Tajt på schemat ? aaao!

Jag vet jag vet jag vet, dåligt uppdatering lalalala. HAR MINA ANLEDNINGAR! ;) Igår va jag i skolan till 12:40. Då gick jag, Lovisa och Bamel till hökensås och va där ett tag. Sen åkte jag och Lovisa till stan och leta presenter till mamma, plus att jag köpte rött läppstift. Sen fick vi skynda oss till konsum, sen hem till henne, sen till mig och sist till dansen som började 15:30. På kvällen när jag hade duschat åkte jag och mamma till ica, sen åkte jag hem till Emma. Jag, Emma, Jennie och Heidi satt och fixade med min dräkt till ca halv två, eller.. jag kom hem halv två. Och dräkterna blev inte klara heller. Dom var för små, vi fick klippa och sy om allt i stress = inte så bra sydd, så det finns rätt så många hål o fel på den. Idag har det vart tävling på hemmaplan här i sparbankshallen. Tyckte att det gick bra i allt och jag är nöjd trots att domarna tyckte något annat. Tyckte att jag/vi dansa bra i singel/paren. I gruppen gick vi vidare en gång, alltså till final och kom 6:a. Nu har jag vart och packat hemma hos mamma, hämtat thaimat och nu är jag hos pappa. Är proppmätt. Ska duscha och fräscha te mig en aning nu. Ikväll blir det flickornabus! Jag, Cajsa, Linnéa, Lovisa, Emma.

torsdag!

Sitter o skypar med Linnéa, Felix o Jeppe. Illkul! ;)
Har hunnit med massa idag känns det som. Skola (fick nya platser på b-språket, sitter nu mera bredvid Cajsa på samma bord som henne, Jonis, Felix) och vi hade läxförhör på något som jag inte hade läst på. På håltimman åkte jag, Linnéa o Emma hem till Linnéa och fika o gick husesyn.. Efter skolan åkte jag, Linnéa, Emma till lindex. Där bytte jag mina halsduk som reda hade gått sönder, köpte trosor (haha..) och Emma köpte bh. Gick in på netto också. Sen stötte vi på Lasselagnarn. Sen åkte vi hem till Emma så hon hämta danskläder, sen till Linnéa tills hon skulle åka o dansa då åkte vi två resterande hem till mig. Åkte o dansa, efteråt strögade jag, Emma, Lovisa runt lite sen följde dom mig hem (Tack!), stog o prata en halvtimme typ. Nu så har jag ätit, duschat, borstat tänderna osv. Hade tänkt o göra lite i matteboken men orkar verkligen inte det nu.


Behöver lite tips tror jag allt!

Ärligt talat ? Vad ska jag blogga om ? Förutom vad jag gjort på dan då.. Kommentera om någon har nån idé eller något tips (y)

Har just nu lite kvällssnack med Linnéa@msn! Tyvärr ska jag lämna henne och datorn snart och lägga mig i sängen. Ska läsa och om jag orkar, nu när jag har en bra bok från stora bibloteket. De va nog det.. Godnatt! ;)
Snyggingar i glasögon! ♥

Cajsa, Linnéa, Emma

Kom hem ganska nyss! Har hunnit massa saker idag känns det som. Vart i skolan, vart i ekedalen och hälsat på hundvalparna och grejat lite angående dräkten, jag, Cajsa, Linnéa och Emma ahr vart hemma hos Emma, och sen hos Linnéa och gjort lite bus. Nu väntas kvällsmat, sen det omtalade fikat på det, och en dusch! Måste duscha bort allt hundhår, känner hur näsan fortfarande killar och tvätta håret antagligen. Jag blir seriöst irriterad på mitt hår, kallar det för BAD HAR WEEK! Vill bara att det upp klippna ska växa ut - vill färga det också, hatar utväxt! Är så trött på det. Det bara hänger ner och går inte fixa på något vis. Plattar jag det - försvinner det så fort jag rör på mig för kraftigt eller när jag går ut tex till skolan. Väx ut och va naturligt rakt och naturligt kastanj/mörk brunt!
Förra gången jag klippte av topparna, (plus orange utväxt, yummie!)

