yaa, fuckelifuckfuckduck

Tomorrow I'll have forgotten this.
Tack för att ni räknar med mig, Tack för allt osv. Så jävla happy jag blir eller! mm ja eller nej.
och detta är min syn just nu på det hela.
Tumblr_lalmj3sxyx1qbi3k1o1_500_large
"Man bör visa kärlek för varann" - Så vad är problemet?

Drog te skövde

Drog till skövde med Athena förut. Skulle köpa två tröjor som inte fanns sen, så jag köpte två andra tröjor då istället. Sen tog vi en sväng till donken och käka lite glass o mat, innan vi tog bussen hem. Har pluggat lite nu ikväll, och nu kollar jag datorn lite "snabbt" innan jag beger mig upp mot sängen.
Lyckligaste paret i hela världen satt bredvid oss när vi åt för övrigt. Happy ending osv!

12:16

Har sovit 12 timmar inatt och när jag vaknar så är jag fortfarande trött, eller ja seg.. och förkyld. Skit också! Sitter och äter frukost nu iallafall, sen ska jag göra mig iordning så får jag se vad jag hinner göra idag. Det märker vi. Kan ju försöka att hinna med allt ? Ja nu jävlar ska jag sätta fart!

Tjenixans fölket!

Nu känns allting en smula jobbigt.. i nu läget sitter jag nere i köket men jag vill gå upp och lägga mig för jag är trött, men jag borde plugga känner jag.. men det orkar jag ändå inte så det är lika bra att jag går och lägger mig så jag vilar upp mig. Men jag vet inte riktigt alltså..
...

snabb update

Har varit i kyrkan på gudstjänst på förmiddan idag då. Sen har jag städat mitt rum och ätit. Senare ska jag tillbaks till Linnéa och glo film med henne och Cajsa. Men först måste jag fixa lite andra saker här hemma..

Löööördag

Tjo bree allesammans!
Idag har jag gått upp tidigt, vart hos min gammelfarmor, varit i skövde och shoppat lite granna med Cajsa & Linnéa.. och bussen vi skulle ta hem kom inte så vi fick fördriva tiden i skövde stad i två timmar till nästa buss då. Mötte även Athena & Anna på rese. Sen har jag, Cajsa, Linnéa vart hemma hos Cajsa hela kvällen och färgat mitt hår - vi kom precis hem till Linnéa så vi vet inte hur det ser ut än för det är fortfarande blött. Ska göra oss iordning inför sängen nu och glo film eller nått.. men hoppas jag somnar mitt i filmen!

Chillkväll

Sitter och chillar i soffan hos Susanne med familj. Jag och Lisa vid varsin dator, gud va sociala vi är! Och mamma o Susanne i mitten av soffan o tjötar o glor Let's Dance. Själv sitter jag och väntar på att min kära fadder ska ta fram ostbollarna och popcornen. Åt för ungefär en timme sen och jag är redan "hungrig". DAMN shiet, that's so me! ;s

Över till träningen förut.. tävlingsträningen gick bra och freestylen också. Vi körde mest hjulningar, handstående, kullebyttor, mjukis F&B, handvolt osv.. Det var inte så svårt men vi måste blir bra på grunderna så vi kommer igång ordentligt.
YEAH NU STÄLLDE HON FRAM DET GODA + marabou choklad! (y)
Föreslog också pruttävling.. men ingen verkade nappa på det.

o hon gör det igen!

Har för andra gången denna veckan nu slängt ihop en sats med kladdmuffins igen, dom andra började ta slut och jag vet att bror min gillar dom fet mycket. Och jag med, och alla andra också.. därför blev det att baka lite mer. Ska väl börja byta om snart och dra mig mot dv då, tränar till 6 skulle jag tro. Sen ska vi bort och käka hos ett gäng med gött häng. Blir en chillkväll efter en chillvecka, eller den har vart faktiskt varit hård och.

@datasalen

Sitter i datasalen här i skolan, i ett hörn omringad av pöjka. Har inget att göra nu eftersom jag är klar med uppsatsen och då fick vi sitta vid en dator och "surfa under ansvar" sa Inger. Har suttit i 20 minuter nu och är redan uttråkad för jag har kollat allt jag brukar på internet. Och vi slutar in förs om en halvtimme typ..
Vill hem o käka, sen fortsätta med fotoalbumen o plugga NO eller nått, så jag kommer igång med det inför provet nästa vecka. Sen träna halv fyra, tävlingsträning @ dansverkstan o lite mer blir det idag.

Torsdag 2#

Haft privatlektion med Emma i paren förut, det blir bra sen när vi har fått in det och tränat MYCKET på det. Efter det åkte jag och Emma hem till mig en super snabbis och åt innan vi skulle tillbaka till dansverkstan och träna igen. Årets första discolektion, Judith var nöjd så detta blir säkert kanoners!
Har precis käkat kvällsmat osv.. ska kolla om Linnéa är med på att knulla tandborsten o sen typ söva! (y)
Ooh - kakor!

