NEW SWEATER

Emma, tröjan är anledningen till varför jag är 300 kr fattigare.
Men jag älskar den, tror jag.

Kick-off: inställd

Ah, kick-offen i helgen är inställd. Skit också, jag som var taggad. Men men blir ju tävlingsträning istället, dock utan parkompis ^;o

Den dära osten..

Ni behöver verkligen inte läsa det här, men jag tyckte det var kul, haha..!


Gick och mötte Lovisa. Vi gick till stan och kollade på lindex och cosy4you, sen köpte jag tekakor på ica. På kungsbro träffade vi Jesper, Victor, Jonis, Eddie och Jacob. Sen cyklade dom till forsen, och vi gick dit till dom. Lovisa och Eddie gick därifrån vid sju. Vid halv åtta åkte/gick vi som var kvar därifrån. Jag gick till js och skulle köpa ost men det fanns inte den vi brukar ha. Utanför js stöter jag på Filip och Per, som frågar efter Jack osv. När jag kom ut igen åkte dom precis. Trökigt tänkte jag, då fick jag gå själv till stan. Men Victor kom cyklandes igen så vi gick och prata tills han var utanför lägenheten. Då fortsatte jag till ica, men när jag ser att det är tomt på parkeringen kom jag på att det var ju inventering där idag så dom stängde tidigare. Då gick jag gå till konsum istället, där dom inte heller hade "våran" ost, eller jo det hade dom men inte i rätt storlek (?) haha.. Den stora fick inte plats i min väska. Och jag orkade inte stå i någon av de långa köerna som var, antagligen för att ica va stängt. Så jag gick tillbaka hem utan någon ost, Med lite skoskav.

Fan, inte bra!

Jag skulle inte ha ätit den satans glassen förut. blöö

Höst värme :)

Eftersom det är ganska varmt ute idag så kan jag inte med att sitta inne med film hela dagen. Så ska träffa Lovisa så ska vi gå till stan, plus att jag ska köpa bröd och ost åt mamma.
Och om någon ser mig! Svimma inte, det är bara vulkanen dodobobo som har exploderat på mina näsa. :@


We walking in memphis dude.

Idag har jag och Emma målat väldigt mycket på en ny dräkt. Och till slut kom vi på hur den skulle va. Så nu är den färdig målad. Fattas bara en sömmerska (haha..?) och lite tyg. Sen har vi kommit på några åttor till på dansen, dock är vi inte klara på flera kilometer. Det är riktigt segt.. men för att det ska bli en dans vi blir nöjda med så måste det vara noggrannare än förut typ. Åkte hem rätt sent, var hemma strax efter halv nio.
Förlåt för tråkig uppdatering nu men jag hinner inte. Skola, sen kompisar, sen hem och äta, duscha och sånt. Har liksom inget speciellt att skriva om. Bara ointressant typ.. (;

Goodnight!

sov gött.. :)

Med Emma

Va med Emma förut. Blev inget snack om nya steg till dansen eller dräkten, läs på hennes blogg. Ikväll har jag tränat till en dvd film. En sånn som pratar och visar hur man ska göra. Rätt jobbigt va det, och långtråkigt. Ska välja kläder till imorgon nu sen kolla på sex and the city sen lägga mig.
Gammal bild från 22 februari 2009
"vi växer, men inte ifrån varandra"

Nytt armband:

Liseberg igår..

Dagens planer..

-Göra mig iordning NU!
-Träffa Emma
-Planera veckan
-Köpa tuggummi

Haha.. ne men det blir nog en rätt lugn dag idag.

Hugo Rosaaaas! (y)

..han och Paulina är i göteborg nu. Skit att dom inte ska till liseberg imorn också :p

Mer mer mera musik!

Kom på att jag skulle ju ladda in ny musik till mobilen, som jag och Lovisa kan lyssna på i bussen till göteborg imorgon. Blir liseberg hela dagen. Alltså rätt bad update! (;

It's friday, it's holiday!

Tog skolkort idag. Hoppas det blir bra, speciellt klassfotot för det kommer ju alla se i skolkatalogen o så. Slutade halv ett idag, tummen upp! Var med Lovisa innan tävlingsträningen. Jag och Emma ska göra en ny pardans, så vi har börjat lite idag. Inte så långt för våra ideér är slut. När träningen va slut stannade jag och Lovisa kvar och stretchade lite. Skulle vart med henne igen nu ikväll men det började regna så det lockade inte att gå ut då.