22:59

Dags att packa idrottskläder nu (får inte heller glömma mapparna), nöta engelskan en stund till, ta fram kläder till imorn, avsluta den enda konversationen som inte dött ut för kvällen än - med Andreas. Imorn går vi till 15:00 om jag inte har helt fel. Ska va med Linnéa och Cajsa då. Sen åka till A-K med Emma och kolla par dräkterna.. Mamma sa något om att Emil har namnsdag imorn så hon skulle köpa hem fika från Casey's (Julius). Måste köpa en fin present till mamma också som fyller år på lördag. Samma dag som tävlingen, plus att vi är bjudna på bröllop plus dop samma dag. Men har redan missat en tävling så missar inte en till. TÄVLING får det bli, de andra får klara sig utan mig på dopet/bröllopet. Hähä.

Monday studieesss

Som planerat var jag med Lovisa idag. Vi gick till bibloteket och låna varsin bok. Sen gick vi hem till henne och åt, sen chilla vi lite innan vi satte oss och jobba med matten. Så nu är vi iallafall ikapp, hoppas vi. ;) Sen fick mamma komma och hämta mig, orkade faktiskt inte gå..
Lyssnar på musik nu, as usual, och skriver med ett antal pers på msn. Försöker nöta in engelska verben som är till imorn - det går motsattsen te bra.

pisst off

i gårkväll: jag o Lovisa gick till konsum. Träffade Bamel, Jacob, Sanna, Amanda. När Sanna och Amanda drog va vi med Bamel o Jacob en stund. TANTEN MED TÄNDERNA! grrr! Sen gick jag o Lovisa hem o kolla på I rymden finns inga känslor. För det första var kvaliten kass o för det andra va den inte så bra som jag trodde. Hon åkte hem strax innan ett.
Hej hej,
Sov bort halva dagen, men jag tänker ändå slappa bort resten så. Är lite pisst off just nu också, på ett päron.

riiing

prata nyss med Lovisa, bäst att jag skyndar mig. SEEYAH!


i knöw iäm hööt

Skövde town!

Det tog emot riktigt mycket att gå upp strax efter åtta imorse, men det gick ändå. Jag o Lovisa har gått runt i skövde från 10:20 till 18:25. (haha, busstiderna) Köpte en massa (eftersom jag egentligen bara skulle köpa vantar, halsduk, mössa - som mamma skulle betala) tyckte jag och är rätt nöjd ska ni veta. Bilder är på väg elle? kanske det ja.. (; En sjuk dag i skövde, med pinsamheter och rädsla. Det händer ofta något med oss alltså. Spännande. (?)
Väntar på att Lovisa ska äta nu, hennes busefar hade inte börjat med maten när hon kom hem. Eftersom vädret är rätt piss(eblött) och ännu kallare när det är regn så vet jag inte riktigt om vi ska va ute sen eller inte. Ska iallafall ut o köpa godis nånstans.

F'cking cold!

Kom hem för en kvart sen, var ute från åtta. KALLT KALLT KALLT! Mina tår var som isbitar och när jag kom hem, in i värmen, kändes dom ännu kallare och som att dom aldrig skulle bli varma igen. Blev så kallt och jobbigt att jag fick ryck. Rebecca ryck = *haha, den som vart med vet*


Nu ska jag fortsätta tina upp

OUT

Träningen gick bra osv. Ska ta på mig kläder och fixa mig lite när vi har ätit. Hör att mamma och emil är utanför huset med maten nu. Blir Lovisa sen och Linnéa räknar jag med, om hon får med tanke på... :D Har uppdaterat med massa spotify listor nu, dock inte mina, alltså har jag "subscribat" andras. Tokigt galet värre. Om någon läser detta och ska ut sen så kan den/dom skicka sms om vi ska träffas eller nått. De som har mitt nummer förstås vill säga. HADET!

Friday means weekend ♥

Fredag imorgon - vilket betyder HELG och helg betyder FRIHET och för det mesta GALET SKOJ. Morgondagen ser ut som följande: gå upp och fixa mig till skolan, skola 8:20 - 12:40, hem, träna 15:30 - 17:00, och kvällen tillbringas med Lovisa. Och på lördag drar vi en tur till skövde rätt tidigt och mammas kalas blir inte i helgen (yes! nej förlåt mamma.. men denna helgen va ingen bra helg att ha ett kalas på) så har i princip hela helgen i egna händer - SOUNDS GREAT FOR ME! (;

jag är rätt sugen på färska jordgubbar nu hörre ni.


Nothing to do..

