatat.. Hoppar ner i sängen nu istället. Godnatt!


Wohoo, WOPPWOPP.

EVERYBODY NEED SOMEONE

I STADENS MÖRKASTE HÖRN

Kör på en mobilblogg vaa.. Gjorde no provet idag, och det gick nog bra. Kändes gött iallafall. Efter skolan gick jag hem och sov i två timmar typ. Var verkligen skittrött och ashungrig dessutom. När jag vaknade trodde jag att det var natt, kändes sjukt.. Kändes som jul också. Efter lite sömn gick jag iallafall ut och träffade Anton. Lägger mig nu i någorlunda bra tid i hopp om att inte försova mig o behöva stressa imorgon bitti. Godnatt på er! :

WRITE IT OUT

Ska strax krypa ner i min efterlängtade säng. När jag har läst no häftet en gång till, så om en stund då.. Det vi ska läsa på till provet är för övrigt självmord att lära sig typ. Min hjärna tar inte in någonting. Bra Rebeccaa! Men aja, hoppas provet är lätt.

Senaste tiden har gått sjukt fort! Bilden togs för snart två månader liksom, redan..?

SLUTA GE OSS LÄXOR, DET DÖDAR TRÄD

NO provet kan dö alltså. Vad är polymerererre liksom? Aja. Har suttit och pluggat på det en del nu ikväll och taggar för att sitta med det hela eftermiddan imorgon. Men det blir bra, det vet jag. Ska lägga mig och läsa igenom häftet nu, sen sova. GODNATT

YOU LOOKED A LOT LIKE MY NEXT BOYFRIEND

Kändes idag i skolan att det hade varit lov ett tag, hjärnan hängde inte riktigt med så att säga. Efter skolan har jag vart med Athena en stund iallafall. Käkade våfflor och fikade kladdkaka, eftersom det är kladdkakansdag idag! Tjoho. Har även burit ner soffan från mitt rum, äntligen. Bara soffbordet och tvn kvar nu som ska ut. Längtar tills allt är iordning!

Ska slita mig från datorn nu, PÅ RIKTIGT.. och dyka ner i no böckerna istället. För här måste det pluggas! Provet är förövrigt framflyttat till onsdag, tur för mig. Nu: mot en hållbar utveckling!

SHE'S BACK

Haha oj! När bloggade jag senast? För typ en vecka sen eller något. Men det har ju vart lov och jag har knappt inte suttit vid datorn alls. Och därför inte bloggat. Lovet har iallafall spenderats med Emma dag in och dag ut i stort sett. Hon kom till mig i måndags. Vi åkte ner (?) till hennes pappa i torsdags, och kom hem igår. Då var meningen att hon skulle sova hos sig igen. Men klarade vi det? Nää. Mitt i natten fick jag ryck när jag insåg att jag skulle behöva sova ensam, vilket slutade med att hon kom och sov hos mig ändå.

Har iallafall haft ett asbra och behövligt lov, fast skulle inte suttit fel med en vecka till! Har ett no prov på tisdag som jag bara vill döda. Kan typ ingenting - fml.
RSS 2.0