Måndag

Hemkunskapsinlämningen är färdig nu! Ett no förhör imorgon återstår att plugga på... men överväger att lägga mig istället. Så galet trött och no är det SISTA jag vill tvinga mig själv till att plugga ikväll! Aja, godnatt!

Hemma

Efter en helg i Kristinehamn/Katrineholm kom jag hem i eftermiddags. Resultatet från tävlingen igår är inget att skryta över, då det inte alls gick bra för mig/oss. Men det är bara att ta nya tag! Eftermiddan/kvällen har först spenderats med småkusinerna, som inte är så små längre.. och sedan med lite skolarbeten. Ännu en vecka fullproppad med plugg väntar..

Äntligen helg

Har inte vart i skolan idag... istället har jag städat, packat o hämtat lite grejer i skolan. Nu ska jag åka o handla o sen åka hem till mamma för packa ner lite saker inför helgen... För om ett par timmar åker jag, Emma o Heidi till Daniel i Kristinehamn. Och imorgon åker vi till Katrineholm på rikstävling! Jag ska bara tävla par den här gången o parklasserna börjar inte förrän halv 6 på kvällen, så jag ser fram emot att få kolla på alla andra dansare på dagen!
Snyggbilder från förra tävlingen, japp

Vår!

Slänger in lite bilder från dagen. Årets första vårdag! Galet härligt!

Ingen tid

Skola, äta, plugga, träna, plugga, äta, sova, skola.. OSV. Jag hinner inte göra så mycket mer än det just nu och det irriterar mig nåt fruktansvärt. Sluta ge oss läxor. Våren får gärna komma lite fortare nu. Och sommarlovet får väldigt gärna komma nu!
Blev precis klar med två skolarbeten som ska in imorgon, göööttt!.. tänkte jag. Men då var högen med skolarbeten inte slut än. Urk!


Tisdag, vill ha helg Nu!

Ligger i sängen under täcket o fasar över att behöva läsa igenom alla sidorna i NO boken. Vill inte, orkar inte. Jag vill sova! Och träna! Och inte nog med det, ge mig helg! Rebecca har det bra ja.
Men på tal om något helt annat var jag o fikade med Emma, Athena o Linnea idag efter skolan. Det var gottt. Men nu ska jag sluta klaga på allt annat o PLUGGA GENETIK. #gudvaroligt

rebeccalenneer@Instagram

19/2

Det där med att plugga gick inte så jättebra idag... Åkte istället upp till farmor & farfar som äntligen hade kommit hem nu! Kära ni. Så skönt att få se dom skratta, trots oron som ständigt finns där.
Ska lägga mig nu och hoppas på att jag somnar fort som tusan eftersom det är skola imorgon, tråkigt nog! usch


Söndag

Söndag idag och skola imorgon, så idag lär jag inte göra så mycket mera än att plugga... Känns som att jag har sjukt mycket att göra i veckan som kommer. Och inte minst vad gäller skolan. Så istället för att slösa tid framför datorn ska jag nu försöka att stänga ner här och öppna skolböckerna. Önska mig lycka till!

Somebody that I used to know

Slänger in lite bilder från dygnet uppe i Ekedalen. Mobilblogg suger men det funkar tyvärr inte att föra över bilderna från iphonen till datorn, fml. Så såhär får det bli!
Ne nu måste jag skynda mig. Cajsa har fått vänta alldeles för länge på mig nu, opps. Vi ska fram till stan o äta pizza, sen sover jag hos henne för imorn ska vi upp tidigt för att åka till Ullared!

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

Onsdag

Trodde att detta skulle bli ännu en seg och långtråkig dag, men där hade jag fel! Dagen började med att jag blev väckt av en skrikande mamma som gav order om att det var städdags för alla i huset. Senare tog jag och Athena bussen in till Skövde för att gå på bio, En gång i Phuket blev det. Hela biosalongen satt och skrattade emellanåt, så himla go film. Se den!
Nu sitter jag uppe i Ekedalen hemma hos Jack och gör inte alltför mycket. Han och Joel badar och jag är dator/mobil-nörd. Stannar här tills imorgon sen får vi se vart morgondagen tar mig!
Hittade en gammal egobild på Jacks dator, vad den nu gör där? Jack <3.

.

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

 

Måndag

Idag har jag inte gjort många knop.. Har mest legat i sängen o kollat på SOA hela dagen. Varit i Blikstorp en snabb sväng och sen varit hemma hos Athena några timmar på kvällen. En seg fast go dag helt enkelt!
Ska kolla klart på Abdution nu innan jag går o lägger mig!

image descriptionimage description

Danstävling

Tävlade i Hallsberg igår, och det gick över förväntan väldigt bra! Kom trea i gruppen och fyra i par, efter några omständigheter om man säger så. Det var iallafall ett gäng nöjda tjejer som lämnade tävlingshallen igår!
Blev påmind om att jag faktiskt älskar denna sporten!

Torsdag

Hade nationella i svenska idag igen, o det känns som att det gick bättre idag än vad det gjorde i tisdags. Hoppas det iallafall! Led igenom resten av skoldagen på tom mage, YES. Som tur var fick vi sluta en halvtimme tidigare den sista lektionen! Efter skolan var det syjunta med gruppen hemma hos Carolina som gällde. Med andra ord, knytkalas o symöte. Senare åkte vi alla till Dv för discoträning, guuutt.

 

Sweet sixteen!