Just nu sitter jag bara vid datorn, som jag sa att jag skulle. Det känns som att det var as längesen jag inte hade något att stressa med som läxor, kläder osv på kvällen. Och nu bara sitter jag här, och har kollat på alla bloggar, bilddagboken som är typ död och facebook som rockar! Och för drygt två minuter sen kom jag på att jag kan kolla på kenza&tyra show nu eftersom det är torsdag, sen SOVA! 

ps: det snöar ute nu!

Skolan - vart med Lovisa - dansat - hemma nu och ska äta sen duscha och sen ta det lugnt vid datorn. Inget plugg till imorn, med andra ord en pluggfri kväll, illnice! Läste på "Senaste Linnéa nytt! ;O" att paow & hugo och blondinbella & nils har gjort slut idag. Båda två idag och? Tycker det är sorgligt faktiskt (deras bloggar va ju så bra när dom va tsm)

paulina </3 hugo
bella </3 nils
det är väl inga mer som gjort slut idag, som jag känner till - känd or not ? :o

jag återkommer!

22:08

Har engelska prov imorn så måste studa massa nu resten av kvällen! no time for blogging. Återkommer kanske senare innan läggdags om jag känner mig färdig studad då, vilket jag hoppas.


SNACKDAGS

I hela två timmar gick jag, Cajsa, Linnéa, Lovisa, Emma runt på mässan. Trångt va det verkligen, fattar inte varför dom inte hade det på hökensås istället eftersom det är större där? Aja.

Just nu är jag på jäklans bra humör så ska gå ner o ta mig en dusch osv. Sen står det plugg på schemat, CHILLPLUGG GILLAS! Sen ska jag också ta mig ett snack med min kära mor, om hur myckeet jag tycker om henne *host* systemkamera *host* så att hon inte glömmer av det (a)


Gymnasiemässa snart..

Ska snart på gymnasiemässan på skolan med Emma o Lovisa. Åttorna behöver inte gå dit egentligen men vi gört ändå för det aah.. blir la kul o kolla. Fryser något VÄRDSLIGT och är ovanligt trött, gått runt o gäspat hela dan i skolan. När jag kommer hem sen igen blir det plugg, varm dusch och försöka somna tidigare än 00.00 -.- suuck..
En bra sak också är att detaljerna till dräkterna från glitzit har kommit idag, och tyget från ags. Hoppas anna-karin kan börja sy väldigt snart och ännu mer att dom är klara till tävlingen den 30e.

Monday

Ny vecka, nya möjligheter, nya motgångar, nya.... , nya.... osv osv. Måndag idag som ni borde ha koll på, alltså den första skoldan av fem. På b-språket idag gjorde jag ingenting. Vi skulle kontrollera att vi hade alla texter o glosor som man ska kunna inför provet på torsdag, det kollade jag, sen skulle man skriva om kända personer utan att tala om vem det var. Men jag, Cajsa, Jack, Bamel satt o prata istället som vanligt. Men borde faktiskt skärpa mig/oss eftersom läraren börjar tröttna på klassen så från och med imorn får alla som inte jobbar eller gör det dom ska på lektionerna, eller inte har med sig böckerna, dom får ogiltig frånvaro. HAHA bad for us.. Så till imorn ska jag ha skrivit det dära om de kända personerna. Har tydligen engelska läxan till imorn istället för tills på torsdag som Inger hade skrivit på bloggen. Typiskt henne? ja.
Kvällens att göra: fylla i utvsamtals pappret, skriva engelskan, plugga engelskan, packa idrottsklär o kolla ut va jag ska ha på mig imorn. irriterad över min enorma klädkris, säg inte emot - det är bara mer irriterande. Visst finns det kläder där inne, men inte enormt mycket som är till användning nu. Mest sommar/vår kläder, och för små. blööö

H E A D L I N E S D A N C E C R E W

Jag o Linnéa gick till Anna och hämtade skivorna med bilderna förut. :D Gick till konsum och köpte lypsyl också. Mina läppar fjällar ju av torrhet såhär års, inte bra inte bra!

tar en plottenat strax!

Har bosatt mig hos mamma nu igen efter en helg på andra sidan av stan hos pappa. Känns mer än okej! Lyssnar på musik, smsar, är inne på msn, kollar lite på engelska läxan nu. Har insett att denna veckan som kommer blir lugnare än den som var med skolarbeten. Än så länge inga inlämningar, svåra eller ointressanta prov/läxor. "Bara" läsa ett häfte om bomull (som vi inte behöver förstå eller kunna enligt läraren. GO PIA!), engelska (b-språks) prov på torsdag och massa temaformer av oregelbundna verb till torsdag. Nog tjötat nu. Ska ta på mig lite extra klär nu sen höra av mig till Linnéa så ska vi ta oss ut i den kalla hösten, vintern? :o Kolla hennes blogg: http://ahrenbecks.blogg.se/ bara för att jag går in på den cirkus 20 om inte mer varje dag! :)

Bilder från i fredags

Och sist men inte minst: bilden då jag fort skulle upp på det hårda räcket och pang så dunka det till mellan bena, AAOCH!

