MOVIE TIME

Har varit nere och tagit pencilinet så nu kan jag lägga mig i sängen och slappna av på riktigt! Puré, toffifee och förhoppningsvis en riktigt bra film väntar, så nu jag säger Godnatt!

Imorn kommer bästa tjejen hem också, wiihooo! Vilket betyder en riktigt go flöt vecka, tjiihoo! ♥

My lover, my right

Är på värsta blogghumöret, men vet dessvärre inte vad jag ska skriva riktigt.. Vad jag gjort idag kanske ? Aa..

Vaknat efter en grymt bra natt med sömn. - Börjat äta mer vanlig mat. - Fått en stor idé för kommande år. - Hittat en grymt intressant blogg. - Solat en stund, blev riktigt varmt ju! - Gått till js och tillbaks. - Oså datorn, datorn, datorn.. - Lyssnat på de låtar som ligger högst upp på spotify listan, eftersom att de längst ner inte går att lyssna på längre, hehe. - Fått reda på att min cykel är snodd, yeey. - och så vidare och så vidare!


"Don't let your dreams be dreams."

..Någon som är på? Jag hoppas det.

GOD EFTERMIDDAG

..eller nåt. Måste bara skriva att jag sov hur gött som helst inatt! Yeey. Jag är på bättringsvägen! Så vad ska jag göra idag? Ingen aning.. har ingen lust att göra något, inget som lockar liksom. Eller jo.. om jag hade haft moppe och moppekort! Haha. Ska iallafall gå ner och ta mig något att äta nu.

Varberg -11

JAG ÄR HEMMA! Ska sammanfatta vad jag gjort under veckan i varberg, bara för att Någon ville det, och så snäll som jag är så. Har inte något speciellt för mig heller så.

De flesta dagarna har i stort sett gått till att ligga inne på rummet och kolla på film/sova. I lördags när vi kom dit gjorde vi inte mycket annat än att gå till ica och tillbaka. I söndags minns jag inte vad vi gjorde? Jag sov väl eller liknande antagligen. I måndags mådde jag rätt bra, så vi åkte in till ullared. Där det var kaos! Dom hade besöksrekord, ca 29 500 var där. Gick där inne en timme sen ville vi bara ut. Gick över till skoaffären, stötte på Emma där mitt i allt, made my day! Sen på kvällen gick jag & Lisa ner till stranden och tog lite bilder. Fast det var alldeles grått o trist så inget att skryta över. I tisdags låg jag i sängen typ hela dagen, kollade på film, sov oså.. på kvällen åkte vi in till akuten för att halsen va såpass igen svullen osv. Besöket var tyvärr inte till någon nytta. I onsdags åkte vi till vårdcentralen ganska tidigt och tog prover oså igen. Bäst läkare där! Proverna visade ingenting då heller men fick ändå pencilin i hopp om att det skulle funka. Var också på tre toppar och fick i mig lite glass. Resten av dagen låg jag ute och solade (eftersom det var rätt bra väder då). I torsdags låg jag väl inne o sov typ hela dagen, om jag minns rätt. I fredags/igår var jag faktiskt ute bland alla andra och var social. Eller ja.. social o social. Kan knappt prata så satt väl rättare sagt bland alla andra o lyssnade på dom. Hehe. På kvällen var det avslutningsmiddan ("sista natten med gänget"..) o då fick jag för första gången på några dagar i mig åtminstone lite riktig mat, mosad. Sen stog Roland för underhållningen, haha! Skrattade så fort han öppna munnen typ. Vilket kändes som stryk i min hals.
Kaos..
Trött+svullen tjej @ullared
Grått o trist, men bättre än inget
Tjej @stranden
Alvedon, ipren (bluuuuu ;s), puré, smoothie.. kvällsmat
Ttre topps
Hej skuggan..
Stekdag, tummen upp!
Roland gubben, haha
Byebye
Hej svensexa ?

uppdatering från varberg

Har fått låna en dator med internet, huuuuur glad! Just nu känns det lite bättre i halsen.. förmodligen utav alla tabletter och pencillin jag tryckt i mig det senaste. Hoppas innerligt på att detta ska börja ge sig nu. Har åtminstone hunnit med en trip till ullared, det var kaos.. hur mycket folk som helst! Ett besök på akuten och ett på vårdcentralen. Heja mig.. not. Och en visit på tre toppar.
Längtar efter att få bli frisk!

Emmutt här!

