HEJ FOLKET

Då var vi här igen, wopppss! Orkar inte dra varför uppdateringen har varit så låg men kort sagt: den tiden jag inte lägger ner på skolan går till att umgås med massa gött folk. Men efter matteprov igår och idag, plus nationella i no idag är jag nu fri från skolarbeten ett tag framöver. Kan inte beskriva frihetskänslan! Två stora stenar har nu åkt av från mina axlar!
Okej, kan erkänna att jag inte riktigt vet vad jag ska skriva just nu (?) uppdaterar mest bara för sakens skull! Vad har jag gjort idag då? Gått igenom den värsta skoldagen jag varit med om hittills, prov prov prov.. vart på gymmet med Athena, träffat min efterlängtade fader, hängt på dv med gruppen, och sist men inte minst ÄTIT GLASS - Nya kärleken alltså!

Har egentligen massvis med bilder i iPhonen att visa men eftersom usb-kabeln inte vill funka så blir det inga sådana bilder idag!



guess who?

HEJ, rebecca är en lat tjej så hon orkar inte blogga.. Och jag har pjamas på mig. HAHAHHAHA

vecka tio

Ännu en gång: har inte haft tid till att blogga nu på ett tag! SKOLAN ♥ Men nu är alla skolarbeten för denna veckan färdiga och jag belönar mig själv med att bara ta det lugnt i min goa säng just nu och lyssna på musik. Imorgon är det äntligen fredag och helg också, underbart! Har träning ikväll på dv och jag tror allt att jag börjar trampa dit bort rätt snart då jag börjar bli lite uttråkad här hemma. Men först bjuder jag på lite bilder från de senaste dagarna, veckorna...?








Återstår o se ifall jag lever eller inte efter dom här bilderna :]

Nummer 1: Din facebook - profilbild med mest gillare

Rensade nyss igenom alla profilbilder så:

Twenty challenges

Nummer 1: Din facebook - profilbild med mest gillare.

Nummer 2: Dina vänner.

Nummer 3: En viktig person i ditt liv.

Nummer 4: Du och någon av det motsatta könet.

Nummer 5: Dagens outfit.

Nummer 6: En låt som betyder mycket.

Nummer 7: 10 bekännelser.

Nummer 8: En bild på en tid du saknar.

Nummer 9: En bild från 09, en från 10, en från 11 och en från 12.

Nummer 10: En bild ifrån i somras.

Nummer 11: Bakgrundsbilden på mobilen.

Nummer 12: En puss- eller krambild med dig och någon annan.

Nummer 13: Några favorit citat.

Nummer 14: En bild på någon som är vacker.

Nummer 15: En bild som får dig att le.

Nummer 16: Bild på en person i din släkt.

Nummer 17: En bild på dig och någon i din familj.

Nummer 18: Din mobiltelefon.

Nummer 19: Bilder på tre favorit klädesplagg.

Nummer 20: Din nuvarande profilbild på facebook.

 

Får se om jag klarar alla tjugo, ger det en chans iallafall!

It's a beautiful day

Hey you

Tjena bloggen, det var ett tag sen! Har inte haft mycket tid över denna veckan till att till exempelvis slösitta vid datorn, därav inget bloggande... all tid går åt till att plugga då vi har sjukt mycket att göra i skolan just nu! Det är som att en storm med prov och inlämningar har blåst in över 9a! Men aja, nu är det helg iallafall, vilket betyder att jag inte har behövt spendera varje liten minut till att plugga. Skönt! Hittills har helgen varit rätt bra med en del roliga händelser.. En snabbvisit i Skövde, en kväll med Jesper, Eddie och Jack, matlagning med Athena, lekparkshäng med Athena & Carro, biläventyr med pappa, saftkalas hos Filip med en hel drös med folk.. Det är ungefär vad denna helgen har bjudit på hittills, men det är ju en dag imorgon också!
Bild från idag!
RSS 2.0