Det sluta fint fint!

Godmorgon världen säg vad som står på, jag tror jag drömt o svävar i det blå..! :D Hejhej, har inte haft lust att blogga i helgen (sen i torsdags), skriver ju ändå bara typ "idag har jag och den gjort det sen träffa vi dom , det var kul hahah.. osvosv" men lev med det. Bara för att jag känner mig på blogg humör idag så ska jag tala om helgen lite nu. I fredags va det träning, då gjorde jag o Emma klart pardansen, GREAT ÄNTLIGEN! På kvällen var jag, Linnéa, Emma ute tills vi frös för mycket så alla åkte hem till sig strax innan elva. Var ändå helt dött ute med folk. I lördags, igår med andra ord, träffade jag Linnéa o Emma. Vid halv fem var alla sju pers i gruppen hemma hos Anna och kollade på bilderna som togs i måndags. Var där i ca 2 timmar utan att komma fram till vilken bild vi skulle sätta på tröjan. Står mellan två stycken just nu, dom envisaste i gruppen vill ha olika och tycker att man själv ser "konstig/ful" ut på den bilden den andra vill ha. Det är mig och Emma jag pratar om nu då. Åkte där ifrån utan att bestämma något sen iallafall. Resten av kvällen fortsatte jag, Linnéa, Emma va. Senare kom Lovisa också, och så träffade vi Hanna, och det hela slutade med att vi (jag, hanna, emma, lovisa, linnéa, nina) satt inne på magga (varmt o skönt!) och prata o skratta. Kom hem runt tolv. Satt vaken o va social vid datorn och sms till 02:30 ungefär, då slockna jag.
Bilder kommer, smart som jag var glömde jag kamera sladden hos mamma i fredags. Men åker tillbaka till henne i eftermiddag.

Just nu..

sitter jag och kollar på välkommen åter, och har linnea i headsetet samtidigt - i skype alltså. Hon kollar på kenza&tyra show o jag glor ju då på välkommen åter som jag kände mig skyldig att kolla på när det kom fram att jag knappt hört talas om det för en stund sen. NU tog det precis slut så ska lyssna på musik en stund sen får det bli sängdax, har ju ingen sovmorron imorn som vissa andra, hähä.. Idag så har jag och Lovisa sprungit i slalombacken igen, fast vi tänkte som så att vi inte skulle trötta ut oss helt innan dansen så vi sprang "bara" tre rundor totalt idag. Om ni fattar, alltså upp sen ner igen = en gång/en runda. Sen cyklade vi direkt till dansen o tränade, antagligen ja? Efteråt stannade jag, emma, lovisa o stretchade. Spagat höger 1 minut, spagat vänster 1 minut, splitt 1 minut. Jag själv körde lite sittups också.
Illchill dag, älska torsdagar! ♥


och jag diggar bilden starkt, tjejeer!

lika redig idag nästan

Vart i skolan, tränat grupp, "stretchat" med lovisa, hanna, olivia. sprungit i slalombacken med lovisa, beställt tyg o tillbehör till par dräkten med emma, duschat. Det är vad jag gjort idag ungefär. Nu måste jag verkligen nöta in engelska läxan till imorn, och hitta fler exempel på litterära klassiker.. Så gött att veckan börjar leda mot helgen alltså! :)

We have been really good today!

Idag har jag o Lovisa.. pluggat matte o sprungit i slalombacken. Skulle gjort idrottsläxan tillsammans också men vi fatta inget. I vilket fall så har jag iallafall fått den gjord på egen hand nu ikväll. (okej, med hjälp av mamma då) Ska nog stänga ner datorn alldeles strax. Imorn står detta på schemat: skola *lediga från EV, slutar tidigare, gruppträning tror jag, slalombacken, läxor.

