GOMIDDAGDUDES

Vet inte riktigt vad jag ska göra nu.. hungrar snart ihjäl, så laga mat kanske? Väntar på att Andra Avenyn säsongen ska ladda klart så jag har nått och kolla på. Tänkte att jag kunde fördriva tiden med att trycka runt på Vän Quiz, men då kunde man tydligen bara få 75 krediter per dag, vilket jag redan fått så aa.

TIMETOSLEEP

Gick och förklara för Cajsa och Linnea förut vilken ångest jag haft inför denna helgen med allting, är däremot inte så säker på att dom hajja min halv braiga förklaring.

Denna kvällen slutade iallafall med Cajsa, Linnea, Moa, Emma.. och de andra hjobona och ryssen vi stötte på uppe på taket. Och tidaholmarna. Haha, galet sköna alltså! Bäst att jag går o lägger mig nu, för imorn står klockan på ringning.

DANCINGQUEENGOINGOUT

Okej, det blev visst en liten längre freestyle träning än vanligt. Körde till sju och har kommit en bit på dansen nu. Bra bra! Något som är mindre bra är att jag har knäckt till min nacke på något vis så nu gör den skit ont så fort jag vrider den eller något sånt. Fan! Men det har säkert gått över till imorn så. Ska dra mig ut nu och träffa Cajsa och Linnéa. Vad gör vi? Nu kör vi.. Nää, nu går vi!


JUSTE REBECCA

FREDEDAGEN

Mår lite halvt illa efter mitt mellanmål/fika.. fika ja! Måste packa massa saker att ta med mig till pappa över helgen sen också. Har inte gjort det på flera veckor, låter äckligt jobbigt. Ska träna sen halv fyra till 6.
-Grattis Myyyyys!

TAR KVÄLLEN

Tränat. Tjötat skit. Ätit. Duschat. Pluggat. Drar mig uppåt och fixar det sista innan jag dunsar ner i sängen. Gör NO provet imorgon, sen tar min hjärna helg! Helgen ser ut att bli proppfull och också väldigt feting grym. I'm I rigth? (;


-gillar denna lite mycket just nu!

TORSDAGIS

Har pluggat lite till provet imorn och nu sitter jag som jästen själv och käkar macka. Var på nån föreläsning och mässa förut med skolan, det var chill. Får se om jag fortsätter pluggar, tränar lite för mig själv eller bara chillar fram till träningen halv sju sen.

-I say I was fine, but I lied. My heart in thousand pieces ♥

ÅR SEN SIST

Don't say I've been changed,
when you don't even know me anymore,
that's what I call to judge people from the outside.

btw, hej bebishår..!

27 april -11

-SPOTIFY, check!
-ÄTA, check!
-MORGONROCK, check!
-BULLARNA PÅ TINING, check!

Här ska pluggas! ;G

-om han rör mig spelar jag död (8)

Hej jag lever. Hejdå/godnatt!


GODNATT

Då var detta sommar, nej, påsklovet slut. Har hunnit med en himla massa iallafall. Osv osv. Taggar skolan imorn nu.. eller skola och skola, jag och alla andra musikaliska stjärnor ska ju befinna oss på SAGA i sju timmar imorn för att öva jävel tippar jag på. Låter inte gött. Slipper det hemska tisdags schemat i skolan iallafall! (y)

-KORVPOWER!

"sjukt galet nice"

HAHAHAHAHHA, har haft ett feting nice dygn med Norman, Moa, Carro, Cajsa, Linnea. Satt ute och grillade, kolla på filmer, tjöta jävel och körde massa frågor hit och dit. Sen när jag äntligen lyckas få med mig alla till sovrummet så vi kan sova så ska det börjas igen. Jag fick iallafall mest sömn inatt, hihihihi. Fast Carro fick typ lika mycket så aa, hon med då. Imorse efter våran tre rätters frukost drog vi ut i solen och gick till Holma och tillbaks. Vilket tog en bra stund med tanke på våran fart och våra omvägar. Sen har vi spelat kort och grillat marshmellows över ljusen inne, så mina blev kolsvarta hela tiden. Hej Flimmerhår! Allt väl?! =D Sen skulle vi testa om vi kunde lyckas somna på fem minuter. Efter fem minuter ringde mobilen och då sov alla, fast jag vaknade till och stängde av det alltså. "testet" slutade iallafall med att alla låg där inne och sov en och en halvtimme. Var hur jävla gött som helst! Men fick skynda oss ner till stan bla för att jag skulle va på DV klockan 6 och träna. Träningen gick för övrigt rätt bra, så nu känns det rätt bra med det och. GÖTT MOS!