Torsdag 27 januari

Hade bara två och en halv lektion idag, sen gick hela skolan till saga och kollade på nån föreställning som hette Tredje Rummet. Dom dansa, sjönd "rappa", ägde ut vissa i publiken, och var allmänt GRYMMA! Tycker jag. Den var slut typ klockan två, sen fick vi sluta, så vi slapp sista SO lektionen. Fast dom är faktiskt roliga just nu när vi håller på med uppsatsen. Efteråt gick jag o Athena till stan och fixade lite saker, sen gick båda hem. Jag har städat mitt rum och kollat bland gamla fotoalbum.. men hinner inte kolla mer nu för jag måste äta och byta om. Emma kommer om 20 minuter och plockar upp Körven, feta körven. Lawl, som Bamel skulle sagt.

22:14

Varit lite dålig på att uppdatera idag även fast jag suttit vid datorn sen jag kom hem. Men har som sagt suttit med uppsatsen hela tiden och nu har jag SPARAT SOM och allting, jag är nästan helt klar. Resten gör jag klart i skolan imorn. Ska plugga på engelskan lite nu då. Egentligen tänkte jag och Cajsa först skita i det för vi hade andra planer på hur vi skulle göra men vi skiter i det och.
Någon som vet varför det inte går att bädda in från youtube längre? wierd.. :s

Skriver vidare!

Sitter och skriver på min uppsats, det går framåt - som tur är. Det har varit lite krångel med den så jag var rädd att det jag satt och skrev hela kvällen igår inte hade sparats osv.. men det hade det som tur var! Engelska läxa till imorgon också, fyfan.. kommer blir svårt att hinna plugga på den också.

Måste bara berätta att jag var med på badet idag, poäng till mig! När alla vi tjejer skulle göra iordning oss efteråt så blir det strömavbrott i vårat omklädningsrum, så eluttagen funkade ju inte också var det mörkt när vi skulle sminka oss. Men vi fick göra så gott vi kunde. När killarna var klara sprang vi över till deras istället o gjorde iordning oss det sista, för dom hade fortfarande ström. Jag och Moa kom fram till att vi tyckte att det var precis som i en skräckfilm när alla precis hade kommit ur duscharna så går strömmen.. det fattades ju bara att det skulle börja kusla o spöka, eller att någon gangster gubbe skulle hoppa fram o kidnappa oss eller nått liknande.
Och vi ska inte heller glömma dom läckra trosorna som låg där på golvet när vi kom in innan vi hade börjat, fyfan va groose!

Good work!

En "balett" lektion, en faktadel och en fika senare..
Yepp det stämmer. Dansen var sisådär, det var inte jobbigt men det var riktigt svårt.. men man är ju där för att lära sig så keep working! Har skrivit klart faktadelen på uppsatsen nu ikväll, och som belöning på det tog jag ena kvällsfika med muffins(ar) och kak(or)..
Ska kuta upp till min lilla håla nu och välja kläder till imorn och sen lägga mig. Har vart nästan pinsamt trött idag, gäspat hela tiden, oups!

25 januari 2011

Det är den 25e idag och det betyder pengaaar, månadspengen sätts in idag! yeeah
Chill i skolan idag, som vanligt ungefär.. det är iallafall chill när man är där, läxorna kommer ju när man är hemma. Skrev faktiskt på uppsatsen och fick tillbaks matteprovet, blev VG där också. Nu har jag precis ätit spaghetti o köttfärssås, plus till min mamma som lagar mat tills man kommer hem efter skolan nu när hon är hemma. (y)
Ska träna om en timme, balett & teknik för tävlingsdansare. Tycker att klockan fem är ganska tidigt, men man får ju mer tid över av kvällen sen så. Är illa gottesugen börjar jag känna, som alltid. Och har ont i käften, i en tand alltså.. ohno! Men väntar iallafall med min fika stund tills ikväll.
gooooooogle!

22:45

Kom hem från Carolina för en kvart sen typ. Cyklade hem med Cajsa o Linnéa, azum såhär sent på kvällen en vardag - GILLA! Innan var vi iallfall hos Carolina då, oj juste.. hade ju redan skrivit det. Annie hade sminkvisning där iallafall och jag beställde en foundation och puder, så hoppas det är bra för där rök mina sparpengar! Massa tjejer från klassen var där, nästan alla faktiskt så det var ju bra det också. Sitter och äter kvällsmat nu, sen toafix + lite engelska plugg innan jag går o lägger mig.
FrOm ToDaY

Det är enkelt!

Jag kan vara snäll! Men även elak.
Jag kan älska dig! Men även hata dig.
Jag kan bry mig om dig! Men även strunta i dig fullständigt.
Jag kan vara din vän! Men även din värsta fiende.
Allting beror på hur du behandlar mig. Ganska enkelt eller hur!

Muffinsaaaar! (y)

Hemmafrun number 1!

