00:56

I stort sett hela dagen har spenderats ute hos moster och kusinerna, där vi har firat jul en tredje och sista gång för i år. Lite julmat, lite paket, och väldigt mycket soffsittande... Slutade med att vi hade kollat på både Smurfarna och Skönheten & Odjuret.
När jag kom hem mötte jag upp Athena och gick och käkade pizza. Resten av kvällen chillade vi nere i hennes källare, plus Cajsa och Linnea.
Hej jag är sne och har stora händer.

Minnen!

25 december

Tvingade mig upp ur sängen "imorse" för att gå och dela ut all reklam. Det var rätt segt.. Men idag tog det inte hela eftermiddan iallafall, tur det! Resten av kvällen har jag inte gjort alltför mycket. Bara varit hemma och tagit det lugnt. Ja, jag börjar bli uttråkad nu.

MERRY X-MAS

Haft en bra jul? Det har jag!
Började morgonen med att se sista avsnittet av julkalendern. *snyft* Sedan kom Linda, Johan och pappa till oss och åt och så delade vi ut de flesta julklapparna. Senare åkte jag, Emil och pappa ut till Ekedalen och åt julmat ännu en gång, med släkten på pappas sida.
Denna julafton blev rätt lyckad ändå, bättre än vad jag hade förväntat mig!

Dan före dopparedan!

Hela dagen har spenderats i Skövde med pappa och Emil. Och alla andra som var där och julshoppade i sista minuten. Men efter denna dagen är iallafall alla julklappar klara, äntligen! Nu ska vi bara invänta julafton då vi får öppna alla paket. Blir som ett litet barn igen. (Eller vad säger jag? jag är ju redan ett litet barn)

Tar igen missad tid

Åkte in till skövde med Emma och Heidi igår.. skulle köpa lite julklappar men fick bara med mig julklappar till mig själv. Bra Rebecca! Resten av kvällen chillade vi hemma hos Emma tills jag skulle hem, då vi kom på att hon skulle sova hos mig.

Idag började vi (jag) dagen med att städa övervåningen. Sen tog vi oss fram till stan i jakt på en plånbok, men den jag ville ha var slut. Attans också! På eftermiddan tog vi med Nisse ut på en långpromenad genom hela staden. Resten av dagen har vi varit hemma hos henne och bara tagit det lugnt... Fick till och med en julklapp av Daniel, så om du läser det här: Tack! =)



hej gammal bild

20 december

Nu har vi jullov! Satan i gatan va gött! Skolan bestod av fotbollsturnering, betygsutdelning och en pinsam julshow. Våran klass alltså... haha, jag dog va pinsamt det var. Men nu är det gjort! Efter skolan åkte jag, Emma och Athena hem till mig och gjorde något, sen åkte vi fram och fikade på julius. Och till vår besvikelse var det inte ens gott idag, urk.
the final countdown

19 december

Rebecca är en trött tjej som bara vill sova just nu, därför är hon lite lat med att uppdatera bloggen sin också. Men imorgon får hon jullov och då ska hon ta tag i bloggen igen. Så alla vet. Godnatt!


Life is really simple, but we insist on making it complicated.

370HSSV 0773H

Eftersom jag är rätt seg på att uppdatera här så kan ni följa mig på twitter under tiden, där är jag åtminstone liiite mer aktiv.. rebeccalenneer@twitter


payback is a bitch, jag vet. ♥!

someone like you

No prov - check, so redovisning - check. Fan va gött, snart jullov.. bara Boken om mig som ska skrivas klart innan det! Borde egentligen ta tag i den men för tillfället har jag noll inspiration till något att skriva så det går väl inte så där kanoners då.

Nyfärgat hår, mmmm!

13 december

When you feel like everything is over, remember that God has a plan for you and everything happens for a reason. For a better reason.

Hihiohoho! Jag orkar inte.

We all have secrets

Är nu äntligen hemma efter min och mammas tripp till Skövde! Blev några julklappar köpta till mig och Emil.. resten får jag ta mig in och handla under veckan. Egentligen är jag hur slö som helst nu men måste ändå sätta mig och börja plugga no, kemi dessutom.. vafan är grejen?! åååh, 3"%/&% Gefhfhre. Ge mig jullov!

WEEKEND

Vaknade tidigt imorse pga extrem mensvärk, den är sjuker! Har sen dess bara legat i soffan och tagit det lugnt.. Ska strax kolla på julkalendern och sen ta tag i Boken om mig. Det börjar ju bli lite tajt med tid nu.. Men jaja, ska fightas vidare med min underbara mage nu och bara ta det lugnt resten av dagen.