Jag återkommer.. duschen, tven, plugget är prio 1-2-3 nu!

SUUUUUPER!

Kom precis in efter lite stanahäng med Cajsa och Linnea. Köpte först en massa till ikväll och sen prata vi med Bamel, Arvid och Anton ena stund. Ska slänga ihop alla mina grejer nu och sen möta Cajsa och Linnea igen. Sen cykla iväg till Norman!
-HEJ JAG MÅR BRA! =D

påskadan

Jo vars, drog upp tidigt som tusan imorse och slängde mig på cykeln till kyrkan. Satt där med Lovisa som en vanlig gudstjänst, gud ja vad vi hjälpte till! När jag kom hem igen la jag mi ute på altanen och stekte i en halvtimme ungefär, o det blev faktiskt ena liten rand. Tipptopp! Vid två var jag och min minifamily hos mormor och åt något creapy. Och nu är hela fadderallan här och vi ska väl fika eller något snart.
Sen ska jag förmodligen träffa Jesper, och ikväll/inatt sover jag ute hos Emma med lite homies.
Tipptopp, så här skare va! (y)



-två superbra pics från igår, Hej suddigt!

tagga kyrkelikyrk -.-

Sådärsånn, nu va påskafton typ över då! Blev rätt bra faktiskt. Träffa Lovisa, sen träffa vi lite folk osv osv. Men nu måste jag sova med tanke på vad som väntar imorn.. Kyrkan, på påskdagen, extra lång gudstjänst då eller?! Jomen fan, det är det säkert.. Jajses vad härligt, not. Det tänkta la inte vi på när vi skrev upp oss på den dära hjälp-listan.
SÖVGÖTTSÖVGÖTTSÖVGÖTTSÖVGÖTTSÖVGÖTT!

HÖG PÅ LIVET

Haha, nu är jag klar. Efter några timmar oså. Fast har kollat på film och massa annat också så. Chill!
Ska dra och dra på mig ytterkläderna sen åker vi till Victoria o kompani och äter. Sen ska jag träffa Lovisa , och kanske Clara, vi får se vart kvällen tar oss. Om den tar oss nånstans vill säga. HAHAHAHAA...
slalombacken dudes!


HIGH ON LIFE

Haha, jag kan inte mac datorer.. xd
Tjenare homies! Lagom nice väder och lagom nice lov har jag just nu, minst sagt.
Igår var jag med Lovisa. Mot kvällen drog vi med mamma och masse till skövde. Käkade fet mat och kollade på bio. När vi kom hem igen hängde vi lite på stan innan vi gick hem till mig, där vi sov tills idag. Imorse gick vi upp en timme för tidigt och sen drog vi till skövde igen vid 12 tiden. Spenderat hela eftermiddan där. Shoppat lite sen gick vi runt aslänge och väntade på bussen.
Sitter och chillar just nu i väntan på maten.. sen ska jag träffa Lovisa igen för lite chill häng på nedre våningen.

19-20

Drog till Anna igårkväll. Jag, Anna, Emma, Linnea och Athena sov där i deras husvagn. Grillade, va ute, träffa massa osv. Var i vilket fall rätt nice och trevligt!
Idag drog jag, Linnea, Emma och Heidi till skövde. Skulle bara köpa worptröjan, så jaa. Efter skövde blev det direkt till DV för tävlingsträning, och den gick ju som den gick.

Galet ja!

Klockan ringde klockan sju imorse. Sprang/gick en jävla bra bit med Linnea. Ut mot fröjered, i skogen, slalombacken, skogen, och sen finally på asfalten igen. Har duschat och käkat frukost efter det och nu bakas det bullar här med mor!

stiiiikworld gal1

Stekt runt med Lenaja idag. Kanon väder juu så vi har varit ute i princip hela dagen. Först på stan. Sen var vi lite utelåsta. Sen hade vi lite picnik vid fågeltornet. Sen käka vi kvällsmat. Cykla till JS och tillbaka på 7 minuter. Åkt inlines/cyklat. Träffat en massa fellas osv.
keep walking, keep walking..


nya G12:an!


Lenaja lite rädd?




Funderar på varför i gatan jag suttit o laddat upp bilder här nu när jag egentligen borde sovit för en timme sen. Och nu funderarar jag på nått annat, varför jag sitter o förklarar detta när jag borde gå och lägga mig nu. Eftersom jag inte gick o la mig för en timme sen, när jag egentligen borde. Aja, ni fattar grejen? Självklart INTE. Men saken kanske?
Måste rusha upp o sova nu. Imorgon ska jag upp mer än tidigt. Och jag kan lova att imorgon kommer det gå i ett, full rulle, full frys, fullt hus! Fullt upp hela dan. Jag kanske återkommer o drar den historien, nån annan gång. För nu måste jag ju sova. Ni vet ?.. ZzzzZzzz, snaaaark!