Tjena tjena! Matteprovet idag gick säkert skaplans bra, känns så iallafall. Sen hade vi oförberett engelska prov, wiie. Creed till Inger elle nått! När vi hade slutat kom Sanna till skolan så va med henne en stund. Hon va så smart och åkte snowboard och bröt axeln igår. Not! Har sagt det förr o säger det igen, Sanna.. krya på dig! ♥
Sen jag kom hem har jag hunnit äta, svälja en satans tablett som inte ville ner i halsen.. men det gick sen efter några försök, diskat, bakat kladdmuffins, diskat, tvättat mikroplattan.. hehe, smöret exploderade i mikron så det var bara att börja tvätta rent.
Dunkar musik på hög volym på mammas dator genom hennes högtalare och sitter vid min och skriver. Men måste/ska plugga engelska nu. (rebecca, stäng ner då vafan!) aja.

sunday movie

Bion var bra. Vi såg filmen Love and other drugs och den var bra. Elle vafan, bion är ju filmen så? :s
Ska tagga matteprov nu och leta efter en stiftpenna som jag letat efter sen i fredags. Problemet till att jag inte kunnat göra läxorna.. Haha.

Fucking sunday.

Gick upp tidigt idag också, sen gudstjänst i två fucking jävla timmar! Och det första jag gör när vi kommer in i kyrkan är att svära och alla gamlingar bara kollar på mig. Sen försökte jag mig på ett solo på orgeln mitt i körens sång, haha.. och självklart vet "halva" tidaholm det två timmar senare. Och nu vet några till också, aja. Lite kul faktiskt.
Försöker ta tag i plugget men det går inget bra, fyra mappar hemma.. so, no, matte, engelska.. suug, jag orkar inte nu. Åker till skövde senare mot kvällen och kollar på bio, det blir iallafall bra.

trött fanskap!

Äntligen funkar blogg.se igen! Haha..
Sitter här i pappas stora luvtröja och fryser, är påväg att ta på mig ill snygga pyjamas byxor också så kanske det blir varmare. Ska göra mig iordning för att gå och lägga mig sen och tror jag. Låter som en bra idé med tanke på läget denna helgen.

Ska bara berätta lite om kvällen först. Träffade Linnéa, åkte till konsum o handla lite, sen åkte vi runt lite på våra azum cyklar, haha. Träffade lite folk här o var. Sen stötte vi på mp och Käll och då va vi med dom tills vi skulle hem.
fiiiiint!

tjadå das kick off!

Dansat från 10 imorse till klockan 4 nu i eftermiddag. Så hoppas på träningsverk imorn? :D Hade vart roligare om man hade fattat stegen, för då hade det ju blivit snyggare osv. MTV-stylen var rolig o bra iallafall.. ingen som vet vad låten vi dansa till hette ?

Har precis duschat, i kallvatten.. Brr! Såg fram emot en lång och varm dusch men nehe, icke sa nicke. Ska börja göra mig iordning nu iallafall och sen träffa Linnéa. Får se vad vi hittar på ikväll, för helgens päron tillät oss inte att dra till skövde :'(

Hjältar, sagan om hur det sket sig

Det var en gång en tjej som kallades för Rebecca. Och en kväll började hon bli väldigt trött, hon började starkt fundera på att gå och lägga sig, hon funderar fortfarande på detta. Rebecca ser ungefär ut såhär..

Jag åter-kommer.. HAHA

Seriöst, det är fortfarande någon som fortsätter med sina engelska kommentarer! it's leeeskigt! ;o
Kom hem från första "dagen" av kick offen för en sisådär halvtimme sen kanske. Idag var det zumba, lyrical jazz, poweryoga. Det där med lyrical jazz tycker jag är en aning svårt alltså, långsamt och fint osv.. och visst, det är ju jätte fint när man kollar på typ lärarna men jag själv har lite problem med att få till det. Haha.. ska äta tacos nu, sen ta en dusch och efter det chilla! Och med chilla menar jag typ sitta vid datorn och försöka ta mig i kragen och plugga (på en fredag I know..) och avsluta med film. AWESOME - AZUM! Nu blir det käk!


KICK OFF

Drar och kickar igång helgen, seeyaa!

AWESOME!

*har djupa disskussioner med Lovisa på msn* tänk om det kunde vart lika lätt att diskutera på tex SOn i skolan..

Stänger strax ner datorn, går upp, tar på mig pyjamas, lägger mig i sängen, somnar.. hoppas jag. Egentligen vill jag faktiskt läsa NOn och kolla på film lite också men jag orkar inte, vill bara sööööva! Och så får det bli.
Imorgon skulle vi egentligen haft matteprov på B delen, men idag var vi några tjejer som pratade med David om att vi behöver mer genomgång om det så han gick med på att skjuta på provet till måndag iallafall, så inget prov imorn.. istället blir det bara en behövlig genomgång! Och sen skriva på uppsatsen på svenskan antar jag? Också har vi ju NO också.. :s Sen tar vi HELG!