Gratulerar denna bruden ännu en gång nu, Grattis! Sexton år liksom... Vart tar tiden vägen? Jag minns fortfarande när vi var små och lekte med våra dockor i lekparken, haha. :')

Onsdag

Tjenis vilken rolig blogg jag har! Ööh nä.. Men det är lite tajt med tid för tillfället. Skola, träningar, plugg och allt vad det är tar upp all min tid just nu.
Idag då: Det hände inget speciellt i skolan.. Hade bara en massa långa och tråkiga lektioner. Och knappt inga raster. Som vanligt på onsdagar alltså! När jag äntligen hade slutat gick jag o mötte Andreas, så gick vi o fikade. Efter det var det dags för ytterliggare ett par timmar på dansverkstan med gruppen. Avslutade sedan kvällen med att kolla på bror mins innebandyträning!
Hepp, nu ska jag sova! Godnatt!

image descriptionimage description

 

 

Tisdag

Efter en lång skoldag som bjöd på bland annat nationella och bullbak på hemkunskapen är jag nu hemma, satt framför skrivbordet... Här ska det pluggas! Det luktar funktioner och algebra! Fattar dock inte så mycket hittills men det ska det bli ändring på SNARAST, jepp!

Måndag

Har spenderat eftermiddagen hemma hos Emma idag! Ätit och fikat, lyssnat på hennes förhandlingar och fjäsk, tränat ytterst lite inför det första nationella provet som är imorgon. #omg #killme eller nåt. Nä men det kommer nog gå bra tror (och hoppas) jag! Avslutade kvällen med gruppträning.. och det ser ut att bli gruppträningar varje dag fram till tävlingen på lördag!
Sover här hos tösen inatt förresten! Så nu ska jag läsa igenom svenskan i väntan på att hon ska duscha klart. Godnatt!


Tre knäppgökar in tha school någon dag för längesen.

Söndag

Tog dagen som den kom ja... Har hunnit med att bosätta mig hemma hos mamma igen, delat ut en hel hög med reklam i ett par härliga minusgrader och tränat med gruppen en stund. Mycket mer än så blev det inte. Kommer säkerligen ångra mig att jag inte hängde med till sjukhuset förut men men, that's life.

Ska göra ett försök till att plugga lite nu, innan jag sätter igång ett avsnitt med världens bästa serie!

01:52

Min superduper trevliga nygamla polare Andreas har tagit natten, så nu sitter jag här forever alone och lyssnar på go musik. Medina. Har under kvällens gång plöjt igenom runt fyra avsnitt med SOA, har bara tre avsnitt kvar på sista säsongen nu och det är gaalet spännande!
Åka hem till mamma igen, jobba, kolla hockeymatch, hälsa på farmor, träna, plugga... morgondagen lär ha en del att erbjuda. Det finns inte en chans att jag hinner med allt, får helt enkelt ta dagen som den kommer!

Lördag

Har precis ätit och misstänker nu att jag snart ska bege mig mot Cajsa & Linnea!
Bjuder på lite bilder jag tog tidigare idag när jag var ute, kallt som tusan, frusna fingrar osv...
Ni får ha en fortsatt bra lördag allihopa, för det ska iallafall jag försöka ha!

You never know how strong you are until being strong is the only choice you have

Fredagskväll

Har en sån där superrolig fredagskväll just nu! Öh nä, klättrar snart på väggarna av tråkighet! Här har jag gått och längtat efter en lugn fredag bara för mig själv hur länge som helst, och nu när jag väl får det så vill jag ha raka motsatsen. Perfekt tajming!

Är iallafall hemma hos pappa nu där jag ska spendera helgen. Sitter och lyssnar på Magdas grymma spotifylista (tack för den!) och roterar bilder. Haha ja, jag roterar dom... så kul har jag! ;)


Dör lite på iPhone4s kameran alltså, bäst!

På g hem

Sitter på bussen tillbaka till Tidaholm nu efter några timmar på skövde badet. Trots att jag, Cajsa o Athena inte badade så mycket är jag ändå rätt slut, och hungrig! Så när jag kommer hem blir det mat och sen träning/stretch med Cajsa!

 

23:47

Sitter och lyssnar på "gammal" musik samtidigt som jag äter vindruvor och smsar. Skön kväll! Kvällens träning var asrolig, trots att jag råkade knäcka till både ryggen och det högra knät. Men jag vet hur det är, det försvinner efter ett par dagar! Var förövrigt helt skakis efter träningen, o det är väl ett tecken på att träningen gjorde vad den skulle..!
Haha, som sagt, en aning skakis på slutet..!

Torsdag

Hade elevens val i skolan idag, vilket kändes riktigt ovärt om ni frågar mig. Hade "rast" i princip hela dagen förutom de två sista timmarna då vi bara satt i klassrummet o planerade inför resan till London. Nu är flyget iallafall bokat så resan lär bli av! Slutade klockan två o sen dess har jag inte gjort mycket mer än att handla mat med mamma. Äntligen är köket fyllt med lite godsaker igen!

Hade tänkt att slå mig ner med ytterligare lite plugg nu inför nationella innan det bär av mot dv för kvällens discolektion! #otaggad

 

The truth is the light, never give up the fight

☆ Räddslan och oron finns därinne, det är ingen idé att fly längre.
Börjar nu inse att det är på riktigt, att du kommer lämna oss snart.

Sommaren 2011

Det här är nog första gången denna vintern som jag faktiskt börjar sakna sommaren på riktigt, ååh... LÄNGTAR!

littlereasonstosmile ||

♥ツ

Tjenis klenis

Mår illa som tusan. Känns som att hela magen ska vridas om och komma upp i vilken sekund som helst. Ögonen svider. Är illvarm. Hej sjuk tjej! Vad händer med mig eller? Har blivit en klendonk. #kul #orkarinte Måste börja "plugga" svenska inför nationella som börjar nästan vecka också. Åh kill me. Hejdå. :D:D:D:D


dansföreställningen i maj förra året!
RSS 2.0