Nu ska jag kolla på sex and the city. Kan ju också säga att jag har stark träningsvärk från både igår och idag. Benen, ryggen, armarna, armhålorna, armvecken, nacken, höfterna är en aning stela nu. Men det är ett bra tecken! :)


Gillar det nymålade röda golvet på dv, och möbleringen. :)

"jag är stark, jag klarar det här"

en fundering: om man mår skit ibland när man är hemma, ska man dölja det för alla i skolan osv eller borde man visa hur man mår på insidan ibland?
själv tycker jag nog att man är otroligt stark om man "står upp" inför alla fast man inte mår prima psyikiskt. tyvärr går några in i väggen förr eller senare om inget görs.

Stressad nu..!

Håller på att packa massa och fixa i ordning allt som ska med till mamma imorgon. Kläder, skor, träningskläder, datorn, tvätt osv.. Är rätt stressad eftersom jag vill hinna kolla på satc innan jag måste sova vid elva. Ska fixa lite inför imorgon, och mitt hår måste torka innan jag lägger mig, sliter as möe annars om jag lägger mig när det är blött.

Skolan idag gick bra och rätt snabbt. Fick reda på av våran nya matte lärare, David, att vi ska ha ett test nästa vecka så han kan se hur mycket vi kan o så. Jag kan knappt inget nu efter lovet? :o

Första dans träningen förut sen SM i maj. Känns as bra att komma igång nu igen. Och, imorgon är jag beredd på träningsverk. :)

Stenhåååård!

*Lovisa står och katar mot mig*

Lovisa - Du tror att du är så jävla cool hela tiden, det är du inte, så jävla cool är du inte! *osv..*
Jag - Är du stenhård nu eller?
Båda - HAHAHAHA!

Namnsdag: Lovisa & Louise!

Ute dag med klassen idag. Först i stadsparken och spelade brännboll, sen gick vi runt i stan och "lyssnade" på Inger och Maud, sen bruksvilleparken. Och sist i bibloteket, där ett bord gick sönder när Wikström kommer och anfaller det eller vad han nu gjorde. Det var trasigt på två sekunder typ. Vi slutade runt 12:40, hur gött va inte det eller?! :D
Efter skolan köpte jag och Lovisa köpt hallonpaj på ica som vi värmde i ugnen (som tog nästan en timme att värma..) som vi firade våran namnsdag med. Åt hos Lovisa innan jag åkte hem. En sak är jag säker på nu iaf: Axelina, hon kan tjöta hon!


Pajen som vi slog in åt oss själva på ica


Mitt mästervärk. Finska olga! ;]

Fick 100 kr extra av mamma på månadspengen idag för namnsdagen, tack det gillas mke!

Konsum fika

Jag och Lovisa köpte pepparkakor och mjölk, som vi åt på bänken utanför konsum. Drack laktos för första gången på en - en och en halv månad. Och än så länge har jag inte ont i magen eller så.
Fika för två som gick på 36 kr. Mycket bra! :)

Och Lovisa?
Vad har vi lärt oss idag: Att man inte ska sitta och prata hemlisar när folk står tre meter ifrån, bakom ett hörn och kan höra allt och sen skvallra vidare.

Vit skåbil.. lägg det på minnet!

Hittade detta på JenniiiferUknow@bdb nyss. Det är sjukt skrämmande. Den vita skåpbilen åkte utanför konsum idag när jag och Lovisa satt där. Dom åkte förbi säkert tre gånger och bara stirrade på oss. När vi gick till våra cyklar som stod utanför kommer en av gubbarna ut från affären och bara stirrade, fortfarande. Hade en känsla av att dom var något i den stilen.

Jag tror inte att dom gör mig/oss något men det kan hända och det är sjukt!
Jag vet att texten är helt sann!

Första skoldan.

Skolan känns rätt konstig utan alla awesome:a nior från förra terminen.
Idag har vi mest lyssnat på Inger & Maud när dom pratat, fått papper med information och scheman, och våra skåps nycklar. Underskåp för mig i år igen, det funkar. Och såklart nya platser i klassrummet. Sitter mellan Elin och Athena, Wikström sitter också vid vårat bord.

De gamla arbetslagen är borta, de två nya är Vågen och Fyren. 6B, 7E, 8E, 8A, 9E är i Vågen. Mellan 12-13:30 var arbetslaget i stadsparken och gjorde olika jätte tråkiga sammarbetsövningar.

Och, vi har fått en ny kille till klassen. Mikael från skåne. Han säger inte så mycket än så länge, men han är ju nervös och blyg säkert, skulle jag och vart om jag va ny. Tycker synd om honom just nu faktiskt..

Rätt lugnt de första nu i skolan (y)

From "checkingthis" by rebeccalenneer@spotify

Ingen är perfekt i allas ögon!

I mitt sagoland, i min drömvärld, i verkligheten finns du. Vi..