Halihallå, emma häär!
Eftersom Rebecca nu skulle vara så sneel o ge mej hennes stilmall, så va ja så sneel att ja tänkte skriva lite här nu då va. Teheheheh, fast jag har ingeting o skriva..sååååå

Tihihihih, Rebecca ä bäst ♥


YÄMÄNN!

Bra kväll!

Drog ut och träffade Emma & Carro förut! Det var sinnesgöööött. Satt och hängde i en kompisgunga ett tag. Gick till konsum. Köpte glass och brownie. Plus en ben&jerry's till Emma, jag bjussa! Hur snäll eller? Tehehehe. Satte oss i en busskur, kollade på pinsamma tidaholmare. Gick till statoil. Följde Carro. Resten av gänget gick hem till mig, jag och Emma alltså, hehe. Chilla på studdsmattan oså tills det började regna, osvosv.. Fråga mig inte varför jag berätta om alla våra hållplatser o shiet men kände la fört just idag!

Drar till varberg imornbitti och blir kvar där till nästa lördag.. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Har fått nån så fruktansvärd hemlängtan och vill bara vara hemma i tidaholm och va med mina polarrrre. Känns som att det var as längesen jag va på hemmaplan. Samtidigt är det såklart gött att komma ifrån stan oså nån gång. Men allt här hemma dåå, mina kompisar osv! Har inte träffat vissa på hur länge som helst nu (känns det som) och kommer inte kunna träffa dom förrän om två veckor typ. Men vafan, livet knallar o jag klarar mig! Tillbaks till varberg.. hoppas innerligt på att jag får lite besök utav Emma där borta iallafall!

...

En bästavän är någon som

vet allt om dig, och

fortarande tycker om dig.

Home sweet home

JAG ÄR HEMMA! Sjukt gött! Har inte mått så bra under tiden jag va i Kungshamn och igår fick jag nog. Ringde mamma och tre timmar senare satt jag på vårdcentralen@kungshamn. Testade för halsfluss men det var det inte. I värsta fall körtelfeber?! Haha, kul grej.. NOT. Får hoppas på att det bara är något virus som går över om ett tag. Mina halskörtlar är svullna som två golfbollar, typ. Har vilat/sovit i 13 timmar så nu mår jag faktiskt lite bättre. Men halsen och dess golfbollar sitter kvar. ciaooo

Lips Of An Angel

Käkar pickigkorv macka med apelsinjuice, gooooott! Fattas bara yangster päron banan.. men den får jag snåla på tills imorn bitti. Imorn bitti drar jag förresten till Kungshamn med Lovisa, hennes mamma o Barbro. Så borde nog gå upp och lägga mig snart! "Juste".. drog till Felix förut och va där en stund.

TJABBAAA

Vidriga mensvärk! Sitter fortfarande i morgonrock i soffan, kul dag. Och inte funkade usb-kabeln heller, wtf? Får svälja några klunkar brustabletter på detta och hoppas att det blir bättre. Börjar väl bli dags att ta på sig lite kläder också, och börja packa! Faaaast nu ska vi tydligen ner till Carina o grilla istället, jahapp..
Så här ser det ut när Rebecca sover..                      ..och så här ser det ut när hon är vaken!

Hur grymma ?!

Busydude

Tjenaaaareee! Här var det dött ja.. Sen sist har jag hunnit "vara själv hemma", sovit hos bästa Emma, försökt vara kaninvakt(..), gjort ett desperat försök till att bli brun, sovit ute i tält i 5 grader med Lovisa, vart hemma en snabbis, kollat på sköj på öa, hängt med Emma & Carro.

Tror minsann att jag lyckades få med mig en buse ut på äventyr inatt, eller liknande! Hihi.. ♥

Göööteborg shalalala

För det första så orkar jag inte berätta om allt som hände igår, men jävligt sköjj var det iallafall!
Idag har jag och Emma varit i göteborg som sagt, träffade Jennie en stund sen strosade vi runt där i några timmar. Först gick det as segt, men sen helt plötsligt gick vårat tåg om sju minuter, och då stod vi inne på gina, JALLA JALLA var det som gällde då! Tåget hem var rätt intressant.. pöjkar som blev avkastade och sen tjejen som bråkade järnet med sin kille i telefonen. Jag köpte iallafall en onepiece (konfirmationspresent!), två klänningar och en tubsak. Och nu ikväll har jag, Emma, Carro varit hemma hos Carro och chillat. Tjötat en massa och kollat på Pippi och de sju..? Hihi!