Helgens schema är en aning späckat kan jag säga! Den börjar med kick off på DV från 16:15 till 19:15 imorgon. Åker till pappa över helgen också.. G-g-g-g-greeat!
Känns som att allt rullar på och är fett nice just nu, fast jag inte hinner med mina wonderfula kompisar lika mycket som jag vill. Skolan tar all tid, och ännu mer när man går in för skolan såpass som jag hittills har gjort dessa första två skolveckor, och jag vill att det håller sig med tanke på massa saker nu i åttan och nian. Och tajtare med tid blir det ju nu när dansen börjar komma igång också. Det gäller att få ihop det! Aja, trots dom sakerna så är allt som sagt fett nice nu. Och som glass på godiset så ser jag fram emot helgen.



HAPPYFACE! :D
ooh, SOVA! ♥

sicket satans långt inlägg det blev nu eller, jag som tänkte ett inlägg på typ tre rader bara. aja, inget fel med det så. och nu blev det just ytterligare två rader längre!

..tiden går!

Är hemma o chillar idag också, alltså efter skolan då. Och jag har inte kommit så långt på min att-göra-lista än, så jag anar att jag inte kommer hinna med allt, tyvärr.. aja! Har iallafall beställt en almanacka nu och ska snart klicka hem lite kläder också. Har installerat open office på min dator här hemma och, så nu är det bara o sätta fart att skriva på min pusselipuss söta, übergulliga uppsats!

Godnatt typ..

Gjorde nästan två sidor på röd kurs förut in das mattebok, stolt! Mamma satt bredvid och hjälpte till på traven, förutom när hon låg där och sjöng, rapa, sket osv.. bara för att jag skulle tröttna på henne så hon skulle få gå ifrån som obekväma sits. Ska stänga ner datorn nu för det finns ändå inget kvar att göra nu, tar och fortsätter att läsa dom dära cirkus 2345 NO sidorna..!

Sicket plurr

Okej! Jag har typ fett tråkigt nu, och något som är ännu tråkigare är att jag måste gå bort från datorn och lägga mig o läsa NOn nu. 2345 sidor ungefär, skeeta nice elle! Skiter i frågorna som är till imorgon för jag fattar seriöst ingenting alls. Har suttit och väntat på mamma ett par timmar idag för hon och tre andra mammor + Judith har varit i skövde och kollat på arenan inför rikstävlingen som vi ska arrangera till våren. :o Men det är bra att hon kom hem precis för nu behöver jag så mycket hjälp som möjligt av henne. Har förvarnat henne med mitt lass plugg! ^^(


Höjden av lathet

Tjena liksom! Höjden av lathet hittar ni här hemma hos mig, orkar inte ens sätta igång spotify så har lyssnat på youtube en stund nu men stängde nyss ner det. Och orkar inte ladda kamerabatteriet, men har hittills orkat ta ur det iallafall.. så det tar sig.

Måste vakna upp lite nu och ta tag i dagens "sysslor", som idag är att kolla klart på den satans filmen Precious, klicka hem ett par saker och självklart plugga. Ingen idé o tro att jag kommer hinna så mycket mer, för jag kommer säkert knappt hinna det jag skrev upp. Förresten så kan jag meddela att jag hann med allt jag skulle göra igår, förutom att läsa alla NO sidor, men det var inte prio ett heller.
Allt plugg som ligger o väntar på bordet just nu, wiiiie! -.-

Don't try to understand!

När allting är bra samtidigt som allt bara lastas på en. Ord och meningar bara ränner in, och man vet inte vad eller hur mycket man ska tro på. Vänner som är ledsna, och kanske till o med ligger på nollan, vänner som behöver tröst och nån att prata med. Någon att dela allt med med någon som finns där och klarar av att hålla en stor hemlighet hemlig. Deklart att man ställer upp då!


Det handlar inte om vem man kännt längst, utan om den som kommit och aldrig lämnar dig..
Kom ihåg det!

Mi-n-esa.. Saj-ra!

Först: turkungarna som spanar in röven på en.. jag ska klippa hans (doms..) tong!
Matteprov i skolan idag, blöö. Det kändes sådär säger jag bara, hoppas på det bästa. Efter skolan hängde Emma med hem. Åt massa vitlöksbaguetter sen försökte vi göra klart NO frågorna.. men dom är seriöst as svåra och jag fattar ingenting! ;o På torsdag ska dom va klara och, Härligt härligt alltså! Vi gav upp sen och gjorde lite på engelskan istället. Sen gick vi ut och stekte lite.

Det där med att vara effektiv är verkligen inte min grej, suger seriöst på't! Jag har iallafall gjort en lista på de saker jag verkligen måste försöka gå gjort ikväll. Blogga (gör det nu), välja kläder till imorn, plugga engelska och NO, plocka iordning på mitt rum, fixa naglarna. Speeda upp nu bruden!


Söööva!