Jag önskar hela tiden att jag var bättre. Att jag var pusselbiten som hör ihop med dig. Inte att jag var perfekt i allas ögon. För även om alla någon gång har sagt "Du är perfekt för alla" så stämmer det inte. Ingen över huvudtaget är perfekt i allas ögon. Man behöver inte alltid vara fin och fel fri. Inga finnar, fin hy, långt tjockt hår, vara smal och ha fina former och vara snyggt klädd.
Det är i princip omöjligt att se ut som modellerna i USA's största mode magasin.

Alla har saker dom kan klaga på, eller klagar på. De som har bra självförtroende håller oftast tyst om det och tänker på det som är bra istället. Den som har mindre bra motgår mot komplimanger och förväntas att få höra "Nej du är inte alls tjock, du är jätte fin, du har jätte fint hår. Klaga inte" När man säger tvärtom om sig själv.

Jag har också saker jag klagar på, varje dag. Ibland säger jag det högt så andra kan höra och ge komplimanger som "tröst". Om jag säger "Jag är inte tjock men inte pinn smal heller" Då menar jag antagligen det. Eller om jag säger "Nej, kolla det här och det här och det här...*blablabla* Du är finare!" Då menar jag det också antagligen.
Finns ingen smart anledning till att ljuga för sig själv eller andra.

Alltså.. Jag är Inte ute efter att vara Perfekt i Allas ögon. För det är jag inte. Jag är inte den som blir bra på alla bilder osv. Det enda jag begär är att jag ska duga för dom jag älskar. Gärna utseende mässigt, men hellre på insidan.
Jag säger att mina vänner är perfekta för mig, för det är dom. Jag älskar er! ♥

Tänk själva efter ni som har sett mig irl,
såhär bra ser jag faktiskt inte ut då.

Sommaren 2010 har du..

-Sårat någon? Ja..
-Förlorat en vän? Ja.
-Träffat nya människor? Ja :)
-Gråtit? Ja
-Skrattat tills du kissat på dig? Riktigt nära på!
-Tältat? Yes
-Varit vaken en hel natt? Naa, somnade vid fyra.. ;p
-Solat? Ja!
-Badat? och ja.

-Haft ett förhållande? Ne
-Skadat dig? Inga brutna ben inte!
-Läst en bok? Nästan en halv iallafall.
-Skickat fel sms med flit? Nej
-Fått utegångsförbud? Nej
-Sagt "jag älskar dig" och menat det? Ja
-Sagt "jag älskar dig" och inte menat det? Nej, då säger man inget.
-Varit i slagsmål? Ne

-Sjungit på ett högt berg? Ne
-Tappat rösten? Ne
-Varit på festival? Ne
-Gått upp i vikt? Nixx
-Bränt dej? Aa
-Fått ful bränna av t.ex. kläder/smycken? Nepp.
-Varit utomlands? Nej. Svensson svensson i år. (y)

-Gjort ett bra köp? Ja!
-Tagit upp kontakten med en gammal vän? Ja! :)
-Haft skadeglädje? Hohohhaha.. ja
-Sovit under bar himmel? Ne :(
-Vad kommer du sakna mest? Friheten, att varje dag/kväll/natt var helg, och ledig från skolan.
-Har du svarat ärligt på alla frågor? Ja.


VibraLash Mascara

Mascaran jag ville ha fanns inte här i stan och den andra jag tänkte på var slut. Jag funderade på den med motor, men tyckte 195 kr var för mycket, så jag tog en annan som jag haft förut. När jag ska betala föreslår hon i kassan (Ewa) VibraLash Mascara, men jag sa nej tills jag hon sa att det var kampanj pris nu så den kostade bara 129 kr.

En ny mascara och en BH köpte jag idag. +Avril Lavigne parfym prov.

Läge att njuta sista dan!

Har precis ätit pizza till mat. Inget jag var sugen på nu men det var det eller kioskmat jag kunde välja på nu när pappa jobba och bara kom hem på mat rasten. Ska träffa Lovisa snart tror jag.
Nu hoppas jag att detta blir en bra sista dag på lovet!
11 april, då vi tyckte att det var stek ute..

För hösten 2010 behövs..

-Jacka (beige/khakigrön)
-Boots
-Jeans
-Vantar & halsduk
-Mössa (svea)
-Hoods & munkjacka
-Stickat
-Cardigans
-Oversize tröjor
-Strumpor i massor

En liten lista.
Finns såklart massor mer jag skulle kunna skriva upp, som jag vill ha.. Men detta är det viktigaste som behövs till vardags. Plus underkläder liksom, men det är självklart. Sen till dansen behöver jag nya dansskor och knäskydd. Och en ny overall egentligen, men kan klara mig en termin till.