IT WILL RAIN AGAIN

Är typ galet trött efter denna veckan och denna dagen.. Somnade direkt när jag kom hem efter skolan förut, åkte sen till skövde till Isabelle och sedan vidare till Skara och Katedral med Carolina där vi kollade på tvåornas produktion.

-

Jag vill inte sakna dig när jag valde att gå ifrån dig..

BAD DAYS AND MOOD SWINGS

Skolan och allt tänkande och funderande tar just nu död på mig. Vill bara lägga mig och sova fram till jullovet.. Det är just nu väldigt mycket jag vill få sagt men till vem och framförallt hur förvirrar mig en aning.

I DON'T UNDERSTAND WHY I'M STILL THINKIN' YOU

Somnade till en stund förut och åkte sedan iväg till folkets park för att kolla på dansverkstans enkla julavslutning. Hej jag saknar att dansa. Men nu har jag åtminstone fått reda på vad det är som besvärat mig och mitt liv sen några månader tillbaks, alltid är det nåt. Iallafall.. efter folkets park tog jag och Emma en promenad och pratade om lite nödvändiga saker, tills kylan tog över! Därefter avslutade jag min kväll på Emils innebandyträning.
DHar inte gjort ett danssteg sen dagen då denna bilden togs..

JUST CHILLIN'

Pallrade mig upp till en fruktansvärt onödig skoldag imorses. Började med 20 minuters lektion, sen ca två timmars hål, åt i hemkunskapen, åt i matsalen, gick hem. Kom hem strax efter elva liksom, haha? Resten av dagen har mest gått till datorn, orkar verkligen inte slå upp NO böckerna. urk.

ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS..

Slänger upp årets önskelista här så att mina nära och kära ser vad det är som önskas, kom på att det var rätt smidigt liksom!

Man måste dö några gånger innan man kan leva.

but I've got a bad bad feelin'

Har precis skrivit klart ett kapitel till Boken om mig.. Mina ögon ser suddigt och tankarna är någon annanstans så det återstår väl att se hur bra det blev skrivet. Ska gå ner och ta mig en dusch samt något att äta nu! Sen måste jag börja kolla på no:n, har ännu ett självmordsprov att göra innan jullovet. åååh

November bild!

LONG WAY TO HAPPY

Den här dagen började sämst då jag och Cajsa insåg att vi skulle spendera alla våra elevens val dagar i tråkiga slöjden.. Men efter lite byten slutade vi på vårat första val, gött. LONDON I JUNI. Efter skolan åkte jag och Emma till skövde för att köpa julklappar. Men inga julklappar inte.. fick istället med mig ett spontan köp hem, världens snyggaste tröja typ. Gah. Senare på kvällen åkte vi och solade. Det blev ju en bra dag trots allt!

Jag trodde inte det om dig, men det förvånade mig faktiskt inte heller..


the first weekend of December

Bra helg! Var framme på julmarknaden en stund igår med Emma och Athena. Vädret sög dock så vi orkade inte va kvar så länge. Sedan spenderade vi några timmar i sparbankshallen där bla a-laget spelade. Stog i kiosken där osv.. Kiosk-korv är den goaste! Senare på kvällen hade jag och Emma först ett par mysiga timmar hemma hos henne. Natten spenderade vi sedan hemma hos Athena där vi alla sov nere i hennes nya krypin.

2009, snyyyggt!

"15 and preg****"

Sitter i onepiecen och lyssnar på grymma p!nk.. Men ska alldeles strax ta tag i livet och gå ut och träffa Linnea! Annars då? Jo, den här fredagen har hittills varit riktigt chill. Började morgonen med vårdcentralen. Sjuk-aste jag hört. Sedan var det ju det dära engelska provet då, lätt var det då fan inte. Tycker om Inger väldigt väldigt mycket just nu, typ. Ååh! Efter skolan åkte jag och mamma till frisören, sedan köpte vi med oss lite fika hem. Och till kvällsmat blev det pizza, yeeey me like.
Nu; PW med Linnea!


1 december

Seg dag i skolan idag igen, lite galen musiklektion däremot.. Haha, phill då! Eftermiddan har gått till lite engelska plugg och dator sittande osv.. Lycka till på provet imorgon säger jag bara. Bäst för Inger att det är ett lätt prov hon har kokat ihop. Eller, bäst för mig rättare sagt..

Bäst att jag går och lägger mig nu så jag orkar upp lite tidigare imorgon. Har nämligen en tidig träff med den härliga polacken på vårdcentralen då. Godnatt!

RSS 2.0