K-dag!

vaknade för en stund sen. Är alldeles trött o mör i kroppen just nu men det försvinner efter frukost o en dusch förhoppningsvis. Idag ska jag va med Lovisa iallafall, har lite saker som jag/vi måste få gjort. Skolarbete -.-

Photoshoot in FKP with tha group

Sitter o äter en sånn dära god fruktsallad från ica nu. Har massor läxor att göra känns det som men jag orkar inte nu, känner bara för chill.  Väntar på att Emma ska lägga ut alla bilder på facebook också men hon har smitit från det verkar det som..

Efter skolan idag åkte jag o Lovisa hem till mig och åt, sen till henne o hämtade gruppkläder, sminklåda, sen cyklade vi vidare till Carro. Där träffades alla i gruppen och gjorde sig iordning. Blev rätt stressigt i slutet, eller vi började få bråttom rättare sagt men jag tog det lilla lugna ändå. När vi kom till falköping var inte alla klara med tex sminkningen så vi satt utanför på marken o fixade det sista. En o annan som glodde, haha. Tog massa bilder med gruppen, efter typ en timme var vi klara. Får bilderna på onsdag/torsdag nån gång.(!!!:D)

Bilder när vi va hos Carro, med min kamera.

Helgen!

Först o främst, dom tog bort oss från deras samtal. Fast jag, linnea o emma tjötar ensamma nu.
Hela helgen har gått till tjejerna. Främst athena, lovisa, linnea, cajsa. Vart ute och träffat massa både fredag o lördag kvällen. I fredags sov jag hemma. I lördags åkte jag, mamma, emil till ikea och köpte skrivbord till mig bland annat. På vägen hem hälsade vi på kusinerna. Sen när vi äntligen kom hem på kvällen träffade jag lovisa, cajsa, linnea, athena. Sen på natten sov jag, cajsa, linnea, athena hos linnea.
Idag har vi vart ganska sega halva dan typ. Sen åkte vi hem till mig och fixade med skrivbordet o rummet lite. Sen åkte vi till konsum o köpte smått & gott. Tack alla för helgen! Ser redan fram emot nästa, och nästa, och nästa.. ! (L)

@skype

Sitter just nu o lyssnar på massa killar i skype, dom tjötar typ om fjortisar, spel, och rapar. Och skriver med emma o linnea.. Och lyssnar på musik. OJ HOPPSAN; nu märkte dom att vi lyssnade på dom! :o ta inte bort oss!!

Nice Friday night!

Kom hem för en kvart sen. Som jag skrev innan var jag, cajsa, linnea, lovisa ute. Vi gjorde massa känns det som, gick dit, gick dit, gick tillbaks, cykla dit, hälsa på dom, prata med dom, kram hit o dit, ni kanske fattar. Kul var det iallafall. Har absolut ändrat min uppfattning angående hökensåsarna nu också, eller inte alla men ett par stycken iallafall.
ciao dudes, this night waaaas pretty (wild) fun!

i väntan på ..

Sitter och väntar på att linnea, cajsa, lovisa ska bli klara. Själv är jag så förberedd att jag sitter med jackan, halsduken o skorna på. BLI KLARA NÅN GÅNG NU VA VA VA :D

I rymden finns inga känslor @ torrent

Äntligen har den kommit ut på tankafetast.com!
Lovisa, dax för movietime snart igen tror jag va? ♥

Extra rast, tack tack!

Sitter i min säng just nu, mätt och ny duschad. Tvättade också håret nu ikväll efter dansen, annars brukar jag typ alltid tvätta det varannan morgon. Måste skriva klart svenska läxan NU på DIREKTEN, egentligen.
Idag hade vi bara tre lektioner när vi gick till 15:00. B-språk, svenska, so. No:n blev inställd för vårat schema krockade med 9C. Båda klasserna behövde teknik salen. Så Maria sa att vi fick rast istället och imorgon har alla halv klass lektionerna. Alltså en på morgonen sen en i slutet av dagen. Sammanlagt fick vi 2 timmar och 45 minuters rast ungefär. Tur det för jag och Lovisa satt på en bänk med några och prata i 45 minuter, alltså hela våran mat rast, så vi hann inte gå och äta. Men på håltimman åkte vi hem till Lovisa och gjorde skruvar och falukorv då.
Efter skolan satt jag o Lovisa och läste igenom våran msn historik från 24 februari. Orkade ju inte läsa precis allt men endel gammalt och kul hittade vi. :D)
Dansen gick mycket bättre idag , Tur det!

Nu ska jag ta mig ann att skriva klart svenskan, sen blir det chill! 