Oj, inte så bra..

Vaknade av alarmet halv sju, men somnade om till åtta. Blev klar nu. Ska ut och gå en sväng sen kolla på sex and the city. Idag sista dagen på detta sommarlovet ska jag va med Lovisa. Måste till stan och handla lite. Min mascara är slut och alldeles torr, och pudret är snart helt slut de med. Plus att jag ska nog hänga med Lovisa när hon ska klippa sig halv fem.

Nu drar jag mig ut, hörs sen!

- Thank u!

Har suttit och lyssnat på min spotify "checkingthis" lista en timme nu. Den är sååå bra! Jag som skulle kolla på tre-fyra avsnitt av SATC ikväll. Hinner kolla på ett iallafall innan kvällens deadline.

Lyssnar på just nu:

Tack
Emma, för stilmallen. Ska ändra den mer småningom.

Ska kolla ett avsnitt av sex and the city nu sen sova. Ska upp mellan 7-8 imorgon, får absolut inte snooza i 1-3 timmar som jag gjort de senaste dagarna. :o
Aja, godnatt!

Bullar!

Kom hem för tio minuter sen och har nyss käkat upp två bullar. Var tvungen att ta något innan kvällsmaten för jag va så hungrig. Nu väntar jag på att maten ska bli klar, eller "mat", ska äta mackor med stekt ägg. Har vart med Lovisa, Jeppe och Jack idag. Mötte först Lovisa vid tolv - halv ett. Typ de tidigaste vi träffats på hela lovet om det vi inte sovit över eller aa ni fattar säkert.
Jag och Lovisa skrev på varandras händer förut. Tjusigt o busigt..

11:05

Vaken och klar!
Ska kolla om Lovisa är uppe nu ens :)

01:01 - Godnatt

Jag ska va utan små ätandet och godis helt fram tills jag fyller år. Sen när jag är frisk från förkylningen så ska jag börja träna mer och seriöst. Idag hade jag klarat mig från godis och sånt i en vecka, självklart kommer Jeppes pappa Stefan ner och ska promt bju på en vinigum. Första gången sa jag nej sen andra gången kasta han den i händerna på mig så det va bara att tacka och käka upp. Aja, en på en månad (ungefär) kan väl inte va så farligt.

Min sociala msn Bamel drog för fem minuter sen så nu sitter jag med ansiktsmask som ska tas bort alldeles snart, och borsta tänderna. Sen sova. Har en deal med Lovisa imorgon att vara klar klockan elva, senast.




Stilmall någon?

Snälla snälla och snälla , någon gullig som läser detta? Kan den tänka sig att skicka sin stilmall till mig så jag har en snygg grund. Skulle vara mycket lättare att fixa en ny design då, annars får jag helt enkelt ta rumpan och sätta mig i tid och klura på't.

Om inte, någon är extra givmild just nu?
(kan pröjsa med en länkning typ)

7a --> 8a

Om det är några jag saknar nu i slutet av lovet och ser fram emot att träffa igen och så, så är det Bamel, Victor, Elin, Carro, Athena. Och alla andra i klassen, och i andra klasser. Har inte träffat några av dom jag skrev i sommar förutom Bamel en dag.

Förra skolkortet. Hoppas verkligen inte att.. NEJ! nu ska jag inte klaga på mig själv!

aaargh!

Jag kommer verkligen va helt död när jag ska upp till skolan på tisdag. Alarmet var på klockan åtta imorse och jag kom inte upp försen elva. :o

Har vart med Jeppe och Jack idag, förut. När vi var på kungsbro så säger dom till några ungar att dom ska kasta äpplen och skit på mig. Vilket dom gjorde. Och jag var redan irriterad så när ungarna inte slutade fick jag ryck efter dom. Så det sluta med att Jeppe och Jack sprang efter mig och tog tag i mig och släpade mig därifrån. Fuck va irriterad jag va då. Sen prata dom med mig ett tag så jag lugnade ner mig. Haha.. det låter som att jag haft värsta rycket. Men ne jag va bara irriterad och ville få klart för ungarna att man inte kastar äpplen på någon som inte gjort dom något.

Åt mackor hos mamma förut och nu har jag ätit tacopaj hos pappa. Proppmätt.. Ska träffa pojkarna nu igen och kolla på film eller något.

En arg rebecca i eftermiddags.

Köksprat

Jag och Lovisa satt i hennes kök över en timme och bara prata utan att vi tänkte på tiden. Sen blev vi hungriga och tog fram mackor. Resten av kvällen var vi ute och cyklade runt. Vi kände att hösten är på väg nu, rätt kallt med bara tröja och cardigan i 16 grader på kvällen.
Nu ska jag fortsätta kolla på SATC, kollar på sista säsongen nu. Bästa! :)

Ny upptäckt låt, och as bra --->

Fredag..