-Det är på gång!

Nu: Hopp i bingen!

söööndag

Tävlingen igår gick hyfsat bra. 2a i singel, 6a i grupp, 6a i par. Har sovit fett länge, blev väl 13 timmar. Aja. Är klar nu iallafall och drar iväg för lite grillning. Mer vet jag inte riktigt. cya!

tjugotreochtrettio

Drog ut ett tag med Linnéa förut. Var sådär lagom gött kan jag meddela! Har slarvfixat håret lite nu och det ser ut som faaaen, men aja skit samma. Måste rusha upp och lägga mig nu, och hoppas på att jag orkar upp innan fem imorgon bitti. Blir en dag i Örebro, första riktiga regionstävlingen på aslänge. Känns konstigt..
-TAGGA TAGGA TAGGA! grupp par singel

Vila i Frid M.

P E A C E

Nu är jag hemma, det är fredag, det är påsklov. Tjenare awesome! :)
Äter bullar medans jag väntar på att ugnen blir varm så jag kan börja med maten. Är sjukt hungrig! Eller jag var, innan bullarna. Drar till DV strax innan halv fyra sen för tävlingsträning. Har bestämt mig att jag skippar freestylen, troligen iallafall.

M-M-M-M-M-M-M-M

Hört att mensvärk är det goaste som finns, speciellt när man inte kan svälja några tabletter fört heller! Morr..
Skolan har annars vart överchill idag. Tre av fyra lektioner gick till att kolla på olika filmer i varje ämne. Vi hade NO också, men vi gick bara igenom massa frågor där. Och ena håltimma på detta med.
Vart med Emma efter skolan och tränat x2. Först världens hårdaste gruppträning *host* sen discon. Börjar känna mig rätt mör på all träning nu. Har blivit endel, och tävlingar flera helger i rad. Fast nu är det ju bara den på lördag kvar och sen SM, sen är det ett långt fett sommarlov innan det drar igång igen! Det jag egentligen ville säga med detta var att jag får se hur jag gör med träningen imorn, känner att jag behöver tagga ner lite just imorn och kanske komma ut istället.
-underbar känsla ツ♥

FÅGELHÄNG

Förut efter fikatajmen tog jag, Emma och Linnea en cykeltur. Hamnade långt bort i bakom. Med andra ord så hängde vi lite vid fågeltornet. Testade lite krångliga vägar med cyklarna, fick vända tillbaks direkt, jag kom nästan inte över grenarna, men det gick sen, och alla tre cyklade tillbaka till sina bon!

cheeeeeescake!

Chill fast ändå seg dag i skolan idag. Nu har jag iallafall spelat upp på musiken, och det blev ett VG. Statsorientering med Linus och Jonis. På SOn började vi kolla på The Virgin Suicide, och den verkar faktiskt bra. Sist hade vi elevens val, vilket suger. Men chillade backstage med Linnéa idag igen, och Jeppe & Jack lite också.
Nu är Athena här, o hon har med sig sin cheescake. Så Linnéa och Emma ska komma strax oså ska vi käka das cake!

Tjena bloggen! vädret igår alltså.. (L)

Nu var det nån dag sen sist. Har hunnit med kvarsittning, årets första kulglass med Cajsa och Lovisa, träning, sovit med Lovisa, träning igen. aa, det var typ det. Ska snart återgå till gitarren.. ska spela upp imorgon och känner att jag inte har så bra koll på det hela, aoch! Sen ska jag tillbaka till DV igen och träna MTV. Var inte där förra veckan så nu är det ett tag sen sist.
Och idag blev det glass hemma med Lovis:

sööndag

Vaknade vid 10. Hann duscha, städa rummet, vika in alla kläder i garderoben och rensa allt, haha.. sen skrev jag praorapporten och efter det gjorde jag mig iordning och åkte till Linnéa. Jag, hon och Emma satte upp studdsmattan. Efter nån timme kom Cajsa. Sen åkte jag till Lovisa och fixade lite bilder. Har fan hunnit med en del idag jöö!
Nu: skicka praorapporten till Inger och sen sova omedelbummmms! Imorn blir det förmodligen en proppaddag.

bilder från igår

Tog knappt några bilder igår, men aja shit the same!