23:21

Nu har jag precis gjort klart en bild i picnik på Ernold & Ärnåld. Lovisa får se den, den dagen hon ser den bland alla mina bilder i datorn. Jag har skrivit en halv sida på svenska läxan också, alltså halva läxan dvs. Får skriva klart imorgon eftersom den ska va inne på fredag. Engelskan till imorgon sitter inte som en smäck som jag tycker att den brukar göra. Texten är faktiskt lite annorlunda enligt mig o Cajsa så. Ska väl stänga av datorn nu så god natt!
skolavslutningen 10 juni -
Du är massa bra saker, allt jag kommer på.
Du lyssnar alltid när jag berättar något,
på både grymt roliga eller grymt tråkiga, irriterande, sorgliga saker.
När du skrattar känns allt så lätt. Vare sig du skrattar Åt mig eller åt dig själv.
Eller om vi skrattar tillsammans. Det är heltokigt hur kul man kan ha ibland.
På snart ett år har vi gått igenom olika jobbiga saker, jobbiga perioder.
Utan att överdriva så Är Du en del av mig idag. Du betyder mer än du tror.

your love is just a fucking lie!


Onsdag, kvällesmaten bledde körv.

Sitter just nu och äter KORV..med bröd, rostad lök och ketchup. Har duschat också, var ju o träna grupp förut. De gick ingen vidare idag. Hoppas morgondagen och fredag är bättre dansdagar. Iallafall, i skolan idag hände inget speciellt direkt, eller jo, men inget jag tänker skriva. :)) Och efter skolan var det bara hem, äta, byta om, sen sticka till dansen. Så på onsdagar händer det inte så mycket egentligen.

EDIT:
nu har jag ätit upp så ska plugga till imorgon med massa gött som jag fick syn på i kylskåpet förut, jag hoppas också att det blir lättare att plugga då med något gott att äta samtidigt.

Emma, Athena, Rebecca

Tack för idag tjejer!

idag var ännu en bra dag, love

Idag har jag vart med Emma och Athena. Efter skolan åkte vi och kollade efter Emmas cykel lås som åkte av cykeln när vi ramlade igår. Det låg inte där vi ramlade, men en bit bort som vi såg när vi hade gett upp letandet. Sen åkte vi hem till Emma och åt, alla tre satt helt knäpp tysta utan ett pip, det var liksom vårat mål. HAHA nej nej vi prata på dom vanligt om massa kul. Jag drack 5 glas tror jag, med oboy dumle/daim smak. As gott! Det är bitar i så det blir som godis dryck fast det känns inte så onyttigt fast det äre, faaarligt! Sen när vi hade ätit och suttit vid datorn och kollat på nästan alla bilder tog vi oss ut och cyklade. PÅ STYRET IGEN , är alldeles öm på baksida lår från styret igår. Var ute resten av dagen och kom hem för en halv timme sen ungefär.

Har börjat byta om till mys dress men fastnade med bloggandet.. men nu ska jag slutföra klädbytet, sen äta någon kvällsmat, sen göra allt vardagligt på toan dvs borsta tänderna, ta bort sminket, finnmedel, gå på toa. Sen ska jag plugga engelska, igen, fast denna gången är det b-språks engelskan. Får se om jag hinner något mer? Om jag speedar upp tempot en aning går det nog!

Finns bilder från idag också, på Emmas kamera så jag visar de så fort jag har dom.
mobilkamerabild! :)

Good night homies!

Ska nu stänga av datorn, läsa engelskan några gånger, tvätta bort finnmedlet som bokstavligt talat eldar upp mitt ansikte, plus ta fram kläder och packa idrottskläder till imorgon. Sen soova dags. Det är ju en dag imorn också (;
Första kvällen själv hemma - helt okej.

EMMADAY! + kanelbullensdag!

Idag har jag vart med Emma. Vi åkte hem till mig efter skolan och åt mackor, yoghurt, bullar (kanelbullensdag vettni). Sen åkte vi hem till henne, och skulle ut o fota höst kort. Och det gjorde vi! men innan vi kom ut stog Emma vid garderoben en bra stund och grubblade på vad hon skulle ha på sig. KLÄDKRIS @ EMMA ? Men kläd problemen löste sig sen och vi stack ut och klickade 216 bilder totalt. När det blev kallt efter ett par timmars fotande gick vi in och kollade igenom bilderna på datorn, rensade bort flera stycken då. Sen satt vi i 40 minuter och kollade på andra, gamla bilder som hon hade på sin dator. Får försöka få tag på dom nån gång, Mycket vackra bilder dedära! Sen skulle hon följa mig hem, hon skjutsade mig PÅ STYRET. Aj aj aj min rumpa/mina beeeen. Sen skjutsade jag henne också, då lurade jag till det lite med bromsningen och Emma va nära på att flyga framåt. :o Oppsi.. Sen när vi hade lagt in bilderna på min dator också, då följde jag henne en bit.