Har inte gjort så värst mycket idag, en "ledig" dag helt enkelt. Och jag har börjat inse hur gött det faktiskt är att inte ha fullt upp med både läxor, kompisar och dans hela tiden. Så minst en dag varje vecka som man bara chillar på vore något att hålla. Fast.. det kanske går nästa vecka också, och kanske veckan efter det men mycket längre kommer jag nog inte kunna hålla. Damn!


Måndag.. tagga helg!

AKON!

2006 - I Wanna Fuck You
2010 - I Just Had Sex
2014 - Now I Got Aids ?
Haha, ojdå Akon..!

Facebook grupper! ♥

"Skicka sms med frusna fingrar är omöjligt!!"
"Du är ganska konstig ibland, men jag gillar dig ändå ;)"
"För ett tag sen talade vi till 4 på natten ... Idag är jag glad om jag får ett "hej" ... :("
"Snacka du skit bakom min rygg. Men när du ändå är där kan du ju kyssa min röv ;)"
"var fan är min mobil, den där skiten försvinner ju hela jav...å där var den! :D"
"Vi tänker sällan på det vi har, men ofta på det vi inte har."
"alla vi som har damp när vi är trötta!"
"Vill du inte ha mig som jag är - så är det inte mig du vill ha ღ"
"Ett litet ord kan såra ett helt liv..."
"vänta... vem pratar vi om?"
"Ärru Döv elr? nej jag skiter bara i vad du säger ☺"
"Jag föddes på min födelsedag!"
"Nu när du kommit in i mitt liv, kan du lova att aldrig gå igen? ♥"
"vi som inte vet vad vi ska säga när vi är i närheten av den vi gillar! ღ"
"Jag säger alltid nej till alkoholen. Men den jäveln inte!"
"Varför ska man kunna matte när miniräknaren är uppfunnen?"
"vi som säger alltid det var inget för vi orkar inte förklara ♥"
" "Hej :)" "Hej!" "Vad gör du?" "Inget, själv?" "Inget" *SLUT PÅ KONVERSATIONEN* "
"För helvete Lars-Olof!"
"Läraren: Vad har du om du har fem äpplen i ena handen och sju äpplen i den andra handen? Pelle: Ovanligt stora händer?"
" "du är trög" "vadå trög?" "precis" "
"Pelle fick en femma av sin farmor i födelsedagspresent. -Tack farmor, sa Pelle. -Det var så lite, svarade farmor. -Ja, det var det verkligen.."
"ska skratta ihjäl mig åt filmen 2012 när det är 2013"
" "Sover du?" "Aah.." "
"pratar du med mig?"
"140 virus har hittats på din dator. *klickar ner* *datorn dör* "fan, det var på riktigt!" "
"Vad kallar man en hjärncell i en blondins huvud? - Turist ☺"
" "Blablabla" "Va?" "Blablabla" "Aha." Hörde du?" "Nä." "
"alla barnen hade vita byxor utom Linda - För hon hade glömt sin binda! ☺"
"Du är som första dagen på veckan. Sämst."
"Ja jag vet! Jag såg det på facebook! ツ"
"I hate when I forget to press send on my phone and I'm sitting like an idiot waiting for a reply!"
"jag är totalt jävla livsfarlig!"
"Alla barnen tycker om gurkor, förutom Alva som bara får in halva!"

BIG LOVE TILL FACEBOOK GRUPPER ALLTSÅ! KAN JU TYVÄRR INTE MED ATT GILLA VARENDA EN SOM MAN SMÅ DIGGAR! HAHAHAHAHAHA! Och.. om jag hade tråkigt? Nej faktiskt inte! :D

After 16..

Såg nu när jag loggade in att jag hade fått en schyst kommentar på ett gammalt inlägg, från någon engelsk tror jag? Det verkar lite scary men jag gillar kommentarer så!

Skolan idag gick bra, som vanligt ungefär.. allting knallar! På bilden blev det en aning tråkigt när Maud inte hjälpte mig så jag och Lovisa drog ut och körde nyckeltävling ett varv, efter en stund drog jag och Linnéa ut en sväng och tejpade upp papperskorgen på väggen. (y) Jag kom hem för 50 minuter sen eller nått? Stannade kvar i skolan med Sanna efter att vi hade slutat. Sen har jag ätit o sånt.
Nää.. nu ska jag ta tag i att plugga till matteprovet imorn och engelska läxan till torsdag (tre dagar innan? duktig jag är!), vore coolt om jag hann måla lite också, ta kort, kolla i gamla fotoalbum, hänga med mamma och handla, kolla klart på Precious som jag började på för en vecka som. Haha.. snabbt ska det gå!



Saturday to Sunday

19:51

Som vanligt så fastnar jag vid datorn när jag bara ska sätta igång spotify och ha lite musik medans jag fixar andra saker. Hehe. Men ska fortsätta med att få på mig mys kläder nu och sen dra mig ner för lite toa fix innan Solsidan börjar 20:00 på 4an. Yees gött äntligen, ungefär..!
Bloggar mer sen igen, ciiao!