amen tjena ellleeee

Det är 15 plus ute och jag sitter inne i morgonrock fortfarande. Har inga läxor eller nånting sånt nu, göött! Men nu vet jag inte vad jag ska göra. Att sitta inne nu när det är varmt, känns som att inte ha nått liv. Ska gå ifrån datorn nu och fundera över saken. Eller .. jag ska gå ner och sminka mig som Isabelle Strömberg!

hemma hemma hemma, sova sova sova

Nu är jag hemmastadd här hemma igen efter ungefär 13 timmar på på arenan i Skövde. Gick vidare en gång i singel. I par gick vi vidare ähm.. tre gångere tror jag det blir? Vi dansade iallafall två normala, semifinal, final, omdans mellan oss och ett till par. Det slutade så att vi kom fyra och det andra paret i omdansen kom trea. Synd där, var ju feta pokaler! Och för övrigt så var hela tävlingen i sig jävligt fet, made by Dansverkstan Tidaholm! Har också haft fett kul denna tävlingen (y)

Ne nu ska jag ta tag i mitt liv och gå och lägga mig. Är, nästan, hur trött som helst. Får lägga upp bilder imorn.

re45tyujkujythg

Kom på att jag vill ha mina mysbyxor som är hos pappa, så nu blire att ta en cykeltur över till andra sidan stan. Det blir ju iaf skönt, cya!


eveeeeeeeeeeeening

Sådärsånn, nu har jag och Emma ganska nyss kollat klart på Talang. Vilket vi bara gjorde för att få se discogruppen från Åmål.. men efter en och en halv timme när programmet var slut så hade dom fortfarande inte varit med på scenen. Morr, en och en halv timmes tittande i onödan!
Ska packa lite till imorn nu, rikstävling på "hemmaplan" i Skövde!

Fredag yaao

Slutade rätt tidigt idag, som vanligt på fredagar. Jag och Emma åkte fram till stan och grejade lite.. Sen åkte vi hem till henne och hämta träningskläder. Och sen hem till mig. Har ätit oså, bli träning om en stund!
-Tagga tävlingen imorn! fast utan grupp då ;o

HEARTBEATS

Övade lite på gitarren förut, men fan va ostämd den är! Slutade med att jag stog och spelade luftgitarr. Mycket fint där. Skulle bara berätta det, och säga Godnatt.


-♥♥
snygga människor i bak förresten, hahaha..

eey, det blåste!

"torsdagen avslutas med att sitta och lyssna på klas religionsnack i nästan en och en halvtimme" by han själv!

Tänkte dra ut på inlinesen efter skolan, men det blåste ju något förbaskat så det sket sig. Lagade mat istället, riset blev hårt och äckligt. Ska avsluta nu och byta om till dagens träning 18:30!


beautiful day^

KAN INTE TÄNKA KLART

Känner mig jätte stressad, fast jag kommer inte på varför? har liksom redan dushat och fixat allt sånt, gjort klart no frågorna till imorn, borstat tänderna osv.. JUSTE måla naglarna!
Emma kom hit förut för o prova dräkten, sen fick hon va kvar några timmar. (Jag) pluggade, ICA, studdsmattan, datorn, fikade, va ute. Och sen hon drog så har jag som sagt duschat och så.
-Hahahaha.. checka facet, fulaste minen!

Åt helvete med föörsäkringen -.-

Onsdagar är alltid chill! (y)


Slöjd, musik.. på matrasten tänkte jag gå hem och jag och Linnéa fick en über bra idé också, men det blev inte av om man säger så. Stannade i vilket fall kvar i skolan. Bad som jag inte var med på, haha.. Sen so, där vi hade vi oförberett kartprov. Och det gick ju bra? Ja visst! Känner mig inte som något vidare proffs på de dära, fast kanske om man studar och läser på det *tummen upp*
Sist hade vi den dära pinfulla cabaréträningen. Grease suger, seriöst. Mådde iallafall inte så bra där uppe på den lilla scenen med massa folk (=dövarmt). Så jag & Linnéa gick därifrån och gick runt lite. Sen satte vi oss i ett litet rum bakom scenen. Jesper kom dit lite oså också. Det blev nice!

Hepphepp, nu ska jag käka pancakes!


marken har torkat och molnen börjar bryta upp! (y)

-trött som ett dagisbarn

Medan dagen har gått så har jag bara blivit tröttare och tröttare.. skolan avslutades iallafall med sjukt gött skratt osv med Bamel, Jack och Linus. Sen har jag tvingat iväg mig själv till balett&teknik träningen. Gick därifrån lite tidigare också åkte jag och några fler tjejer till kyrkan på någon "mini-gudstjänst". Sen åkte jag hem igen, och har ätit, duschat, grejat lite med mitt hus, kollat på House.
Blir då och då en aning trött på att örat ska värka hela tiden. Men det går la över! Luktar brun utan sol något lite extra också, men det gör naaaada! ska gå upp och lägga mig nu - peace.