Byter till pappa idag, inte bra. Har vart hos mamma i tre veckor i sträck nu så ska jag åka härifrån..
aja, Ska ta på mig kläder, packa ihop saker till pappa och äta. Sen va med Lovisa.
Det suuuuugeer att skolan börjar på tisdag :(

Just nu:

Emil Lenneér går mig på nerverna ;@

Ska möta Lovisa nu..

ÄNTLIGEN ;d

Hello Kitty plåster

Mötte Moa och Lovisa vid halv sju. Dom var så snälla och följde med mig till ica där jag köpte hello kitty plåster. Först för att våra var slut och jag hade skärt upp på sidan av vänstra knät och sen för att dom är söta. När dom åkte sen gick jag runt i stan bara för att. Man vet inte riktigt vilket håll man ska ta, vart man vill gå och så. Får stanna och tänka efter helt enkelt, folk som märker det borde skratta? Det hade jag gjort.

Hugo Rosas & Paulina

Dom är rätt sköna ibland! Rätt ofta.
00:32 börjar det bästa :D

y g a

Jag saknar han, redan..

Tusen tankar

Låg o vred mig i en timme om inte mer igår innan jag somnade. Var jätte varmt och tusen tankar var i mitt huvud.. Har redan suttit vid datorn ett tag, okej.. typ en timme nu. Är klar förutom att jag ska ta på mig kläder och sminka mig, men det gör jag inte eftersom jag inte vet vad som händer idag än. Fint väder ute iallafall, hoppas jag drar mig ut iallafall.

By the way:
har hittat en perfekt vinterjacka, och höst skor. För tidigt att skaffa vinterjacka nu kanske, men alla tar slut sen. Äsch väntar till efter jag fyllt år iallafall tror jag.

När mamma ringde från jobbet imorse..
- vad gjorde du igår egentligen?
- haha, skratta
- vem pratade du med då?
- lovisa
- på datorn?
- aah
HAHA x:D

Ojj..

väckte mamma med mitt gapskratt med lovisa i skype.. bäst att jag går och lägger mig nu och hoppas att hon inte är arg imorn :o

Älska effekter!

Min härliga humor!

Igår och idag har jag skrattat åt det mesta. Och det är gött! :D (Säkert för att jag inte gjort något på några dar och vart själv.) Och nu när jag skrattar låter jag helt knäpp eftersom jag hostar o har ont i halsen, så då skrattar jag ännu mer för hur jag låter. tex, idag har jag fått hålla mig från skrattanfall ett x antal gånger för att inte alla skulle undra va som va så kul..
Kärlek på't! Eller gapskratt

Öhm.. ?

Om du inte gillar mig behöver du inte låtsas att du gör det. Ärligt, jag tar det hellre än att du låtsas. Synd för vi känner inte varandra ens. Skratta ihop kunde vi iallafall.
Berätta sanningen, även fast den kan svida ibland ❤

Rewind Demo

Datorn nästan hela dan. Mötte Jesper vid halv 6. Sen hämtade vi Jack. Sen gick Jesper hem och åt. Då kom Robin, Robin och hmm.. någon mer, osäker på vem det va. Sen kom Jesper igen, då gick Robin, Robin och den namnlösa. Sen skulle vi hämta Jacks cykel på magga men den va inte där, gick till restaurangen. Men därifrån gick vi skilda vägar. Jag och Jesper hem till mig, för jag skulle äta. Sen när jag fick tag på pöjken igen mötte jag han i lekparken. Amanda Aglén och Sara va där. Sen gick jag och Jesper hem tsm. And now.. sitter jag här och lyssnar på Rewind Demo-Paramore.

En vecka kvar..

Orkar inte va sjuk mera. Ska äta när mamma slutat jobbet och gjort mat, sen ta på mig kläder och träffa Jesper. Tror inte jag kommer hinna allt jag tänkt innan skolan börjar. Bara en vecka kvar! :o

Bara jag som tycker detta är creapy?
--> På facebook ganska nyss..

: tja (:
R: hej (:
: görru? (;
R: datorn ^^ dusj?
: haha (; inget (; chillar
R: okej ^^
: aa men ska dra (: smsa? ;d
R: sure..^^
: nummer? (;
R: 0708****** dd?
: 076******* (;

skit och, ibland är jag rätt korkad!