Dubbelprutt

Sitter hemma hos Emma nu i ett tält (?) ne.. men med ett täcke över oss för vi fryser efter att ha varit ute med i det snöiga/blöta vädret. Vi gick och köpte godis på ICA förut 10 minuter innan det stängde. Sen när vi kom utanför lägenheterna så står det en hel drös med killar där och väntar på oss, vilket dom tydligen hade gjort i en halv timme för dom skulle med oss på Barty. Haha! Vi gick med dom istället till andra sidan stan, där halva drösen stannade kvar medans vi andra gick med några andra som vi träffade istället. Efter en timme om inte lite mer så skulle typ alla hem. Kvällen blev rätt bra ändå och jag och Emma slapp fundera på vad-vi-skulle-göra-frågan allt för länge. Och nu ska den fortsätta bra in på natten.. massa godis & mys! ♥
oohyeah! i Tisdags..

17:46 :o

Så.. nu är "kalaset" överstökat och jag har vart lite osocial och suttit uppe vid datorn och skrivit lite på engelska läxan. Aja, det känns ju gött nu efteråt iallafall! Funderar på om jag ska behöva ringa till Emma för det verkar det fiffigaste sättet att få tag på henne på nu. Aaa, jag får nog slå en pling te'na!

Längtar till om.. 3 timmar ? :o

Good morning Sunshines! Fan, det snöar ute -.-
Har inte ens valt kläder än för det är så jobbigt att göra det och vi ska ha kalas för Emil, typ nu.. några har redan kommit. Sen efter kalaset ska jag iallafall vara med Emma och sova med henne. Har en idé på vad vi kan göra också. Haha, tummen upp! Ska dra mig vidare till hellet nu - garderoben ;s

sleep nödig!

Om jag är hemma? - aa det är jag.
Om jag lever? - klart jag gör, annars skulle jag inte skrivit här..
Om jag mår bra? - jadå, halsont har väl ingen dött av. eller ? ;o

Jag börjar blir skit trött nu alltså.. så jag ska alldeles strax gå och lägga mig. Måste bara ner först och gå till toan och ta bort sminket och borsta tänderna. Låter och känns jäkligt jobbigt just nu. Men sen ska jag sova. Ooh gud va jag ska sova, sova skööönt!

Friday stuffs

Idag efter skolan gick jag och Lovisa först hem till mig och åt toast och gifflar. Sen packa jag ner lite saker och vi gick vidare hem till Lovisa. Och nu när jag tänker efter så vet jag inte riktigt vad vi gjorde de första timmarna? Jo.. hennes rum var hur stökigt som helst, tror faktiskt till o med att hon slog sitt egna stökighets rekord! Så när jag kom dit blev det städning! Fast när jag åkte därifrån sen så var det nästan lika stökigt igen för då hade vi flyttat runt i halva rummet och grejer. Tog massa kort sen också, med våra skolavslutningsklänningar från förra sommaren. Vill (verkligen?) ha ett stativ.. ^o)
Svårt det dära med vilka bilder man ska lägga ut och hur många osv, haha.. jag är trött!

kom ihåg:

http://svt.se/2.52851/1.308570/tsunamis_jattevagor
påminnelse te mig själv!

@SKYPEE!

Har spenderat 6 timmar vid skype idag och pluggat där över tillsammans med Emma. Vi började med hemkunskapen och vi gjorde klart den också. Kors i taket! Elle nått.. den ska va inlämnad nästa onsdag och jag är redan klar, nästan en vecka innan. Sen fortsatte vi med matten. Känner faktiskt att än så länge går skolan fin fint denna terminen, även fast det iofs bara har gått knappt en vecka.
Blev lite för sent nu ikväll känner jag, fan! Får glädja mig med att jag har fått mycket gjort och att jag inte börjar försen 9:50 imorgon. sleep good people! Fast alla sover la nu så xd

några av ca 150 tagna!

I skolan..
Och sen hemma..

Just plugging (y)

Tjenaretjenare.. Är hemma nu och har ätit, sen tagit endel bilder här för mig själv, och alldeles nyss har jag möblerat om lite tillfälligt på mitt skrivbord och fixat en bra arbetsbelysning. Bra där! Så nu sitter jag och väntar på att Emma ska bli ready to go, ska göra en hemkunskaps uppgift tillsammans med henne på skype. Men skulle "bara vänta två minuter" först. ;)

jag återkommer dudes!

in tha school

Weeehoo! Våran skola verkar ta sig mot ljusare tider, och nu undrar ni varför? För att vi har fått nya bärbara datorer här, och dom är lagom stora och, fast tyvärrr kunde man inte använda webcamen för det verkar IT-avdelningen ha tagit bort. Haha, va taskigt! Bara för att vi elever inte ska sitta o göra andra saker på lektionerna, fast.. det gör vi ju ändå så.