-det åskar!..
-vad gör det då?
-jag är rädd för åska..


BREAKFAST ;s

Godmorgon dudes! Sitter och äter havregrynsgröt till frukost här då, och det är bra äckligt - usch ;s Saknar sjöhaga gröten! Men måste äta upp och göra mig klar och sen raca fram till busstationen, bussen går 11 så JALLA JALLA nu!


CONFIRMATION2

GRYMMES DAGEN IDAG- YEEEEAH! Konfirmation, firandet, häng i källarn med konfafölket, cyklat racer med Byström, cyklat i fontenen o grejer, o så vidare, o så vidare. Shiiiet vilka grymma dagar/kvällar jag lyckats få det senaste, kärlek på det! Haha.. mitt huvud är helt uppe i varv. Skulle bara skriva lite snabbt, måste berätta mera om allt imorgon men nu måste jag verkligen lägga mig så jag orkar upp imorgon. Drar till göteborg med Emma då!
-Bara för att jag gillar dessa två bilder sådär lagom mycket!


- KONFIRMERAD!

UP WITH THE TUPP

Gooood morning, märker verkligen hur äckligt morgontrött jag har blivit. Om jag ska upp nio måste jag ställa klockan en timme innan eftersom jag ligger och snoozar i minst en timme.. inte bra! Men är uppe nu iallafall, har käkat frukost och städat lite. Bland annat i mitt och Emils rum. DAMM DAMM DAMM! ;s

CONFIRMATION1

Idag, klockan två var det konfirmation för grupp 1. Det kändes lite fuskigt efteråt.. Höhö. Efter det gick jag och Emma hem till henne. Sen åkte jag hem. Sen gick jag fram till stan igen och mötte Emma. Körde godisleverans hem till mamma. Resten av denna korta kvällen cyklade vi runt lite oså. Fast satt och pratade med Carro och hennes kusin en stund, sen kom några till också. Innan jag skulle åka hem var jag med Linnea och Lisa en stund, gogoa kompisar - kul kul!
-Strecket därärärär!

Sköj på torget - Igår

-Saknar att dansa nåååågot extra nu!

Fredag 8/7

Jooo.. åkte fram till stan i förmiddags. Kollade på en mobil som vi sedan köpte till mig, en konfirmationspresent. Vill ha nu nu nu! Hahaha.. Sen gjorde vi även några fler ärenden där framme. Kom hem en snabbis - sedan cyklade jag fram till stan och mötte Emma. Kikade runt lite på stan på typ tio minuter. Sen var det konfa, i åtta timmar som det visst blev. Vi gick över ena stund. Sen käkade några av oss glass inne i kyrkans hus. Därefter var tanken att jag och Emma skulle till meddo o sola, men då hade det stängt.. Så vi åkte hem till mig istället - tog en catfight osv. Sen följde jag henne hem, sen följde hon och Jennie mig en bit, och sen följde jag dom tillbaka. Haha värt.. men hade tråkigt.

Godmorgon

Jag kom upp! :D Sitter här halvfärdig nu.. ska strax göra mig klar för dagen. Och åka fram till stan hoppas jag? Sen är det sista konfaträffen, från ett till åtta ikväll. DÖÖÖD - men vi får ju mat denna gången iallafall! (y)

Torsdag eller?

Tjaaaaa! Idag har först konfa stått på schemat från ett till fyra för min del. Lite senare vid sex tiden var jag, Carro o Athena framme på torget o repeterade dansen för Sköj på torget. Nån timme senare var det dags att gå upp på riktigt o visa upp dansen. Det gick rätt bra ändå med tanke på hur liten scenen va o hur lite vi hade övat innan osv. Efter vårat lilla framträdande drog jag, Lovisa, Carro, Athena till turbinhusön och fikade. Resten av kvällen var jag och Lovisa på kungsbro med Käll och Jesper, plus Jack emellanåt. Vid halv elva drog jag, Lovisa, Jack därifrån och drog oss hemmåt. Fick order från mammi att komma hem tidigare med tanke på hur trött jag är på mornarna, och imorn ska jag upp tidigt!
Var också barnvakt åt gulliga Alma en liten stund idag, hade kunnat ha henne heeeela dan!

G L O R Y

Idag kom min konfirmationsklänning, och den sitter nästan som en smäck faktiskt! Dock är den sprucken lite här och var. Damn! Men den åker på på söndag ändå. Dagen har gått till konfa, ute vid franciscuskappellett (stavning?). Sen har jag vart med Athena, Lovisa och Carro. Dansade bland annat för några danskar. Sen kom ambulansen o grejer - läskigt..