RJLL

Do you think you're cooler than me? Think about it.. Maybe, maybe not

FORTFARANDE SJUKER

Men sov hela natten utan att vakna o mådde bättre imorse. Med förkylningen iaf, halsen och hostan va kvar och min mage var svullen i andra/tredje månaden. Har inte vart utanför dörren på två dar, bara vart inne med datorn. Ska va med Jesper imorn istället tror jag.
Vågade håret förut, vilket tog nästan två timmar! :o Sen vid elva satte jag på mig kläder bara för att.
Borde absolut sova nu -Bara en liten stund till..

Sick and tired of that!

Hade tänkt att lägga in bilder från veckan i varberg nu men dom är i mobilen och den koppar inte till datorn.. ååh!
Har blivit hostig idag också, skiiiit. Hoppas jag kan sova inatt annars blir jag arg. Hoppas det blir bättre till imorgon också, för då räknar jag med att träffa Jesper.
Några bilder som vi tog med webbkameran i varberg iaf. :)

Köpt i Uddevalla och Varberg..

Uddevalla:

conversen: Tack pappa!
+ ett svart linne, svart bikini och toffsar.
Varberg:














+ svarta leggins, och en hel påse från ullared. Som jag inte har packat upp än.. xd


NU: satc säsong 4

..och lite glass på det.

KICK OFF

Vilka har tänkt att va med ?

New Room Style

Tjatar tjatar tjatar.. jag vill ha!

update: anmäld!

Det fanns platser kvar, så nu är jag anmäld också.

Disco Anvancerad Tonår/Vuxen - check!

HOPPAS INGEN HAR GLÖMT ANMÄLA SIG NU? :o

hemma!

Kom hem igår vid två. Packade upp allt sen var jag med Moa, Sara och Lovisa. Vi gick runt, på stan där det var något (?) några som uppträdde och barntivoli typ. Var på kungsbro också.

Blev jätte förkyld sista dagen i varberg. PANG! så började jag nysa och det slutade inte. Fortfarande förkyld och ont i halsen. Men jag är inte sådär hängig som tur är. Ska bara va hemma och hoppas på att jag blir frisk idag. Sitta vid datorn och kolla på SATC. Måste anmäla mig till dansen i höst också!

Sista packet!

Åker till varberg (gamla köpstad) imorgon. Allt är nästan packat och klart..
kom ihåg lista te mig själv!

skor
plånbok
kamera & laddare
mobil laddare
kudde
hörlurar
necessären
sminkborttagning & tandborste
och datorn! haha, som att jag skulle glömma den. Inget internet på en vecka. :'( Men ni som har mitt nr, smsa! (;

Ska lägga in mer ny musik i mobilen nu sen lägga mig. Åker vid nio imorgon, så blir tidig uppgång *gäsp*..
varberg förra året!

Glassbilen

Har packat massa kläder idag. Och vart med Lovisa. Städat hennes rum oså, ännu en gång fick jag dra tummen ur röven på'na. På kvällen kom glassbilen och för första gången i sommar köpte vi glass. Sandwich, coco crisp (tror jag de hette?) och trollerimix. Tar det till efterrätt efter frukosten imorgon bitti tror ja. (y)
Dagens outift typ.

Ditt paket finns nu att hämta..

WITH THE BEST OF ONE

Har vart med Lovisa idag. Det var en sån där bra dag när vi kan skratta åt det mesta och inte går och klagar över livet och inte har någon energi till något alls. Det hade vi iallafall, och skratta gjorde vi. Vi har skjutsat runt varandra på hennes cykel. (ingen olycka eller punka idag). Fast jag satt mest ibak och sa till att hon inte skulle kolla på minsta intressanta sak för vi var nära på att cykla ut på vägen, köra i i träd och ramla ett par gånger när hon gjorde det. Haha! ;) Sen skulle vi åka kickboard men det orkade jag/vi inte sen så vi gick bara istället.
Vi hämtade ut paket på JS också, visar snart vad det var.




Opps. Glömde nästan berätta
att det låg en äcklig gubbe på torget vid fontänen förut vid tio. Han låg där och visade sin skitiga rumpa för alla som ville se. Jag trodde först att det var någon vi kände som hade sett oss och skulle sarja. Polisen kom sen och fick ta på honom byxorna (uusch, jag ska inte bli polis!) och hjälpa honom in i polisbilen. Han fattade knappt inget, han trodde att han var i sängen.