'
Några av alla bilder iallafall, resten kommer antagligen synas på facebook, bilddagboken, msn, senare i bloggen mm. Tyckte detta blev bra! :)

"Herrarnas dassbok" #1

Jag hade precis satt mej ner på en offentlig toalett när jag hörde en röst från båset bredvid som sa:
- Hej, hur mår du?
Jag brukar inte snacka med främlingar när jag sitter på toa, men jag svarade iallfall:
- Jo då, jag mår väl bra.
Den andra killen sa:
- Vad har du för dej då?
Vad var det för dum fråga, tänkte jag men svarade:
- Jo, jag är ute och åker en sväng med bilen.
Det enda jag hade i tankarna just då var att bli klar så fort som möjligt så att jag kunde gå därifrån. Men så hör jag att mannen i båset bredvid ställer en ny fråga.
- Kan jag komma över till dej sen?
Hm, tänkte jag, det där var också en konstig fråga. Hövlig som jag är så svarade jag ändå:
- Njae, det ska komma förbi några från jobbet senare så det går nog inte så bra idag.
Då säger killen bredvid:
- Du, kan jag ringa upp dej senare. Det är nån idiot i toabåset bredvid som sitter och svarar på allt jag säger till dig.

LaLAL aa , i väntan på Emma

SENASTE:

1. Dryck: mjölk
2. Telefonsamtalet: emma
3. SMS: lovisa
4. Sång du lyssnade på: hallelujah med jeff buckley
5. Gången du grät: minns inte 


HAR DU NÅGONSIN:


6. Dejtat någon två gånger: ja, som liten
7. Har någon varit otrogen mot dig: ja
8. Varit kär: ja
9. Förlorat någon speciell person: ja
10. Varit deprimerad: ja
11. Varit så trött att du somnat sittandes: ja, ZzzZz..


I ÅR HAR DU:

15. Lärt känna en ny person: jaa :)
16. Fått ditt hjärta krossat: ja, men de mesta läker med tiden 
17. Skrattat så att du har börjat gråta: haha aa ;D
18. Träffat någon som förändrat ditt liv: ja
19. Insett vilka som är dina äkta vänner: ja
20. Fått reda på att någon har pratat om dig: ja
21. Pussat någon: ja



BLANDAT:

22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: de flesta
23. Hur många barn vill du ha ? : 2-3 
25. Vill du ändra ditt namn: nja ibland..
26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: förra minns jag inte men iår va massa tjejor från klassen hos mig
27. Vilken tid vaknade du idag: runt 10:30 
28. Vad gjorde du igår runt midnatt: satt vid datorn
29. Är det någonting som har hänt dom senaste veckorna som du skulle vilja ändra? äsch
30. Senaste gången du träffade din pappa: idag
31. En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: kommer inte på något
32. Vad lyssnar du på just nu: musik? ;o simple plan
33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: nej
34. Vad gör dig irriterad just nu: folk..

OM DIG:

37 Vad är ditt namn: rebecca johanna louise (adolf, ärnåld) lenneer
38. Stjärntecken: jungfru
39. Kille eller tjej: tjej
40. Grundskola: forsen
41. Gymnasie:-
42. Högskola:-
43. Hårfärg: nån brun
44. Långt eller kort hår: mellan
45. Längd: 1.63 tror jag
46. Vad gillar du gällande dig själv: flummet
47. Piercings:
48. Tattoos:
49. Höger eller vänster: höger



DIN FÖRSTA:

51. Operation: näsrören eller något liknande
52. Piercing: öronen
53. Tatueringen:
54. Bästa vän: jesper andersson, cajsa ekvall 
55. Sporten du spelade: fotboll
56. Husdjur: fiskar, haha
57. Vaccination du minns:  stelkramp sprutan i fyran
58. Konsert:
59. Förälskelse: när man va liten?
60. Alkohol du drack: nää



JUST NU:

61. Äter du: mat
62. Dricker du: mjölk, juice
63. Är du på väg att: plugga ...
64. Lyssnar du på: inget
65. Väntar du på: att emma ska ringa


DIN FRAMTID:

66. Vill du ha barn: ja
67. Vill du gifta dig: nej
68. Karriär i åtanke: ööh :o


VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?