Fucking as trött

Lovisa kunde inte vara med på träningen förut, men hon var iallafall där och kollade på. Det var alltså bara jag som körde idag. Shit alltså, att springa fram och tillbaka på mattorna och slänga sig hit och dit alldeles ensam var mycket mycket jobbigare än när man tränar flera. Haha.. jag var en aningen trött och slut i hövet efter knappt en timme.

yoo broo

Efter skolan drog jag hem.. kolla på House - utvecklingssamtal - och sen stan ena långer stund! Nu är jag hemma och äter just nu, sen ska jag byta om och möta Lovisa vid halv. Freestyle träning kvart i sju.
- ooohjaa! ;)

-as a muscle


Grattis på din 15-årsdag! Love yaa ♥

söööndag

Kom hem för ett tag sen från konfan. Det var ju iallafall liiiite roligare idag än förra gången, som var den första. Sitter och käkar vindruvor och ska snart kolla på House tänkte jag, och noblesse asken på det! Fast tror nog att det är smartast att göra lite läxor först.. så aa.
Y E S T E R D A Y I N D A S ALINGSÅS!

peace out!

Konfaträff imorn.. 10:30-16:00. Weehooo! Fyfan va kul elle, NOT! När fasen ska man få sova länge då? När ska man träna då? När ska man plugga då? Morr..
ciao.

It's have been a long long day..

Yepp!
Tävlade med gruppen i Gbg imorse/förmiddags. Dom hade slått ihop våran åldersklass med två 16+ grupper. Och som vi trodde kom dom två grupperna etta och tvåa. Sen kom vi trea. Omfg.. det kändes grymt bra! Att vi liksom äntligen slog alla i våran egna ålder som vi vanligtvis tävlar emot. När Charlotte Sinclair delade ut våra priser sa hon att vi var jätte duktiga och att vi skulle hälsa Judith. Det kändes ju ännu bättre!
Efter tävlingen åkte jag till dubbel släktkalaset i Alingsås hos mina s k sysslingar. Som jag typ inte känner. Det var ca 40 pers där, Grymt! När vi kom hem till Tidaholm vid halv tio åkte jag och mamma och övningskörde lite. Haha! Lika bra det tyckte vi. Sen åkte vi till Masse en stund. Nu är vi hemma igen och chillidillar lite granna.
-Lånar bilden från Annas blogg, från prisutdelningen idag! (y)

tjena tjena!

Tävlingsträning o freestyle förut. På tävlingsträningen körde vi någon tävling i början och till slut stog jag kvar längst och "vann" ett par leggins från DV. På freesytlen var Albin med oss och tränade.. eey wtf ungefär? Fatta knappt nått där. Emellan träningarna käkade vi i gruppen tårtor som Carro och Linnéa hade gjort på praon idag. Det var gött, men synd att jag inte hann äta mer innan freestylen jöö.
När jag kom hem gjorde jag mig iordning lite och greja. Fick massa utslag av medlet, och huden sprack och gjorde för jävla ont! Sved åtta bara tusan och.
Linnéa kom till mig sen och hämta sina bortglömda skor och stanna för en liten pratstund. Liten ja, precis. Sen kom Lovisa också åkte jag och hon till happy time och köpte småäcklig vikingrulle med massa lökbitar i.
Grupptävling i Gbg imorn, sen släktkalas i Alingsås. Värt? tydligen. Vi ska nog sova snaaaaaaaaaaaaart.
-1337 , iphone pic

Azum gr8..

Skulle göra mat till mig och Emil, kom på att jag inte vet hur man kokar makaroner längre. Eey wtf?! Aja, det har löst sig nu iallafall. Fick sms från konfaledarna, påminnelse om träffen på söndag.. great att det är tre timmars tävlingsträning då, som känns liiiite lite viktigare.

Grattis din skit!


-Nyaste bilden och!

Tjadå femman!

Nu är min prao slut. Eller aa, uppgiften är ju kvar och men chilla på't! Slutade för en stund sen och fick med mig en noblesse ask hem från alla på min avdelning. Försov mig självklart imorse också så har inte ätit så mycket idag. Men jag är inte bitter! Mor min har nästan precis vaknat och ska snart käka frukost (?) hoppas innerligt att hon vrider upp tempot snart för hon SKA med fram till stan. Behöver besöka ICA och apoteket.
-Så kan det gå!
RSS 2.0