4 pers från mobilen

NAMN:  Jeppe
Var träffades ni första gången? minns inte, så länge sen
Är personen viktigt för dig? ja
Sista bokstaven i personens namn? R
NAMN: Hedda
Är han/hon kul? - hon va
Har du kramat personen? tror det
Minne av personen? camp gala förra sommarn
NAMN: Jack
Flicka eller Pojke? -  pojke
Älskar du honom/henne? ja
Har du pratat med personen i telefon? ja
NAMN:  Alva
Var träffades ni första gången? på campgala förra sommarn
Är personen viktigt för dig?  ne
Sista bokstaven i personens namn? A
NAMN:  Jeppe
Var träffades ni första gången? minns inte, så länge sen
Är personen viktigt för dig? ja
Sista bokstaven i personens namn? R
NAMN: Hedda
Är han/hon kul? - hon va
Har du kramat personen? tror det
Minne av personen? camp gala förra sommarn
NAMN: Jack
Flicka eller Pojke? -  pojke
Älskar du honom/henne? ja
Har du pratat med personen i telefon? ja
NAMN:  Alva
Var träffades ni första gången? på campgala förra sommarn
Är personen viktigt för dig?  ne
Sista bokstaven i personens namn? A

Gamla bilder:

nu är alla bilder och låtar över på min dator. ska kolla på SATC nu, sen försöka sova. har ingen aning om vad som händer imorgon, eller vad jag orkar typ.
hahaha..

Tjejlistan

Tjejlistan
Har du ett par rosa string? - nej
Vem var den senaste du pussade? - mamma lr pappa..
Vad har du för bhstorlek? - 70a
Trivs du med det? - just nu
Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? - 11
Gillar du nån nu? - ja
Vad gjorde du inatt? - sov
Och i förrgår natt? -  sov
Vad gör du innan du ska sova? - tänker igenom
Kan du prata med din mamma om allt? - nej
Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? - måste jag så ja
Har du varit gravid? - nej
Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? - inte nu nej
Choklad eller glass? -  hmm..
Push-up eller T-shirt-bh? push-up
String eller hipsters? - hipsters
klackskor eller gymnastikskor? - gymnastikskor
Kjol/klänning eller jeans? - jeans
Har du nånsin varit kär? - ja
Tror du på kärlek? - ja
Har du gjort något verkligen ångrar? - ja
Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - ja
Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - ja
Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - kill bästa vän, ja
Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? - ja
Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - lite
Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - ja
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - ja och nej
Har du nånsin blivit upptäckt när du smitit ut? - nej
Har du nånsin velat ta livet av dig? - ja
Har du nånsin gjort något du ångrar? - ja
Har du hoppat bungy jump? - nej
Har du nånsin varit med i en olycka? - ingen allvarlig
Har du nånsin ätit en hel tårta? - nej
Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - ja
Har du nånsin gått på bio ensam? - nej
Saknar du någon just nu? - ja
Är du glad? - inte för glad
Är du uttråkad? - nej
Är du tysk? - haha, nej
Är dina föräldrar fortfarande gifta? - nej och har aldrig vart
Gillar du någon just nu? - ja
Hur mycket är klockan just nu? - 22:24
Namn? - Rebecca
Vart bor du? - Tidaholm
Hur många barn vill du ha? - 2-3
Vill du gifta dig? - vet inte
Har du ätit sushi? - nej
Skulle du vilja vara längre? - ja
Kan du röra på öronen? - nee
Kan du slicka dig på näsan? -  nej
Kan du kolla i kors med ögonen? - tror det
Kan dina föräldrar lita på dig? - oftast..
Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - ja, speciellt om jag är sur
Kan du va på en fest utan att dricka? - ja!
kan dina vänner lita på dig? - ja
Kan du tänka att pierca dig i naveln? - nej
Kan du suga? - djungelvrål och fruxo klubba!
Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? - ja
Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? - ja
Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? - ja
Har du syskon? - ja
Har du ljugit på någon fråga ? - nej
Har dina föräldrar ljugit för dig? - ja
Har du varit full den här månaden? - nej
Har du pussat någon som är fyra år äldre? - ja
Har du haft sex med någon som är fyra år äldre? - nej
Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? - nej
Tjejlistan

