fuckthatshiet

And all the haters I swear they all look so small from up here

En vanlig skolvecka kvar nu, KÄMPA.
Drar till London på söndag också, götttmos

Disco SM 2012

IMORGON RULLAR VI DANSTJEJER TILL GÖTET FÖR EN HELG FULL AV DANS, JÄKLAR I BORT VA SKOJIGT

Det enda i livet som man ångrar är de chanser man inte tog

Last summer - imu

världens bästa

LAST WEEKEND

Inleder långhelgen

....med att sitta hemma helt ensam och vara fruktansvärt uttråkad, i torkarställning dessutom i väntan på att BUSen ska torka in. Har fetaste träningsvärken på länge tack vare att jag var extra duktig med träningen igår. Är hungrig även fast jag nyss har ätit fyra mackor. (Hur fan går det ihop?) Är gottesugen men ica är stängt nu och även om det hade varit öppet hade jag ändå inte orkat ta mig bort dit. Lyssnar på samma låtar som jag lyssnat på de senaste dagarna, med andra ord börjar dom bli väldigt uttjatade nu. Laddade ner en film och började kolla på den, tills jag insåg att det inte fanns någon text. Oooorka. Det är någonting/någon som saknas också men jag vet inte vad/vem.

JAG HAR TRÅKIGT JAAAA, DÄRFÖR SKA BOMBA BLOGGISEN MED MASSA SKIT NU, kanske

Alexythimia

Tumblr_m31vd3xb6r1qfb46yo1_500_large

Thank God it's Friday

Har varit, och är fortfarande, trött efter skolveckan som precis varit.. Men trots det åkte jag och Athena en snabb sväng till skövde förut idag.  Vi har kommit fram till att sova på bussar är något bland det goaste som finns! Skulle kunna åka buss ändå upp till Sveriges topp och ner igen bara för att få sova och ta det lugnt på bussen liksom..
Om jag fastnat för CamWowRetro? Kan man säga jaaa

Hard work

Idag har det varit håll-igång hela dagen för mig, och det börjar kännas nu att dagen har tagit på krafterna! I skolan hade vi orienteringsprov uppe på berget. Och ja, jag är helt kass på orientering, haha! På eftermiddan var jag på möte om sommarjobbet och efter det hängde jag med Emma hem innan tävlingsträningen. Och sist av allt avslutade jag dagen med en PW. Jag är mer än trött nu! Som tur är har vi sovmorgon imorgon!


GO BECCOT

Sjuuuukt segt att komma upp ur sängen imorse.. Men tillslut så! Gjorde det muntliga nationella provet i matte idag, haha.. Återstår att se hur det gick! Skönt att ha det gjort iallafall. Nu är det bara ett nationellt prov kvar och det känns så jäkla gött! Ska faktiskt dyka ner i böckerna nu i hopp om att få lite fler skolarbeten avklarade..
36 dagar kvar till sommarlov!

Godnatt

Img1491909348_large

Bra start på veckan

Skolan - orientering - hjälpt min klumpiga mamma eftersom hon haltar omkring på kryckor för tillfället, haha - vart med pappa - gjort ett tappert försök till att påbörja en bildinlämning - sprungit björnebergrundan - stretchat.
Nu ska jag ta mig in i duschen och sen hoppa i säng! Godnatt


If someone's trying to break you down it only means that you're above them.

Yesterday

Gårkvällen var väldigt oplanerad, som vanligt... haha! Vi tjejer hamnade iallafall hemma hos Moa där vi var kvar i stort sett hela kvällen/natten. Kom inte hem förrän vid halv fyra och då slocknade jag direkt!

Gårdagen bjöd på blandade känslor... Besviken, arg, glad, irriterad, over-the-moon, ledsen osv.
- Det sista man ska göra är att lyssna på en massa rykten.
- Låtsas inte att det är okej om det inte är det. Ta ingen skit helt enkelt.
- Bry dig mindre. Låt skiten åka ut lika fort som den kom in i skallen på dig.
- Försök inte ignorera någon som du egentligen vet att du inte klarar dig utan.

Redhead

Lät Cajsa, Linnea och Lovisa färga mitt hår igårkväll och det blev faktiskt riktigt bra! Tack hörni!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen börja göra mig iordning inför kvällen!

Underbart

Volleyboll
Pingpong
Manligt
Hetingar, Dör av garv


Brudar hallååå


Lirar boll utan boll, jaaråå


Alltså hahaha


Göttlivgöttlivgöttliv


9A mongon


Tjena lazy eye. Snyggt som fan

Dagarna på kusten med klassen har varit underbara. Vädret, klasskompisarna, stämningen, humöret och allt... Tipp topp! Ville verkligen inte åka därifrån idag men men.. Tack för allt iallafall!

Livets liv

Är nyss hemkommen från en spontan kväll som blev riktigt bra tillslut! Har firat Valborg med en hel drös med folk... Haha oh gud! Nu ska jag ta natten för imorgonbitti rullar bilen mot Vaaaarberg!
RSS 2.0