Sitter iallafall i någon halft ödelokal i röda korridoren nu tillsammans med Cajsa, Emma, Lovisa, Linnéa och jobbar för fulla muggs! Eller nää, men jag har iallafall startat open office men kände mig tvungen o blogga lite innan för det var så kul o bara skriva på denna datorn. Som för övrigt är en likadan som bror min fick i julklapp, fast denna är ju mycket mindre.


Nu ska vi prova datorernas högtalare och! (y)

maroon5 she will be loved!

Jag är själv hemma och jag har tråkigt. Fast jag har massa saker att göra, typ plugg tex. Två läxor till imorn, och håller faktiskt på med engelskan nu. Men det är inte lätt när man har 12678, okej 1 annan tanke i huvudet. Fan! säger jag bara just nu.
En dag i september med massa pojkar. Mumsfillibaba, utvääxten är fin! nääh fyfan :s

onsdaaaag, shit happens

Har verkligen inte varit hungrig en enda gång idag, ätit hela tin känns det som. Frukost, på hemkunskapen, matsalen, mackor och kakor efter skolan, choklad, kvällsmat. Haha. På cabarén idag skulle vi visa upp första akten som verkligen ingen kan typ. Dansgruppen har seriöst inte ens gjort en hel dans. Knappt en halv, och det lilla vi gjort suger verkligen, vi dansar ju inte ens. Äsch, jäla nior. Det blev ju bara pinsamt o skrattretande att stå där uppe på scen inför alla andra, jag hade iallafall skrattat om jag själv sett det. Efter skolan gick jag och Emma till konsum och började med hemkunskaps inlämningen. Sen gick vi hem till mig och åt, satt vid datorn, prata lite problem och åt toffifee.
ge oss vår/sommar!

släpa inte svansen nu

Har vart med Emma idag efter skolan. Vi gjorde havreflanssmet som vi skulle äta, men tyckte det blev för sött så jag hällde i mjölk, smulade ner kexchoklad och la i bröd.. det blev ju inte så mycket godare precis. Blääo!^o)
Sen har vi pluggat lite matte, gjorde bla klart diagnosen som skulle va klar före lovet -.- Sen jag kom hem så har jag ätit och duschat osv.. och nu sitter jag med matteboken framför och fortsätter plugget och lyssnar på musik. Kom på att jag måste plugga engelskan till på torsdag också. Och kolla klart på Precious kanske ?
plugg bild från januari förra året, kanoners meloners.

Monday

Första skoldagen idag var okej. Lite stelt mellan vissa nu efter lovet eller hur man ska säga. Fått information om endel läxor, prov, inlämningar som vi har framöver. B-språks läxa (jävla Camilla citron -.-), matte läxa, matte prov, hemkunskaps inlämning, fakta uppsats. Skit kul. Det är bara o köra på!

Köpte det jag skulle förut i skövde + ett lypsyl. Hade liksom bara två innan som var rosa.. Så ni kan slå vad om att det nya är vitt och fint! och ååh, vad kläder jag vill ha, och skor och massa sånt där. Ge mig sommar, då allt är lätt. Eller nu ljög jag.. allt är inte lätt, men det mesta iallafall!

Ska kolla vidare på Precious nu som jag började på igår när jag insåg att den var 2 timmar lång, haha.

tss.. lovisa är bäst!

Tjenare yao!
Är hos Lovisa nu och väntar.. på bättre tider. Näe men på att klockan ska ticka lite så vi kan börja dra oss mot busstationen och ta bussen till skövde 16:28. Blir tyvärr inga kläder till mig idag, för jag är typ pank? Eller nästan iallafall. Måste iallafall köpa sminkborttagning och foundation. Bra med nice!

slut på lovet :'(

Blev att chilla vid datorn hela dagen idag ja. Nu är jag iallafall tillbaka @mammas place efter många dagar borta. Har suttit och skrivit ner massa in das diary en timme nu, så ska väl kolla på filmen Precious nu och käka vindruvor. Sen sova, upp tidigt till skolan imorn. Allvaret sätter fart då igen, shiiiet!

Godmorgon världen

Eey, Happyface idag! Gick upp för en timme sen och duscha, så sov lagom länge. Också är solen framme då och då och det är plus grader ute tror jag? Så snön börjar smälta, så att det kan bli vår/sommar nån gång. LÄNGTAAR!
Men nu ska jag fortsätta att greja lite här hemma och göra nån frukost också, blää ^o)


ca 02:00

Vafan gör jag uppe?! Borde verkligen gått och lagt mig nu alltså, med tanke på att det är sista kvällen på jullovet, skolan drar ju igång på måndag. Hur ska man orka det då? ;o

Ska bara fixa lite innan jag drar mig till sängs. Typ som att äta, ta kort, ta bort sminket, lyssna på musik, skriva listor. Sen kan jag nog lägga mig. Och vad ska jag göra imorn då? chella bort hela dan.. lär bli ill gött, eller inte.
sov gött, dröm sött. g'night

Tokigt, galet, knäppt värre..