69. Läppar eller ögon: ögon
70. Kramar eller pussar: både och
71. Kortare eller längre: längre
72. Yngre eller äldre: spelar ingen roll, eller äldre
73. Romantisk eller spontan: vet inte
74. Snygg mage eller snygga armar: vet inte
75. Tatueringar eller piercingar: beror på
76. Känslig eller inte: beror på hur pass
77. Ragg eller förhållande: förhållande
78. Bråkstake eller tveksam: vet inte


HAR DU NÅGONSIN:


79. Kysst en främling: nej
80. Gjort något sjukt spontant: inte va jag minns
81. Tappat glasögon eller linser: nej
82. Haft sex på första dejten: nej
83. Krossat någons hjärta: kanske, vet inte, tror det
84. Har någon krossat ditt hjärta: aa tror det
85. Har du blivit arresterad: nej
86. Dissat någon: ja
87. Gråtit när någon dött: 
88. Gillat din tjejkompis (mer än som vän): nej



TROR DU PÅ:

89. Dig själv: ibland
90. Mirakel: nej, men säger alltid att det "var ett mirakel" ändå
91. Kärlek vid första ögonkastet: händer
92. Himlen: nej eller jo
93. Tomten: jaaadååå, TOMTEN! 
94. Att kyssas på första dejten: ja
95. Änglar: nej, men säger ändå att det finns


SVARA ÄRLIGT

98. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: ja
99. Vad kan du verkligen inte leva utan: familj, vänner, mat
100. Att posta det här är din 100 sanning: ja

Hemma från (st)ekedalen

Hejhej. Har vart hos farmor & farfar o ätit nu. Farmor hade lagat tre olika rätter. En till mig, en till farmor, farfar, pappa, en till Emil. STORKOCKEN! Efteråt la jag mig på golvet o trodde att jag skulle svimma, jag hade ätit så mycket att magen bara värkte. Åt glass o jordgubbar till efterrätt sen också.
Farmor tog fram en teckning som jag hade gett till dom när jag va 9. Kolla själva, jag skrev skrivstil och att jag älska dom, sött..

inte en gång till..

ledsen.. för att jag ändrade namn på alla låtar i mobilen så nu funkar dom inte att spela upp och jag har raderat alla och lagt in dom på nytt men det fungerar inte heller! :'(

2 oktober 2010

Jag kan inte fatta att det är oktober redan? inte undra på att det är så kallt ute :o

Idag har jag vart med Lovisa. Vi har suttit vid datorn hos mig, vart ute (då träffade vi Bamel, Danne, Byström o någon mer, rasse?), gick till Lovisa när vi frös rejält, "fikade" mackor, sen åt vi innan vi gick ut igen vid halv nio, jag skjutsa runt Lovisa sen mötte vi Cajsa, Linnea, Emma, Athena, Anna och va med dom. Resten går jag inte in på. Tjaffs oss tjejer emellan.

Den klassiska ta-mascara-minen

Sättet att värma sig på i kalla tider


HahahaAHa :)

Excuse me people!

Ni Jag får ursäkta mig för dålig och tråkig update. Men har ingen inspiration för bloggen nu, bara att skriva om dagen för att kunna läsa det senare i arkivet och för att uppdatera över huvudtaget.

Jadå var det fredagsmys

Hejhej, jag börjar bli riktigt trött. Det är ju trots allt fredag. :)

På träningen idag försökte jag och Emma komma på mera på pardansen, går både bra o dåligt.. vet inte riktigt vilka steg vi vill ha för att det ska bli bra med placeringsbyten osv. Lite har vi lagt till idag iallafall. Efter dansen stannade jag, cajsa, linnea, lovisa, emma, athena kvar och prata skit typ. Sen hängde jag, lovisa, athena med emma till busstationen där hon skulle möta Jennie som kom med bussen. När jag hade kommit hem och duschat o så då mötte jag Lovisa. Vi gick o beställde thaimat, trodde bokstavligt att jag skulle explodera efter maten.

Jag, Emma o Athena stannade kvar i skolan när vi hade slutat o prata, tog kort (samma plats som för ett år sen), lyssnade på musik. Jag har inte lagt in bilderna från min mobil än så jag lånar från Emmas blogg.

RSS 2.0