Har du ett par rosa string? - nej
Vem var den senaste du pussade? - mamma lr pappa..
Vad har du för bhstorlek? - 70a
Trivs du med det? - just nu
Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? - 11
Gillar du nån nu? - ja
Vad gjorde du inatt? - sov
Och i förrgår natt? -  sov
Vad gör du innan du ska sova? - tänker igenom
Kan du prata med din mamma om allt? - nej
Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? - måste jag så ja
Har du varit gravid? - nej
Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? - inte nu nej
Choklad eller glass? -  hmm..
Push-up eller T-shirt-bh? push-up
String eller hipsters? - hipsters
klackskor eller gymnastikskor? - gymnastikskor
Kjol/klänning eller jeans? - jeans
Har du nånsin varit kär? - ja
Tror du på kärlek? - ja
Har du gjort något verkligen ångrar? - ja
Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - ja
Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - ja
Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - kill bästa vän, ja
Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? - ja
Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - lite
Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - ja
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - ja och nej
Har du nånsin blivit upptäckt när du smitit ut? - nej
Har du nånsin velat ta livet av dig? - ja
Har du nånsin gjort något du ångrar? - ja
Har du hoppat bungy jump? - nej
Har du nånsin varit med i en olycka? - ingen allvarlig
Har du nånsin ätit en hel tårta? - nej
Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - ja
Har du nånsin gått på bio ensam? - nej
Saknar du någon just nu? - ja
Är du glad? - inte för glad
Är du uttråkad? - nej
Är du tysk? - haha, nej
Är dina föräldrar fortfarande gifta? - nej och har aldrig vart
Gillar du någon just nu? - ja
Hur mycket är klockan just nu? - 22:24
Namn? - Rebecca
Vart bor du? - Tidaholm
Hur många barn vill du ha? - 2-3
Vill du gifta dig? - vet inte
Har du ätit sushi? - nej
Skulle du vilja vara längre? - ja
Kan du röra på öronen? - nee
Kan du slicka dig på näsan? -  nej
Kan du kolla i kors med ögonen? - tror det
Kan dina föräldrar lita på dig? - oftast..
Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - ja, speciellt om jag är sur
Kan du va på en fest utan att dricka? - ja!
kan dina vänner lita på dig? - ja
Kan du tänka att pierca dig i naveln? - nej
Kan du suga? - djungelvrål och fruxo klubba!
Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? - ja
Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? - ja
Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? - ja
Har du syskon? - ja
Har du ljugit på någon fråga ? - nej
Har dina föräldrar ljugit för dig? - ja
Har du varit full den här månaden? - nej
Har du pussat någon som är fyra år äldre? - ja
Har du haft sex med någon som är fyra år äldre? - nej
Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? - nej

JAG SUGER..

..på att uppdatera. även fast jag sitter flera timmar vid datorn varje dag så bloggar jag inte. för jag har inget att skriva om förutom vad jag gör men kul liksom, nja. idag har jag inte gjort något speciellt egentligen. klippt gräset, oljat in altan trappan och plockat sten. och nu ikväll har jag rakat benen, gjort ansiktsmask och duschat. sitter i morgonrocken nu och slänger upp lite listor som jag gjort under dan.
Tre saker jag inte förstår mig på: rubikskuber, en sak och mig själv ibland
Tre saker som finns på mitt skrivbord/bordet: mobilen, fjärrkontroller och massa papper
Tre saker jag gör just nu: fixar musik till mobilen, tuggar tuggummi och skriver
Tre saker jag vill göra innan jag dör: åka till usa, skriva en dagboksbok och något extra typ
Tre saker jag kan: böja bak tummen, ha kul, och städa
Tre saker jag inte kan: köra moppe, skejta, bakåtvolt
Tre saker jag tycker att du ska lyssna på: musik, dig själv och mig!
Tre saker jag skulle vilja lära mig: sjunga, photoshop och disco freestyle
Tre favoriträtter: kött, pizza och stuvade makaroner
Tre saker jag inte förstår mig på: rubikskuber, en sak och mig själv ibland
Tre saker som finns på mitt skrivbord/bordet: mobilen, fjärrkontroller och massa papper
Tre saker jag gör just nu: fixar musik till mobilen, tuggar tuggummi och skriver
Tre saker jag vill göra innan jag dör: åka till usa, skriva en dagboksbok och något extra typ
Tre saker jag kan: böja bak tummen, ha kul, och städa
Tre saker jag inte kan: köra moppe, skejta, bakåtvolt
Tre saker jag tycker att du ska lyssna på: musik, dig själv och mig!
Tre saker jag skulle vilja lära mig: sjunga, photoshop och disco freestyle
Tre favoriträtter: kött, pizza och stuvade makaroner

ECLISPE

La mig vid halv tre igår, och blev väckt vid nio idag för att alla skulle hjälpas åt att städa. Men jag somnade om flera gånger fast mamma och Emil försökte väcka mig. Vid ett hade jag kommit upp, duschat och ätit frukost iallafall. Så då var jag igång och städade i mitt rum. Har rensat allting typ och mamma damsög. Ska damma och tvätta sofföverdraget och sängkläderna senare.

På kvällen var jag, mamma, emil, lovisa, susanne, lisa, simon i skövde. Åt först på mc'donalds sen köpte jag och Lovisa godis innan eclipse började. Vi kanske är lite efter ja? Salongen hade bara 6 rader, och vi satt längst fram. Nu har vi iallafall också sett den. Den var bra men hade förväntat mig bättre. Resten av kvällen var vi först på stan, när Jeppe ringde och bad oss komma till Linus där några skulle tälta.

RSS 2.0