Tänkte skriva detta inlägget före det mega långa om Björnrike, men blev tvärtom. Så nu kan jag ju inte skriva att "jag kom hem för en stund sen".. fucking jäla skit och ungefär!

Får väl skriva att jag stack ut direkt när jag kom hem till pappa då, och kom hem vid halv 12 igen. Blodig i käften osv osv. Haha nää, skoja där! Men i vilket fall så smakar det fortfarande blod i truten. Och vet inte hur jag ska hantera det egentligen, men gjort är gjort så tycker inte det är så mycket att vela om nu. Ska i vilket fall ta en pratis med Lovisa på måndag, fast vad mer kan jag säga? Gött gött.. att den flickan finns! ♥


En bra start på 2011

Den dåliga uppdateringen är pga att jag åkte till Björnrike i söndags morse, och på lörda kvällen när jag tänkte skriva ett litet hejdå eller något då hade mamma stängt av internetet.. haha, fail!

Det tog i stort sett hela söndan att åka upp till Björnrike, vi stannade ju vid ett x antal statoil mackar också lite felkörning på det. Hade rätt ont i räva de sista timmarna i bilen. I måndags, tisdags, onsdags och igår åkte vi skidor. I torsdags var det typ storm varningar så vi bestämde oss för att inte åka då. Och i onsdags fyllde Emil 12, wtf.. 12 år redan?! Jag är ju bara 14 , och det är bara 2 års skillnad nu då, fast egentligen 3.. har ju bara inte hunnit fylla det tredje året än. Iallafall.. jag & Lovisa blev lite besvikna när vi märkte att det inte var någon kvällsåkning men det fick funka ändå. Veckan såg för övrigt ut så att vi var vakna (för länge) varje natt, sen vaknade vi ("försent") varje morgon, sen när vi var klara tog vi oss till backarna antingen genom att åka med i bilen eller så tog jag och Lovisa den svårare varianten. Att åka backe ner, lift upp, backe upp osv osv tills vi var framme i rätt back område. När vi hade åkt färdigt för dagen så såg det ungefär ut så att vi gick ner till ICA, eller sov, eller kolla på film, eller fikade. Aa, vi tog det rätt lugnt helt enkelt.
Vi skulle egentligen stanna en natt till och åka hem imorgon, vilket var osäkert igår men då lyckades jag o Lovisa få som vi ville.. så vi skulle stanna till söndan. Men imorse när vi blev väckta så visade det sig vara -26 grader längst ner i fjället och högst upp var det ju antagligen 1456456 ggr kallare. Brr! så vi kom iväg vid halv 2 efter endel fix, pack o städ. Och anlände till Tidaholm strax efter klockan 10 nu ikväll.
Helt packat i bilen, bla med två Happyface!
Vi sken upp när det fanns en hel drickfrys med Ben&Jerry's på ICA affären, dock fick jag sådär sket ont i magen av den som jag fick i somras så dom kastades!
Bild från balkongen, på typ en tredjedel av fjället? ;o
En eftermiddag/kväll på balkongen. Femte våningen längst bort i korridoren.. där låg våran lägenhet ja.
Käka big mama äpplen på rummet..
Skitig spegel, vem kan ligga bakom det tro ?
Tidaholmarna (+nån icke tidaholms pöjk) samlades o spela pingis, nästan alla iallafall..
Käkat en hel dels vindruvor också, ill gött! ♥
Solnedgång 15:55 ?
En av våra natt "måltider", haha..
Haha! S.B
Tss.. ARLA ska det va!
Hejdå Ändan, Tack för denna gången!
Alla töntas bilder är bara o drömma om att ni får se. Mohahaha! + att Emil har kläckt ur sig en hel del klockrena kommentarer dessa dagar, helt omedvetet och.

19:17

Det känns ju rätt segt idag, att sova så länge osv osv. Men jag har iallafall duschat och gjort allt sånt där fix, och nu ska jag be pappa om skjuts hem till mamma. Behöver packa endel till imorgon, då vi drar till Björnrike en vecka framåt. Hoppas också på att få träffa en vän innan läggdags..

Bra skärpa osv! I'm not ready to make nice.

nyårsafton 2010-2011

Hejdå 2010! Det året gick läskigt fort och jag har hunnit med mycket, eller rättare sagt så har det hänt mycket.

Igår på nyår var jag, Cajsa, Linnéa, Lovisa, Emma hemma hos Cajsa och lagade mat osv. Maten blev väl sådär. Vi hamnade iallafall på ett spännande ställe med massa folk en stund innan vi drog tillbaks. Skålade in det nya året vid tolvslaget. Sen kom Jesper, Albin, Jack och höll oss sällskap resten av kvällen. När dom gick låg vi tjejer vakna till halv 6 och alla prata, eller jag prata minst för jag ville sova. Och idag vaknade vi halv 2. shiet!














RSS 2.0