-creapy folk överallt just nu.

Sön, mån, tis - Nu kör vi!

I söndagskväll när Emma äntligen var framme i tidaholm åkte jag och mötte henne. Sen satt vi utanför lägenheten och tjöta igenom allt vi missat under helgens gång. Senare åkte vi till källarn och prata lite med de som var där. Sen hängde vi med Moa till kungsbro. Vi + sara och carro satt där resten av kvällen och pratade med några av danskarna som bor där nu under U6. Sen sov jag hos Emma.
Igår var det konfa från ett till fyra. Efter köpte vi rossies mat och efter det kollade vi på film hemma hos Emma. Efter det åkte vi hem till mig och skruvade fast nya ben på min säng. Senare på kvällen var vi med massa folk. Jack o Em o deras crew. Sen Ebba o Anna. Sen avslutades det med att vi hängde med Moa, Carro o Patrick. Hahaahaha, så jävla kul var det! Har inte skrattat så där mycket på så hiiiimla länge alltså! Och det hade nog inte Patrick heller. Haha..! Sen blev det bara så att Emma sov hos mig.
Idag var det tidig konfa som gällde, tio till ett. Men ärligt talat så är det faktiskt gött för då kommer man upp i tid oså har man hela dagen kvar sen. Efter konfan käkade jag på thaipalatset tillsammans med släkten på mammas sida. Sen åkte jag o Emma till skövde. Såg en hel del tidaholmare där, haha. Sen då va, när jag skulle gå ut med Nisse, så tar jag självklart hissen ner, själv med hunden, och SJÄLVKLART stannar hissfanskapet då. Fatta hur rädd jag blev eller? Paniken bara kom smygandes men jag lyckades få igång den sen igen som tur va. Kvällen spenderades först på torget o sen på kungsbro med massa folk.

Haaaaj på er

Här sitter jag och äter jordgubbar och har det bra. Med ett mjölkpaket och dagstidningen bredvid mig. Plus att jag dunkar Castle in the sky just nu. Minnen! Aja, skulle bara säga att jag lever och att jag nu ska uppdatera lite. Sen i söndags har jag haft helt sinnessjukt bra dagar. Så därför vill jag skriva ner lite, haha, i stora drag då. Men tar det i nästa inlägg, BRB!


B A D T E M P E R E D


AKABALLAJAAA

TJoooo! Tipptopp humör här, nooot.
Har inte gjort så värst mycket idag. Legat inne och degat vid datorn/andra avenyn. Träffade carro i typ en timme förut, och pratade lite oså. Sen har jag inte gjort så mycket mer. Men nu ska jag nog möta cajsa & linnea och kolla på film med dom.
Heddååå

Late

Är fortfarande vaken, helt själver med datorn. Facebook, andra avenyn, msn (carrott, ernold, bamel). Har/har haft mycket trevliga konversationer ikväll, eller aa inatt. Men börjar faktiskt på en aning trött nu och vill inte lyckas vända på dygnet denna sommaren. Lycka till rebecca, storsovarN!
bild från april!

1 juli :o

Nu är jag vaken! Mamma har försökt väcka mig sen kvart över nio och för cirkus 40 minuter sen lyckades hon få liv i mig. Haha.. Kollar på andra avenyn just nu, men får väl snart slänga håret i duschen så det blir lite fräschare. Satans väder säger jag bara! Jag, Cajsa och Linnea hade värsta planerna för idag men hepp hepp. Vi ska iallafall va idag, plus Lovisa.

LISSE LISSE LIIISSEEE

Var i göteborg med konfan igår. Först på något "inte så kul" studiebesök, sen liseberg. Som var en aning roligare! Roligaste lisebergstrippen jag kan minnas på länge. Dock är jag en åkmes enligt Emma, så känner att jag måste få ändring på det, någon gång..
Idag har det varit konfa igen. Borta vid norra kappellett tydligen? så jag och Emma kom försent en halvtimme eftersom vi inte visste det. Gick i våran snigelfart i stekande sol, plus min skoskav. Efter konfan och lite fix o trix var vi i havssjön. I början var det asgött, men sen när solen gick i moln blev det inte så bra. Sen ikväll har jag vart med Linnea och Cajsa. Dom badade och jag kollade på, i början iallafall.. haha!
RSS 2.0